Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW

Contactgegevens Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW

Regio (region): Knokke-Heist (Knokke), België

Adres (address): Meerlaan 32,8300, België

Telefoon (phone): 050 63 04 30 050 63 04 30

Fax (fax): 050 63 04 29 050 63 04 29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW
Products information Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW

BTW identificatienummer (tax): BE02957763671
Ondernemingsnummer: 8504486083
Hoofdstad (capital): 953,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 284,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW
(Get full report from official database of BE for Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW
Addition kinds of activities for Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW

5932. Gebruikt winkelartikelen | Used merchandise stores
23950101. Gewatteerde stoffen of doek | Quilted fabrics or cloth
25140601. Tuinmeubilair, metaal | Garden furniture, metal
34430405. Retorten, industrieel: smelten, enz. | Retorts, industrial: smelting, etc.
38230302. Fluidische apparaten, circuits en systemen voor procescontrole | Fluidic devices, circuits, and systems for process control
38610315. Stands, camera en projector | Stands, camera and projector
50840707. Verontreiniging apparatuur, water (milieu) | Pollution control equipment, water (environmental)
79970102. Hockey club, behalve professioneel en semi-professioneel | Hockey club, except professional and semi-professional
86610111. Kerk van Christus | Church of christ
87419906. Ziekenhuis management | Hospital management

Werken bij Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Desk Medewerker (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Viavera - Zaventem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdelijke opdracht - Zwangerschapsvervanging tot maart 2019 Onze klant te Evere is op zoek naar een service gerichte medewerker die het repair center ondersteund met heel uiteenlopende zaken. Je maakt deel uit van het Service Desk team. Samen staan jullie ten dienste van de klanten om vragen en problemen te registreren (Ticket-aanmaak), op te lossen of door te geven aan de betreffende dienst. Je volgt deze op tot ze volledig afgehandeld is. Jullie behandelen alle vragen met betrekking tot order-to-delivery, van registratie van de bestelling / Herstelling tot facturatie. Je kijkt na of er een bestaand onderhoudscontract is. Indien geen contract, maak je prijsbestekken op voor herstellingen en volgt deze op. Je leert de systemen en de producten ten gronde kennen maar bent ook sterk geïnteresseerd in nieuwe technologieën binnen de logistieke sector. Bedrijfsprofiel: .

  • Projectleider industriële reiniging (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functie: • Je maakt en volgt dossiers op en houdt hierbij rekening met de veiligheidsaspecten, tijdsduur, materialen, producten, kostprijs aantal werkkrachten… • Je motiveert alle betrokken medewerkers om de vooropgestelde doelstellingen te behalen • Je neemt deel aan werfvergaderingen en onderhoudt nauwe contacten met klanten en andere contractoren • Je overlegt met de aankoopdienst over de materialen, producten en diensten die aangekocht moeten worden • Je adviseert oplossingsgericht aan klanten, collega's en externe partijen, … • Je onderhoudt duurzame relaties met jouw klanten en benut alle mogelijkheden • Je werkt actief mee met aan de uitbouw van het VKM managementsysteem • Je rapporteert rechtstreeks aan het Afdelingshoofd Industriële Reiniging

  • Huishoudhulp regio Zaventem (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Zaventem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Wortel (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zutendaal en omgeving

  • Student verkoop naar regioshops regio Kust! (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    Je bezoekt verschillende winkels en bedrijven in jouw eigen regio waar je het gebruik van cadeaubonnen toelicht en overtuigt hen van de meerwaarde van cadeubonnen. Je bepaalt zelf welke leuke winkels, bedrijven je aanspreekt om hieraan te kunnen deelnemen. Iedere werkdag sluit je af met een half uur administratief werk.

  • Weekendwerk studenten logistiek/onderhoud Zorghotel De Bron (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VZW DE BRON

    Type: Studentenjob

    Beheer van de brasserie tijdens het middagmaal van de gebruikers; Hulp en ondersteuning van de gebruikers bij het nuttigen van de maaltijden; Verdeling en opruimen van de koffie; Onderhoud van de zorgflats; Verwerken van het afval en linnen; Ondersteuning van de verpleegkundigen.

  • Calculator (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een familiale KMO in Ieper, gespecialiseerd in plaatbewerking en constructies op maat, zoeken wij een calculator. Op basis van de aangeleverde tekening van de klant, bereken je de kostprijs. Je neemt telefonisch of per mail contact op met de klant. Zelf moet je kunnen inschatten of het product gemaakt kan worden in productie. Je geeft verschillende parameters in in het computersysteem en je houdt rekening met oa. de grondstofprijzen om de juiste prijs door te geven aan de klant.

  • Monteur / onderhoudstechnieker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NETWERK

    Type: Vaste Job

    Machines optimaal afstellen. Uitvoeren van reparaties en preventief onderhoud aan de productiemachines. Reviseren en aanpassen van machines i.s.m. de technische dienst. Nemen van initiatief tot en mede uitvoeren van (technische) verbeteringen. Analyse en oplossen van storingen i.s.m. de Teamleader Productie. Het opvolgen en bijsturen van machines na analyse van uitvalpercentages en efficiëntieresultaten. Het actief deelnemen aan verbeterprojecten. Het onderzoeken en oplossen van kwaliteitsissues en klachten. Naleven van de gestelde regels t.a.v. veiligheid, welzijn en milieu (5S).

  • Schrijnwerker regio Charleroi (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • EMPLOYé ADMINISTRATIF FRANçAIS - ANGLAIS POUR LES SERVICES COMMANDE ET FACTURATION-EXPEDITION H/F (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Adecco Personnel Services

    Type: Werfreserve

    Vous recherchez un poste d'Employé administratif dans la région de Mouscron ? Vous êtes polyvalent, autonome, et vous maîtrisez très bien l'anglais ? Voici une fonction d'Employé administratif pour les services Commande et Facturation-expédition h/f susceptible de répondre à vos attentes. Dans le cadre du passage de l'ERP actuel vers SAP, les équipes de notre client seront largement mobilisées pendant plusieurs mois. Vous rejoindrez donc les services Commande et Facturation-expédition h/f durant la durée du projet (minimum jusque fin avril). VOTRE FONCTION : - Vous intervenez en transversal sur 2 services de la SUPPLY CHAIN : le service Commandes, et le service Facturation-Expéditions. - Vous assurez diverses tâches administratives et logistiques telles que : o Encodage : mise à jour des prix, contrôle des commandes en cours lors de la libération de lots par le laboratoire (modification des délais liés aux commandes, …). o Contrôle des factures des transporteurs. o Reporting : suivi des livraisons par la maison-mère ; des délais de livraison vers les clients, des commandes non-confirmées,… o Gestion des expéditions : préparation des picking-lists, préparation des factures, transports express, … - Vous fournissez un service optimal et êtes responsable de l’administration efficace et correcte liée à ces activités. - Vous travaillez avec différents outils informatiques (AS400, Excel, SAP). - Vous êtes en contact régulier avec notre maison-mère en Allemagne à qui vous fournissez un feed-back sur le suivi logistique des commandes à l’expédition. - Vous êtes force de proposition en termes d’amélioration des processus. - Vous faites partie d’une équipe et collaborez avec vos collègues pour assurer la continuité du service client. A ce titre, vous assurez le remplacement ponctuel de vos collègues sur leurs tâches propres.

  • Leerjongere administratief medewerker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SYNTRA - MIDDEN VLAANDEREN

    Type: Leercontract

    Steek je graag je handen uit de mouwen en wil je een leuk vak leren in de praktijk? Dan is de leertijd echt iets voor jou! Combineer werken en leren met een overeenkomst alternerende opleiding bij SYNTRA. Voor onze campus in Aalst hebben wij een vacature voor een leerjongere. Dat wil zeggen dat je 1 dag per week opleiding volgt; je gaat daarnaast 4 dagen per week in de leer op de werkvloer. Je zal leren om samen met je collega’s van het administratief team in te staan voor: Het accuraat afhandelen van cursistenadministratie (deelnemersgegevens verwerken, aanwezigheden registreren, attesten opmaken, enz.) De ondersteuning van de logistieke organisatie van opleidingen (syllabi afdrukken en kopiëren, enz.) Vlotte en gerichte contacten met docenten, cursisten en bezoekers om het praktisch verloop van de opleidingen in goede banen te leiden De permanentie aan de onthaalbalie (baliewerk, telefoonbehandeling)

Zoek naar antwoorden van Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW in sociale netwerken
Look for responds of Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW. Laat een reactie achter voor Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW. Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW. Leave a respond for Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW. Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW op de google maps. Adres en contacten Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW
Location of Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW on the google maps. Address and contacts of Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW: CODITEL SA | R I M SA | Hi-Fi Centrum Decreus | AAA YACHTS | Peter De Wilde

Other related companies as Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW: CODITEL SA | R I M SA | Hi-Fi Centrum Decreus | AAA YACHTS | Peter De Wilde

Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Knokke-Heist (Knokke), België. De volledige naam van het bedrijf is Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02957763671. Het bedrijf Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW bevindt zich op het adres: Meerlaan 32,8300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 953,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 284,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW, openstaande posities, locatie van Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW is a company, that was registered 2002 in Knokke-Heist (Knokke) region, Belgium. Full name of company is Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW, company assigned to the tax number BE02957763671. The company Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW is located at the address: Meerlaan 32,8300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 953,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 284,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW were not found.
The main activity of Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW is Pipelines, Except Natural Gas, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW is not available. You also can look at reviews of Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW, open positions, location of Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW, Knokke-Heist (Knokke): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW, Knokke-Heist (Knokke): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW, employees, financial statistics.