HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE

Contactgegevens HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Molenstraat 52-54,2018, België

Telefoon (phone): 03 248 02 23 03 248 02 23

Fax (fax): +32 (55) 311-20-89 +32 (55) 311-20-89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE
Products information HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE

BTW identificatienummer (tax): BE09832183837
Ondernemingsnummer: 6938110351
Hoofdstad (capital): 418,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 641,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE
(Get full report from official database of BE for HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE
Addition kinds of activities for HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE

2671. Papier; | Paper; coated and laminated packaging
262101. Handdoeken, weefsels en servetten; | Towels, tissues and napkins; paper and stock
478900. Transportdiensten, niet inbegrepen | Transportation services, nec
01619900. Groenten en meloenen, nec | Vegetables and melons, nec
23390310. Sportkleding, dames | Sportswear, women's
34119906. Blikjes | Tin cans
36469904. Fluorescerende verlichting, commercieel | Fluorescent lighting fixtures, commercial
37430110. Tank vrachtwagens en auto-apparatuur | Tank freight cars and car equipment
38299916. Scintillatie detectoren | Scintillation detectors
38619905. Sensitometers, fotografisch | Sensitometers, photographic

Werken bij HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende leuke supermarkt Tongeren gezocht! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Tongeren zoeken we een voltijdse medewerker voor de afdeling charcuterie, kaas, bakkerij. Het gaat om een voltijdse tewerkstelling, van maandag tem zaterdag en op zondagvoormiddag. Het is een lange opdracht, met optie vast contract na de interimperiode.

  • Eerstelijnstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Herentals zijn we op zoek naar een eerstelijnstechnieker. Als storingstechnieker sta je in voor: Het oplossen van technische pannes en problemen aan de productielijnen. Je zorgt er dus voor dat de installaties operationeel blijven en voert de nodige procesvalidaties uit; Bij productiestoringen ben je het eerste aanspreekpunt. Je geeft advies aan de operatoren en werkt nauw samen met de shiftleaders. Je zal ook actief meewerken aan het continu verbeteren van het productieproces. Enkele belangrijke punten: Door de brede waaier aan geïnstalleerde technologieën krijg je te maken met mechanica, pneumatica, hydraulica, PLC sturingen, elektriciteit, blaasextrusie en dergelijke. Het machineparkt vernieuwt zich regelmatig, zodat je bij blijft met de nieuwste technologieën. Bij specifieke problemen kan je terugvallen op gespecialiseerde collega's. Je krijgt de nodige opleidingen en begeleiding om het volledige proces en de techniek onder te knie te krijgen.

  • Ploegleider (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt als people manager de leiding over een groep medewerkers die jij die werken binnen ons productieproces en je werkt nauw samen met andere collega-afdelingsverantwoordelijken. Je beschikt over de maturiteit en uitstraling om mensen aan te sturen, te ondersteunen en om hun vragen te beantwoorden. Je leert de verschillende stappen in het productieproces hands-on aan, zodat je weet wat er moet gebeuren binnen de afdeling. Je rapporteert aan de Productie Manager en kan meedenken over oplossingen. Je verzorgt het administratieve luik van de afdeling, maakt planningen op, volgt het productieproces op en springt bij waar nodig.

  • HUISHOUDHULP Olen - direct VAST contract én Maaltijdcheques (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Voltijdse huishoudhulp Deerlijk M/V. (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • Jobstudent Bijrijder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Ternat zijn we op zoek naar Jobstudenten voor de functie van bijrijder.

  • (INLOOP)ONDERHOUDSTECHNIEKER vaste contract (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    HR MENTOR rekruteert en selecteert een (inloop)onderhoudstechnieker actief in de maritieme sector. Onze klant is actief op maritiem transport en maakt deel uit van een sterke internationale groep. Deze vacature is voor vaste aanwerving, zonder interimperiodes. Als onderhoudstechnieker sta je in voor verschillende zaken. Als inloop technieker wordt je begeleid naar een volwaardige job als zelfstandig onderhoudstechnieker. Je helpt bij het onderhoud van kaaikranen en rollend materieel. Je leert alle facetten van onderhouds-en herstellingswerken op de terminal kennen. Je verwerft hierdoor inzicht in prioriteiten en potentiële risico’s. Je zal voornamelijk instaan voor standaardonderhouden( smeerbeurten, inspecties op installaties, constructie bij garantie en herstellingswerken, periodieke keuringen. Je leert meewerken aan kleine en grote herstellingen (vervangen van hijskabels, remplaketten, remschijven,hydraulische componenten). Je helpt bij het uitvoeren van kleine schades. Je leert mee te helpen bij interventies bij pannes ( oplossen van storingen, planlezen, lezen van fouten in PLC, uitmeten van elektrische en hydraulische circuits, ander fout analyses). Je verleent daarnaast ad hod assistentie bij specifieke operationele handelingen. Je werkt samen met een senior technieker en de technical supervisor. Je werkt in een vol continu systeem.

  • Team Assistant Sales & Marketing departement (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Als Team Assistant van het Sales & Marketing Assistant ondersteun je de Business Unit General Medicines Belux. Dit team bestaat uit 8 managers en 20tal vertegenwoordigers. Samen met de Personal Assisstant - die tevens jouw opstart jouw mentor zal zijn - zal je administratieve ondersteuning bieden, voornamelijk op vlak van Sales en Marketing ondersteuning. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je beantwoordt vragen en verzoeken en volgt deze ook op; - Je dient de onkostennota’s van de commerciële medewerkers in en volgt ze op; - Je bereidt mailings voor; - Je stelt de contracten op voor commerciële activiteiten en volgt deze op tot de facturatie; - Je verzamelt handtekeningen; - Je staat in voor een correct en nauwkeurig klassement; - Je onderhoudt contact met verschillende partijen zowel intern als extern; - Je verwerkt staalaanvragen en volgt deze op; - Je staat in voor de leveringen van materiaal aan de commerciële medewerkers; - Je voert bestellingen in en volgt deze op tot facturatie voor het marketing team; - Je voert vertalingen uit; - Je beheert de voorraad van het promotiemateriaal; - Je staat in voor de organisatie van vergaderingen.

  • Field Service Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Een van onze klanten is een wereldwijd gerenommeerd bedrijf in machinebouw voor de elektronica industrie. Voor deze ontwikkelaar van turn-key automatiseringssystemen rekruteren wij een Field Service Engineer die voor internationale opdrachten ingeschakeld wordt. Je wordt als technisch specialist ingeschakeld bij allerhande technische problemen op het vlak van mechanica, elektronica, elektriciteit en automatisatie. Je levert internationale service waarbij je steeds naar een optimale oplossing voor de problemen streeft. Je verzorgt opleidingen bij klanten (software en hardware). Je rondt je interventies correct administratief af (registraties, spare parts lijsten etc.). Je werkt 30% tot 50% van je tijd in het buitenland.

  • Sales Manager (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: CREADOMUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Sales manager ben je verantwoordelijk voor de commercialisering van investeringsvastgoed. Dit doe je door: · Samen met de recruitment manager pro-actief te zoeken naar talent · Zorgen voor de juiste training voor jouw mensen · Voordoen van commerciële gesprekken · Organiseren van fieldcoaching, teammeetings en one-to-one’s die zinvol zijn van jouw mensen. · Opmaken en uitvoeren van jouw commercieel plan, bijhouden, analyseren en reageren op de vastgestelde ratio’s en KPI’s. · Samenwerken met de marketingafdeling om zo bij de juiste prospects te geraken · Doorgeven van alle fieldervaringen aan marketing, ontwikkeling, klantendienst, directie, ...

  • Consulentes Health & Beauty (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Klusjesman met goede kennis verwarming en sanitair (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Baby-Belle Groep

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als all-round klusjesman sta je in voor het algemeen onderhoud van onze gebouwen en de tuinen. Naast het algemeen onderhoud voer je ook de nodige herstellingen uit. Je beschikt over een goede kennis van verwarming en sanitair. Dit alles gebeurd met oog voor detail en veiligheid.

Zoek naar antwoorden van HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE in sociale netwerken
Look for responds of HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE. Laat een reactie achter voor HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE. HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE. Leave a respond for HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE. HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE op de google maps. Adres en contacten HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE
Location of HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE on the google maps. Address and contacts of HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE

Andere gerelateerde bedrijven als come HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE: One Dollar | Van Herp Decoratie | Van Doorne Metaal BVBA | The Royal Salmon N.V. | Vertra

Other related companies as HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE: One Dollar | Van Herp Decoratie | Van Doorne Metaal BVBA | The Royal Salmon N.V. | Vertra

HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09832183837. Het bedrijf HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE bevindt zich op het adres: Molenstraat 52-54,2018. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 418,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 641,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE, openstaande posities, locatie van HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE is a company, that was registered 1997 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE, company assigned to the tax number BE09832183837. The company HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE is located at the address: Molenstraat 52-54,2018. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 418,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 641,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE were not found.
The main activity of HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE is not available. You also can look at reviews of HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE, open positions, location of HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUYSE MOLENSLOOT KUNSTGALERIE, employees, financial statistics.