INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA

Particuliere bedrijvenBouw - Speciale Handel Aannemers • INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA
Private companiesConstruction - Special Trade Contractors • INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA

Contactgegevens INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA

Regio (region): Meise (Wolvertem), België

Adres (address): Beekstraat 50,1861, België

Telefoon (phone): 052 30 11 47 052 30 11 47

Fax (fax): 052 30 26 28 052 30 26 28

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA
Products information INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03112121582
Ondernemingsnummer: 4266510009
Hoofdstad (capital): 207,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 205,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA
(Get full report from official database of BE for INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA
Addition kinds of activities for INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA

171104. Verwarming en airconditioning contractoren | Heating and air conditioning contractors
12310100. Antracietbereiding en screening | Anthracite preparation and screening
16290403. Rock verwijderen | Rock removal
22110606. Meubel denim | Furniture denim
23699902. Jeans: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Jeans: girls', children's, and infants'
25190206. Rieten meubels: opgevuld of vlak | Wicker furniture: padded or plain
28910206. Lijm | Glue
32219903. Kosmetische potten, glas | Cosmetic jars, glass
57350102. Videobanden, vooraf opgenomen | Video tapes, prerecorded

Werken bij INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES ICO

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een uitstekende chauffeur en heb je een passie voor wagens? Ga aan de slag bij ICO in de haven van Zeebrugge! De haven is flexibel dus bieden wij je werk met dagcontracten. Je kan zelf bepalen hoeveel dagen, wanneer, en op welke uren je kan werken waardoor deze job zowel geschikt is als een voltijdse job of als bijverdienste. Wat houdt de job in? Als shunter is het jouw taak om de wagens van de ene naar de andere kaai te rijden. Daarbij verplaats je de wagens via de openbare weg en wordt verwacht dat je deze op een correcte manier kan parkeren. Er wordt gewerkt van maandag tot vrijdag, in een 2-ploegensysteem.

  • Allround magazijnmedewerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn opzoek naar een allround magazijnmedewerker voor een winkel in Brustem. Je gaat zowel als magazijnier werken als allround in de winkel. Als je graag afwisseling wil in je werk is dit de ideale job: Kassa, Winkel, Magazijn werk. Het is een functie voor 38 u/ per week. Na een goede interim periode kan dit een vast contract worden!

  • Chauffeur CE (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in regio Nieuwpoort zijn wij op zoek naar een chauffeur ce (m/v)

  • HUISHOUDHULP LANGEMARK (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Langemark zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoogstraten – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Word jij onze nieuwe beleidsmedewerker jeugdruimte en mobiliteit? (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: De Ambrassade

    Type: Vaste Job

    Jouw missie in onze organisatie Als beleidsmedewerker ruimte werk je in duo met een andere beleidsmedewerker ‘ruimte’ die vooral gespecialiseerd is in jeugdwerkinfrastructuur en jeugdtoerisme. Jullie beiden zorgen samen voor sterk beleidswerk rond alle thema’s die gelinkt kunnen worden aan (jeugdwerk)ruimte, jeugdtoerisme en mobiliteit. Duurzaamheid, participatie en extra aandacht voor maatschappelijk kwetsbaarheid zijn rode draden in al onze beleidsdomeinen. Jij bent verantwoordelijk voor het nieuwe project “Openstellen van schoolspeelplaatsen voor jeugdwerk” Via het project “Natuurrijke, bewegingsvriendelijke en gedeelde schoolspeelplaatsen” wil De Ambrassade schoolspeelplaatsen omvormen tot uitdagende en natuurrijke speelplekken die niet enkel tijdens de schooluren gebruikt worden, maar ook daarbuiten. Op die manier worden schoolspeelplaatsen waardevolle speelterreinen voor jeugdwerk en boeiende ontmoetingsplekken voor de buurt. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van dit project (looptijd 2018-2020). Je bouwt het netwerk uit dat nodig is om dit project kwaliteitsvol uit te bouwen. Je coördineert vormingsmomenten voor scholen die willen deelnemen aan dit project. Op het einde van het project zorg je voor een sterk publieksmoment en publicatie die inspirerend zijn voor beleidsmakers, scholen, jeugdwerk en andere partners. Jij zorgt ervoor dat dit project uitmondt in sterke beleidsaanbevelingen. Jij zorgt ervoor dat dit project uitmondt in goede ondersteuning van het jeugdwerk. Jij bent verantwoordelijk voor het beleidswerk voor de Vlaamse Jeugdraad en De Ambrassade mbt ruimte en mobiliteit Je legt in het kader van een geïntegreerd Vlaams jeugdbeleid de link tussen enerzijds de positie van kinderen, jongeren en hun verenigingen en anderzijds het ruimte- en mobiliteitsbeleid in brede zin. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitsvolle uitbouw van beleidstrajecten mbt ruimte en mobiliteit. Je vertrekt steeds vanuit de leefwereld van kinderen en jongeren, en vanuit geloof in de kracht van jeugdwerk, en legt van daar uit linken met de beleidsdomeinen ruimte en mobiliteit. Je werkt concrete beleidsaanbevelingen uit mbt ruimte en mobiliteit en bent aanspreekpunt voor jeugdorganisaties en beleidsmakers. Je neemt hierin een signaalfunctie op. Je ontwikkelt visie over jeugdruimte- en mobiliteitsbeleid en zet deze visie om in de praktijk. Je vertegenwoordigt De Ambrassade en de Vlaamse Jeugdraad op diverse beleidsplatforms. Je bouwt een sterk netwerk uit met beleidsmakers en het middenveld en benut deze wanneer er zich goede samenwerkingskansen voordoen.

  • SCHRIJNWERKER ATELIER HOUTEN BINNENDEUREN (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Samen met jouw collega's sta je in voor het vervaardigen van houten binnendeuren: verzagen van de houten platen met de opdeelzaag, frezen met de CNC-machine, inschroeven van de scharnieren, ... Je werkt op atelier in dagdienst en start om 7u.

  • Sales Manager (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: CREADOMUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Sales manager ben je verantwoordelijk voor de commercialisering van investeringsvastgoed. Dit doe je door: · Samen met de recruitment manager pro-actief te zoeken naar talent · Zorgen voor de juiste training voor jouw mensen · Voordoen van commerciële gesprekken · Organiseren van fieldcoaching, teammeetings en one-to-one’s die zinvol zijn van jouw mensen. · Opmaken en uitvoeren van jouw commercieel plan, bijhouden, analyseren en reageren op de vastgestelde ratio’s en KPI’s. · Samenwerken met de marketingafdeling om zo bij de juiste prospects te geraken · Doorgeven van alle fieldervaringen aan marketing, ontwikkeling, klantendienst, directie, ...

  • accountmanager-handelsvertegenwoordiger b2b (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verkopen van geschenkartikelen aan de bloemisten - geschenkenzaken in de provincies Namen, Luik en Luxemburg

  • (pediatrisch) kinesitherapeut(e) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een zwangerschapsvervanging zijn wij op zoek naar een zelfstandig (pediatrisch) kinesitherapeut(e). De praktijk is gelegen net buiten het centrum van Leopoldsburg en vestigde zich een 5-tal jaren geleden in een nieuwe accomodatie. Momenteel werken wij met 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pediatrisch kinesitherapeute.

  • Medewerker bediening : flexi-job (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: CORSENDONK

    Type: Flexijob

    Priorij Corsendonk is momenteel op zoek naar een medewerker voor de bediening onder het statuut van flexi-job. U werkt minstens 4/5 bij een andere werkgever of u bent gepensioneerde en wilt graag bijverdienen in het zeer voordelig nieuw statuut van flexi-jobs. Uw takenpakket is als volgt: - Gasten verwelkomen in het restaurant en tijdens feesten - Bediening verzorgen - Afruimen Je zal voornamelijk tewerkgesteld worden op weekenddagen.

Zoek naar antwoorden van INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA. Laat een reactie achter voor INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA. INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA. Leave a respond for INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA. INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA op de google maps. Adres en contacten INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA
Location of INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA on the google maps. Address and contacts of INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA: Imprimerie Boreux-Les Papeteries de France SPRL | Stork Mec NV | Luyten S.A. | HW Consulting n.v | kozzmozz.org

Other related companies as INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA: Imprimerie Boreux-Les Papeteries de France SPRL | Stork Mec NV | Luyten S.A. | HW Consulting n.v | kozzmozz.org

INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Meise (Wolvertem), België. De volledige naam van het bedrijf is INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03112121582. Het bedrijf INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA bevindt zich op het adres: Beekstraat 50,1861. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 207,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 205,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA, openstaande posities, locatie van INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA is a company, that was registered 1991 in Meise (Wolvertem) region, Belgium. Full name of company is INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA, company assigned to the tax number BE03112121582. The company INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA is located at the address: Beekstraat 50,1861. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 207,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 205,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA were not found.
The main activity of INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA is Construction - Special Trade Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA is not available. You also can look at reviews of INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA, open positions, location of INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA, Meise (Wolvertem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA, Meise (Wolvertem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTERMOBIL FRITUUR-WAGENS BVBA, employees, financial statistics.