Studio B

Contactgegevens Studio B: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Studio B: address, phone, fax, email, website, opening hours

Studio B

Regio (region): Liège 1 (Grivegnée), België

Adres (address): Rue Vinâve 10,4030, België

Telefoon (phone): 04 367 28 17 04 367 28 17

Fax (fax): 04 367 28 17; 04 267 28 17 04 367 28 17; 04 267 28 17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Studio B: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Studio B"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Studio B"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Studio B, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Studio B. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Studio B, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Studio B. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Studio B
Products information Studio B

BTW identificatienummer (tax): BE02981658935
Ondernemingsnummer: 8456970214
Hoofdstad (capital): 143,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 577,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Studio B zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Studio B
(Get full report from official database of BE for Studio B)

Aanvulling soorten activiteiten voor Studio B
Addition kinds of activities for Studio B

329902. Zandkalkproducten | Sand lime products
01319901. Cottonseed boerderij | Cottonseed farm
22110507. Gabardine, katoen | Gabardine, cotton
27969903. Embossing platen, voor het afdrukken | Embossing plates, for printing
30530102. Pakken, alle materialen | Gaskets, all materials
32749903. Gehydrateerde kalk | Hydrated lime
38290306. Phototheodolieten, opmeting en tekenapparatuur | Phototheodolites, surveying and drafting equipment
50130201. Apparatuur voor auto-service station | Automobile service station equipment
83619901. Verwoest thuis | Destitute home

Werken bij Studio B: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Studio B: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Studio B. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Studio B. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de assemblage van de mechanische componenten, dit zowel in het atelier als bij de klanten. Je stuurt hierbij een klein team aan.

  • Technieker, onderhoud en depannage elektriciteit (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - U staat in voor het onderhoud van de diverse industriële installaties van de klanten. - U bent verantwoordelijk voor het periodiek onderhoud op de werven. - U doet interventies bij pannes aan deze installaties. - U werkt op diverse werven in verschillende sectoren. - U streeft naar kwaliteit door nauwkeurig, ordelijk, accuraat en betrouwbaar te werken. - De componenten van defecte systemen identificeren, herstellen of vervangen (tandwielstellen, kogellagers, hydraulische verdelers, onderdelen van - gestuurde processen, ...) - De industriële of exploitatie-uitrusting afstellen en de werking ervan controleren - De technische werking uitleggen aan klanten of gebruikers en hen begeleiden bij het in gebruik nemen van de installatie - Een storing in de installatie lokaliseren en technische oplossingen en herstellingsvoorwaarden bepalen - Preventieve of correctieve onderhoudswerken organiseren, plannen en opvolgen - Monteren van onderdelen of stukken van de industriële of exploitatie-uitrusting volgens de machinevoorschriften, documentatie, ... - De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst - Het werk van leveranciers of dienstverleners controleren

  • Verpleegkundige Heelkunde 8D (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5729 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 8D Algemene Heelkunde Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur (3 maanden)  Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit, eventueel met de steun van ziekenhuis- en verzorgingsassistenten. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je staat onder leiding van de (vervangend) hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Marleen Geurden, Verpleegkundig bedrijfsleider Heelkunde ZNA Middelheim, op 03 280 25 10. Zie je dit 100% zitten?

  • Ervaren Electricien (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een ervaren electricien. In eerste instantie help je vooral met de grove werken, maar geleidelijk aan word je meer ingeschakeld in de afwerking.

  • Customer Service Medewerker. (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als assistent van de Customer Serivce Manager, speelt u een sleutelrol in de administratieve en logistieke organisatie van de dienst naverkoop van uw klantenportefeuille. Wat verwachten we van u? -Je brengt de klant op de hoogte van commerciële acties. -Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van uw zone vanaf het opstellen van de facturen, tot hun opvolging in het facturatiesysteem en de inning van de onbetaalde facturen. -Je zorgt voor een goede communicatie in je team om een goede werkorganisatie- en sfeer te verzekeren. -Je bereidt, op administratief vlak, de leveringsronde van je team voor. -Je zorgt voor het perfect inbrengen van alle gegevens in het informaticasysteem om een zorgeloze levering te verzekeren.

  • HUISHOUDHULP VOOR MOERBEKE (MOERBEKE-WAAS)

    Regio: MOERBEKE-WAAS

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Moerbeke-Waas.

  • ONDERHOUDSMECANICIEN (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: LAMITRANS

    Type: Vaste Job

    Lamitrans is sinds enkele decennia gespecialiseerd in de bewerking van melamine, laminaat en houten panelen. Voor ons productieteam zij we op zoek naar een ervaren technieker (mechanisch en/of elektrich) Je kijkt de machines preventief na en lost problemen op indien die zich voordoen. Verder sta je ook in voor het algemeen onderhoud van het machinepark.

  • Online marketeer (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamische dienstverlenend bedrijf zijn we op zoek naar een online marketeer die mee zal instaan voor de ondersteuning van de verdere groei van de organisatie.  Deze internationaal gerenomeerde marktleider zoekt een proactief iemand die continu op zoek gaat naar nieuwe online opportuniteiten om zoveel mogelijk goede leads uit de markt te halen. Ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw online marketingcarrière? Dan bieden wij jou een uitdagende job in een snel groeiende en –veranderende markt.  Vanuit Google Analytics volg je alle online campagnes (SEA, SEO, Display, Affiliate, Social) op voor elk van de productsegmenten met als doel een zo efficiënt mogelijke leadgeneratie. Je bent continu op zoek naar nieuwe leadkanalen en bent contactpersoon voor alle online leadpartners, waarbij je op regelmatige basis de resultaten analyseert en waar nodig bijstuurt. Je bent eindverantwoordelijk voor alle websites en landingspagina’s waarbij optimale leadgeneratie voorop staat. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het continu voeden van deze sites met nieuwe relevante content, gebruik makend van ons CMS. Je stuurt het SEA- en SEO-agentschap aan en je legt je eveneens toe op de verdere optimalisatie van onze e-mail campagnes via onze e-mailtool. Je rapporteert aan de Marketing Manager. Je biedt ondersteuning in de uitvoering van het marketing- en communicatieplan en denkt proactief mee rond de ontwikkeling van online en offline campagnes. Kortom, je streeft naar een toppositionering van de verschillende online tools (website, landingspagina’s, nieuwsbrieven, …) van thyssenkrupp Home Solutions als marktleider in een zeer uitdagende markt. Iets voor jou? Stuur dan zeker je cv en een korte motivatie naar [email protected] t.a.v Céline Vereecke. 

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Reclame bedeler in Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Verkoper/adviseur (flexijob) op zaterdag M/V (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ZELFBOUWMARKT

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een adviseur/verkoper voor zaterdagen. Volgende taken zijn erg belangrijk: Je zal klanten advies geven over onze producten. Je geeft uitleg over de technische kant. Je zal actief verkopen en klanten ook zelf gaan aanspreken. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook, kassasysteem)

Zoek naar antwoorden van Studio B in sociale netwerken
Look for responds of Studio B in social networks

Lees alle opmerkingen voor Studio B. Laat een reactie achter voor Studio B. Studio B bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Studio B. Leave a respond for Studio B. Studio B on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Studio B op de google maps. Adres en contacten Studio B
Location of Studio B on the google maps. Address and contacts of Studio B

Andere gerelateerde bedrijven als come Studio B Studio B: Decoene | Schaerf Office Total | Advanced Technical Services NV | Sint Maarten Middenschool | KWADRANT

Other related companies as Studio B: Decoene | Schaerf Office Total | Advanced Technical Services NV | Sint Maarten Middenschool | KWADRANT

Studio B is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Liège 1 (Grivegnée), België. De volledige naam van het bedrijf is Studio B, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02981658935. Het bedrijf Studio B bevindt zich op het adres: Rue Vinâve 10,4030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 143,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 577,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Studio B zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Studio B is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Studio B is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Studio B, openstaande posities, locatie van Studio B op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Studio B is a company, that was registered 1998 in Liège 1 (Grivegnée) region, Belgium. Full name of company is Studio B, company assigned to the tax number BE02981658935. The company Studio B is located at the address: Rue Vinâve 10,4030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 143,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 577,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Studio B were not found.
The main activity of Studio B is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Studio B is not available. You also can look at reviews of Studio B, open positions, location of Studio B on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Studio B, Liège 1 (Grivegnée): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Studio B, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Studio B, Liège 1 (Grivegnée): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Studio B, employees, financial statistics.