Eventattitude

Contactgegevens Eventattitude: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Eventattitude: address, phone, fax, email, website, opening hours

Eventattitude

Regio (region): Brussel (Schaarbeek), België

Adres (address): Auguste Lambiottestraat 79,1030, België

Telefoon (phone): 02 735 82 07 02 735 82 07

Fax (fax): 02 280 68 70 02 280 68 70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Eventattitude: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Eventattitude"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Eventattitude"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Eventattitude, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Eventattitude. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Eventattitude, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Eventattitude. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Eventattitude
Products information Eventattitude

BTW identificatienummer (tax): BE01951690673
Ondernemingsnummer: 5539550781
Hoofdstad (capital): 722,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 858,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Eventattitude zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Eventattitude
(Get full report from official database of BE for Eventattitude)

Aanvulling soorten activiteiten voor Eventattitude
Addition kinds of activities for Eventattitude

5812. Eten plaatsen | Eating places
017999. Vruchten en noten, nec, nec | Fruits and tree nuts, nec, nec
14299904. Ganister, verpletterd en gebroken-steengroeven | Ganister, crushed and broken-quarrying
27599915. Platteloze gravure | Plateless engraving
34439901. Boeien, metaal | Buoys, metal
35419904. Elektronische ontladingsmetalen snijwerktuigen | Electron-discharge metal cutting machine tools
72310000. Schoonheidswinkels | Beauty shops
73749901. Data entry service | Data entry service

Werken bij Eventattitude: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Eventattitude: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Eventattitude. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Eventattitude. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Administratief Bediende bij Genzyme in Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Start People Inhouse Genzyme

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant Genzyme is op zoek naar een tijdelijke administratieve kracht (opdracht tot 31 december 2018) die ervoor zorgt dat alles op wieltjes loopt!

  • Inpakker dagwerk M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij ervaring als inpakker? Zoek je dagwerk? Wil je graag aan het werk gaan als inpakker? Lees dan snel verder: Voor een internationaal bedrijf gelegen te Waregem zijn we op zoek naar een inpakker. Je bent verantwoordelijk voor het inpakken van de productonderdelen. Je verstuurt vervolgens de verpakte onderdelen naar het juiste magazijn. Daarnaast zal je als inpakker ook ingeschakeld worden voor het uitvoeren van extra losse taken.

  • Immobilien medewerker M/V (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: ADEQUAT AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je neemt de telefoons op - Je bezoekt de panden met de klanten - Je plaatst nieuwe huizen op de site

  • Orderpicker / magazijnier (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beschik je over logistieke vaardigheden, ervaring met een heftruck en heb je een basiskennis computer? Dan kom jij wellicht in aanmerking voor de vacature van onze klant.Bij welke firma? Onze klant is toonaangevend op vlak van plastic profielen. Belangrijke pijlers binnen deze firma zijn kwaliteit, duurzaamheid en stabiliteit. Stap je graag mee in hun verhaal en bouw je mee aan een duurzame toekomst?Wat houdt de job in? Je krijgt een gevarieerd takenpakket: Je zorgt voor en aanvoer van grondstoffen en de afgewerkte producten. Je bevoorraadt de productie. Je laadt producten uit vrachtwagens. Je haalt de uitval uit productie en controleert deze. Vervolgens weeg je ze en scan je ze in. Met behulp van de heftruck haal je de afgewerkte producten op en stockeer je ze in het magazijn. Klein beetje administratief werk: informatie opzoeken in computer en labels uitprinten. Je werkt in een 2-ploegenstelsel: vroege ploeg: 6u - 14u late ploeg: 14u - 22u Ben jij de magazijnier die wij zoeken?

  • Huishoudhulpen met dienstencheques Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een huishoudhulp om te poetsen in Mechelen en omstreken. Je bent bereid je te verplaatsen, bij voorkeur met je eigen auto. Ervaring is vereist.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Jobstudent (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Nutritioist/kwaliteitsmanager regio Lennik (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Als Nutritionist ben je verantwoordelijk voor: Een nutritioneel correcte samenstelling van onze voedings- en snackproducten (voor hond, kat, vogel en knaagdier) die ontwikkeld worden door Product Management of gevraagd worden door onze klanten. Kostprijsbewaking is daarbij belangrijk. Het signaleren van markttrends mbt grondstoffen en producten en dit vertalen naar praktische adviezen voor Product Management. Het verder ontwikkelen van de nutritionele kennis van de organisatie. Het bewaken van de juistheid en volledigheid van de etikettering volgens de geldende wetgeving en het opvolgen en toepassen van veranderingen in deze wetgeving. Het helpen ontwikkelen van nieuwe producten en product content, waarbij je de nutritionele USP¿s vertaald naar relevante informatie voor de consument. Hiervoor werk je nauw samen met je collega¿s van Product Management en Sales. Als Kwaliteitsmanager ben je verantwoordelijk voor: Het uitwerken en in de praktijk brengen van het kwaliteitsbeleid van onze eigen productie (mengen en verpakken van graanmengelingen voor vogels en knaagdieren), waaronder het up to date houden van het kwaliteitshandboek (FSSC22000) en dit implementeren op de werkvloer. De controle op de kwaliteit van onze productiegoederen tijdens de verschillende fasen van het productieproces (van binnenkomende grondstoffen tot uitgaande afgewerkte orders). Het voorbereiden, mee implementeren en begeleiden van kwaliteitsaudits. Sensibiliseren, motiveren en opleiden van medewerkers op vlak van kwaliteit, waardoor je het kwaliteitsbewustzijn verbetert en de gevoeligheid voor kwaliteit binnen de organisatie vergroot. Het registreren en behandelen van (interne en externe) klachten, van alle voedingsproducten. Het verder uitwerken en beheren van de kwaliteitsadministratie, zoals het voorhanden maken van de nodige technische fiches en attesten voor verkoop, het creëren en bijhouden van analyses en certificaten van onze eindproducten, etc. ....

  • Project Supervisor (met goede kennis HVAC) - Vast contract (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klant actief in de vastgoedsector regio Gent, is Gent Technics op zoek naar een Project Supervisor. Als Project Supervisor wordt jou het volgende takenpakket toevertrouwd: - Je bent verantwoordelijk voor de implementatie van de werken met betrekking tot de gebouwen in de bestaande portefeuille. - Je volgt de projecten van A tot Z op wat betreft techniek en afwerking. - Je bent een expert op vlak van HVAC en staan het team bij op vlak van technische ondersteuning. - Je staat in voor de controle van de technische installaties en staat in voor de kwaliteit van de dienstverlening.

  • Werfleider - Site Leader (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een opleidingsperiode draag je de verantwoordelijkheid voor de jou toegewezen werf en geef je hierbij leiding aan één of meerdere teams van arbeiders en ploegbazen. Je organiseert, plant en volgt de uitvoering van de activiteiten op de werf aan de hand van een projectplan, teneinde een correcte en tijdige oplevering te voorzien. In overleg met het projectteam pas je eventuele correctieve maatregelen toe en lost technische problemen op. Je organiseert werfvergaderingen teneinde een vlotte en open communicatie te garanderen en de klant te informeren. Je houdt op autonome wijze toezicht op de correcte uitvoering van de werken en de toepassing van de geldende kwaliteits-, milieu- en veiligheidsnormen teneinde de activiteiten conform deze wetgevingen te laten uitvoeren. Je draagt zorg voor de operationele rapportering rond het project en verstrekking van de gegevens aan de administratie. Je werkt in een vast projectteam met wie u een open communicatie onderhoudt.

  • Installateur sanitair Regio Mons (Regio Mons)

    Regio: Regio Mons

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Zelfstandige Sport of medisch specialist - Villa Vita (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Villa Vita

    Type: Zelfstandige activiteit

    Villa Vita is een professioneel bewegings- en gezondheidscentrum waar je intensief sport en heerlijk ontspant. Onze ervaren experts begeleiden je bij je persoonlijk doel of vraag. Van fitness tot kinesitherapie, revalidatie, wellness en voedingsadvies. Een unieke beleving in een warm huis waar je met plezier je grenzen verlegt. Villa Vita is op zoek naar een gedreven collega om ons team van kinesitherapeuten, personal trainers en voedingsdeskundigen te versterken .We verhuren een prachtige praktijkruimte die naar wens kan worden ingericht. Het groeiende belang van voeding en een gezonde attitude en lifestyle intrigeren je? Dan ben jij de therapeut voor ons team. Ben je ondernemend en wil je graag je schouders mee onder dit project zetten? Neem dan zeker contact met ons op. www.villavita.life

Zoek naar antwoorden van Eventattitude in sociale netwerken
Look for responds of Eventattitude in social networks

Lees alle opmerkingen voor Eventattitude. Laat een reactie achter voor Eventattitude. Eventattitude bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Eventattitude. Leave a respond for Eventattitude. Eventattitude on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Eventattitude op de google maps. Adres en contacten Eventattitude
Location of Eventattitude on the google maps. Address and contacts of Eventattitude

Andere gerelateerde bedrijven als come Eventattitude Eventattitude: Six BVBA | Morial BVBA | Algemene Verbouwingen Bauwens | Soluxtrafer Belgium | United Technical Solutions NV

Other related companies as Eventattitude: Six BVBA | Morial BVBA | Algemene Verbouwingen Bauwens | Soluxtrafer Belgium | United Technical Solutions NV

Eventattitude is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Brussel (Schaarbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is Eventattitude, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01951690673. Het bedrijf Eventattitude bevindt zich op het adres: Auguste Lambiottestraat 79,1030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 722,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 858,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Eventattitude zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Eventattitude is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Eventattitude is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Eventattitude, openstaande posities, locatie van Eventattitude op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Eventattitude is a company, that was registered 1993 in Brussel (Schaarbeek) region, Belgium. Full name of company is Eventattitude, company assigned to the tax number BE01951690673. The company Eventattitude is located at the address: Auguste Lambiottestraat 79,1030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 722,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 858,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Eventattitude were not found.
The main activity of Eventattitude is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Eventattitude is not available. You also can look at reviews of Eventattitude, open positions, location of Eventattitude on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Eventattitude, Brussel (Schaarbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Eventattitude, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Eventattitude, Brussel (Schaarbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Eventattitude, employees, financial statistics.