VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE
Private companiesChemicals and Allied Products • VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE

Contactgegevens VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE

Regio (region): Nieuwpoort, België

Adres (address): Marktstraat 34,8620, België

Telefoon (phone): 058 24 20 88 058 24 20 88

Fax (fax): +32 (60) 578-14-94 +32 (60) 578-14-94

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE
Products information VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE

BTW identificatienummer (tax): BE06702728271
Ondernemingsnummer: 8816223144
Hoofdstad (capital): 116,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 725,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE
(Get full report from official database of BE for VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE
Addition kinds of activities for VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE

20389902. Dinners, bevroren en verpakt | Dinners, frozen and packaged
34430115. Proces schepen, industrieel: metalen plaat | Process vessels, industrial: metal plate
35699918. Industriële schokdempers | Industrial shock absorbers
42129906. Vuilnisverzameling en transport, geen verwijdering | Garbage collection and transport, no disposal
86119901. Bankierenorganisatie, adviesdiensten | Banker's organization, advisory services

Werken bij VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker (m/v) gezocht voor een magazijn in Heultje. Orderpickers (m/v) staan in voor het klaarmaken van alle bestellingen. Je werkt zelfstandig en bent continue in beweging. Bijkomend zal je werken met een manueel of elektrisch transpalet (attest is een pluspunt)

  • Support Administratif Crédits (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Missie Binnen het departement « Kredieten », bestaat uw missie er in om een administratieve bijstand te bieden aan de kredietanalysten en de dossierbeheerders. Sleuteltaken Polyvalente administratieve ondersteuning aan de teams die de aanvragen voor kredieten behandelen: Concreet betekent dit : - Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers - Encodage van de dossiers die via het bank werden ingediend - Opvolging van verscheidene mailboxen - Registratie van contracten bij de Nationale Bank - Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement - Archivering van documenten - Telefonische contacten - Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst

  • Stockiste M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kledingwinkel in Turnhout in de Gasthuisstraat zijn we op zoek naar een stockiste M/V die graag deeltijds wilt werken. De winkel biedt u een flexibele en gevarieerde job in een aangename en dynamische omgeving waar u zich verder kan ontplooien dankzij coaching en opleiding met kans op doorgroeimogelijkheden.

  • Technieker (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Neerpelt, zijn we op zoek naar een allround technieker. Takenpakket: - Herstellingen uitvoeren aan witgoed - Toestellen ophalen en transporteren indien nodig

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio St-Lambrechts-Herk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent M/V Charcuterie regio Bocholt gezocht! (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Bocholt zijn wij op zoek naar jobstudenten voor in de charcuterie. Je taken bestaan vooral uit: klanten verderhelpen verstoog onderhouden

  • Lesgever om jongeren een website te leren bouwen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in om jongeren de wondere wereld van websites maken te leren kennen? Je leert jongeren met html5 en css te werken, en je geeft hen inzicht in de basis van javascript. Je begeleidt hen bij het maken van hun eerste website en tegen het einde van de lessenreeks staat deze live! Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Lesmateriaal wordt door ons voorzien. Deze lessen gaan door na schooltijd tussen 16 en 17 uur op een school in Mechelen. Max 12 leerlingen van 14 -16 jaar.

  • MECHANIEKER VRACHTWAGEN/BESTELWAGENS (M/V) vaste aanwerving (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    In het kader van de groei van de activiteiten rekruteert en selecteert HR MENTOR voor haar klant een MECHANIEKER VRACHTWAGENS/BESTELWAGENS voor de garage te Deinze. De tewerkstelling is voor onmiddellijke aanwerving onder contract van onbepaalde duur (geen interim contracten). Je staat in voor het onderhoud/herstellingen van de vrachtwagens en bestelwagens in het wagenpark. Je werkt in een beurtrolsysteem waarbij zaterdagwerk en standby-dienst je niet afschrikken.

  • Adjunct directeur te Assebroek-Brugge (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Onze groep is voor residentie/assistentiewoningen Berkenhof in Assebroek (Brugge) op zoek naar een enthousiaste, dynamische, hands-on en operationele collega die mee wil draaien in een innovatieve en dynamische werkomgeving. Als adjunct directeur ben je medeverantwoordelijk voor de organisatie van de vestiging in overeenstemming met de Armonea-waarden. Je maakt deel uit van het lokale managementteam en rapporteert rechtstreeks aan de directeur van de residentie. De belangrijkste verantwoordelijkheden zijn: Coördineren en organiseren van de verschillende activiteiten voor de residentie zoals: het instaan voor receptie alsook evenementen organiseren, residenten te woord staan en rondleidingen geven voor de nieuwe residenten. Vooropgestelde doelstellingen correct ten einde brengen binnen de kwaliteitseisen van Armonea en binnen de vooropgestelde termijnen. Projecten en programma's opvolgen en implementeren. Planning, opvolging, en coaching van de medewerkers teneinde een gemotiveerd team te vormen. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie binnen de teams. In samenspraak met de directie sta je in voor het opstellen en het opvolgen van het budget en de operationele bezetting. Daarnaast volg je de RIZIV facturatie op. Organiseren van activiteiten en evenementen teneinde een gevarieerde en onderhoudende activiteitenplanning aan te bieden. Je staat in voor veiligheid en preventie en wordt opgeleid tot preventie adviseur niveau 3 van de site. Monitoren van klantentevredenheid, zowel op objectieve wijze als door middel van interactie, en voorstellen en implementeren van actieplannen om hieraan bij te dragen teneinde een optimale klantentevredenheid te garanderen en bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea. Inspelen op commerciële opportuniteiten en optreden als ambassadeur voor Armonea zowel intern als extern teneinde bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea.

  • Monteur van dak- en wandbekledingen (IBO) (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: SCHRIERS

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur. Indien je geen ervaring hebt staan wij open voor een opleiding op de werkvloer (IBO)! Je monteert dak-en wandbekledingen, alsook constructies op diverse werven in de regio. Een aantal opdrachten die tot je takenpakket behoren: Plaatsen van staalstructuren. Plaatsen van dak-en wandbekledingen. Plaatsen van dakgoten en afvoerpijpen. Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol). Plaatsen van betonelementen. Je werkt in team onder leiding van een ploegbaas.

  • Chauffeur CE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Xwift is op zoek naar nieuwe chauffeurs om ons groeiend team te versterken! Bij Xwift ben je geen nummer en wij hechten belang aan het menselijke verhaal achter iedere werknemer. Zo sta je onder begeleiding van een eigen HR-traject coach en heb je steeds een persoonlijk aanspreekpunt. Wil jij ons transportteam vervoegen als chauffeur CE? Aarzel dan niet om ons te contacteren. CHAUFFEUR bij Xwift: Vertrek vanuit de eigen woonplaats Je werkt 10 à 13 uur per dag Bereid zijn om zelf te laden en te lossen Werken met bache Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE in sociale netwerken
Look for responds of VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE. Laat een reactie achter voor VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE. VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE. Leave a respond for VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE. VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE op de google maps. Adres en contacten VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE
Location of VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE on the google maps. Address and contacts of VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE

Andere gerelateerde bedrijven als come VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE: De Clercq P | Alno Keukens NV | C.T.A. | Goya Station | Verhauwaert, Dries

Other related companies as VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE: De Clercq P | Alno Keukens NV | C.T.A. | Goya Station | Verhauwaert, Dries

VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Nieuwpoort, België. De volledige naam van het bedrijf is VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06702728271. Het bedrijf VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE bevindt zich op het adres: Marktstraat 34,8620. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 116,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 725,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE, openstaande posities, locatie van VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE is a company, that was registered 2013 in Nieuwpoort region, Belgium. Full name of company is VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE, company assigned to the tax number BE06702728271. The company VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE is located at the address: Marktstraat 34,8620. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 116,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 725,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE were not found.
The main activity of VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE is not available. You also can look at reviews of VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE, open positions, location of VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE, Nieuwpoort: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE, Nieuwpoort: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VILEYN STEPHAN FOTOGRAFIE, employees, financial statistics.