BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV
Private companiesCoal Mining • BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV

Contactgegevens BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV

Regio (region): Bornem, België

Adres (address): Industrieweg 3,2880, België

Telefoon (phone): 03 890 91 11 03 890 91 11

Fax (fax): 03 890 91 18 03 890 91 18

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV
Products information BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV

BTW identificatienummer (tax): BE05189910888
Ondernemingsnummer: 5927917480
Hoofdstad (capital): 563,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 864,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV
(Get full report from official database of BE for BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV
Addition kinds of activities for BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV

22119900. Breedgeweven stofmolens, katoen, nec | Broadwoven fabric mills, cotton, nec
27410206. Gidsen: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Guides: publishing only, not printed on site
28939901. Duplicerende inkt | Duplicating ink
32749900. Kalk, nec | Lime, nec
32910706. Wietstones, kunstmatig | Whetstones, artificial
35429914. Plasma-spuitmetaalvormende machines | Plasma jet spray metal forming machines
50939903. Flessen, afval | Bottles, waste
67940101. Muzieklicenties naar radiostations | Music licensing to radio stations
73890102. Auteursagenten en makelaars | Authors' agents and brokers
91999900. Overheid, nec, nec | General government, nec, nec

Werken bij BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wanneer je als werkvoorbereider zal werken is je takenpakket voor de vacature: volledig uitdenken van een project en indelen bouwvergunningsdossier samenstellen je bent contactpersoon tussen eigenaar bouwheer architect en stadsdiensten aanvraag van studies en offertes samenstellen meetstaat budget samen stellen uitvoeringsplan opmaken je zorgt voor de logistieke ondersteuning tijdens het volledige bouwproces

  • Conventioneel Draaier/Frezer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de voorbereiding instelling en bediening van de conventionele draaibank. U houdt niet van seriewerk u hoeft nooit hetzelfde stuk 2x te maken.

  • Medewerker montage - monteur (m/v) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een topfirma te Kuurne gespecialiseerd in de productie van een elektronisch product gaan wij op zoek naar een gemotiveerde monteur.

  • Huishoudhulp (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Agilitas Roeselare

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden?  Dan ben je bij Agilitas home services aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp in de regio Roeselare, Beveren, Hooglede, Gits, Moorslede… Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.  

  • Huishoudhulp De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Tempo-Team at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Strijken Boodschappen doen Strijken Je wordt tewerkgesteld in regio: Melle, Merelbeke, Deinze, Nazareth, De Pinte, Destelbergen, Heusden en/of drongen; volgens jouw voorkeur en vervoersmogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio Roosdaal-Ternat (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Roosdaal en Ternat Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • jobstudent nachtploeg (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Vooronze klant zoekt t- interim Sint- Truiden gemotiveerde postpakketsorteerdersvoor de nachtploeg voor onze depot te Sint-Truiden. In de pakketten zittenallerlei goederen verpakt: boeken, kleding, elektronica, kattenvoer,alcoholische dranken enz... Jewerkt tussen 2u en 10u. Onzeklant is een logistieke speler met een sterk B2C-netwerk. Dagelijks worden erdoor 365 medewerkers (m/v) meer dan 40.000 pakketten verwerkt en afgeleverd bijeindconsumenten thuis. Dit is slechts 6% van de totale hoeveelheid pakkettendie het bedrijf elke dag verwerkt. Dankzij de transparantie, kennis ine-commerce en hun (inter)nationaal netwerk, is het bedrijf de marktleider inpakketdistributie voor de hele Benelux

  • KAPPER/KAPSTER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Vaste Job

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde collega's met de juiste spirit aan! Ook eindejaars! Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Kraanelektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Recrewtment Technics Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, regio Antwerpen, zijn wij op zoek naar een ervaren kraanelektricien. Wat ga je precies doen als kraan-elektricien? Je staat in voor het operationeel houden van kranen en elektrische installaties Je maakt gebruik van je kennis en ervaring op vlak van moderne technologieën. Uitvoeren van herstellingen aan de kranen Uitvoeren van preventief onderhoud aan de kranen Onderhouden van gereedschap en hulpmiddelen alsook op orde en zuiver houden van de werkplek Rapporteren en overleggen met collega's Voldoende aandacht voor kwaliteit van het geleverde werk Naleven van veiligheids- en milieuvoorschriften Instaan voor het periodieke onderhoud van stukgoed kranen, zowel elektrisch als mechanisch. COMPETENTIES Zelfstandig: je werkt goed alleen en hebt bij normale taken geen hulp nodig Teamworker: je werkt graag met andere collega's samen Nauwkeurig: je hebt oog voor detail Flexibel: je hebt geen probleem met veranderlijke werkinhoud en uren (1ste en 2de shift) Kwaliteitsbewust: je bent je ervan bewust dat kwaliteit belangrijk is (ook naar de veiligheid van je collega's toe) Ordelijk: je werkt netjes en georganiseerd, alles wordt terug op zijn plaats gelegd Veiligheid- en milieubewust: je bent je ervan bewust dat veiligheid belangrijk is, tevens zijn bepaalde producten herbruikbaar enz… Stressbestendig: bij drukte of een korte tijdspanne blijf je rustig Tijdsbewust en nauwkeurig: je werkt gedetailleerd en bent je ervan bewust in welke tijdspanne dit moet kunnen Doorzettingsvermogen: je geeft niet snel op als het bijvoorbeeld eens niet lukt Kritische ingesteldheid: je kan je eigen werk kritisch bekijken en evalueren Contactvaardig: je legt graag contacten met andere mensen

  • Telecommunications Engineer / In-Building RF Design Engineers (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: NGIS

    Type: Vaste Job

    Werken bij NGIS is elke dag weer aan de slag met de nieuwste technologieën en innovaties voor onze mooiste klanten in de Benelux. Technologie beheerst ons dagelijks leven en de vraag naar specialistische know-how neemt dan ook alleen maar toe. Maar technologie op zichzelf is niet onderscheidend; onze mensen zijn dat wel. Of het nu gaat om specifieke oplossingen of beheer en onderhoud van netwerken de mensen bij NGIS maken het verschil. Als In-Building RF Design Engineer heb je nodige affiniteit met draadloze communicatie systemen en versta je hoe radio golven zich gedragen in verschillende omgevingen. Je rapporteert aan de technische directeur. Je brengt de klant behoeftes in kaart aangaande de mobiel radio dekking (DMR / TETRA / GSM / UMTS / LTE en weldra 5G). Na analyse van de verschillende meetcampagnes werk je het complete indoor distributie systeem uit (DAS). Hiervoor heb je uiteraard de nodige kennis in het domein van de radio linkbudget nodig alsook een elementaire systeem kennis van de verschillende cellulaire elementen. Het uitgetekende distributed antenna systeem zal je dan in samenwerking met onze architecten omzetten in een implementatieplan en volg je nadien de uitvoering op. Uiteraard hou je jezelf continue op de hoogte van de evoluties en ontwikkelingen om een excellente service aan onze klanten te kunnen bezorgen.

  • Administratief Tweetalig Bediende Sales (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: STAR MEAL

    Type: Vaste Job

    Wegens de toenemende groei is StarMeal op zoek naar een tweetalig (NL-FR) administratief medewerker op de afdeling Sales. Je bent verantwoordelijk voor het volledige order-entry proces alsook verzorg je het onthaal en beantwoord je alle inkomende telefoons.

  • Verpleegkundige intensieve zorgen (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige intensieve zorgen: - Verstrek je technische zorgen aan patiënten - Sta je de geneesheer bij, bij het uitvoeren van technische handelingen - Zal je de patiënt en zijn familieleden begeleiden bij de zorgverlening  - Werk je nauw samen met je collega's en rapporteer je aan je hoofdverpleegkundige - Kan je zelfstandig werken 

Zoek naar antwoorden van BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV in sociale netwerken
Look for responds of BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV. Laat een reactie achter voor BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV. BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV. Leave a respond for BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV. BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV op de google maps. Adres en contacten BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV
Location of BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV on the google maps. Address and contacts of BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV: De Jonghe BVBA | ARTSTONE | EMG N.V. | BURKE, SEAN | Delinte Martine

Other related companies as BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV: De Jonghe BVBA | ARTSTONE | EMG N.V. | BURKE, SEAN | Delinte Martine

BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Bornem, België. De volledige naam van het bedrijf is BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05189910888. Het bedrijf BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV bevindt zich op het adres: Industrieweg 3,2880. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 563,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 864,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV is Steenkoolmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV, openstaande posities, locatie van BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV is a company, that was registered 2005 in Bornem region, Belgium. Full name of company is BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV, company assigned to the tax number BE05189910888. The company BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV is located at the address: Industrieweg 3,2880. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 563,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 864,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV were not found.
The main activity of BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV is Coal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV is not available. You also can look at reviews of BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV, open positions, location of BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV, Bornem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV, Bornem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEHERMAN EUROPEAN (SAAB) NV, employees, financial statistics.