Verplancke P

Contactgegevens Verplancke P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verplancke P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verplancke P

Regio (region): Hooglede (Gits), België

Adres (address): Bruggesteenweg 116,8830, België

Telefoon (phone): 051 24 79 30 051 24 79 30

Fax (fax): +32 (11) 654-63-59 +32 (11) 654-63-59

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verplancke P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verplancke P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verplancke P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verplancke P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verplancke P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verplancke P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verplancke P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verplancke P
Products information Verplancke P

BTW identificatienummer (tax): BE03553771972
Ondernemingsnummer: 5560699462
Hoofdstad (capital): 651,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 423,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Verplancke P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verplancke P
(Get full report from official database of BE for Verplancke P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verplancke P
Addition kinds of activities for Verplancke P

364701. Verlichtingsapparatuur voor motorvoertuigen | Motor vehicle lighting equipment
762201. Reparatie van communicatieapparatuur | Communication equipment repair
22520100. Anklets en sokken | Anklets and socks
36340304. Ventilators, elektrisch: bureau | Fans, electric: desk
36610106. Schakelapparatuur, telefoon | Switching equipment, telephone
39449913. Schommelende paarden | Rocking horses

Werken bij Verplancke P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verplancke P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verplancke P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verplancke P. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerde drankencentrale te Aalter zijn we op zoek naar een chauffeur C die instaat voor het rondbrengen van de dranken naar de klanten.

  • operator met heftruckattest (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Wielsbeke, actief in de productie van grondstoffen, zachte vloerbekleding, harde vloerbekleding en meubelstoffen; zijn we op zoek naar een operator. Je dient in het bezit te zijn van een heftruckattest en kan in twee ploegen werken.

  • Productiearbeider - 2 ploegen of vaste nacht (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in Genk, die dé expert wil zijn in plaatverwerking voor toelevering van metalen onderdelen en voor de levering en plaatsing van architectonische gevelcassettes en projectomkastingen, zijn wij momenteel op zoek naar productiearbeiders voor de afdeling namontage. Dit kan in 2 ploegen of de vaste nacht. Je zal instaan voor het namonteren volgens kwaliteitsplan: Namontage van al dan niet gelakte halffabrikaten volgens kwaliteitsplan. Plaatsen van halffabrikaten uit productie op voorziene locatie. Opvolging van de stock (halffabrikaten) en rapporteren aan de supervisor. Plaatbewerking in functie van bestelling. Dagelijks onderhoud van de werkplaats. Sporadisch: retoucheren van beschadigde eindfabrikaten.

  • HUISHOUDHULP VOOR KAPRIJKE (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Kaprijke.

  • Student installatie zonnepanelen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een expert in zonnepanelen, zijn we op zoek naar een student die extra ondersteuning kan bieden. Jouw taken bestaan onder andere uit het reinigen van de panelen, alsook helpen bij de montage en installatie. Wil je graag een centje bijverdienen? We zijn op zoek naar een vaste student dus hopen vaak met jou samen te werken!

  • JOBSTUDENT Afwasser - Kasteel De Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Paliance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde afwasser !! Taken: * Borden (machinaal) en pottenwas. * Algemeen onderhoud van het keukengedeelte

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Jobstudent (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Transportplanner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw belangrijkste taak is de inland vervoersopdrachten op een zo efficient mogelijke manier te organiseren met een zo optimaal mogelijk rendement en inzet van beschikbare middelen. Je houdt rekening met de prioriteiten en de beperkingen, zodanig dat alle betrokken partijen tevreden zijn. Hierbij verzamel je alle gegevens over de te plannen vervoersopdrachten (binnenvaart, truck en/of spoor). Rekening houdend met de vooropgestelde richtlijnen. Je bent het aanspreekpunt voor de verschillende transportleveranciers enerzijds en de import- en exportafdelingen van de diverse agenten anderzijds. Oplossen van problemen bij transport vindt je geweldig! Je denkt graag out of the box om tot een best mogelijke oplossing te komen. Ook administratie komt bij deze job te pas! Correcte input van de transporttarieven, opvolgen van de facturatie en uitvoeren van correcties. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een bekende rederij in Antwerpen. 

  • PC, TABLET & SMARTPHONE TECHNICUS Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COMPUTER CHECKPOINT

    Type: Vaste Job

    Je herstelt smartphones en tablets van de bekendste merken zoals Apple, Samsung,...en verschillende generaties op afspraak en zonder afspraak. Je geeft duidelijke informatie aan de klant over je tablet en smartphone herstelling. Je herstelt informaticamateriaal zoals desktops, laptops, kleine en middelgrote systemen. Hierbij zoek je naar de oorzaken van de defecten en herstel je deze zo snel mogelijk op de werkplaats of bij de klant zelf. Je installeert ook software, antiviruspakketten, besturingssystemen enz. naar gelang de wens van de klant. Je geeft duidelijke informatie aan de klant over je installatie. Je bent op de hoogte van kleine tot middelgrote netwerken en kan deze ook installeren en onderhouden. Je geeft technisch en commercieel advies aan de klant bij aankoop van informaticamateriaal of multimedia en de bijhorende pakketten (accessoires, software, verzekeringen/garanties, enz. Je zorgt voor de telefonische support naar de klant toe. Indien nodig maak je offertes op maat. Je werkt hoofzakelijk in regio Gent (werkplek te Sint-Denijs-Westrem).

  • Stagiair(e) m/v in HR Human Supports (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

    Type: Werfreserve

    Voor ons kantoor te Gent zijn wij op zoek naar een enthousiaste, toffe stagiair(e)! Jouw focus ligt op het commerciële en het matchen van kandidaten aan de juiste bedrijven. - Je staat in voor het onthaal en de inschrijvingen op kantoor - Je haalt vacatures binnen en zoekt perrmanent naar potentiële kandidaten - Je contacteert telefonisch de bedrijven om de juiste kandidaat te matchen aan de vacature Je leert ook de basistaken van een consultant o.a. voorscreening kandidaten , zoeken van geschikte kandidaten in database, input vacatures...

  • Verzorgende in de thuiszorg regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als polyvalent verzorgende sta je in voor de zorg van bejaarden en hulpbehoevenden aan huis. Huishoudelijke taken zoals koken, wassen, strijken, poetsen en boodschappen doen behoren tot je dagelijkse taken. Occasioneel kan je ook opdrachten uitvoeren als oppas zieke kinderen en kraamzorg. Een vlinder verzorgende heeft een variabel uurrooster. Je werkt doorgaans 28u/week. Flexibel zijn is als vlinder verzorgende wel een must, maar biedt anderzijds ook veel variatie en afwisseling. Er is ondersteuning door een sectorverantwoordelijke met wie je maandelijks samenkomt.

Zoek naar antwoorden van Verplancke P in sociale netwerken
Look for responds of Verplancke P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verplancke P. Laat een reactie achter voor Verplancke P. Verplancke P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verplancke P. Leave a respond for Verplancke P. Verplancke P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verplancke P op de google maps. Adres en contacten Verplancke P
Location of Verplancke P on the google maps. Address and contacts of Verplancke P

Andere gerelateerde bedrijven als come Verplancke P Verplancke P: CADECOM SPRL | A. Art & Design Meester in Buitenverlichting, Sfeermaker met Binnenverlichting | Michelangelo Buonarroti | Green Design | Licht N.V

Other related companies as Verplancke P: CADECOM SPRL | A. Art & Design Meester in Buitenverlichting, Sfeermaker met Binnenverlichting | Michelangelo Buonarroti | Green Design | Licht N.V

Verplancke P is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Hooglede (Gits), België. De volledige naam van het bedrijf is Verplancke P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03553771972. Het bedrijf Verplancke P bevindt zich op het adres: Bruggesteenweg 116,8830. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 651,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 423,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Verplancke P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verplancke P is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verplancke P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verplancke P, openstaande posities, locatie van Verplancke P op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Verplancke P is a company, that was registered 1993 in Hooglede (Gits) region, Belgium. Full name of company is Verplancke P, company assigned to the tax number BE03553771972. The company Verplancke P is located at the address: Bruggesteenweg 116,8830. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 651,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 423,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Verplancke P were not found.
The main activity of Verplancke P is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Verplancke P is not available. You also can look at reviews of Verplancke P, open positions, location of Verplancke P on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verplancke P, Hooglede (Gits): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verplancke P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verplancke P, Hooglede (Gits): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verplancke P, employees, financial statistics.