Capricorn Image Products SPRL

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • Capricorn Image Products SPRL
Private companiesUnited States Postal Service • Capricorn Image Products SPRL

Contactgegevens Capricorn Image Products SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Capricorn Image Products SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Capricorn Image Products SPRL

Regio (region): Orp-Jauche (Noduwez), België

Adres (address): Rue de Piétrain 3,1350, België

Telefoon (phone): 02 372 91 40; 019 65 59 88 02 372 91 40; 019 65 59 88

Fax (fax): 02 372 91 38 02 372 91 38

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Capricorn Image Products SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Capricorn Image Products SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Capricorn Image Products SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Capricorn Image Products SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Capricorn Image Products SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Capricorn Image Products SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Capricorn Image Products SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Capricorn Image Products SPRL
Products information Capricorn Image Products SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01091735839
Ondernemingsnummer: 5801300048
Hoofdstad (capital): 708,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 727,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Capricorn Image Products SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Capricorn Image Products SPRL
(Get full report from official database of BE for Capricorn Image Products SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Capricorn Image Products SPRL
Addition kinds of activities for Capricorn Image Products SPRL

1099. Metalen ertsen, nec | Metal ores, nec
325903. Architectonische kleiproducten | Architectural clay products
357599. Computer terminals, nec | Computer terminals, nec
704199. Lidmaatschap-basisorganisatie hotels, nec | Membership-basis organization hotels, nec
38210301. Bunsen branders | Bunsen burners
57220207. Microgolfovens | Microwave ovens

Werken bij Capricorn Image Products SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Capricorn Image Products SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Capricorn Image Products SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Capricorn Image Products SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent technieker M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De polyvalent techieker is het eerste aanspreekpunt van de technische dienst om technische werkzaamheden te analyseren en te verhelpen, hoofdzakelijk onderhouds- en controlewerken. Hij/zij staat mee voor het onderhoud in en om de gebouwen. De technieker werkt onder de leiding van het technisch diensthoofd. Er wordt een algemene technische basiskennis verwacht m.b.t elektriciteit, sanitair, verwarming, schrijnwerkerij en tuinonderhoud zodat werkzaamheden snel en efficiënt worden uitgevoerd. De polyvalente technieker zal mee deel uitmaken van de wachtdienst. - De werking van het materiaal, de instrumentengegevens en de kritieke punten controleren - Het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren. - Defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen. - Mechanische stukken en onderdelen lassen - Domein: elektriciteit en elektrotechniek - Technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ...

  • Heftruckbestuurder/ster (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kerkhove zoeken we een heftruckbestuurder (m/v). Als heftruckbestuurder voer je onderstaande taken uit: Afvoer van de geloste grondstoffen naar de verschillende tijdelijke opslagplaatsen Aanvoer van de op stock zijnde grondstoffen vanuit de tijdelijke opslagplaatsen naar de productielocatie Verplaatsen van grondstoffen, kisten en containers tijdens het productieproces Afvoeren van verpakkingsafval en paletten vanuit de verschillende productiezones naar de toegewezen containers Meehelpen met het op orde houden van de site

  • Dynamische Orderpicker m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een grote fabricant in bankautomaten zoekt dynamische orderpickers (m/v) om het centrale magazijn te ordenen en bestellingen en onderdelen klaar te zetten. De onderstaande taken behoren tot jouw takenpakket: Aan de hand van een pickinglijst neem je de juiste materialen uit de rekken. Je helpt bij het laden en het lossen van vrachtwagens met de vaste magazijniers. Je stockeert de materialen op de juiste plaats, nadat je ze gecontroleerd hebt. Je staat in voor het herinpakken en terugzenden indien nodig. Je zorgt ervoor dat de bestelde goederen aan de aanvrager bezorgd worden.

  • Productie Operator 2-ploegen of vaste nacht (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, gevestigd te Hamont, is één van de belangrijkste Europese kaarsenproducenten en is internationaal actief in verschillende marktsegmenten, zoals consumermarkt, horeca en religieuze markten. Voor verdere uitbreiding zoeken wij voor hen naar gemotiveerde productie operatoren en dit voor zowel 2 wisselende ploegen (6-14u en 14-22u) als voor de vaste nacht (22-6u). Als productie operator zorg je voor het instellen en ombouwen van de productiemachines. Je voert ook kleine onderhoudswerken uit.

  • Medewerker commerciële binnendienst (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket is vooral commercieel, namelijk het assisteren van de sales manager. Dit houdt meer bepaald in: Je onderhoudt een klantenportefeuille en zorgt voor de wekelijkse verkoop van karkassen en bijproducten. Je staat in voor de orderingave, de opvolging en de klachtenbehandeling. Je staat in voor het logistiek regelen en organiseren van nieuwe ritten en klanten. Je bent de verbindingspersoon met de productie. Je zal rapporteren vanuit ons ERP pakket naar de bedrijfsleiding zowel op vlak van aankoop als verkoop.

  • plaatser ramen en deuren (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie van monteur ramen en deuren sta je in voor volgend takenpakket: Je plaatst ramen en deuren in hout aluminium en PVC. Je plaatst glas screens en garagedeuren. Je werkt in nieuwbouw en renovatie bij particulieren en bedrijven.

  • Huishoudhelden Boechout en Vremde. Solliciteer per sms!! (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student verkoop op vrijdag (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe winkel in hartje Leuven zijn we op zoek naar een jobstudent die elke vrijdag kan werken. Heb je affiniteit met interieur-fashion-juwelen? Dan is dit de geknipte bijverdienste voor jou. Je zal leveringen uitpakken, klanten helpen en geschenken inpakken. Je kan rekenen op een vaste studentenjob tot januari.

  • Supervisor Elektriciteit & Instrumentatie/Automatisatie (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je een sterke achtergrond in E&I - werkzaamheden? Ben je voldoende matuur en assertief om met voldoende impact te communiceren met alle partijen en niveaus? Ben je organisatorisch en communicatief sterk en ben je een gestructureerd iemand, ook op administratief gebied? Solliciteer dan nu voor de functie Supervisor E&I! Je volgt de werken E&I op in opdracht van de bouwheer, op gebied van veiligheid en kwaliteit en je houdt nauwkeurig een beschrijving bij van de vordering van de werken en eventuele tekortkomingen. Je controleert of de contractor de werken uitvoert conform de plannen “goed voor uitvoering”– laatste revisie. Je bent verantwoordelijk voor de (pre-)commissioning van de installatie wat jouw discipline betreft. Je rapporteert aan de projectleiding en assisteert hen bij de coördinatie, tijdens de werfvergaderingen, … Je volgt de technical queries van de EPC/Contractors/Vendors op. Je coördineert de opleidingen die door de Vendors gegeven worden aan het personeel van de LNG terminal. Je werkterrein ligt vooral buiten.

  • Dispatchplanner Chemie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een internationale chemische producent, zijn we op zoek naar een Dispatchplanner Chemie op Linkeroever. De Missie: Je maakt de planning op voor het transport van een vlotte en tijdige transport van gevaarlijke goederen Je organiseert de bulkbeleveringen zodanig dat de afhaalquota gerespecteerd worden Je houdt de transportkosten nauwlettend in het oog Je zet je maximaal in om de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Je spreekt af met je collega’s wie wanneer permanentie houdt om mogelijke noodoproepen op te vangen

  • craniosacraal therapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde craniosacraal therapeut. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • Brainbridge - Migration Expert Database SQL Server or VMware (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Location: Brussels Job type: Database DWH and BI Or System and infrastructure     Responsibilities   Als Migratie expert "DBA Microsoft SQL Server", helpt u met volgende taken: correct in scope brengen wat er gemigreerd dient te worden opstellen van de scripts of procedures om deze migratie uit te voeren afstemmingsmeetings bijwonen om het migratie traject in detail te overlopen effectieve uitvoering van de migratie (export) rapporteren aan de team-lead en bijhouden van de gedane migraties aanpassen van de CMDB en het decom proces initiëren volgens de geldende processen ...     Technical skills In staat om kennis door te geven, een goede technische oplossing te vinden voor eender welk problem kan snel bestaande situaties inschatten en analyseren begrijpt ICT architectuur schema's Windows Server Microsoft SQL Server 2005 --> 2014 Basic Microsoft & Unix systems, network: VLAN, VRF, routing, Firewall, proxy, reverse proxy, load balancing. Plus = Sun Solaris) Basic scripting: Perl, Phyton, SH, Bash, KSH, PowerShell ITIL Foundations Data Center management PC Operating System Windows Data migration tools / replication (interruptive & non-interruptive modus Informatica-toepassingen   OF     Description   Als Migratie expert "Wintel (Windows & x86) en VMware virtualisatie" helpt u met volgende taken: correct in scope brengen wat er gemigreerd dient te worden opstellen van de scripts of procedures om deze migratie uit te voeren afstemmingsmeetings bijwonen om het migratie traject in detail te overlopen effectieve uitvoering van de migratie (export) rapporteren aan de team-lead en bijhouden van de gedane migraties aanpassen van de CMDB en het decom proces initiëren volgens de geldende processen   Technical skills In staat om kennis door te geven, een goede technische oplossing te vinden voor eender welk problem kan snel bestaande situaties inschatten en analyseren begrijpt ICT architectuur schema's Windows Server Virtualisatie (VMware) Basic Microsoft & Unix systems, network: VLAN, VRF, routing, Firewall, proxy, reverse proxy, load balancing. Plus = Sun Solaris) Basic scripting: Perl, Phyton, SH, Bash, KSH, PowerShell ITIL Foundations Data Center management PC Operating System Windows x86 infrastructure Informatica-toepassingen Scripting (PowerShell, PowerCLI, enz..) Microsoft Office pakket (Word, Excel, PowerPoint)

Zoek naar antwoorden van Capricorn Image Products SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Capricorn Image Products SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Capricorn Image Products SPRL. Laat een reactie achter voor Capricorn Image Products SPRL. Capricorn Image Products SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Capricorn Image Products SPRL. Leave a respond for Capricorn Image Products SPRL. Capricorn Image Products SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Capricorn Image Products SPRL op de google maps. Adres en contacten Capricorn Image Products SPRL
Location of Capricorn Image Products SPRL on the google maps. Address and contacts of Capricorn Image Products SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Capricorn Image Products SPRL Capricorn Image Products SPRL: Adams Wood Product | MS E-Logistics SPRL | New Garden scrl | Callaert Verzekeringskantoor | Guest Jam

Other related companies as Capricorn Image Products SPRL: Adams Wood Product | MS E-Logistics SPRL | New Garden scrl | Callaert Verzekeringskantoor | Guest Jam

Capricorn Image Products SPRL is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Orp-Jauche (Noduwez), België. De volledige naam van het bedrijf is Capricorn Image Products SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01091735839. Het bedrijf Capricorn Image Products SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Piétrain 3,1350. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 708,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 727,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Capricorn Image Products SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Capricorn Image Products SPRL is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Capricorn Image Products SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Capricorn Image Products SPRL, openstaande posities, locatie van Capricorn Image Products SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Capricorn Image Products SPRL is a company, that was registered 1986 in Orp-Jauche (Noduwez) region, Belgium. Full name of company is Capricorn Image Products SPRL, company assigned to the tax number BE01091735839. The company Capricorn Image Products SPRL is located at the address: Rue de Piétrain 3,1350. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 708,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 727,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Capricorn Image Products SPRL were not found.
The main activity of Capricorn Image Products SPRL is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Capricorn Image Products SPRL is not available. You also can look at reviews of Capricorn Image Products SPRL, open positions, location of Capricorn Image Products SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Capricorn Image Products SPRL, Orp-Jauche (Noduwez): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Capricorn Image Products SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Capricorn Image Products SPRL, Orp-Jauche (Noduwez): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Capricorn Image Products SPRL, employees, financial statistics.