Francken C.P.M. NV

Contactgegevens Francken C.P.M. NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Francken C.P.M. NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Francken C.P.M. NV

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Vlaanderenstraat 51,9000, België

Telefoon (phone): 09 225 43 08 09 225 43 08

Fax (fax): 09 224 21 32 09 224 21 32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Francken C.P.M. NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Francken C.P.M. NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Francken C.P.M. NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Francken C.P.M. NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Francken C.P.M. NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Francken C.P.M. NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Francken C.P.M. NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Francken C.P.M. NV
Products information Francken C.P.M. NV

BTW identificatienummer (tax): BE01657531738
Ondernemingsnummer: 9227935791
Hoofdstad (capital): 334,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 707,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Francken C.P.M. NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Francken C.P.M. NV
(Get full report from official database of BE for Francken C.P.M. NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Francken C.P.M. NV
Addition kinds of activities for Francken C.P.M. NV

142300. Gebroken en gebroken graniet | Crushed and broken granite
245102. Stacaravans, industrieel of commercieel gebruik | Mobile homes, industrial or commercial use
20630106. Suikerstroop, van suikerbietjes | Sugar syrup, from sugar beets
23920404. Sjaals: tafel, dressoir, etc .: uit aangekochte materialen | Scarves: table, dresser, etc.: from purchased materials
26110104. Sulfietpulp | Sulfite pulp
28610106. Terpentine, pijnboomolie | Turpentine, pine oil
28790109. Rotenonconcentraten en preparaten | Rotenone concentrates and preparations
32290803. Nieuwsgierig glaswerk | Novelty glassware
35850404. Verdampingskondensatoren, warmteoverbrengingsapparatuur | Evaporative condensers, heat transfer equipment

Werken bij Francken C.P.M. NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Francken C.P.M. NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Francken C.P.M. NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Francken C.P.M. NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Beproever elektriciteit - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    We zoeken een gemotiveerde medewerker. Je voornaamste taak is het uitvoeren van elektrische proeven op motorstellen, zowel laag- als hoogspanning. Je gaat op zoek naar fouten en zorgt voor oplossingen. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je wat de volgende te nemen stappen zijn. Je rapporteert op regelmatige basis de resultaten van de uitgevoerde proeven aan je teamleider en aan de productieleider ‘In- en uitgangscontrole’. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Je zorgt voor het ritvaardig maken van een motorstel: verloden van schakelaars, klaarzetten van het motorstel, … Is dit iets voor jou? Dan word je tewerkgesteld in het team ‘’In- en uitgangscontrole’ dat bestaat uit een 30-tal werknemers. Het team bestaat uit mensen met jonge frisse ideeën en mensen met technische ervaring. Zij werken in een technologische omgeving waar er voldoende vrijheid is om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • Onderhoudstechnicus - CW Mechelen (NMBS) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Leef jij je graag uit met het onderhouden en herstellen van een enorme diversiteit aan machines en installaties zoals spuitcabines, rolbruggen, korrelstraalcabines, industriële reinigingsmachines, hefvijzels, CNC-gestuurde frees- en kottermachines , lasinstallaties, …? Zoek je daarenboven een job waarbij je elke dag kan bijleren en heel zelfstandig in een klein team mag werken? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen voor het uitvoeren van zowel eenvoudige onderhoudstaken als voor complexe onderhoudswerkzaamheden. Je voert interventies uit aan elektromechanische machines en installaties. Je lost pannes en storingen op, samen met je team. Je realiseert geplande onderhoudswerken zoals het preventief vervangen van onderdelen. Je doet kleine revisies van onderdelen, vijzels, bewerkingsmachines, … .

  • Monteur/Tiglasser m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Wingene dat instaat voor het vervaardigen van op maat gemaakte machines in de voedingssector, zijn we op zoek naar een tig-lasser en monteur. Je gaat zowel mee op verplaatsing als meewerken in het atelier.

  • Technisch Bediende (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een technisch bediende om ons masterdata in te geven in ons nieuw SAP systeem. Het is belangrijk dat je een technische kennis hebt en zelfstandig kunt werken.

  • Chef / gerant (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Compass Group Belgilux

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    * Voor onze uitbating te Sint Pieters Woluwe zijn we op zoek naar een gedreven horecaprofessional wie een grote passie voor kwaliteitscatering uitstraalt. * Als chef-gerant van deze uitbating ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de keukenmedewerkers en schrikt het jou niet af om zelf de handen uit de koksmouwen te steken. * Je bent verantwoordelijk voor en neemt deel aan de productie van maaltijden alsook het opstellen van de menu's * Je bent verantwoordelijk voor het coachen van een team van 6 personen: je legt de taken van uw team vast rekening houdend met de motivatie en teamspirit * Je staat in voor de praktische organisatie, uitvoering en controle van de werkzaamheden . * Je zorgt voor efficient werkvoortgang en lost problemen op. * Je waarborgt de naleving van richtlijnen i.v.m. productie (keukenactiviteiten), kwaliteit & hygiëne (HACCP) * Je doet de bestellingen via intranet. * Je controleert en je beheert de foodcost. * Je controleert de leveringen (overeenstemming, kwaliteit, hoeveelheid, respect van de leveringsprocedures) * Je zorgt daarenboven voor een optimaal food cost beheer van jouw keuken waarbij je er steeds in slaagt om kwaliteitsvolle & gezonde maaltijden voor te stellen.

  • Huishoudhulp regio Ieper-Poperinge M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Ieper

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je 's morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij 's avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby's? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in As - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten (10/09 - 14/09) (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Ben je student en volgende week vrij om te werken van 10/09 tot 14/09? We zoeken 20 studenten om te werken van 10/09 tot 14/09. Ook als je maar enkele dagen kan werken, zijn er opties! Je werkt voor een verpakkingsbedrijf in Kampenhout Je taken bestaan uit het inpakken en sorteren van drankflessen of chocolade in daguren van 7u30 - 16u30. Interesse? Bel snel op het nummer 015250720!

  • VERKOPER/ VERKOOPSTER voor Patisserie Walraevens (jobstudent) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ FOUAD

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper/verkoopster voor onze winkel. Je staat in voor: - verkopen van brood en patisserie - maken van belegde broodjes - maken van koffie en thee - onderhoud van de winkel.

  • Digitale drukkers - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Flyer

    Type: Vaste Job

    Voor de afdeling groot formaat: Je werkt als operator aan de digitale pers - grote formaten Je communiceert in verband met de technische mogelijkheden en beperkingen van digitaal drukken Je voert het onderhoud uit aan de digitale pers Je past procedures en instructies op vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu toe Je werkt dagelijks aan verbetering op druktechnisch vlak

  • Payroll en Compensation & Benefits Manager te Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Je bent met jouw team verantwoordelijk voor een correcte en tijdige uitvoering van de loon- en personeelsadministratie van 1200 medewerkers en daarmee samenhangende compensation & benefits activiteiten.  - Je past een correct loonbeleid toe in de verschillende afdelingen. - Je houdt de sociale en fiscale wetgeving nauwgezet bij en zorgt dat de wijzigingen correct worden geïmplementeerd. - Samen met jouw team bepaal je de afdelingsdoelstellingen om steeds een vernieuwende en geoptimaliseerde dienstverlening te garanderen.  - Bij hoge nood bied je ondersteuning door het zelf uitvoeren van de payroll en loonadministratie.  - In samenwerking met de Fleet Manager beheer je het wagenpark op een correcte en kostenefficiënte manier.  - Je onderneemt acties om de groepsverzekeringen en de pensioenplannen van de medewerkers te optimaliseren.  - Je bent het aanspreekpunt voor het managementteam i.h.k.v. sociaal- fiscale aangelegenheden en adviseert vanuit aangeboden overheidsmaatregelen teneinde de loonkost te beheersen. - Je fungeert als aanspreekpunt voor het managementteam en medewerkers voor alle sociaal juridische zaken en je neemt met jouw kennis van zaken besluitvormingen om de efficiëntie en correcte afhandeling van dossiers te garanderen. - Je bent de contactpersoon voor het sociaal secretariaat en de verzekeringsmaatschappijen.  - Je inspireert jouw teamleden tot verdere ontplooiing en je motiveert hen tot een efficiënte en aangename samenwerking.  - Je rapporteert aan de HR Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is een internationaal bedrijf en leider in zijn segment.  Om de hard HR afdeling te leiden zijn ze op zoek naar een voltijdse Payroll en Compensation & Benefits Manager mét juridische achtergrond.

  • Commercieel administratief bediende (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: Dyco nv

    Type: Vaste Job

    Onthaal van klanten & leveranciers aan de telefoon en in de showroom Orders opnemen, naar leveranciers doorgeven & klasseren Problemen bij leveringen oplossen Binnenkomende collectiestukken controleren Retours van goederen organiseren en controleren. Mailings organiseren en verzenden en dagelijks briefwisseling posten Klanten bellen die te laat betalen.

Zoek naar antwoorden van Francken C.P.M. NV in sociale netwerken
Look for responds of Francken C.P.M. NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Francken C.P.M. NV. Laat een reactie achter voor Francken C.P.M. NV. Francken C.P.M. NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Francken C.P.M. NV. Leave a respond for Francken C.P.M. NV. Francken C.P.M. NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Francken C.P.M. NV op de google maps. Adres en contacten Francken C.P.M. NV
Location of Francken C.P.M. NV on the google maps. Address and contacts of Francken C.P.M. NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Francken C.P.M. NV Francken C.P.M. NV: DUMOULIN KOELTECHNIEK BVBA | Van Lier SA | Acton | Avis Kortrijk - Car To Rent bvba | VANSTRAELEN Manuel

Other related companies as Francken C.P.M. NV: DUMOULIN KOELTECHNIEK BVBA | Van Lier SA | Acton | Avis Kortrijk - Car To Rent bvba | VANSTRAELEN Manuel

Francken C.P.M. NV is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is Francken C.P.M. NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01657531738. Het bedrijf Francken C.P.M. NV bevindt zich op het adres: Vlaanderenstraat 51,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 334,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 707,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Francken C.P.M. NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Francken C.P.M. NV is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Francken C.P.M. NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Francken C.P.M. NV, openstaande posities, locatie van Francken C.P.M. NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Francken C.P.M. NV is a company, that was registered 1992 in Gent region, Belgium. Full name of company is Francken C.P.M. NV, company assigned to the tax number BE01657531738. The company Francken C.P.M. NV is located at the address: Vlaanderenstraat 51,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 334,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 707,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Francken C.P.M. NV were not found.
The main activity of Francken C.P.M. NV is Automotive Repair, Services and Parking, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Francken C.P.M. NV is not available. You also can look at reviews of Francken C.P.M. NV, open positions, location of Francken C.P.M. NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Francken C.P.M. NV, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Francken C.P.M. NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Francken C.P.M. NV, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Francken C.P.M. NV, employees, financial statistics.