Auto's Coen Werchter

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • Auto's Coen Werchter
Private companiesEating and Drinking Places • Auto's Coen Werchter

Contactgegevens Auto's Coen Werchter: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Auto's Coen Werchter: address, phone, fax, email, website, opening hours

Auto's Coen Werchter

Regio (region): Rotselaar (Werchter), België

Adres (address): Nieuwebaan 51,3118, België

Telefoon (phone): 016 60 09 26; 0495 50 84 78 016 60 09 26; 0495 50 84 78

Fax (fax): 016 60 09 97 016 60 09 97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Auto's Coen Werchter: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Auto's Coen Werchter"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Auto's Coen Werchter"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Auto's Coen Werchter, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Auto's Coen Werchter. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Auto's Coen Werchter, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Auto's Coen Werchter. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Auto's Coen Werchter
Products information Auto's Coen Werchter

BTW identificatienummer (tax): BE06516784667
Ondernemingsnummer: 8668731689
Hoofdstad (capital): 951,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 675,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Auto's Coen Werchter zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Auto's Coen Werchter
(Get full report from official database of BE for Auto's Coen Werchter)

Aanvulling soorten activiteiten voor Auto's Coen Werchter
Addition kinds of activities for Auto's Coen Werchter

615901. Landbouwkredietinstellingen | Agricultural credit institutions
32720319. Drempels, pre-terrazzo | Thresholds, precast terrazzo
35520105. Carding machines, textiel | Carding machines, textile
38610302. Camera's, microfilm | Cameras, microfilm
39490400. Wintersportuitrusting | Winter sports equipment
58120602. Pizzeria, onafhankelijk | Pizzeria, independent
80110108. oncoloog | Oncologist
92240404. Brandbeveiliging, lokale overheid | Fire protection, local government

Werken bij Auto's Coen Werchter: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Auto's Coen Werchter: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Auto's Coen Werchter. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Auto's Coen Werchter. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - Westerlo/Grobbendonk/Antwerpen - voltijds (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Westerlo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE die instaat voor het vervoeren van containers naar Grobbendonk en af en toe naar Antwerpen. Uitzonderlijk kunnen er ook andere ritten bijkomen in België of Nederland.

  • Implementation officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U maakt deel uit van het team "solution design and implementation", dat ervoor zorgt dat belangrijke transacties goed worden uitgevoerd. Als technische uitvoeringsverantwoordelijke ben je primair verantwoordelijk voor het verwerken en opvolgen van wijzigingen en aanvullingen op bestaande "Connexis" en "Swift" contracten. Uw belangrijkste opdrachten zijn : U treedt op als aanspreekpunt voor interne en externe klanten. U garandeert de continuïteit van de activiteit en de tevredenheid van de gebruikers van Connexis en Swift.

  • Meestergast - Technische dienst (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bent u iemand met technische kennis en die zijn team kan motiveren en coachen ? Dan is deze functie voor u! - Organiseren, coördineren, controleren en sturen van werkzaamheden bij een 15 tal arbeiders op de technische afdeling. - U zorgt ervoor dat de arbeiders in het magazijn, het atelier en buiten, collegiaal, efficiënt en veilig werken - U waakt over de procedures en regelgevingen inzake milieu, veiligheid en ISO - U tekent werfinstallaties uit, zorgt voor de vergunningen - U organiseert het transport, verrekent afval en schade en volgt het onderhoud van de machines op - U registreert keuringen en schrijft werkinstructies - U rapporteert aan de coördinatoren van de materieeldienst - U werkt mee aan projecten i.v.m KVGM - U werkt in een bouwholding en bent bereid binnen de richtlijnen te werken - U lost problemen op en bent de verantwoordelijke voor het eindresultaat

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Sterke studenten voor logistieke projecten (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER INHOUSE KATOENNATIE

    Type: Studentenjob

    * Het takenpakket omvat onder andere laden en lossen, orderpicking, (re-)packing, ... * Je bent mee verantwoordelijk voor het veilig en proper houden van je eigen werkplek. * Je voert nauwkeurig je taken uit

  • Salespromotor (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: PEPPERMINDS BELGIE

    Type: Studentenjob

    Je wilt een onvergetelijke tijd beleven. Je bent ijverig om te leren. Vrienden te maken. Een feestje te vieren. Je wilt in het nu leven, maar ook werken aan je toekomst. Aan je dromen. Ja toch? Mooi. Want dan vind je bij ons de studentenjob van je leven. Trainingen. Masterclasses. Groeimogelijkheden in België en daarbuiten. Je bent actief voor A-merken. Werft abonnees, leden en donateurs met bijzondere acties. Vormt een hechte community met je collega’s, die al snel je vrienden worden. Dat is niet alleen gezellig, het is ook goud waard in het vervolg van je carrière, bij ons of ergens anders. Je wordt salespromotor bij Pepperminds. Je hebt geen idee wat dat betekent. Maakt niet uit: wij leren je alle verkooptechnieken die je nodig hebt. Je maakt vrienden. Beleeft de leukste dingen. Haalt abonnees, leden en donateurs binnen voor het project waar jij enthousiast van wordt. Maar het belangrijkste is dat je samen met ons aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling werkt. Zie het als een avontuur. Met ons als kompas, kaart en rugzak. Hoe dan ook: de studentenjob van je leven. Hoe je ‘m krijgt? Door falen te zien als leermoment. Teamspeler, doorzetter, praatjesmaker, feestbeest en wereldreiziger in één. Je bent 18 jaar of ouder en zeker één keer per week beschikbaar. En je moet natuurlijk wel even solliciteren.

  • Servicetechnieker gezocht! (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zoeken we een servicetechnieker die bereid is om te werken over heel de Benelux. Je zorgt primair voor het verrichten van inspecties, onderhoud en reparaties aan geleverde systemen en componenten. Tevens ook het uitvoeren van montages. Je zorgt ervoor dat de klant in staat is zijn apparatuur optimaal te bedienen en dat de apparatuur binnen de gestelde eisen en klanttevredenheid functioneert. Je draagt zorg voor: Het effectief en efficiënt verrichten van inspecties, reparaties en onderhoud aan alle apparatuur; Het geven van instructies en adviezen aan de klant; Het inventariseren, signaliseren en communiceren van problemen en het niet optimaal functioneren van apparatuur met zijn leidinggevende; Het oplossen van problemen en het doen van verbeteringsvoorstellen ter voorkoming van problemen en/of verbeteren van de werking van de apparatuur; Het adequaat uitvoeren van montages en inbedrijfnames, binnen de gestelde technische specificaties en commerciële afspraken; Het inventariseren van en het pro-actief adviseren over de benodigde reserve onderdelen aan de klant; Het pro-actief onderhouden van contacten.

  • vochtbestrijder / stukadoor (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van werkbonnen bij onze particuliere klanten gaande van injectiewerken,bezettingswerken, kelderbekuipingen , ventilatie en vloerdrainages Samen met je collega vertrek je dagelijks naar een andere werf in gans Vlaanderen Wij zijn enkel op zoek naar personen met de nodige ervaring in de sector van vochtbestrijding. U beschikt over een stabiel werkverleden en kan de nodige referenties voorleggen.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Zelfstandige Vertegenwoordiger (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MySeniors.be by Home Sweet Homes "Gids voor huisvesting en thuisdiensten voor Senioren" Forumlaan, 15/60 1020 Laken (Brussel) [email protected]*******Taken: Verkoop van advertenties en advertentieruimte op onze verschillende media - Brussel en Waals Brabant 1) Verkoop van advertentieruimte in de GRATIS gidsen voor senioren 2) Verkoop van stands op onze lokale seniorenbeurzen 3) Beheersmodule voor Senioren huisvestingsmogelijkheden 4) Module voor het beheer van de beschikbaarheid voor senioren in huisvestingsmogelijkheden voor voorschrijvers 5) Mini website voor Senioren huisvestingsmogelijkheden Webplatform en papieren gids om senioren te helpen bij het zoeken van huisvestingsmogelijkheden en thuisdiensten voor Senioren

  • Telefonist(e) outbound Gent centrum (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Werfreserve

    Voor een partner van Konvert zijn wij op zoek naar call agents die geen schrik hebben om consumenten of zakelijke contacten te contacteren. Tijdens dit telefoongesprek is het de bedoeling om een commercieel contact te leggen of zelf direct iets te verkopen! Je komt terecht in een relatief groot team van call agents en kan op een doorgedreven opleiding rekenen. Je bent gemotiveerd en je behaalt graag vooropgestelde doelen. Je volgt eerst vrijblijvend een infosessie waarbij je de volledige uitleg krijgt + script die je kan volgen tijdens de telefoongesprekken. Na afloop zit je samen met de vaste werknemers en mag je ook zelf eens echt bellen. Op het einde van de infosessie krijg je meteen mee of je al dan niet mag opstarten.

  • Hippe zaalmedewerker - barman/barvrouw (flexi) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Flexijob

    Voor een toffe horecazaak in Roeselare zijn wij op zoek naar een flexmedewerkers die zich voornamelijk op vrijdag- en zaterdagavond kunnen vrijmaken. Indien je op weekavonden en/of op zondagmiddag sporadisch kunt inspringen is dit heel mooi meegenomen. Wij zijn op zoek naar ieman die zowel achter de bar als in de zaal kan functioneren. Takenpakket: dranken klaarzetten en aan tafel brengen, eten doordragen, tafels afruimen, inspringen bij de afwas indien nodig,... Wij zijn op zoek naar iemand met minimum een eerste ervaring in de sector of die gemotiveerd is, snel nieuwe zaken aanleert, matuur is, klantvriendelijk is en waarop wij kunnen rekenen. Sollicitaties enkel geldig met motivatie en bijhorend cv.

Zoek naar antwoorden van Auto's Coen Werchter in sociale netwerken
Look for responds of Auto's Coen Werchter in social networks

Lees alle opmerkingen voor Auto's Coen Werchter. Laat een reactie achter voor Auto's Coen Werchter. Auto's Coen Werchter bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Auto's Coen Werchter. Leave a respond for Auto's Coen Werchter. Auto's Coen Werchter on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Auto's Coen Werchter op de google maps. Adres en contacten Auto's Coen Werchter
Location of Auto's Coen Werchter on the google maps. Address and contacts of Auto's Coen Werchter

Andere gerelateerde bedrijven als come Auto's Coen Werchter Auto's Coen Werchter: De Vree | Maes BVBA | Moenssens Schrijnwerken BVBA | Abbaye de Floreffe | Statesidedvduk

Other related companies as Auto's Coen Werchter: De Vree | Maes BVBA | Moenssens Schrijnwerken BVBA | Abbaye de Floreffe | Statesidedvduk

Auto's Coen Werchter is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Rotselaar (Werchter), België. De volledige naam van het bedrijf is Auto's Coen Werchter, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06516784667. Het bedrijf Auto's Coen Werchter bevindt zich op het adres: Nieuwebaan 51,3118. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 951,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 675,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Auto's Coen Werchter zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Auto's Coen Werchter is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Auto's Coen Werchter is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Auto's Coen Werchter, openstaande posities, locatie van Auto's Coen Werchter op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Auto's Coen Werchter is a company, that was registered 2007 in Rotselaar (Werchter) region, Belgium. Full name of company is Auto's Coen Werchter, company assigned to the tax number BE06516784667. The company Auto's Coen Werchter is located at the address: Nieuwebaan 51,3118. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 951,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 675,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Auto's Coen Werchter were not found.
The main activity of Auto's Coen Werchter is Eating and Drinking Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Auto's Coen Werchter is not available. You also can look at reviews of Auto's Coen Werchter, open positions, location of Auto's Coen Werchter on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Auto's Coen Werchter, Rotselaar (Werchter): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Auto's Coen Werchter, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Auto's Coen Werchter, Rotselaar (Werchter): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Auto's Coen Werchter, employees, financial statistics.