FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS

Contactgegevens FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS

Regio (region): Ninove, België

Adres (address): Langemuntstraat 15,9400, België

Telefoon (phone): 0473 48 47 36; 054 55 89 00 0473 48 47 36; 054 55 89 00

Fax (fax): +32 (55) 780-55-82 +32 (55) 780-55-82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS
Products information FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS

BTW identificatienummer (tax): BE05515655517
Ondernemingsnummer: 6625000000
Hoofdstad (capital): 863,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 343,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS
(Get full report from official database of BE for FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS
Addition kinds of activities for FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS

449100. Marine vrachtverwerking | Marine cargo handling
10810101. Exploration, metalen mijnbouw | Exploration, metal mining
27549902. Directories, telefoon: gravure printing, niet gepubliceerd | Directories, telephone: gravure printing, not published
33130206. ferrotitanium | Ferrotitanium
35410600. Zagen en zaagmachines | Saws and sawing machines
39990100. Kapper en schoonheidssalon apparatuur | Barber and beauty shop equipment
73389902. Proeflezen service | Proofreading service

Werken bij FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur in het buitenland! (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een gemotiveerde monteur die ook in het buitenland wenst te werken. De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Je monteert voornamelijk tribunes en stoelen. - Je werkt met metale componenten, hout, motoren, tapijten, gordijnen... - Je organiseert sommige aspecten van de werf en rapporteert naar diverse afdelingen. - Je bestudeert de montageopdrachten en neemt daar waar nodig actief deel aan het oplossen van probleemstellingen.

  • Customer Service officer (TIJDELIJK!) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een tijdelijke opdracht in de Customer Service? Dan is deze job iets voor jou! Voor onze klant in Antwerpen zijn we op zoek naar een tijdelijke Customer Service Officer die mee de klantendienst wil ondersteunen. Je staat mensen per telefoon en e-mail te woord met vragen over facturatie, technische issues, klachten,… Dankzij je servicegerichte mentaliteit weet je het probleem te analyseren een oplossing aan te reiken. Je geeft pro-actief mee hoe deze issues in de toekomst te vermijden zijn.

  • Slagerij zkt Slager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een slager van opleiding en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Vlees bereiden, vlees versnijden, vlees verkopen,.. klinkt voor jou als een feest in de oren? Grijp je telefoon of kom naar Randstad Kortrijk en waag nu jouw kans!

  • CHAUFFEUR C/CE LOKAAL TRANSPORT (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Forum Jobs Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een internationale firma met 8000 werknemers wereldwijd, zijn we op zoek naar gedreven chauffeurs C/CE. In deze functie sta je in voor het ophalen van containers bij bedrijven en deze terug te brengen naar het depot. Je rijdt steeds vrij lokaal (ruime regio Aalst) en doet tot 50 stops per dag. Je werkdag begint steeds rond 6u (of vroeger in overleg) en werkt +- tot 17u. Je bent flexibel naar einduren toe afhankelijk van het verkeer. Je start steeds als chauffeur C met 1 container, met de bedoeling om op termijn met camion - remorque (extra container op aanhangwagen) te leren rijden. 

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Leuven en omgeving

  • STUDENT(E) VERTALER NEDERLANDS-FRANS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Kortrijk gaat Forum Jobs op zoek naar een student(e) vertaler. Je staat in voor het vertalen van Nederlandstalige teksten naar het Frans. Wanneer? Er zijn verschillende mogelijkheden wat de werkuren betreffen. Indien je een halve dag of een volledige dag of meerdere dagen beschikbaar bent in de week, is het mogelijk om dan te werken binnen de firma. Ook is het mogelijk om gedurende de herfstvakantie te werken.

  • Jobstudenten verzorgende regio Brakel-Lierde (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • 3e bachelor- of masterstudent Elektromechanica in Essen gezocht (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je ondersteunt 2 à 3 dagen per week het team werkvoorbereiding van het bedrijf, dat gelegen is in Essen. Je zal vooral technische dossiers in orde brengen, via Access en Excel, QA/QC documentatie verzamelen en opslaan en bestellingen doen van materialen onder begeleiding van de werkvoorbereider.

  • Zorgkundige WZC Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als zorgkundige binnen het WZC ben je verantwoordelijk voor: - hygiënische en comfortzorgen  - het opvolgen van het elektronisch patiëntendossier - de ondersteuning van de bewoners op vlak van zelfstandigheid, comfort en veiligheid - open en transparante communicatie en overleg met collega's - ... Bedrijfsprofiel: Ben jij een zorgkundige met een hart voor de ouderenzorg? Ben je bovendien op zoek naar een job binnen een vooruitstrevende organisatie? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt!

  • Elektricien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: COOR SERVICE MANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Coor Service Management is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf in Scandinavië met vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, België, Hongarije, Estland en Polen. Coor België is gespecialiseerd in het voorzien van een totaalpakket aan diensten met als doel u een efficiënte, aantrekkelijke, veilige en geschikte werkomgeving aan te bieden. Als subcontractor staan wij in voor het preventieve en curatieve onderhoud van gebouwen/installaties: Binnen- en buitenkant gebouwen, elektrische storingen, brandveiligheid en HVAC voor onze klant VOLVO GROUP te Oostakker. Om deze reden zijn wij dringend op zoek naar een ELEKTRICIEN voor onze onderhoudsafdeling. • Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader; • Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties (voornamelijk elektrische installaties); • Je analyseert technische storingen en stelt oplossingen en verbeteringen voor; • Je bent creatief in het zoeken van oplossingen; • Je voert herstellingswerken uit; • Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant; • Je staat in voor het schakelen van hoogspanning;

  • PRAKTIJKTRAINER TUINAANLEG MET ERVARING (ANTWERPEN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); aanplantingen en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

Zoek naar antwoorden van FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS in sociale netwerken
Look for responds of FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS. Laat een reactie achter voor FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS. FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS. Leave a respond for FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS. FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS op de google maps. Adres en contacten FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS
Location of FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS on the google maps. Address and contacts of FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS

Andere gerelateerde bedrijven als come FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS: A.B. Snel Courierservice | SPRENGERS | TER DELFT | Lingier S | Tricoflex Benelux N.V.

Other related companies as FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS: A.B. Snel Courierservice | SPRENGERS | TER DELFT | Lingier S | Tricoflex Benelux N.V.

FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Ninove, België. De volledige naam van het bedrijf is FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05515655517. Het bedrijf FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS bevindt zich op het adres: Langemuntstraat 15,9400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 863,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 343,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS, openstaande posities, locatie van FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS is a company, that was registered 1990 in Ninove region, Belgium. Full name of company is FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS, company assigned to the tax number BE05515655517. The company FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS is located at the address: Langemuntstraat 15,9400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 863,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 343,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS were not found.
The main activity of FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS is not available. You also can look at reviews of FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS, open positions, location of FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS, Ninove: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS, Ninove: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FOTOHUIS-OLIVIER CORTHALS, employees, financial statistics.