A C C - KOREAN MOTOR CY NV

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • A C C - KOREAN MOTOR CY NV
Private companiesPaper and Allied Products • A C C - KOREAN MOTOR CY NV

Contactgegevens A C C - KOREAN MOTOR CY NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A C C - KOREAN MOTOR CY NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

A C C - KOREAN MOTOR CY NV

Regio (region): Kontich, België

Adres (address): Pierstraat 231,2550, België

Telefoon (phone): 03 450 06 11; 069 76 85 41 03 450 06 11; 069 76 85 41

Fax (fax): 03 450 06 67 03 450 06 67

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A C C - KOREAN MOTOR CY NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A C C - KOREAN MOTOR CY NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A C C - KOREAN MOTOR CY NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A C C - KOREAN MOTOR CY NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A C C - KOREAN MOTOR CY NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A C C - KOREAN MOTOR CY NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A C C - KOREAN MOTOR CY NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A C C - KOREAN MOTOR CY NV
Products information A C C - KOREAN MOTOR CY NV

BTW identificatienummer (tax): BE01876159667
Ondernemingsnummer: 7965606689
Hoofdstad (capital): 543,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 863,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in A C C - KOREAN MOTOR CY NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A C C - KOREAN MOTOR CY NV
(Get full report from official database of BE for A C C - KOREAN MOTOR CY NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor A C C - KOREAN MOTOR CY NV
Addition kinds of activities for A C C - KOREAN MOTOR CY NV

2395. Plekken en stiksel | Pleating and stitching
295200. Asfaltvelden en coatings | Asphalt felts and coatings
571300. Vloerbedekking winkels | Floor covering stores
49530101. Zuurafval, inzameling en verwijdering | Acid waste, collection and disposal
50949904. Pearls | Pearls
51120000. Kantoorartikelen en kantoorbenodigdheden | Stationery and office supplies
64119901. Vuurverliesbeoordeling | Fire loss appraisal
75490201. Glas tinting, auto | Glass tinting, automotive
96119903. Energieontwikkeling en instandhoudingsbureau, overheid | Energy development and conservation agency, government

Werken bij A C C - KOREAN MOTOR CY NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A C C - KOREAN MOTOR CY NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A C C - KOREAN MOTOR CY NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A C C - KOREAN MOTOR CY NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator drukkerij / Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een machine operator die aan de slag wil in een de drukkerij van de firma en zo zijn steentje kan bijdragen aan de groei van het bedrijf. We zijn op zoek naar een persoon die een eerste ervaring heeft met de instelling van machines en geen schrik heeft van fysiek zwaar werk (dit omdat je druksleeves uit de machines moet halen). Nederlands of Frans mag beide. We vragen vooral iemand die erg gemotiveerd is om te werken.

  • Biotechnicus (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een ziekenhuis te Zottegem zijn we op zoek naar een biotechnicus. Jouw functie: Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van voornamelijk medische apparatuur en dit volgens de voorschriften en de wettelijke verplichtingen. Je verzekert de opvolging van de herstellingen uitgevoerd door externe firma's. Je geeft richtlijnen aan de gebruikers omtrent het correct en veilig gebruik van de apparatuur. Je stelt handleidingen op en houdt de inventaris in de databank bij van alle apparatuurgegevens. Je rapporteert aan het diensthoofd biomedische dienst en u krijgt specifieke opdrachten van het diensthoofd biomedische dienst.

  • Polyvalente medewerker - optie vast (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voorziet de bakken van zakken en stapelt deze op palletten. Je zorgt dat iedere lijn steeds voldoende bakken ter beschikking heeft. Daarnaast spring je ook bij aan de band: Los werk aan de band: ribben zagen, opleggen van vlees, verpakken van vlees. Afwegen van de bestellingen, afnemen van de bestellingen en klasseren volgens de routes en klant.

  • Telefonist(e) verkoop regio Gent (deeltijds) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als telefonist(e) bij een jong, maar dynamisch bedrijf ga je: potentiële klanten contacteren Informatie verschaffen over de producten Afspraken inplannen voor de verkopers

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken; U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Huishoudhulp Puuur Zoersel/ Sint Antonius/ Halle (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • poetshulp vlamertinge (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan latersteeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”!

  • Magazijnier (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Kapellen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent(e) magazijn! Wat ga je doen? Inpakken - herpakken - verpakken. Magazijnwerk (heffen, ...). Heel soms een beetje administratief werk.

  • E-commerce I Student (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    The Lab heeft met zijn geeky webshop de handen vol om de collectie voortdurend up to date te houden. Breng jij als marketeer het product aan de man? Als E-commerce medewerker haal je voldoening uit een vlekkeloze aankoop van bestelling tot levering. Ben jij in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en structuur een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou! TAKEN Verzameling en verwerking van de productinformatie voor de e-shop Verzameling van het beeldmateriaal om de producten aantrekkelijk te presenteren Continue kwaliteitscontrole Je houdt de doelgroep steeds in het achterhoofd Je bent sterk op de hoogte van SEO en weet hoe je het moet toepassen Je houdt steeds de huis- en schrijfstijl voor ogen Je kan nieuwe producten foutloos opladen en bewerken Je houdt controle op de stockbeheersing Je gaat actief op zoek naar ideeën en verbeteringen voor de webshop Je kan meehelpen op beurzen indien nodig Je helpt bij de verwerking van orders en het verzenden ervan

  • vertegenwoordiger buitendienst west vlaanderen (STENE)

    Regio: STENE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent woonachtig in West-Vlaanderen en werkt in onder het statuut van zelfstandige. U heeft ervaring in vochtbestrijding en bent in staat om zelfstandig een diagnose te stellen en onze klant een passende oplossing aan te bieden. Tibas verzorgt de adressen, U hoeft dus niet zelf op zoek te gaan. U bent sterk in het overtuigen en het enthousiasmeren van anderen. WIj bieden U een aantrekkelijke commissievergoeding.

  • DRINGEND KOKS voor hoogstaande horeca evenementen en mep (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende en exclusieve plaatsen te werken. Je komt terecht in een team van gedreven polyvalente horecaprofessionals Door groeiende activiteiten zijn we op zoek naar KEUKENMEDEWERKERS!

  • Internship Finance Assistant (Spring 2019) (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Silverfin

    Type: Werfreserve

    You will join our finance team (3 people) and support our GL Accountant and Finance Assistant with Silverfins’ accounting for BE-NL-UK-DK: Accounts Payable: Scan, verify and book AP invoices Follow-up suppliers correspondence Book bank transactions Accounts Receivable: Support in the set-up of the weekly AR aging report Follow-up outstanding invoices and client correspondence Preparation & set up invoices General Ledger: Support monthly closing: follow up recurring suppliers/monthly costs - follow-up credit cards Reconciliations: current accounts BE/NL/UK - Bank reconciliations - Suspense Accounts International: Research legislation/regulations regarding accountancy set-up in new, European countries. Various tasks regarding these set-ups: new bank accounts, etc. Interaction with NL-UK-DK Ad hoc projects to facilitate our accountancy process.

Zoek naar antwoorden van A C C - KOREAN MOTOR CY NV in sociale netwerken
Look for responds of A C C - KOREAN MOTOR CY NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor A C C - KOREAN MOTOR CY NV. Laat een reactie achter voor A C C - KOREAN MOTOR CY NV. A C C - KOREAN MOTOR CY NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A C C - KOREAN MOTOR CY NV. Leave a respond for A C C - KOREAN MOTOR CY NV. A C C - KOREAN MOTOR CY NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A C C - KOREAN MOTOR CY NV op de google maps. Adres en contacten A C C - KOREAN MOTOR CY NV
Location of A C C - KOREAN MOTOR CY NV on the google maps. Address and contacts of A C C - KOREAN MOTOR CY NV

Andere gerelateerde bedrijven als come A C C - KOREAN MOTOR CY NV A C C - KOREAN MOTOR CY NV: Maas Beveiligings Techniek | Forum Boekhandel | DIMENSYS NV | VAN DAELE ERIC BVBA | Koopjeskrant NV

Other related companies as A C C - KOREAN MOTOR CY NV: Maas Beveiligings Techniek | Forum Boekhandel | DIMENSYS NV | VAN DAELE ERIC BVBA | Koopjeskrant NV

A C C - KOREAN MOTOR CY NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Kontich, België. De volledige naam van het bedrijf is A C C - KOREAN MOTOR CY NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01876159667. Het bedrijf A C C - KOREAN MOTOR CY NV bevindt zich op het adres: Pierstraat 231,2550. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 543,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 863,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in A C C - KOREAN MOTOR CY NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A C C - KOREAN MOTOR CY NV is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A C C - KOREAN MOTOR CY NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A C C - KOREAN MOTOR CY NV, openstaande posities, locatie van A C C - KOREAN MOTOR CY NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A C C - KOREAN MOTOR CY NV is a company, that was registered 2013 in Kontich region, Belgium. Full name of company is A C C - KOREAN MOTOR CY NV, company assigned to the tax number BE01876159667. The company A C C - KOREAN MOTOR CY NV is located at the address: Pierstraat 231,2550. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 543,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 863,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in A C C - KOREAN MOTOR CY NV were not found.
The main activity of A C C - KOREAN MOTOR CY NV is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A C C - KOREAN MOTOR CY NV is not available. You also can look at reviews of A C C - KOREAN MOTOR CY NV, open positions, location of A C C - KOREAN MOTOR CY NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A C C - KOREAN MOTOR CY NV, Kontich: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A C C - KOREAN MOTOR CY NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A C C - KOREAN MOTOR CY NV, Kontich: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A C C - KOREAN MOTOR CY NV, employees, financial statistics.