Deneumostier S

Contactgegevens Deneumostier S: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Deneumostier S: address, phone, fax, email, website, opening hours

Deneumostier S

Regio (region): Huy, België

Adres (address): Rue Vankeerberghen 1,4500, België

Telefoon (phone): 085 23 24 04 085 23 24 04

Fax (fax): +32 (69) 260-97-68 +32 (69) 260-97-68

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Deneumostier S: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Deneumostier S"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Deneumostier S"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Deneumostier S, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Deneumostier S. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Deneumostier S, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Deneumostier S. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Deneumostier S
Products information Deneumostier S

BTW identificatienummer (tax): BE02124725341
Ondernemingsnummer: 1781677246
Hoofdstad (capital): 315,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 382,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Deneumostier S zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Deneumostier S
(Get full report from official database of BE for Deneumostier S)

Aanvulling soorten activiteiten voor Deneumostier S
Addition kinds of activities for Deneumostier S

374301. Spoorwegapparatuur, met uitzondering van locomotieven | Railroad equipment, except locomotives
913199. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd, nec | Executive and legislative combined, nec
34840101. Grenade launchers | Grenade launchers
67329902. Educatief vertrouwen management | Educational trust management
73899952. Toeristische informatiebureau | Tourist information bureau

Werken bij Deneumostier S: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Deneumostier S: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Deneumostier S. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Deneumostier S. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator voeding 2 ploegen M/V (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Ben jij de machine operator die wij zoeken? Kijk snel verder! Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en kijkt na of alles juist is verpakt. Je staat in voor het voorbereiden van de productiemaatregelen: reinigen en sterilisatie van yoghurt rijpingstanks en opstarten van het yoghurtrijpingsproces.

  • CNC Operator (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator sta je in voor het bedienen van een grote 5-assige hightech, state of the art freesmachine. We zoeken een operator die de tools en de fixtures op de freesmachine positioneert en voortgangs-en kwaliteitscontroles uitvoert.

  • Logistiek medewerker bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als logistiek medewerker ben je medeverantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole op de werkvloer. Je zal afgewerkte producten controleren en narekenen. Dit zal je doen aan de hand van een scanner en een controle in SAP. Je zal hierdoor zorgen dat enkel correct verwerkte producten kunnen verzonden worden naar de klanten. Je zal je bevindingen rapporteren naar de MUV controller en dit ook verwerken in SAP. Ben je nauwkeurig, pc vaardig en administratief sterk? Dan kan jij onze nieuwe collega worden in het logistiek team! Solliciteer snel via onderstaande weg.

  • Reachtruckchauffeur | twee ploegen (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in de waaslandhaven (Kallo) zijn we op zoek naar reachtruckchauffeurs met ervaring. Je staat ook open om in combinatie manueel werk te verichten.

  • Monteur CV (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Koersel zoekt een hulpmonteur cv en sanitair. De firma specialiseert zich in sanitair, ventilatie, verwarming, ...

  • Polyesterverwerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een polyesterverwerker. Takenpakket: - Verwerken van polyester - Je stelt constructies samen uit staal en/of hout - Voorbereiden, aanpassen en onderhoud aan matrijzen voor spuitproces - Assemblage en testen - Mallen maken - Spuitwerken - Werken met diverse harsen en coatings (brengt geur met zich mee)

  • HUISHOUDHULP - Werken bij zorgbehoevenden - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Naar aanleiding van onze samenwerking met het OCMW van Herentals, krijgen we meer oudere klanten (65 jaar en ouder). Daarom zijn we op zoek naar huishoudhulpen die graag bij oudere mensen werken. Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. Soms mag je klein verstelwerk doen, maaltijden bereiden en boodschappen doen. De job is dus erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. Deze vacature betreft voornamelijk 'werken bij oudere mensen'. 't Gerief werkt niet uitsluitend bij senioren of bejaarden. Ons klantenbestand toont een zeer divers publiek. Solliciteren mag dus altijd: geef gerust je wensen door tijdens het sollicitatiegesprek. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Auticoach (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren (ook volwassenen) met autisme. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Installateur sanitair Roeselare - Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • flexijob keuken (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Flexijob

    afwas en keuken hulp

Zoek naar antwoorden van Deneumostier S in sociale netwerken
Look for responds of Deneumostier S in social networks

Lees alle opmerkingen voor Deneumostier S. Laat een reactie achter voor Deneumostier S. Deneumostier S bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Deneumostier S. Leave a respond for Deneumostier S. Deneumostier S on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Deneumostier S op de google maps. Adres en contacten Deneumostier S
Location of Deneumostier S on the google maps. Address and contacts of Deneumostier S

Andere gerelateerde bedrijven als come Deneumostier S Deneumostier S: CENTR DES JEUX SA | Exhibit International SA | De Roeck W | Maroli BVBA | Picard NV

Other related companies as Deneumostier S: CENTR DES JEUX SA | Exhibit International SA | De Roeck W | Maroli BVBA | Picard NV

Deneumostier S is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Huy, België. De volledige naam van het bedrijf is Deneumostier S, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02124725341. Het bedrijf Deneumostier S bevindt zich op het adres: Rue Vankeerberghen 1,4500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 315,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 382,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Deneumostier S zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Deneumostier S is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Deneumostier S is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Deneumostier S, openstaande posities, locatie van Deneumostier S op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Deneumostier S is a company, that was registered 1986 in Huy region, Belgium. Full name of company is Deneumostier S, company assigned to the tax number BE02124725341. The company Deneumostier S is located at the address: Rue Vankeerberghen 1,4500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 315,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 382,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Deneumostier S were not found.
The main activity of Deneumostier S is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Deneumostier S is not available. You also can look at reviews of Deneumostier S, open positions, location of Deneumostier S on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Deneumostier S, Huy: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Deneumostier S, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Deneumostier S, Huy: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Deneumostier S, employees, financial statistics.