Kunst Afdeling Janus

Contactgegevens Kunst Afdeling Janus: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kunst Afdeling Janus: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kunst Afdeling Janus

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): de Laubespinstraat 42,1020, België

Telefoon (phone): 02 478 25 74 02 478 25 74

Fax (fax): 02 478 25 74 02 478 25 74

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kunst Afdeling Janus: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kunst Afdeling Janus"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kunst Afdeling Janus"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kunst Afdeling Janus, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kunst Afdeling Janus. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kunst Afdeling Janus, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kunst Afdeling Janus. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kunst Afdeling Janus
Products information Kunst Afdeling Janus

BTW identificatienummer (tax): BE05845520019
Ondernemingsnummer: 3589752197
Hoofdstad (capital): 681,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 536,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Kunst Afdeling Janus zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kunst Afdeling Janus
(Get full report from official database of BE for Kunst Afdeling Janus)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kunst Afdeling Janus
Addition kinds of activities for Kunst Afdeling Janus

623199. Beveiliging en commodity exchanges, nec | Security and commodity exchanges, nec
753899. Algemene automotive reparatie winkels, nec | General automotive repair shops, nec
12419902. Bituminous coal mining services, contract basis | Bituminous coal mining services, contract basis
21310000. Kauw en rook tabak | Chewing and smoking tobacco
23990400. Riem- en riemproducten | Belting and belt products
34310104. Zinkjes: gelakt ijzer, gietijzer, of geperst metaal | Sinks: enameled iron, cast iron, or pressed metal
73590200. Coin-operated machine verhuur diensten | Coin-operated machine rental services

Werken bij Kunst Afdeling Janus: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kunst Afdeling Janus: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kunst Afdeling Janus. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kunst Afdeling Janus. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier vaste middag (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die op je lijst staan. - Bij het in- en uitladen van de goederen denk je steeds aan de veiligheid van je collega's. - Ook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. De goederen worden immers afgeleverd bij onze klant en moeten dus steeds netjes en onbeschadigd zijn.

  • Onderhoudstechnieker * (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud aan de machines. U zorgt samen met je team dat het productieproces zo soepel mogelijk verloopt. Bij storingen, zorgt u dat die zo snel mogelijk worden opgelost. Deze kunnen zowel elektrisch, mechanisch, pneumatisch als hydraulisch van aard zijn.

  • HVAC technieker regio haven van Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC installaties op vlak van elektriciteit, koeling, verwarming, ... Je spoort defecten op aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie en lost ze op; Je voert werken uit op sanitaire installaties alsook kleine installatiewerken; Je werkt zowel in team als zelfstandig

  • Verkoper / verkoopster schoenen (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek jij een job als voltijdse verkoper / verkoopster? Spreekt een schoenenzaak jou aan? Ben jij meteen ter beschikking? Kan jij werken regio KOKSIJDE? Jouw taken als verkoper / verkoopster: beheer van de kassa beheer van de leveringen / stock (controle, etikketeren,...) begeleiden van de klanten in hun aankopen onderhoud van de winkel

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) vlinder regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je zal ingeschakeld worden om al de vervangingen op regio Roeselare te doen.Een afwisselende, boeiende job!! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Vaper (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Ben jij onze dampende expert? Heb jij ervaring met vapen en dampen? Dan ben jij de ideale kandidaat die wij zoeken voor een toffe studentenjob!

  • Jobstudent Antwerpen 18+ auto 7/9-17/9 (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt voor de maand september studenten zoals jij om ons vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak bij een bedrijf aan de haven van Antwerpen Schoonmaak en onderhoud van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tot vrijdag van 9u tot 16u

  • Projectleider voor Oost- en West-Vlaanderen (M/V) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in Aalter, zijn wij op zoek naar een gedreven PROJECTLEIDER ! - Je bent eindverantwoordelijke over één of meerdere werven, hoofdzakelijk in West- en Oost-Vlaanderen. - Je stuurt een 10-tal eigen medewerkers en onderaannemers aan - Je bent verantwoordelijk voor de aankoop van het materiaal, opmetingen, kwaliteitscontrole en opvolging van schadedossiers - Aministratie maakt deel uit van je takenpakket: opmaak van maandelijkse vorderingsstaten, rapporteringen, controle van facturatie, uitwerking van offertes, nacalculatie, opvolging bestelbonnen. Hierbij kan je terugvallen op de ondersteuning van 2 collega's - Je bent het contactpersoon tegenover de architecten, opdrachtgevers, studiebureaus,... - Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder - Je staat in voor de opvolging van je teams - Je beheert het budget, maakt planningen op, bewaakt deadlines, woont werfvergaderingen bij,.. 

  • Medewerker Ornamentiek (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Main d'Or NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de vernieuwing en de herstelling van historisch staf- en stucwerk bij de restauratie van kerkgebouwen, kastelen, kloosters, monumentale stationsgebouwen, etc; Je werkt op werven over heel Vlaanderen; Je bent een aanspreektpunt op de werf voor collega's en klanten in het Nederlands; Je kent verschillende technieken zoals lijsten trekken op de trekbank met kalk, gips, e.a. technieken en kan deze eveneens ter plaatse bevestigen; Ervaring met het ontwerpen van metalen en/of zinken profielen en kennis van het maken van stuc- of siliconen mallen is een plus; Basiskennis van boetseren en beeldhouwen is een voordeel.

  • Recruitment Consultant / Recruiter Brussel m/v (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Werfreserve

    Adecco koppelt niet alleen de juiste uitzendkracht aan de juiste onderneming, ook onze eigen kantoren behoren tot de meest aangename werkplekken van België. “Better work, better life” zijn dan ook geen holle woorden maar worden omgezet in de praktijk. En die aanpak loont: we hebben al meermaals de titel van Beste Werkgever in de wacht gesleept. Wil je je carrière naar een nieuw niveau brengen en heb je naast talent ook oog voor talent van anderen? Dan is onze vacature van Recruitment Consultant zeker iets voor jou! Jouw taken als Adecco Recruitment Consultant? Als Adecco HR Recruitment Consultant ben je het hart van onze dienst: hét aanspreekpunt voor onze kandidaten en onze klanten. Je staat in voor de dagdagelijkse opvolging van de vraag van onze kandidaten en klanten uit de regio Brussel. Je werkt proactief en gaat op zoek naar de beste medewerkers vooral in de industrie en dit aan de hand van diverse rekruteringstools. Door jouw warme en professionele aanpak leer je zowel jouw kandidaten als klanten goed kennen en kan je optimaal hun noden detecteren. Je screent en test volgens onze basisprocedures. Je zorgt voor een feilloze werkplanning van de uitzendkrachten en je verzorgt de opvolging van hun contracten.

  • Kinderopvang(st)er (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderopvang(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Hever-Boortmeerbeek (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Hever-Boortmeerbeek. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van Kunst Afdeling Janus in sociale netwerken
Look for responds of Kunst Afdeling Janus in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kunst Afdeling Janus. Laat een reactie achter voor Kunst Afdeling Janus. Kunst Afdeling Janus bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kunst Afdeling Janus. Leave a respond for Kunst Afdeling Janus. Kunst Afdeling Janus on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kunst Afdeling Janus op de google maps. Adres en contacten Kunst Afdeling Janus
Location of Kunst Afdeling Janus on the google maps. Address and contacts of Kunst Afdeling Janus

Andere gerelateerde bedrijven als come Kunst Afdeling Janus Kunst Afdeling Janus: Mercatron Communication NV | Résidence Maghin | Verschuere Verzekeringen | Waregem Business Centre | cre@te

Other related companies as Kunst Afdeling Janus: Mercatron Communication NV | Résidence Maghin | Verschuere Verzekeringen | Waregem Business Centre | cre@te

Kunst Afdeling Janus is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Kunst Afdeling Janus, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05845520019. Het bedrijf Kunst Afdeling Janus bevindt zich op het adres: de Laubespinstraat 42,1020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 681,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 536,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Kunst Afdeling Janus zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kunst Afdeling Janus is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kunst Afdeling Janus is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kunst Afdeling Janus, openstaande posities, locatie van Kunst Afdeling Janus op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kunst Afdeling Janus is a company, that was registered 2002 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Kunst Afdeling Janus, company assigned to the tax number BE05845520019. The company Kunst Afdeling Janus is located at the address: de Laubespinstraat 42,1020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 681,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 536,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Kunst Afdeling Janus were not found.
The main activity of Kunst Afdeling Janus is Nonclassifiable Establishments, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Kunst Afdeling Janus is not available. You also can look at reviews of Kunst Afdeling Janus, open positions, location of Kunst Afdeling Janus on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kunst Afdeling Janus, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kunst Afdeling Janus, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kunst Afdeling Janus, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kunst Afdeling Janus, employees, financial statistics.