Philippe Dijkmans Photography SPRL

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • Philippe Dijkmans Photography SPRL
Private companiesNonclassifiable Establishments • Philippe Dijkmans Photography SPRL

Contactgegevens Philippe Dijkmans Photography SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Philippe Dijkmans Photography SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Philippe Dijkmans Photography SPRL

Regio (region): Brussel (Jette), België

Adres (address): Grondwetlaan 78,1090, België

Telefoon (phone): 02 420 42 24; 0475 45 77 20 02 420 42 24; 0475 45 77 20

Fax (fax): 02 420 72 22 02 420 72 22

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Philippe Dijkmans Photography SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Philippe Dijkmans Photography SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Philippe Dijkmans Photography SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Philippe Dijkmans Photography SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Philippe Dijkmans Photography SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Philippe Dijkmans Photography SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Philippe Dijkmans Photography SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Philippe Dijkmans Photography SPRL
Products information Philippe Dijkmans Photography SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05444244384
Ondernemingsnummer: 5318725585
Hoofdstad (capital): 202,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 260,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Philippe Dijkmans Photography SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Philippe Dijkmans Photography SPRL
(Get full report from official database of BE for Philippe Dijkmans Photography SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Philippe Dijkmans Photography SPRL
Addition kinds of activities for Philippe Dijkmans Photography SPRL

511201. Schrijfinstrumenten en benodigdheden | Writing instruments and supplies
721199. Power wasserette, familie en commercieel, nec | Power laundries, family and commercial, nec
32290400. Glasvezelproducten | Glass fiber products
35520300. Machines en uitrusting voor verven, drogen en afwerken | Dyeing, drying, and finishing machinery and equipment
36410106. Lampen, fluorescerend, elektrisch | Lamps, fluorescent, electric

Werken bij Philippe Dijkmans Photography SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Philippe Dijkmans Photography SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Philippe Dijkmans Photography SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Philippe Dijkmans Photography SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B/Magazijnier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Genk zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur B/ Magazijnier die absoluut niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je staat in voor: - het uitpakken en controleren van binnenkomende goederen - het klaarzetten en inladen van bestellingen - het leveren van goederen (auto-onderdelen) bij klanten in een regio van +- 20 km

  • Branch manager (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een branch manager. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit : - aansturen van medewerkers - richtlijnen geven, aanwijzingen en suggesties - optreden als coach : stimuleren van collega's, vertrouwen hebben in het potentieel en zelfsturing van anderen stimuleren - feedback geven aan medewerkers - voeren van tussentijdse gesprekken omtrent hun evaluatie - voeren van selectiegesprekken - opvolgen van introductie, opleiding en training - goedkeuren van alle medewerkers hun verlof - procedures opvolgen van ziektes, incidenten, arbeidsongevallen en recup - zorgen voor een goede sfeer - voorbereiden, presenteren en opvolgen van branch toolboxen en toolboxitems - uitwerken van actieplannen - werken aan het continu verbeteren en risk management en voorstellingen brengen - meedenken en werken aan projecten - sturen en ondersteunen bij vragen van de account managers bij vragen en problemen - je draagt de finale verantwoordelijkheid voor alle activiteiten die klantgericht zijn - waken over veiligheid binnen de branch - waken over volgen van de regels - nemen van acties en uitwerken

  • Financieel bediende (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als financieel bediende ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je verleent assistentie bij de maandelijkse en kwartaalrapportering Je analyseert de balans en resultaatrekeningen aangeleverd door accounting Je maakt variantieanalyses op op basis van actuals, budgetten en forecasts Je beheert en verfijnt de kosten verdeelsleutels over de verschillende business units Je werkt mee aan een continue verbetering van de huidige processen en systemen Je zal worden ingeschakeld bij diverse ad-hoc finance projecten

  • Telesecretaresse Nederlands (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Telescretaresse (m/v) zal je de volgende taken voor jouw rekening nemen: Opbellen van klanten en prospecten vanuit het databestand met als doel het maken van een afspraak (90% telefonie); Updaten van het databestand: controle en aanpassen van de juiste gegevens; Administratieve verwerking van de documenten van de salesafdeling; Ondersteuning bieden aan de salesafdeling; Bijhouden van een kwalitatieve agenda.

  • Procesoperator (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: T-INTERIM MERKSEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Proces Operator zal jij volgende taken uitvoeren: Opstarten, opvolgen en draaiende houden van het productieproces Controles, testen en analyses uitvoeren op stalen Kleine technische storingen oplossen en bijkomende administratie afwerken (De)montages van machines voor reinigingsprocessen (deels manueel, deels geautomatiseerd) Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de grootste maalderijen van Europa.

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • BIJVERDIENSTE HUISHOUDHULP TORHOUT EN OMSTREKEN(M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Wij zoeken mensen regio Roeselare alsook regio Torhout. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp 30h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • Kassamedewerker student (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag een centje bijverdienen in het weekend en een eerste werkervaring op doen in de verkoop. Wij hebben dan de geknikte job voor je. Voor een supermarkt in Bocholt zoeken wij studenten voor kassa of charcuterie. Je kan op zaterdag en/of zondag werken. Lange termijn.

  • Productiemedewerker (industrieel reiniger) - 2 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGRISTO WIELSBEKE

    Type: Vaste Job

    Enerzijds sta je in voor de reiniging van de installaties, machines en werkplekken binnen de productie-afdeling & aardappelsortering. Dit doe je door: o Dagelijks de sterk geautomatiseerde productielijn te reinigen o Reinigingsplanning raadplegen, uitvoeren en registreren van de uitgevoerde reinigingstaken o Uitvoeren van reinigingswerkzaamheden volgens de hygiëne- & veiligheidsnormen, de planning en het periodiek onderhoudssysteem; o je kan professioneel en veilig overweg met industrieel reinigingsmateriaal (reinigingstoestellen, hoge druk spuiten, veegmachines, …) o je reinigt de installaties tijdens ombouw o je maakt deel uit van het intern reinigingsteam Anderzijds ben je ook polyvalent inzetbaar: o Je ondersteunt de productie-ploegchef om de vooropgestelde productieplanning te realiseren met de vooropgestelde specificatie en capaciteit; o In overleg met de productie-ploegchef voeg je additieven toe, maak je coatings aan en draag je zorg voor een nette reine werkomgeving; o Via een scansysteem boek je gebruikte materialen correct af in ons ERP-systeem; o Je verwerkt afval op de juiste wijze en voert die ook correct af; o Je bestuurt correct en veilig de heftruck o Je hebt nauw contact met de productie-ploegchef, die je ook op de hoogte houdt van afwijkingen, abnormale siuaties en/of risico’s.

  • Vastgoedmakelaar verkoop woonvastgoed (m/v) regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    De job in een notendop Als commercieel talent maak je jou thuis in de regio van Kortrijk: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal. De ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

  • Freiberufliche Sprachtrainer Deutsch (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CERAN - INSTITUT DES LANGUES ET DE LA COMMUNICATION située à Rue Ravenstein 4, 1000 Bruxelles recherche des formateurs de français indépendants*******Tâches: Enseignement du DaF (Deutsch als Fremdsprache) à des adultes dans le cadre d¿un concept pédagogique axé sur la communication orale.

Zoek naar antwoorden van Philippe Dijkmans Photography SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Philippe Dijkmans Photography SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Philippe Dijkmans Photography SPRL. Laat een reactie achter voor Philippe Dijkmans Photography SPRL. Philippe Dijkmans Photography SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Philippe Dijkmans Photography SPRL. Leave a respond for Philippe Dijkmans Photography SPRL. Philippe Dijkmans Photography SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Philippe Dijkmans Photography SPRL op de google maps. Adres en contacten Philippe Dijkmans Photography SPRL
Location of Philippe Dijkmans Photography SPRL on the google maps. Address and contacts of Philippe Dijkmans Photography SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Philippe Dijkmans Photography SPRL Philippe Dijkmans Photography SPRL: Atelier Kympers-Pauwels | Tripo Glaswerken BVBA | Dejaeghere N.V. | Sincroni S.A. | JANSSENS,PAUL EMILE

Other related companies as Philippe Dijkmans Photography SPRL: Atelier Kympers-Pauwels | Tripo Glaswerken BVBA | Dejaeghere N.V. | Sincroni S.A. | JANSSENS,PAUL EMILE

Philippe Dijkmans Photography SPRL is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Brussel (Jette), België. De volledige naam van het bedrijf is Philippe Dijkmans Photography SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05444244384. Het bedrijf Philippe Dijkmans Photography SPRL bevindt zich op het adres: Grondwetlaan 78,1090. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 202,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 260,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Philippe Dijkmans Photography SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Philippe Dijkmans Photography SPRL is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Philippe Dijkmans Photography SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Philippe Dijkmans Photography SPRL, openstaande posities, locatie van Philippe Dijkmans Photography SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Philippe Dijkmans Photography SPRL is a company, that was registered 2003 in Brussel (Jette) region, Belgium. Full name of company is Philippe Dijkmans Photography SPRL, company assigned to the tax number BE05444244384. The company Philippe Dijkmans Photography SPRL is located at the address: Grondwetlaan 78,1090. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 202,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 260,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Philippe Dijkmans Photography SPRL were not found.
The main activity of Philippe Dijkmans Photography SPRL is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Philippe Dijkmans Photography SPRL is not available. You also can look at reviews of Philippe Dijkmans Photography SPRL, open positions, location of Philippe Dijkmans Photography SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Philippe Dijkmans Photography SPRL, Brussel (Jette): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Philippe Dijkmans Photography SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Philippe Dijkmans Photography SPRL, Brussel (Jette): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Philippe Dijkmans Photography SPRL, employees, financial statistics.