Kouprianoff Alex & Partners SPRL

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • Kouprianoff Alex & Partners SPRL
Private companiesSocial Services • Kouprianoff Alex & Partners SPRL

Contactgegevens Kouprianoff Alex & Partners SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kouprianoff Alex & Partners SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kouprianoff Alex & Partners SPRL

Regio (region): Brussel (Etterbeek), België

Adres (address): Frankenstraat 80,1040, België

Telefoon (phone): 02 734 67 95; 02 735 63 92 02 734 67 95; 02 735 63 92

Fax (fax): 02 734 67 95 02 734 67 95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kouprianoff Alex & Partners SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kouprianoff Alex & Partners SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kouprianoff Alex & Partners SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kouprianoff Alex & Partners SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kouprianoff Alex & Partners SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kouprianoff Alex & Partners SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kouprianoff Alex & Partners SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kouprianoff Alex & Partners SPRL
Products information Kouprianoff Alex & Partners SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09634704589
Ondernemingsnummer: 4641143798
Hoofdstad (capital): 620,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 837,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Kouprianoff Alex & Partners SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kouprianoff Alex & Partners SPRL
(Get full report from official database of BE for Kouprianoff Alex & Partners SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kouprianoff Alex & Partners SPRL
Addition kinds of activities for Kouprianoff Alex & Partners SPRL

355399. Houtbewerkingsmachines, niet inbegrepen | Woodworking machinery, nec
357900. Kantoormachines, nec | Office machines, nec
753600. Automotive glas vervangende winkels | Automotive glass replacement shops
30690302. Baby broek, gevulkaniseerde rubber of rubberen stof | Baby pants, vulcanized rubber or rubberized fabric
59959902. Brillen, voorschrift | Eyeglasses, prescription
76992003. Spoorwegauto aanpassen | Railroad car customizing

Werken bij Kouprianoff Alex & Partners SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kouprianoff Alex & Partners SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kouprianoff Alex & Partners SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kouprianoff Alex & Partners SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamleader contact center vestiging Gent (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega-teamleaders ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een 50 tal klantenadviseurs. Samen met je team streef je ernaar de vooropgestelde doelstellingen inzake bereikbaarheid, productiviteit en kwaliteit te behalen. Als aanspreekpunt is het coachen, begeleiden, motiveren en enthousiasmeren van je team de grootste tijdsbesteding. Je rapporteert rechtstreeks aan de operationeel manager.

  • Multifunctionele magazijnbediende (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf in Kapellen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. Jouw takenpakket zal bestaanuit: Stockbeheer Transport plannen Verzenddocumenten Inventariseren Orderpicken Inspringen voor logistieke support op werven.

  • Bekister (m/v) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil je graag werken voor een modern bouwbedrijf dat grote bouwprojecten uitvoert? Op termijn zijn er zeker doorgroeimogelijkheden mogelijk tot ploegbaas of meestergast. -vertrek en eindpunt is in Aalter

  • Polyvalent technisch productiemedewerker (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze toffe - heel gevarieerde job - wordt je ingezet als 'vlieger'. Je wordt ingezet op verschillende locaties in productie: - Inspectie - kwaliteitscontrole - Heftruckwerk - Needlepunch - Thermofixeer - Ondersteunende taken in de technische dienst. Kortom een supertoffe job voor iemand die variatie in zijn job wil. Je werkt hoofdzakelijk in daguren, maar kan ook ingeschakeld worden in ploeg (sporadisch) of nachtwerk.

  • Polyvalente supermarktmedewerker (Albert Heijn Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de verschillende Albert Heijn filialen in Gent zijn we op zoek naar kassamedewerkers en aanvullers. Ben je flexibel, ben je op zoek naar een toffe job in een aangename werkomgeving? Aarzel niet om ons te contacteren!

  • Student schoonmaak (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student schoonmaak gezocht voor een bedrijf in Antwerpen. Opdracht loopt van 07/09-21/9

  • Studentenjob: hulp in de beenhouwerij / Ertvelde (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Ertvelde zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die om de 2 weken op zaterdag kan werken. Je snijdt charcuterie en maakt salades klaar Je bestelt de klanten aan de verstoog Je vult de toog aan waar nodig Je helpt ook mee bij de bereiding van kant-en-klare gerechten

  • BEGELEIDER / ANIMATOR HERFSTVAKANTIE (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: De Speelvogels

    Type: Studentenjob

    Bouw mee aan een te gekke vakantie en geef je op als begeleider! Zit jij vol creatieve ideeën en enthousiasme en hou je van gek doen? Heb je een hart voor kinderen en wil je hen doen stralen, groeien en ontwikkelen? Word je helemaal enthousiast bij het lezen van onze Speelvogelwaarden en visie? (woordenwolk hiernaast). Wil je iets fantastisch doen met je vrije tijd en een centje bijverdienen? Waarom begeleider worden bij De Speelvogels? Je bent een superheld en draagt bij tot de ontwikkeling en het welbevinden van de kinderen. Je enthousiasme, liefde en warmte voor de kinderen, krijg je tiendubbel terug door het geluk van de kinderen en de dankbaarheid van de ouders. Ze zullen jouw in je hart sluiten. Je hebt inspraak in de planning en taakverdeling. Op die manier kan je je talenten optimaal inzetten, verbreden, uitdiepen én kan je in een veilige omgeving op jouw tempo bijleren van anderen. Teamwork = het werk wordt verdeeld! Je staat steeds met een team van minstens 3 begeleiders voor een groep kinderen. De taken worden onderling verdeeld zodat ook hier ieder zijn eigen sterktes kan benutten en kan leren van elkaar. Dreamteam! Je leert op korte tijd heel wat nieuwe mensen kennen. Vriendschappen worden in no-time opgebouwd! Zet jouw superkracht in en wordt . . . Assistent-monitor Jouw superkrachten zijn . . . Zorgzaam Geduldig Inlevingsvermogen Flexibel en werk zien Helpen Teamplayer Een positieve sfeer creëren Sociaal-emotionele zorg en steun bieden Jouw missie: Je verlicht het werk van de monitoren en ondersteunt hen door bij te springen op drukke momenten zoals het toiletbezoek, pauzes, knutselactiviteiten ... Je hebt extra oog voor het welbevinden van de kinderen en zorgt ervoor dat iedereen zich goed voelt. Voorwaarden: Minstens 16 jaar Bovenstaande superkrachten toelichten in een gesprek Relevante ervaring in het jeugdwerk of door je studies Monitor Jouw superkrachten zijn . . . Creatief en een beetje gek Leuke activiteiten bedenken, uitwerken en leiden Sociaal-emotionele zorg en steun bieden Initiatief nemen Verantwoordelijkheidszin Een soepel en efficient dagverloop creëren Flexibiliteit Teamplayer Jouw missie: Je zorgt voor te gekke activiteiten en maakt er een geweldige vakantiedag van voor de kinderen. Voorwaarden: Minstens 16 jaar Bovenstaande superkrachten toelichten in een gesprek Relevante ervaring in het jeugdwerk of door je studies Monitorenopleiding gevolgd hebben bij De Speelvogels

  • WERFLEIDER / PROJECTLEIDER INFRA - Regio Herentals - Westerlo (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werf-/projectleider infra ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op de werf. opvolgen van de voorgang der werken opmaken en bewaken van de uitvoeringsplannen en bijsturen indien nodig Afroepen van materieel en materiaal, opvolgen van kosten en opbrengsten Maandelijks vorderingstaten voorbereiden Werfvergaderingen bijwonen Communiceren met werftoezichters

  • Senior Java Web Developer (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: aariXa

    Type: Vaste Job

    Ben jij de developer die op zoek is naar leuke projecten, uitdagingen, nieuwe technologieën,… En dit liefst binnen een bedrijf waar je je thuis voelt? Wil je je technische en persoonlijke horizon verbreden in een leuke en creatieve omgeving? Wens je een echt lid te zijn van de aariXa familie in plaats van als een nummer behandeld te worden? Over ons aariXa is een geweldig bedrijf waar je je thuis voelt. We zijn een groeiend bedrijf dat stabiliteit en kwaliteit boven kwantiteit kiest. Als een toegewijd IT-bedrijf, zoekend naar de meest optimale bedrijfs- en ICT-oplossingen, bepalen en optimaliseren we zowel oplossingen voor KMO’s als voor grote, internationale bedrijven. Kortom: je wilt nooit vertrekken!

  • BIM modelleur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Vaste Job

    Voor de vacature als BIM modelleur zoeken we iemand die het BIM team bij onze klant wil vervoegen. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: In de uitvoerende fase van projecten modelleer je via BIM; Je staat in voor het uittekenen van uitvoerings- en productieplannen; Volgen van de ontwikkelingen in de markt op vlak van BIM; Je rapporteert aan de BIM Manager en werkt actief samen met de collega's op de werf.

  • Diëtist / Diëtiste / Voedingsadvies (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de opvolging van cliënten met voedingsproblematiek, dieetbegeleiding, allergieën en voedingsintoleranties, sportvoeding,.... .

Zoek naar antwoorden van Kouprianoff Alex & Partners SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Kouprianoff Alex & Partners SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kouprianoff Alex & Partners SPRL. Laat een reactie achter voor Kouprianoff Alex & Partners SPRL. Kouprianoff Alex & Partners SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kouprianoff Alex & Partners SPRL. Leave a respond for Kouprianoff Alex & Partners SPRL. Kouprianoff Alex & Partners SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kouprianoff Alex & Partners SPRL op de google maps. Adres en contacten Kouprianoff Alex & Partners SPRL
Location of Kouprianoff Alex & Partners SPRL on the google maps. Address and contacts of Kouprianoff Alex & Partners SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Kouprianoff Alex & Partners SPRL Kouprianoff Alex & Partners SPRL: Verhoestraete Metalen NV | Feestarchitect Dominique | Peeters Roland bvba | A.C.E.-HUBERT TAYMANS | Sealed Air N.V.

Other related companies as Kouprianoff Alex & Partners SPRL: Verhoestraete Metalen NV | Feestarchitect Dominique | Peeters Roland bvba | A.C.E.-HUBERT TAYMANS | Sealed Air N.V.

Kouprianoff Alex & Partners SPRL is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Brussel (Etterbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is Kouprianoff Alex & Partners SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09634704589. Het bedrijf Kouprianoff Alex & Partners SPRL bevindt zich op het adres: Frankenstraat 80,1040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 620,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 837,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Kouprianoff Alex & Partners SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kouprianoff Alex & Partners SPRL is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kouprianoff Alex & Partners SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kouprianoff Alex & Partners SPRL, openstaande posities, locatie van Kouprianoff Alex & Partners SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kouprianoff Alex & Partners SPRL is a company, that was registered 2010 in Brussel (Etterbeek) region, Belgium. Full name of company is Kouprianoff Alex & Partners SPRL, company assigned to the tax number BE09634704589. The company Kouprianoff Alex & Partners SPRL is located at the address: Frankenstraat 80,1040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 620,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 837,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Kouprianoff Alex & Partners SPRL were not found.
The main activity of Kouprianoff Alex & Partners SPRL is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Kouprianoff Alex & Partners SPRL is not available. You also can look at reviews of Kouprianoff Alex & Partners SPRL, open positions, location of Kouprianoff Alex & Partners SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kouprianoff Alex & Partners SPRL, Brussel (Etterbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kouprianoff Alex & Partners SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kouprianoff Alex & Partners SPRL, Brussel (Etterbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kouprianoff Alex & Partners SPRL, employees, financial statistics.