Vandevelde NV

Contactgegevens Vandevelde NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vandevelde NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vandevelde NV

Regio (region): Wortegem-Petegem (Petegem-aan-de-Schelde), België

Adres (address): Eekhoutstraat 5E,9790, België

Telefoon (phone): 055 31 43 95 055 31 43 95

Fax (fax): 055 31 95 01 055 31 95 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vandevelde NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vandevelde NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vandevelde NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vandevelde NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vandevelde NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vandevelde NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vandevelde NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vandevelde NV
Products information Vandevelde NV

BTW identificatienummer (tax): BE02073638916
Ondernemingsnummer: 1262573242
Hoofdstad (capital): 341,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 667,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Vandevelde NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vandevelde NV
(Get full report from official database of BE for Vandevelde NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vandevelde NV
Addition kinds of activities for Vandevelde NV

22110407. Plushes, katoen | Plushes, cotton
22590302. Gordijnen, breien | Curtains, knit
28129901. Chloor, samengeperst of vloeibaar | Chlorine, compressed or liquefied
33579904. Automotive draad en kabel, behalve ontstekingsset: nonferrous | Automotive wire and cable, except ignition sets: nonferrous
39449901. Banken, speelgoed | Banks, toy
59450100. Hobby en ambachtelijke benodigdheden | Hobby and craft supplies
80110518. proctologist | Proctologist

Werken bij Vandevelde NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vandevelde NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vandevelde NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vandevelde NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratieve bediende (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend bedrijf in Hoboken zijn we op zoek naar een administratieve bediende om hun tem Procurement & Transportation team te versterken. Wat wordt er van u verwacht ? Maandelijkse controle van het kostenrapport Opmaak en bijsturing van het budget Meewerken aan de verbetering van de aankoop- en transport gerelateerde processen. Verzamelen van data, rapportage hiervan, etc Etc. Klinkt aantrekkelijk ? Lees zeker verder

  • Handlanger grondwerkern en funderingswerken (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk je graag buiten ? Heb je zin om in de bouw te werken ? Heb je affiniteit met grondwerken en / of funderingen ? Dan kom je in aanmerking voor deze vacature! We zijn op zoek naar een handlanger voor een bedrijf dat actief is in funderingswerken. Hoofdbureau ligt in het Gentse maar jouw tewerkstellingsplaats zal de regio Kieldrecht zijn.

  • Orderpicker (M/V) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Oostkamp zijn wij op zoek naar een logistiek talent: - Je werkt in een diepvriesomgeving - Je rijdt hoofdzakelijk met een reachtruck maar ook met transpalet - Laden en lossen van diepvriesproducten

  • Allround Verkoopmedewerker Fulltime (NEEROETEREN)

    Regio: NEEROETEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verkoop Op orde houden van de winkel: opruimen poetsen.. Bestellingen opmaken Rekken aanvullen Kassa

  • HUISHOUDHULP (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: DE MUTSAERD

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je past diverse technieken toe voor het schoonmaken zoals afstoffen, stofzuigen, ramen kuisen, enz. Daarnaast behoort ook strijken tot je takenpakket. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de bewoner. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bierbeek, 8 uur per week (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Bierbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • winkelbediende student ZEB FASHION (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor de ZEB-winkel in Sint-Eloois-Vijve zijn we op zoek naar studenten M/V die in de week of in het weekend kunnen werken, zowel tijdens het schooljaar als de vakantie. Jouw taken: Je staat samen met het vaste personeel van ZEB in voor de verkoop in de winkel. Je helpt klanten verder en als de gepaste maat niet meer aanwezig is, ga je in de stock kijken of stel je een ander product voor. Je helpt mee aan de paskamers en vouwt volgens de aangeleerde techniek de kleding juist op. Daarnaast word je opgeleid om aan de kassa te werken. Je verrekent de verkochte artikelen, stelt hen een lidkaart of andere promoties voor en zorgt dat ze de winkel tevreden buiten stappen.

  • Business Developer Keuringen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HASCO

    Type: Vaste Job

    Als Business Developer Energy & Services neem je de rol op van specialist voor onze business unit All-In Tank Service met een sterke focus op tankkeuringen. Dat wil zeggen dat je: De customer journey analyseert, van dataverzameling tot uitvoering van het project De behoeftes van onze klanten leert kennen en achterhaalt wat hen triggert Samen met je Business Unit Manager de klantensegmentatie bepaalt Het verdere potentieel aan tankkeuringen in België in kaart brengt en gerichte acties uitwerkt per potentiële doelgroep De owner bent voor jouw product. Je bijt je vast in je projecten en weet anderen te enthousiasmeren om tot nog betere resultaten te komen Je verplaatst in heel België om je acties op te volgen in de filialen om je project te doen slagen Een klantenportefeuille uitbouwt door actieve prospectie van nieuwe opportuniteiten en het opvolgen van marktontwikkelingen Daarnaast mee de deal binnen haalt bij grote (nationale) accounts (Post-)analyses uitvoert op lopende en afgeronde acties om zo kritische succesfactoren te bepalen, verbetervoorstellen te doen en de ROI van iedere actie te maximaliseren Samenwerkt met onze digital marketeer om je actieplan te laten slagen Inzichtelijke rapporteringen opstelt zodat je stakeholder je acties op maandelijkse basis kunnen opvolgen Rapporteert aan de Business Unit Manager

  • Boekhouder met ervaring (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het aankoop-, verkoop- en financieel dagboek; Je beheert alle kosten binnen de organisatie en je creëert een grafisch overzicht; Je werkt gestructureerd, ordelijk en efficiënt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigd en erkend vleesbedrijf dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant.

  • Heftruckchauffeur dag- en nachtwerk (werfreserve) (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: ASAP.be

    Type: Werfreserve

    Afhankelijk van de afdeling staat u in voor het laden en lossen van vrachtwagens en / of voor orderpicking.

  • EMPLOYé ADMINISTRATIF FRANçAIS - ANGLAIS POUR LES SERVICES COMMANDE ET FACTURATION-EXPEDITION H/F (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Adecco Personnel Services

    Type: Werfreserve

    Vous recherchez un poste d'Employé administratif dans la région de Mouscron ? Vous êtes polyvalent, autonome, et vous maîtrisez très bien l'anglais ? Voici une fonction d'Employé administratif pour les services Commande et Facturation-expédition h/f susceptible de répondre à vos attentes. Dans le cadre du passage de l'ERP actuel vers SAP, les équipes de notre client seront largement mobilisées pendant plusieurs mois. Vous rejoindrez donc les services Commande et Facturation-expédition h/f durant la durée du projet (minimum jusque fin avril). VOTRE FONCTION : - Vous intervenez en transversal sur 2 services de la SUPPLY CHAIN : le service Commandes, et le service Facturation-Expéditions. - Vous assurez diverses tâches administratives et logistiques telles que : o Encodage : mise à jour des prix, contrôle des commandes en cours lors de la libération de lots par le laboratoire (modification des délais liés aux commandes, …). o Contrôle des factures des transporteurs. o Reporting : suivi des livraisons par la maison-mère ; des délais de livraison vers les clients, des commandes non-confirmées,… o Gestion des expéditions : préparation des picking-lists, préparation des factures, transports express, … - Vous fournissez un service optimal et êtes responsable de l’administration efficace et correcte liée à ces activités. - Vous travaillez avec différents outils informatiques (AS400, Excel, SAP). - Vous êtes en contact régulier avec notre maison-mère en Allemagne à qui vous fournissez un feed-back sur le suivi logistique des commandes à l’expédition. - Vous êtes force de proposition en termes d’amélioration des processus. - Vous faites partie d’une équipe et collaborez avec vos collègues pour assurer la continuité du service client. A ce titre, vous assurez le remplacement ponctuel de vos collègues sur leurs tâches propres.

  • Weekendbakker Sint-Denijs-Westrem (flexi) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in de regio van Sint-Denijs-Westrem zoeken wij nog een bakker die zich elke zaterdag + zondag wilt inzetten. Concreet sta je in voor de productie van de bakkerij en dit enkel in het weekend. Je staat samen met vaste werknemers en in de winkel zelf lopen er ook enkele studenten via Konvert interim Gent.

Zoek naar antwoorden van Vandevelde NV in sociale netwerken
Look for responds of Vandevelde NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vandevelde NV. Laat een reactie achter voor Vandevelde NV. Vandevelde NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vandevelde NV. Leave a respond for Vandevelde NV. Vandevelde NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vandevelde NV op de google maps. Adres en contacten Vandevelde NV
Location of Vandevelde NV on the google maps. Address and contacts of Vandevelde NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Vandevelde NV Vandevelde NV: OPEL-VANNESTE CARROSSERIE | Rent & Sale NV | Family Therapist | Cordonnier B.V.B.A. | Chateau Fun

Other related companies as Vandevelde NV: OPEL-VANNESTE CARROSSERIE | Rent & Sale NV | Family Therapist | Cordonnier B.V.B.A. | Chateau Fun

Vandevelde NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Wortegem-Petegem (Petegem-aan-de-Schelde), België. De volledige naam van het bedrijf is Vandevelde NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02073638916. Het bedrijf Vandevelde NV bevindt zich op het adres: Eekhoutstraat 5E,9790. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 341,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 667,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Vandevelde NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vandevelde NV is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vandevelde NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vandevelde NV, openstaande posities, locatie van Vandevelde NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vandevelde NV is a company, that was registered 2000 in Wortegem-Petegem (Petegem-aan-de-Schelde) region, Belgium. Full name of company is Vandevelde NV, company assigned to the tax number BE02073638916. The company Vandevelde NV is located at the address: Eekhoutstraat 5E,9790. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 341,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 667,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Vandevelde NV were not found.
The main activity of Vandevelde NV is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Vandevelde NV is not available. You also can look at reviews of Vandevelde NV, open positions, location of Vandevelde NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vandevelde NV, Wortegem-Petegem (Petegem-aan-de-Schelde): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vandevelde NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vandevelde NV, Wortegem-Petegem (Petegem-aan-de-Schelde): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vandevelde NV, employees, financial statistics.