Arttra Antiques & Modern Arts BVBA

Particuliere bedrijvenAdministratie van economische programma's • Arttra Antiques & Modern Arts BVBA
Private companiesAdministration of Economic Programs • Arttra Antiques & Modern Arts BVBA

Contactgegevens Arttra Antiques & Modern Arts BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Arttra Antiques & Modern Arts BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Arttra Antiques & Modern Arts BVBA

Regio (region): Waregem, België

Adres (address): Stormestraat 118,8790, België

Telefoon (phone): 056 60 19 56 056 60 19 56

Fax (fax): 056 61 40 07 056 61 40 07

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Arttra Antiques & Modern Arts BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Arttra Antiques & Modern Arts BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Arttra Antiques & Modern Arts BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Arttra Antiques & Modern Arts BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Arttra Antiques & Modern Arts BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Arttra Antiques & Modern Arts BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Arttra Antiques & Modern Arts BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Arttra Antiques & Modern Arts BVBA
Products information Arttra Antiques & Modern Arts BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05013305664
Ondernemingsnummer: 1520477294
Hoofdstad (capital): 667,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 616,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Arttra Antiques & Modern Arts BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Arttra Antiques & Modern Arts BVBA
(Get full report from official database of BE for Arttra Antiques & Modern Arts BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Arttra Antiques & Modern Arts BVBA
Addition kinds of activities for Arttra Antiques & Modern Arts BVBA

842202. Arboreta en botanische tuinen | Arboreta and botanical gardens
26310406. Leatherboard | Leatherboard
27419900. Diversen, uitgeverijen, nec | Miscellaneous publishing, nec
31439904. Sandalen, mannen | Sandals, men's
35520304. Verfmachines, textiel | Dyeing machinery, textile
55219902. Auto's, alleen gebruikte auto's | Automobiles, used cars only

Werken bij Arttra Antiques & Modern Arts BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Arttra Antiques & Modern Arts BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Arttra Antiques & Modern Arts BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Arttra Antiques & Modern Arts BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier vaste nacht (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: AGO & HR DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een distributiebedrijf gelegen in de Prijkels in Nazareth zijn wij op zoek naar een magazijnier/lader-losser voor de vaste nacht van 17:00 - 01-00. Je staat in voor het laden en lossen van diverse goederen die toekomen in het distributiecentrum. Vervolgens moeten de goederen klaargezet worden op de juiste plaatsen in het magazijn volgens de juiste zones voor levering. Je kijkt tevens ook na als de goederen niet beschadigd of te weinig geleverd zijn. Vervolgens maak je de goederen klaar voor verzending en laadt deze in de juiste vrachtwagens. Je werkt voornamelijk met een elektrische transpalet en af en toe met de heftruck.

  • Kwaliteitscontroleur (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Neerpelt zijn wij op zoek naar een kwaliteitscontroleur. Je staat in voor het controleren van medische materialen. Dit doe je aan de hand van een loep. Verder houd je alles bij in de logboeken en koppel je alles terug naar de medewerkers.

  • CNC Plooibankbediener (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Brugge zijn wij dringend op zoek naar een plooibankbediener. Instellen van een hydraulische (Trumpf) plooibank Technisch plan kunnen lezen

  • POLYVALENT WINKELBEDIENDE GROOTWARENHUIS - ZONDAG THUIS (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je vlot in de omgang? Op zoek naar een job als winkelbediende? Ben je flexibel ingesteld? Aarzel dan niet langer, Forum Jobs heeft voor jou de geknipte job! Voor een grootwarenhuis zijn we op zoek naar een ervaren winkelbediende. Je maakt  gebruik van jouw uitgebreide kennis om de klanten te adviseren. Daarnaast sta je onder andere in voor het aanvullen van de voorraad en het opvolgen van de bestellingen. Je krijgt een interne opleiding en wordt all-round opgeleid. De werkuren liggen tussen 8u 's morgens en 20u 's avonds, je werkt ook op zaterdag. Op zondag ben je thuis!

  • Verantwoordelijke Verkoop Binnendienst (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zandhoven, actief in machinebouw zijn we op zoek naar een verantwoordelijke verkoop binnendienst. Je helpt mee offertes opstellen en bespreekt dit met de klanten. Je overlegt met de zaakvoerder bij de opmaak van de planning. Je ondersteunt de technische dienst met kennis en toepassingen die zij kunnen gebruiken.

  • Dossierbeheerder (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze administratieve en coördinerende functie treed je op als spilfiguur tussen de leveranciers van kantoormeubelen en de eindklanten. Je volgt de inkomende orders op van A tot Z en zorgt voor een vlekkeloos verloop van de orderverwerking. In deze functie onderhoud je een nauw contact met de planning zodat je een tijdige levering kan garanderen. Je koppelt terug naar eindklanten, monteurs en meubelleveranciers. Je bent de rechterhand van de Back-Office Manager. Erkenningsnummer 00603-406-20170629

  • Huishoudhulp regio Reet - Rumst (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Huishoudhulp in Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • 3 Medewerkers montage innovatieve zonwering (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, gevestigd te Aalter, en gespecialiseerd in zonwering, zoeken wij 3 extra medewerkers voor de productie van een nieuw ontwikkeld, innovatief product in het gamma. Medewerker 1 heeft ervaring in montage of technische omgeving en staat in voor: - montagewerk van 1 specifiek onderdeel/profiel - inpakken van het volledige order Medewerker 2 heeft ervaring met zaagwerk en/of orderpicking en staat in voor: - op maat zagen van alle profielen - orderpicking van de profielen/onderdelen (kan fysiek zwaar zijn) Medewerker 3 heeft ervaring in orderpicking en staat in voor: - assisteren bij orderpicking van profielen/onderdelen - assisteren bij zaagwerk van profielen (fysiek zwaar werk)

  • Storemanager regio Kempen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vaste Job

    Eén nieuwe job? Wat dacht je van drie nieuwe jobs. Want als store manager bij Lidl ben je eigenlijk drie personen in één. Je bent in de eerste plaats een nauwkeurige harde werker die pas tevreden is als de hele winkel er perfect bijligt: van blinkende appels tot kraakverse croissants. Maar je bent ook een motivator en een coach die zijn hele team elke dag scherp aan de start krijgt. En je bent een ondernemer die opstaat en gaat slapen met harde verkoopcijfers in je hoofd. Zin in gekregen?

  • Logopedist(e) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Motion Center

    Type: Zelfstandige activiteit

    Motion Center is een multidisciplinaire groepspraktijk in hartje Tienen. Onze visie is "een gezonde geest in een gezond lichaam", we werken met de combinatie beweging, voeding en mentaal. Het team bestaat uit kinesitherapeuten, personal trainers, voedingsdeskundigen, psychotherapeuten en logopedisten. We bieden zowel begeleiding aan volwassenen en kinderen Wegens sterke groei van onze patiëntenbestand zijn we opzoek naar een gemotiveerde collega Logopedist(e) ter versterking van ons team. Als logopedist(e) werk je voornamelijk in de praktijk zelf maar in functie van de noden van de patiënt kan dit ook aan huis of op de school van de patiënt zijn. We werken nauw samen met scholen, CLB en andere hulpverleners om de beste dienstverlening te kunnen geven. Heb jij een Bachelor of Master diploma in de logopedische wetenschappen en heb je het zelfstandig statuut? Ben je flexibel en gemotiveerd? Kan je vlot communiceren en werk je graag samen als een hecht team? Spreek je bovendien naast de Nederlands taal ook een aardig woordje Frans? Dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken. Wij bieden jou: - Een zelfstandige activiteit in het hartje van Tienen - De mogelijkheid om je werkuren zelf te bepalen in samenspraak met het team en de patiënt - Je komt terecht in een jong en dynamisch team met toffe collega’s - Pas afgestudeerden zijn ook welkom Heb jij interesse: stuur dan je CV naar [email protected] .

  • Flexijob zaalmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BELGE

    Type: Flexijob

    Cafe Belge is op zoek naar een enthousiaste flexibele flexi medewerker voor de bar/zaal, beschikbaar tydens weekend, weekavonden is een pluspunt. Uren en dagen zijn bespreekbaar

Zoek naar antwoorden van Arttra Antiques & Modern Arts BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Arttra Antiques & Modern Arts BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Arttra Antiques & Modern Arts BVBA. Laat een reactie achter voor Arttra Antiques & Modern Arts BVBA. Arttra Antiques & Modern Arts BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Arttra Antiques & Modern Arts BVBA. Leave a respond for Arttra Antiques & Modern Arts BVBA. Arttra Antiques & Modern Arts BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Arttra Antiques & Modern Arts BVBA op de google maps. Adres en contacten Arttra Antiques & Modern Arts BVBA
Location of Arttra Antiques & Modern Arts BVBA on the google maps. Address and contacts of Arttra Antiques & Modern Arts BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Arttra Antiques & Modern Arts BVBA Arttra Antiques & Modern Arts BVBA: Algemene Cleaning Edelweiss | Decock K | Pro/Future | Marketing 21 NV | ATF N.V.

Other related companies as Arttra Antiques & Modern Arts BVBA: Algemene Cleaning Edelweiss | Decock K | Pro/Future | Marketing 21 NV | ATF N.V.

Arttra Antiques & Modern Arts BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Waregem, België. De volledige naam van het bedrijf is Arttra Antiques & Modern Arts BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05013305664. Het bedrijf Arttra Antiques & Modern Arts BVBA bevindt zich op het adres: Stormestraat 118,8790. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 667,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 616,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Arttra Antiques & Modern Arts BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Arttra Antiques & Modern Arts BVBA is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Arttra Antiques & Modern Arts BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Arttra Antiques & Modern Arts BVBA, openstaande posities, locatie van Arttra Antiques & Modern Arts BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Arttra Antiques & Modern Arts BVBA is a company, that was registered 2018 in Waregem region, Belgium. Full name of company is Arttra Antiques & Modern Arts BVBA, company assigned to the tax number BE05013305664. The company Arttra Antiques & Modern Arts BVBA is located at the address: Stormestraat 118,8790. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 667,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 616,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Arttra Antiques & Modern Arts BVBA were not found.
The main activity of Arttra Antiques & Modern Arts BVBA is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Arttra Antiques & Modern Arts BVBA is not available. You also can look at reviews of Arttra Antiques & Modern Arts BVBA, open positions, location of Arttra Antiques & Modern Arts BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Arttra Antiques & Modern Arts BVBA, Waregem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Arttra Antiques & Modern Arts BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Arttra Antiques & Modern Arts BVBA, Waregem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Arttra Antiques & Modern Arts BVBA, employees, financial statistics.