Philippe Lermusiaux SPRL

Contactgegevens Philippe Lermusiaux SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Philippe Lermusiaux SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Philippe Lermusiaux SPRL

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Edelknaapstraat 67,1050, België

Telefoon (phone): 02 675 14 21; 0477 40 53 72 02 675 14 21; 0477 40 53 72

Fax (fax): 02 675 14 21 02 675 14 21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Philippe Lermusiaux SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Philippe Lermusiaux SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Philippe Lermusiaux SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Philippe Lermusiaux SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Philippe Lermusiaux SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Philippe Lermusiaux SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Philippe Lermusiaux SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Philippe Lermusiaux SPRL
Products information Philippe Lermusiaux SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07910125732
Ondernemingsnummer: 2794616699
Hoofdstad (capital): 956,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 675,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Philippe Lermusiaux SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Philippe Lermusiaux SPRL
(Get full report from official database of BE for Philippe Lermusiaux SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Philippe Lermusiaux SPRL
Addition kinds of activities for Philippe Lermusiaux SPRL

20450102. Biscuitmixen, bereid: van gekochte bloem | Biscuit mixes, prepared: from purchased flour
23370101. Broekpakken: vrouwen, misses 'en juniors' | Pantsuits: women's, misses' and juniors'
24260100. Meubel voorraad en onderdelen, hardhout | Furniture stock and parts, hardwood
28330101. Anesthetica, in bulkvorm | Anesthetics, in bulk form
36740105. Rechters, vaste toestand | Rectifiers, solid state
75429901. Carwash, automatisch | Carwash, automatic
79991513. Wave pool operatie | Wave pool operation

Werken bij Philippe Lermusiaux SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Philippe Lermusiaux SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Philippe Lermusiaux SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Philippe Lermusiaux SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Geschoolde werkman dienst wegen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gemeente in midden Limburg zijn we op zoek naar een geschoolde werkman (ploeg wegen) die in het bezit is van een rijbewijs C. Takenpakket. Je bent een polyvalent inzetbare werkman die vlot eenvoudige kleine herstellingen en onderhoudstaken aan wegen en andere openbare plaatsen kan uitvoeren. Je werkt zorgvuldig met de ter beschikking gestelde materialen, machines en het rollend materieel. Je streeft een hoge graad van afwerking na. Startdatum: zo snel mogelijk.

  • Verpleegkundige Projectstaffing aan de kust (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bedrijfsprofiel: Woon je nu nog in het binnenland en verhuis je binnenkort naar de kust? Zoek je nog een boeiende job? Dan biedt Care Talents jou dé ideale oplossing! Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou!  Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  Sea jij het al helemaal zitten? ;-) Wij ook! Laat deze once-in-a-lifetime kans niet schieten!

  • Schoonmaker-ster Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster voor in Eeklo Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Je bent beschikbaar van maandag tot vrijdag van 6u tot 10u en zaterdag van 13u tot 17u (24u/week)

  • Commercieel medewerker binnendienst B2B (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als commercieel medewerker binnendienst ben jij het eerste interne ondersteunende aanspreekpunt voor de B2B klanten. Voor je commerciële collega’s bied je de nodige pre en post sales ondersteuning (administratief, analytisch, probleemoplossend, …). Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor een aantal eigen B2B klantencontracten. Je taken zijn o.a. : - Opmaak van offertes voor bestaande en nieuwe B2B klanten: inhoudelijk en administratief - Analyse van bestaande energiecontracten m.b.t. hernieuwingen en toevoegingen - Ondersteuning vanexterne sales partners : je zorgt telefonisch en schriftelijk voor een snelle afhandeling van hun vragen bv over commissies, afwijkingen t.o.v. de standaarden, … - Je staat in voor de controle, het beheer en de administratieve verwerking van B2B klantendossiers. - Je volgt toegewezen klantencontracten op : bv einde contract, facturatie slechte betalers, … - Je ondersteunt eveneens je 1ste en 2de lijn collega’s van de klantendienst voor B2B klanten, - Je zorgt er als team voor dat je door goede communicatie en samenwerking voor de klant tot de beste oplossing komt.

  • Sales Administrator in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Sales Administrator (M/V) voor een bedrijf actief in de farmaceutische industrie. Onze klant is gelegen in Zaventem. Na de initiële uitzendopdracht maak je kans op een vast contract. Als Sales Administrator heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Organisatie van events en congressen; - Opstellen van mailings en communicaties naar klanten toe; - Beheer van de purchase orders; - Beheer van de expenses; - Ondersteuning van het team en de managers. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • CNC operator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met vestiging in Arendonk, regio Turnhout, zijn wij op zoek naar een CNC operator hout. Ze zijn een gevestigde waarde in de Kempen en zijn uitgegroeid tot een grote naam in de bouwsector. Takenpakket: Bedienen van CNC machines Bewerken van deur - kassementen en binnendeuren aan CNC machine Frezen van slotgaten uit deuren en dagstukken CNC-programma's opstarten - lezen van werkopdrachten Gereedschappen instellen

  • CHAUFFEUR C (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U hebt een rijbewijs c en een bestuurderskaart.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent slagerij (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij regio Tielt zijn wij op zoek naar een jobstudent die zich op zaterdag een halve dag kan vrijmaken. Dit om mee te helpen in de winkel maar op kalme momenten ook achteraan in te springen bij het vervaardigen van de burgers en slaatjes en helpt afwassen. Dit telkens voor een halve dag dit is ofwel: - zaterdagvoormiddag (7u30 - 13u) - zaterdagnamiddag (13u-19u)

  • Freelance docent Sportvoedingsadviseur Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Internship Finance Assistant (Spring 2019) (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Silverfin

    Type: Werfreserve

    You will join our finance team (3 people) and support our GL Accountant and Finance Assistant with Silverfins’ accounting for BE-NL-UK-DK: Accounts Payable: Scan, verify and book AP invoices Follow-up suppliers correspondence Book bank transactions Accounts Receivable: Support in the set-up of the weekly AR aging report Follow-up outstanding invoices and client correspondence Preparation & set up invoices General Ledger: Support monthly closing: follow up recurring suppliers/monthly costs - follow-up credit cards Reconciliations: current accounts BE/NL/UK - Bank reconciliations - Suspense Accounts International: Research legislation/regulations regarding accountancy set-up in new, European countries. Various tasks regarding these set-ups: new bank accounts, etc. Interaction with NL-UK-DK Ad hoc projects to facilitate our accountancy process.

  • Buyer / Aankoper (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Administratief Bediende met ervaring in de Aankoop van technisch materiaal en aannemingen. Ook het verbeteren van het huidige aankoopprocess behoort tot uw taak. Dit is een functie op het interne studiebureau van de Bouwheer. U maakt deel uit van de (ruime) aankoopdienst. Gelegen in Brussel, makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van Philippe Lermusiaux SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Philippe Lermusiaux SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Philippe Lermusiaux SPRL. Laat een reactie achter voor Philippe Lermusiaux SPRL. Philippe Lermusiaux SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Philippe Lermusiaux SPRL. Leave a respond for Philippe Lermusiaux SPRL. Philippe Lermusiaux SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Philippe Lermusiaux SPRL op de google maps. Adres en contacten Philippe Lermusiaux SPRL
Location of Philippe Lermusiaux SPRL on the google maps. Address and contacts of Philippe Lermusiaux SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Philippe Lermusiaux SPRL Philippe Lermusiaux SPRL: Pantek BVBA | Lmt Fette | STIHL/VANHIE BVBA | LE BUCHERON SARL | Vinke Cs Scheepsagentuur N.V.

Other related companies as Philippe Lermusiaux SPRL: Pantek BVBA | Lmt Fette | STIHL/VANHIE BVBA | LE BUCHERON SARL | Vinke Cs Scheepsagentuur N.V.

Philippe Lermusiaux SPRL is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is Philippe Lermusiaux SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07910125732. Het bedrijf Philippe Lermusiaux SPRL bevindt zich op het adres: Edelknaapstraat 67,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 956,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 675,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Philippe Lermusiaux SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Philippe Lermusiaux SPRL is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Philippe Lermusiaux SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Philippe Lermusiaux SPRL, openstaande posities, locatie van Philippe Lermusiaux SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Philippe Lermusiaux SPRL is a company, that was registered 2003 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is Philippe Lermusiaux SPRL, company assigned to the tax number BE07910125732. The company Philippe Lermusiaux SPRL is located at the address: Edelknaapstraat 67,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 956,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 675,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Philippe Lermusiaux SPRL were not found.
The main activity of Philippe Lermusiaux SPRL is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Philippe Lermusiaux SPRL is not available. You also can look at reviews of Philippe Lermusiaux SPRL, open positions, location of Philippe Lermusiaux SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Philippe Lermusiaux SPRL, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Philippe Lermusiaux SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Philippe Lermusiaux SPRL, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Philippe Lermusiaux SPRL, employees, financial statistics.