AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA

Particuliere bedrijvenPetroleumraffinage en aanverwante industrieën • AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA
Private companiesPetroleum Refining and Related Industries • AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA

Contactgegevens AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA

Regio (region): Izegem, België

Adres (address): Schardouwstraat 2,8870, België

Telefoon (phone): 051 30 00 73 051 30 00 73

Fax (fax): 051 31 61 88 051 31 61 88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA
Products information AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06367370605
Ondernemingsnummer: 4827911376
Hoofdstad (capital): 939,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 649,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA
(Get full report from official database of BE for AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA
Addition kinds of activities for AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA

3553. Houtbewerkingsmachines | Woodworking machinery
26760104. Toiletpapier: gemaakt van gekocht papier | Toilet paper: made from purchased paper
28210102. Ester gom | Ester gum
32290804. Stationery's glaswerk: inkwells, clip cups, enz. | Stationers' glassware: inkwells, clip cups, etc.
34990104. Linnen, kluis en kluis: metaal | Linings, safe and vault: metal
35230104. Maaltijdplukken en shellers | Corn pickers and shellers
35719903. minicomputers | Minicomputers
79990503. Motor verhuur | Motorcycle rental
80210105. orthodontist | Orthodontist

Werken bij AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromechanieker (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn we opzoek naar een Elektromechanieker: - Je voert algemene mechanische en elektrische herstellingen uit aan elektromotoren. Taken: - Herstellen reducties - Vernieuwen lagers - Reviseren van elektromotoren - Kleine werkzaamheden op draaibank uitvoeren - Plaatsen en testen van remmen

  • Internal Sales employee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw functie : Als Sales Assistant ben je een belangrijke schakel tussen de verkopers, de binnendienst en de klanten.   In een aanstekelijk team ben je verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve ondersteuning van de verkopers. Het begeleiden van aanvragen van klanten en verkopers, het uitwerken en valideren van offertes, het actief meewerken en opvolgen van verkoopkansen is wat er elke dag van jou verwacht wordt.   Samen met de aan jouw toegewezen verkopers heb je één gezamelijk doel: de beste oplossing aan bestaande en toekomstige klanten voorstellen en winnen. Jouw taken: Je begeleidt aanvragen van klanten en verkopers in het verkoopproces zoals specifieke behoeften van een klant, de juiste oplossing voor de klant bepalen, productconfiguratie, prijsberekening, offerte tot bestelbon klant Je bewerkt klantgegevens, klantafspraken, telefoongesprekken, agenda’s ... Opmaken, uitsturen en opvolgen van offertes naar klanten in samenspraak met verkopers en bijkomende correspondentie zijn één van jouw hoofdtaken. Je garandeert een goede samenwerking met de verkopers en bent een belangrijke interface naar andere afdelingen: product team, after sales team, verhuur/occasie team. Daarnaast zal je de verkopers commercieel ondersteunen bij telefonische en administratieve werkzaamheden. tevens hou je je bezog met het optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en werk je mee aan verbetertrajecten. Je ondersteunt promotieacties en organiseert product demo’s.

  • Operator continueververij 3 ploegen M/V (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productiemedewerker sta je in voor de controle van het product, instellen en bedienen van de machines.

  • Monteur Staalconstructies (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: t-interim Neerpelt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Hamont, een internationale specialist op het vlak van staalconstructies, zoeken we monteurs om mee te gaan naar werven in binnen- en buitenland. Je werkt mee aan het plaatsen van staalconstructies en pretparkattracties. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in de regio Hamont, een internationale specialist op het vlak van staalconstructies, zoeken we monteurs om mee te gaan naar werven in binnen- en buitenland.

  • Reinigingsoperator (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf te Nazareth zijn we dringend op zoek naar een reinigingsoperator: · 95% reinigen van installaties, machines en werkplekken binnen de productieafdeling · 5% polyvalent medewerker in de productieafdeling · Dit houdt onder meer volgende taken in - Reinigingsplanning kunnen raadplegen en uitvoeren - Reinigen van machines tijdens ombouw - Hanteren van industrieel reinigingsmateriaal (mobiele reinigingstoestellen, Hoge druk spuiten, schrobmachine,...) - Besturen van een heftruck op een correcte manier met aandacht voor de veiligheid van collega's en zichzelf

  • Enthousiaste huishoudhulpen/poetshulpen/schoonmaaksters - Regio Linde-Peer / Wauberg (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp/schoonmaakster/poetshulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • PC Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ESAS Engineering

    Type: Vaste Job

    Esas is een bedrijf gespecialiseerd in industriële automatisering. Sinds 2003 zijn we op 2 vlakken actief in de wereld van industriële automatisatie: enerzijds doen bedrijven beroep op onze consultants (voor korte en lange opdrachten), en anderzijds werken wij zelf automatisatie-projecten autonoom uit. Functie Als PC engineer sta je in voor het maken van functionele en technische analyses, het schrijven, testen en debuggen van software, de ingebruikname en de documentatie van software alsook het opleiden van gebruikers.

  • MONTEURS-HULPMONTEURS industriële bekledingen (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: DAS

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van dak- en wandbekleding op werven gelegen over gans België. Werken in teamverband van 3 à 4 mensen met een meewerkende ploegbaas. Enige ervaring in de sector is een pluspunt maar geen must. Een interne opleiding is voorzien. Ook schoolverlaters komen in aanmerking.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Verkopers M/V regio Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • Barmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: GINOA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een flexijob - barmedewerker (eventueel zaal) - ervaring is een pluspunt Ben jij de geknipte kandidaat, laat dan gerust iets van je horen en stuur ons een mailtje met cv en we contacteren je verder.

Zoek naar antwoorden van AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA. Laat een reactie achter voor AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA. AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA. Leave a respond for AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA. AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA op de google maps. Adres en contacten AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA
Location of AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA on the google maps. Address and contacts of AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA: MACVAN SPRL | LAMBREGT NV | Christian Moyson Association Francophone de Golf A | HR Int'l | ALAIN MIESSE

Other related companies as AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA: MACVAN SPRL | LAMBREGT NV | Christian Moyson Association Francophone de Golf A | HR Int'l | ALAIN MIESSE

AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Izegem, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06367370605. Het bedrijf AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA bevindt zich op het adres: Schardouwstraat 2,8870. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 939,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 649,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA, openstaande posities, locatie van AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA is a company, that was registered 2010 in Izegem region, Belgium. Full name of company is AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA, company assigned to the tax number BE06367370605. The company AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA is located at the address: Schardouwstraat 2,8870. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 939,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 649,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA were not found.
The main activity of AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA is Petroleum Refining and Related Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA is not available. You also can look at reviews of AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA, open positions, location of AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA, Izegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA, Izegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA, employees, financial statistics.