Auto-Park Pauwels

Contactgegevens Auto-Park Pauwels: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Auto-Park Pauwels: address, phone, fax, email, website, opening hours

Auto-Park Pauwels

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Vilvoordsesteenweg 174,1120, België

Telefoon (phone): 02 268 05 41; 0477 32 59 63 02 268 05 41; 0477 32 59 63

Fax (fax): 02 268 22 60 02 268 22 60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Auto-Park Pauwels: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Auto-Park Pauwels"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Auto-Park Pauwels"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Auto-Park Pauwels, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Auto-Park Pauwels. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Auto-Park Pauwels, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Auto-Park Pauwels. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Auto-Park Pauwels
Products information Auto-Park Pauwels

BTW identificatienummer (tax): BE04703765869
Ondernemingsnummer: 5342895507
Hoofdstad (capital): 635,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 792,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Auto-Park Pauwels zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Auto-Park Pauwels
(Get full report from official database of BE for Auto-Park Pauwels)

Aanvulling soorten activiteiten voor Auto-Park Pauwels
Addition kinds of activities for Auto-Park Pauwels

238903. kostuums | Costumes
349601. Draad en geweven draadproducten | Wire cloth and woven wire products
353204. Mijn auto's, ploegen, laders, voeders en dergelijke apparatuur | Mine cars, plows, loaders, feeders, and similar equipment
22990407. Wool afvalverwerking | Wool waste processing
25990201. Barmeubelen | Bar furniture
27410400. Muziek boek en bladmuziek publicatie | Music book and sheet music publishing
28510213. Houtvlekken | Wood stains
35670000. Industriële ovens en ovens | Industrial furnaces and ovens
73359901. Luchtfotografie, behalve mapmaking | Aerial photography, except mapmaking
80729903. Tentoonstelling | Denture production

Werken bij Auto-Park Pauwels: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Auto-Park Pauwels: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Auto-Park Pauwels. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Auto-Park Pauwels. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Desk Medewerker (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Viavera - Zaventem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdelijke opdracht - Zwangerschapsvervanging tot maart 2019 Onze klant te Evere is op zoek naar een service gerichte medewerker die het repair center ondersteund met heel uiteenlopende zaken. Je maakt deel uit van het Service Desk team. Samen staan jullie ten dienste van de klanten om vragen en problemen te registreren (Ticket-aanmaak), op te lossen of door te geven aan de betreffende dienst. Je volgt deze op tot ze volledig afgehandeld is. Jullie behandelen alle vragen met betrekking tot order-to-delivery, van registratie van de bestelling / Herstelling tot facturatie. Je kijkt na of er een bestaand onderhoudscontract is. Indien geen contract, maak je prijsbestekken op voor herstellingen en volgt deze op. Je leert de systemen en de producten ten gronde kennen maar bent ook sterk geïnteresseerd in nieuwe technologieën binnen de logistieke sector. Bedrijfsprofiel: .

  • Service Delivery Support (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn uw taken : Binnen het departement “service delivery support” ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de service delivery afdeling. Dit betekent dat je onder andere facturen controleert en verwerkt, levertermijnen en vervangwagens opvolgt, nieuwe wagens inschrijft en hun nummerplaten verstuurt, mailboxen beheert en verkeersovertredingen behandelt.

  • Technisch operator/mecanicien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Wetteren zijn we op zoek naar een technisch operator Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt producten met textieltechnologie voor markten zoals antistatisch en elektrisch geleidend textiel en hoge temperatuurbestendige toepassingen. Dankzij continue product- en procesbeheersing en -verbetering enerzijds en een zeer gedreven en flexibel team anderzijds is het bedrijf wereldwijd marktleider in elk van deze niches. Jouw rol: Deze functie betreft een technische operator bij het extruderen van metaalvezel gebaseerde kabels. Extrusie is een proces waarbij een polymere deklaag omheen een kabel gelegd wordt door middel van een extrusieproces. Jouw taken zijn onder meer: Beheersing werking proces: opstart, grondstofselectie en opzetten, opvolging verloop, procesparameters registreren, finaal product afhalen, identificatie en administratie op pc. Ombouwen van de machine bij productwijziging: veranderen van kunststof of type kabel. Oplossen van productiestoring Proces- & programmawijzigingen doorvoeren/opstellen bij nieuwe producten. Preventief en curatief onderhoud van machineonderdelen, kritische onderdelen beheren. Voorstellen formuleren ter verbetering van het proces en product. Opleidingen verzorgen.

  • Huishoudhulp regio Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Rotselaar Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Opglabbeek - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent arbeider zaterdag M/V (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Overpelt, zoeken wij een jobstudent die op zaterdag kan werken van 9u - 17u. Je zal worden ingezet voor het opruimen en borstelen van de productiehal, schuur- en slijpwerk.  

  • Jobstudent bakkerij M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar een job binnen de verkoop? Wij bieden jou een leuke studentenjob in een bakkerij te Deinze. Jouw taken bestaan voornamelijk uit het bedienen van de klanten, de winkel op orde houden en helpen waar nodig.

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: LA GARDEROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • (Stagiair) Vastgoedmakelaar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SPHERE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als positief alternatief voor de traditionele vastgoedmakelaar willen we met IMMOLIGHT timmeren aan ons vernieuwend verhaal. Hiertoe zijn we op zoek naar een dynamische persoonlijkheid die zich voluit wilt laten gaan in de boeiende vastgoedmarkt. Ervaring in vastgoed is geen vereiste. Flexibiliteit, doorzettingsvermogen, empathie en een goede dosis positivisme des te meer! Je bent in het bezit van een bachelor-diploma. Ben jij de communicatieve, betrouwbare persoonlijkheid waar anderen zich onmiddellijk goed bij voelen? Stuur ons dan snel een mailtje met je CV en motivatie. Wij kijken er alvast naar uit jou te ontmoeten! Immolight Tiensesteenweg 350, 3000 Leuven [email protected] 0473/644450

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • SERVICE TECHNIEKER WATERZUIVERING (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    - Je staat in voor het elektromechanisch onderhoud aan installaties, systemen en apparatuur bij onze industriële klanten - Je bent in staat elektrische schema's te tekenen - Je verzorgt de eerstelijnsinterventie bij storingen - Je plaatst nieuwe installaties - In deze baan werk je vaak heel autonoom, op verschillende locaties en maak je deel uit van de wachtdienst

  • Flexijob zaalhulp (middag) voor vegetarisch restaurant (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: MARKIES DE SALADE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het ontvangen van de klanten, het opnemen van de bestellingen, het uitschenken en brengen van dranken en gerechten aan tafel en afrekenen. Tussendoor, of op het einde van de shift wordt er afgewassen met een professionele vaatwasmachine. We zijn geopend dinsdag t.e.m. vrijdag voor de lunch

Zoek naar antwoorden van Auto-Park Pauwels in sociale netwerken
Look for responds of Auto-Park Pauwels in social networks

Lees alle opmerkingen voor Auto-Park Pauwels. Laat een reactie achter voor Auto-Park Pauwels. Auto-Park Pauwels bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Auto-Park Pauwels. Leave a respond for Auto-Park Pauwels. Auto-Park Pauwels on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Auto-Park Pauwels op de google maps. Adres en contacten Auto-Park Pauwels
Location of Auto-Park Pauwels on the google maps. Address and contacts of Auto-Park Pauwels

Andere gerelateerde bedrijven als come Auto-Park Pauwels Auto-Park Pauwels: Asfaltwerken Vanherle NV | DE MORGENSTER BVBA | Wilkhas NV | Air Trade Centre Belgium NV | Forma Concreta nv

Other related companies as Auto-Park Pauwels: Asfaltwerken Vanherle NV | DE MORGENSTER BVBA | Wilkhas NV | Air Trade Centre Belgium NV | Forma Concreta nv

Auto-Park Pauwels is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Auto-Park Pauwels, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04703765869. Het bedrijf Auto-Park Pauwels bevindt zich op het adres: Vilvoordsesteenweg 174,1120. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 635,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 792,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Auto-Park Pauwels zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Auto-Park Pauwels is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Auto-Park Pauwels is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Auto-Park Pauwels, openstaande posities, locatie van Auto-Park Pauwels op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Auto-Park Pauwels is a company, that was registered 2008 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Auto-Park Pauwels, company assigned to the tax number BE04703765869. The company Auto-Park Pauwels is located at the address: Vilvoordsesteenweg 174,1120. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 635,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 792,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Auto-Park Pauwels were not found.
The main activity of Auto-Park Pauwels is Administration of Human Resource Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Auto-Park Pauwels is not available. You also can look at reviews of Auto-Park Pauwels, open positions, location of Auto-Park Pauwels on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Auto-Park Pauwels, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Auto-Park Pauwels, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Auto-Park Pauwels, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Auto-Park Pauwels, employees, financial statistics.