Brasseur P

Contactgegevens Brasseur P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brasseur P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Brasseur P

Regio (region): Brussel (Oudergem), België

Adres (address): Edouard Henrardstraat 19,1160, België

Telefoon (phone): 0477 25 61 53 0477 25 61 53

Fax (fax): +32 (87) 576-62-64 +32 (87) 576-62-64

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brasseur P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brasseur P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brasseur P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brasseur P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brasseur P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brasseur P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brasseur P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brasseur P
Products information Brasseur P

BTW identificatienummer (tax): BE07760711669
Ondernemingsnummer: 7953796386
Hoofdstad (capital): 945,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 649,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Brasseur P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brasseur P
(Get full report from official database of BE for Brasseur P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Brasseur P
Addition kinds of activities for Brasseur P

26719906. Waxed papier: gemaakt van gekocht materiaal | Waxed paper: made from purchased material
32950200. Aarden, gemalen of anderszins behandeld | Earths, ground or otherwise treated
35320305. Rock crushing machines, stationair | Rock crushing machinery, stationary
35560403. Sap extractors, groenten en fruit: commercieel type | Juice extractors, fruit and vegetable: commercial type
38449906. Lampen, röntgenstralen | Lamps, x-ray
58130102. Biertuin (drinkplaatsen) | Beer garden (drinking places)
70320200. Jeugdkampen | Youth camps
96510103. Beveiligingscommissie commissies, overheid | Securities regulation commission, government

Werken bij Brasseur P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brasseur P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brasseur P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brasseur P. Looking for open vacancies in other companies

  • Kinderbegeleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar flexibele kinderverzorg(st)ers om in de brede regio van Gent (straal van 20km) te werken. Je kan je vlot verplaatsen naar Gent, Wondelgem, Evergem, Zwijnaarde, Gentbrugge, Destelbergen... Je geeft zelf aan welke dagen je beschikbaar bent om ingeschakeld te worden en we houden hier rekening mee bij de planning. Als kinderbegeleider sta je in voor de verzorging en begeleiding van kindjes tussen 0 en 3. Belangrijk is dat je vlot bent in het omgaan met kinderen, in communicatie met ouders en dat je goed kan werken in team. Je zal de kinderen begeleiden bij het leren van dagelijkse handelingen en (spel)activiteiten voor hen organiseren.

  • Productieoperator (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je taken bestaan uit: het besturen van een modern computergestuurd machinepark je zorgt voor correcte uitvoering van technische richtlijnen je controleerd in samenspraak met de verantwoordelijke de kwaliteit van het product

  • cnc frezer (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    CNC Frezers starten onmiddellijk in 2 ploegen. Programmeren zelf moeten ze niet doen. Zij leggen de stukken in de machine, programma oproepen en de juiste afmetingen ingeven. Een te hoog profiel zal ons werk misschien te eentonig vinden.

  • HUISHOUDHULP (M/V) SINT-ANDRIES (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent administratie (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heultje zijn we op zoek naar een toffe jobstudent ter ondersteuning van de administratie. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in buitenschrijnwerk, zoals carports, tuinhout, poolhouses en speeltoestellen. Je staat in voor het maken van offertes (na een leerperiode), het opnemen van de telefoon, beantwoorden van mails, het verder helpen van klanten, het klassement en dergelijke. Verder sta je ook in voor enkele marketingacties. Het is de bedoeling dat je door het schooljaar op zaterdagvoormiddag gaat werken. Interesse?

  • Jobstudent - Horecamedewerker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Rotem zijn wij op zoek naar gedreven studenten met een echte honger naar fastfood Zie jij het zitten om onze nieuwe junior friturist te worden? Contacteer ons dan zo snel mogelijk.

  • Stagiair(e) Uitzendconsulent (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin je jouw talenten kan ontwikkelen? * Je staat in voor het persoonlijk en telefonisch onthaal van kandidaten. * In functie van de openstaande vacatures ga je op zoek naar geschikte kandidaten. * Je contacteert en screent zowel arbeiders als bedienden met als doel een gepaste functie voor hen te vinden. * Je volgt de geselecteerde kandidaten op. * Je stelt de gescreende kandidaten proactief voor bij onze klanten en prospecten.

  • Werkvoorbereider (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    - Multidisciplinaire voorbereiding van curatieve en preventieve onderhoudswerken (voornamelijk mechanisch) - Inplannen van deze onderhoudswerken - Voorbereiden van vergunningen en LOTO - Opvolgen van werken - Voorbereiding van shut-downs - Opstellen van lijsten met kritische wisselstukken

  • Hands On Project Manager / COO (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: THE SAFE GROUP

    Type: Vaste Job

    Je houdt ten alle tijden het volledig overzicht over de operationele werking van het bedrijf. Je weet wie waar mee bezig is en kent de status van elk project. Je bepaalt samen met het het senior management de procesflow van de projecten Je zorgt voor een perfecte intake, operations en afsluiting van alle verschillende types projecten Lopende projecten worden rigoureus opgevolgd, het is jouw taak ervoor te zorgen dat alles on track blijft en er nooit iets vergeten wordt. Je houdt alle “stakeholders” van een project piekfijn op de hoogte

  • Verpleegkundige min 19u/w - max 38u/w (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: WZC DELLEBRON

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken ter versterking en uitbreiding van ons team, een Verpleegkundige, voltijds of deeltijds, 2 postensysteem, ochtendpost van 07u00 tot..., of middagpost van .... tot 21u00, (in functie van het contract), werkend weekend 1 op 2; Je hebt een sterke affiniteit met ouderen, en bent sociaal voelend Je werkt graag in teamverband, maar bent bereid om zelfstandig te werken Je bent in staat situaties in te schatten en hebt zin voor verantwoordelijkheid Je hebt een flexibele werkhouding, bent stressbestendig Je bent in het bezit van een diploma en visum verpleegkunde Computerkennis is een pluspunt jobtijd is bespreekbaar (deeltijds tot voltijds)

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Menen (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. De winkel Rijselstraat 39, 8930 Menen Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u00 tot 18u30, op zaterdag van 7u tot 18u, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • Néerlandophone ayant des bases en français (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    ABC LANGUES est une école de langues située idéalement tout proche du rond point Montgomery. Il s'agit d'une école de langues qui favorise l'apprentissage de la langue par l'auto-hypnose. *******Tâches: L'école ABC Langues recherche des néerlandophones pour un travail en tant qu¿indépendant complémentaire, un (pré)-pensionné ou toute personne qui travaillerait avec SMART ou un autre organisme de paiement. Il s'agit d'une école de langues qui favorise l'apprentissage par l'auto-hypnose. Cette technique est apprise à l'élève avant de débuter les cours de langues avec son professeur. Vous n'avez aucun travail à fournir en dehors de l'école (ni préparations ni corrections), les syllabus à partir desquels vous enseignerez sont apportés par l'école. L'école est ouverte en semaine de 9h à 21h et le samedi de 9h30 à 15h30. Il s¿agit d¿un travail flexible. Vous travaillez selon vos disponibilités, les cours se donnent par module de trois heures. Veuillez prendre contact au 02.736.74.36 ou 0474.32.44.59 afin de fixer un rendez-vous.

Zoek naar antwoorden van Brasseur P in sociale netwerken
Look for responds of Brasseur P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brasseur P. Laat een reactie achter voor Brasseur P. Brasseur P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brasseur P. Leave a respond for Brasseur P. Brasseur P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brasseur P op de google maps. Adres en contacten Brasseur P
Location of Brasseur P on the google maps. Address and contacts of Brasseur P

Andere gerelateerde bedrijven als come Brasseur P Brasseur P: Wouters Joke BV | Devriese Meubelen BVBA | A.D.H. NV | ARTECO N.V | Human Resource Development Sdn Bhd

Other related companies as Brasseur P: Wouters Joke BV | Devriese Meubelen BVBA | A.D.H. NV | ARTECO N.V | Human Resource Development Sdn Bhd

Brasseur P is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Brussel (Oudergem), België. De volledige naam van het bedrijf is Brasseur P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07760711669. Het bedrijf Brasseur P bevindt zich op het adres: Edouard Henrardstraat 19,1160. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 945,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 649,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Brasseur P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Brasseur P is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brasseur P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brasseur P, openstaande posities, locatie van Brasseur P op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Brasseur P is a company, that was registered 2006 in Brussel (Oudergem) region, Belgium. Full name of company is Brasseur P, company assigned to the tax number BE07760711669. The company Brasseur P is located at the address: Edouard Henrardstraat 19,1160. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 945,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 649,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Brasseur P were not found.
The main activity of Brasseur P is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Brasseur P is not available. You also can look at reviews of Brasseur P, open positions, location of Brasseur P on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brasseur P, Brussel (Oudergem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brasseur P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brasseur P, Brussel (Oudergem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brasseur P, employees, financial statistics.