VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV

Contactgegevens VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV

Regio (region): Mechelen, België

Adres (address): Oude Liersebaan 233,2800, België

Telefoon (phone): 015 28 07 30 015 28 07 30

Fax (fax): 015 27 24 11 015 27 24 11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV
Products information VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV

BTW identificatienummer (tax): BE05212707519
Ondernemingsnummer: 2675689697
Hoofdstad (capital): 421,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 379,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV
(Get full report from official database of BE for VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV
Addition kinds of activities for VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV

6794. Octrooienaars en verhuurders | Patent owners and lessors
34239917. Bladskimmers of zwembaden | Leaf skimmers or swimming pool rakes
38120108. Bank en draai indicatoren en componenten | Bank and turn indicators and components
87310101. Landbouwonderzoek | Agricultural research
87420300. Marketing consulting diensten | Marketing consulting services

Werken bij VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker in een technische omgeving (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je wordt ingezet in het productieproces - Je zorgt voor het bekabelen, inbouwen van sensoren, rasters en dergelijke om zo tot het uiteindelijke product te komen - Je wordt ingezet in verschillende fasen van het productieproces.

  • Eerstelijnstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Herentals zijn we op zoek naar een eerstelijnstechnieker. Als storingstechnieker sta je in voor: Het oplossen van technische pannes en problemen aan de productielijnen. Je zorgt er dus voor dat de installaties operationeel blijven en voert de nodige procesvalidaties uit; Bij productiestoringen ben je het eerste aanspreekpunt. Je geeft advies aan de operatoren en werkt nauw samen met de shiftleaders. Je zal ook actief meewerken aan het continu verbeteren van het productieproces. Enkele belangrijke punten: Door de brede waaier aan geïnstalleerde technologieën krijg je te maken met mechanica, pneumatica, hydraulica, PLC sturingen, elektriciteit, blaasextrusie en dergelijke. Het machineparkt vernieuwt zich regelmatig, zodat je bij blijft met de nieuwste technologieën. Bij specifieke problemen kan je terugvallen op gespecialiseerde collega's. Je krijgt de nodige opleidingen en begeleiding om het volledige proces en de techniek onder te knie te krijgen.

  • Verantwoordelijke planning monteurs (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in raambekleding, regio Kortrijk, is Konvert Office op zoek naar een Verantwoordelijk Planning van de servicemonteurs (m/v): Je bent verantwoordelijk voor de planning van de servicemonteurs in België en Nederland die ingezet worden voor herstellingen, vervangingen en garantiegevallen. Je zorgt er voor dat service gevallen op een snelle en adequate manier worden opgelost. Je stelt de klant steeds centraal. Functie:  Je plant een service in van A tot Z  Je communiceert met de klant, de consument, je medewerkers en je collega's omtrent de planning  Je maakt een volledig dossier aan per service-geval  Je beantwoordt technische vragen van de klant en helpt hen verder met de juiste oplossing.  Je toetst commerciële beslissingen steeds af met je teamleader

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Temse – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beverlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Dossierbeheerder Verzekeringen (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: Connexis Gent

    Type: Vaste Job

    Sterk groeiende speler met meerdere kantoren Open sfeer Ruim, modern kantoor Als Dossierbeheerder Verzekeringen Ondernemingen & Particulieren maak je deel uit van ons verzekeringsteam en volg je het dossier van je klant op van begin tot einde: Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en volgt deze verder op in samenspraak met zowel cliënt als je commerciële collega's. Voor complexe risico's onderhandel je met klanten en makelaars/agenten over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen op en levert bijaktes af, en je verwerkt opzeggingen, schorsingen en vernietigingen van polissen. Je levert voorlopige dekkingen af, stelt teruggavenkwitanties op en betaalt verschuldigde bedragen uit. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je bent ook het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor onze klanten, waarbij je zorgt voor een juiste interpretatie van de aangiftes. Je stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, je neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de klanten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • Traineeship Banking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    Heb je een Master in een economische of financiële afstudeerrichting, ben je schoolverlater of heb je maximum 3 jaar ervaring? Dan hebben wij een geweldige opportuniteit voor u! Wij, Experts Kempen & Limburg zijn de selectieafdeling voor gekwalificeerde bedienden en managers binnen de Adecco Groep. Wij richten ons op de rekrutering, selectie , testing en assessments van gekwalificeerde bedienden, specifiek voor de regio Kempen & Limburg. Onze specialiteit bevindt zich in Finance, Logistics, Human Resources en Sales. Bij onze klant, grootbank in België, bieden we een Local Commercial Traineeship aan: Zin om vandaag de bank van morgen uit te tekenen? In een bank in een wereld die verandert, maken onze medewerkers van die verandering hun sterkste troef en zetten ze uitdagingen om in opportuniteiten. Ze anticiperen om onze klanten innovatieve oplossingen aan te bieden, die perfect aansluiten bij hun behoeften. Als grootste bank van het land, geeft ze haar medewerkers de kans om zich continu te ontwikkelen in een betekenisvolle, stimulerende en flexibele werkomgeving. Goed nieuws: voor hun Easy Banking Center zoeken ze collega's die klaar staan om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Omdat de klanten zo divers zijn, is het werk dat ook. Je toekomstige job! Het commercieel traineeship duurt 9 tot 12 maanden en bereidt je voor om, in één van de sites van het Easy Banking Center, Adviseur Priority by James of Klantenadviseur te worden. Als Adviseur Priority by James ben je Relation Manager van vermogende, druk bezette klanten die een voorkeur hebben voor advies op afstand. Je analyseert hun beleggingsportefeuille en geeft hen persoonlijk en pro-actief advies . Beleggingen staan hierbij centraal, maar je verstrekt je klant eveneens advies over andere bank- en verzekeringsproducten. Als Klantenadviseur ben je Relation Manager van beroepsactieve klanten die weinig tijd hebben om voor hun advies naar een bankkantoor te gaan. Je adviseert hen per telefoon en per videoconferentie in hun plannen en dromen, en bent expert in de materie van consumenten- en woonkredieten, verzekeringen en digitale bancaire oplossingen. Gedurende het traineeship zal je werken in diverse kantoren van Limburg om zo goed mogelijk alle facetten aan te leren, na afloop kan een vaste locatie bepaald worden.

  • Verkoper/Medewerker Gamma - Regio Limburg (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: METALEUVEN

    Type: Vaste Job

    Jouw functie Als verkoper/medewerker binnen Gamma Maasmechelen zijn dit jouw uitdagingen: Je adviseert onze klanten bij het aankoopproces waarbij je hun wensen kan vertalen naar passende producten. Je vindt het een uitdaging om er voor te zorgen dat klanten onze winkel tevreden verlaten zodat ze hun klus thuis volledig kunnen klaren. Je staat garant voor een complete verkoop. Je draagt er mee zorg voor dat onze winkel er op elk moment van de dag ordelijk en net bij staat zodat onze klanten snel en vlot de juiste producten kunnen terugvinden. Je zorgt ervoor dat er voldoende voorraad in de rekken aanwezig is. Je laat onze promoties in het oog springen door goed ingerichte promotiepresentaties. Indien nodig sta je je collega’s bij aan de kassa en de goederenontvangst.

  • lijnbuschauffeur (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: VAN DE VOORDE

    Type: Vaste Job

    openbare lijndienst

  • Keukenadviseurs/keukenverkopers voor toonaangevend familiebedrijf"EGGO" voor LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: EURO CENTER

    Type: Vaste Job

    Zoek jij een uitdagende job in de COMMERCIËLE sector? Ben jij gebeten door al wat met INTERIEUR te maken heeft? Met name vooral KEUKENDESIGN? Ben jij creatief, communicatief vaardig en ENTHOUSIAST? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar keukenadviseurs/keukenverkopers die ons creatief en hecht team kunnen versterken! JOBOMSCHRIJVING Als verkoper sta je in één van onze Eggo-winkels. Hierbij ligt de focus op het enthousiast benaderen van de klant en hun behoeftes in kaart te brengen. Na een grondige opleiding (technisch, commercieel, logistiek) zal je het volledig commerciële dossier beheren van a tot z. ZIN OM BIJ ÈGGO TE WERKEN ?... https://youtu.be/srWMXuvOC5o Reageer dan NU via volgende link en stuur je cv via onze site: www.eggo.be/nl/jobs

  • Zelfstandig sales agent - Vlaanderen (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: b'ELLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een creatieve Sales Agent met een passie voor mode? Heb je een pro-actieve mindset en ben je gemotiveerd om van Jewels by b’Elle een gevestigde waarde binnen de accessoires- en fashionwereld te maken? Jouw taak Als Sales Agent is het essentieel dat je zorgzame relaties kan opbouwen met jouw klanten. Jouw persoonlijke touch en input is hierbij cruciaal. Je zal instaan voor de verkoop en het imago van Jewels by b’Elle. Je zorgt ervoor dat je vingers aan de pols houdt en zo op de hoogte blijft van de laatste trends en wat er leeft binnen de accessoires- en modewereld. Jouw verantwoordelijkheden Je verkoopt de collectie van Jewels by b’Elle op de baan, via telefoon en via e-mail. Je bent verantwoordelijk om het juiste assortiment bij jouw klanten te plaatsen en de collectie op te volgen. Je prospecteert om zo jouw klantenportefeuille uit te bouwen en onderhoudt de relaties die je reeds maakte. Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen verkoopdoelstellingen en planning. Over Jewels by b’Elle b’Elle werd opgericht in 2011 en groeide al snel uit tot een gezellige winkel met een uitgebreide collectie aan kleding en mode-accessoires. Ondertussen hebben wij twee goeddraaiende winkels, in Kalmthout en in Schide. Begin 2017 kwam er bij ons retailconcept een eigen label "Jewels by b’Elle" bij. Ons label ontwikkelde zich al snel met een herkenbare look en feel. De filosofie van b’Elle is toegankelijke accessoires te maken voor dames met een trendy stijl, waarin kwaliteit, design en oog voor detail centraal staan. meer info: www.jewelsbybelle.com

Zoek naar antwoorden van VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV in sociale netwerken
Look for responds of VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV. Laat een reactie achter voor VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV. VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV. Leave a respond for VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV. VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV op de google maps. Adres en contacten VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV
Location of VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV on the google maps. Address and contacts of VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV: Brurent Machines de Chantier | Clicque Tuindecor NV | Bovijn BVBA | Ittude | Dubuisson Doguet

Other related companies as VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV: Brurent Machines de Chantier | Clicque Tuindecor NV | Bovijn BVBA | Ittude | Dubuisson Doguet

VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Mechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05212707519. Het bedrijf VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV bevindt zich op het adres: Oude Liersebaan 233,2800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 421,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 379,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV, openstaande posities, locatie van VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV is a company, that was registered 2003 in Mechelen region, Belgium. Full name of company is VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV, company assigned to the tax number BE05212707519. The company VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV is located at the address: Oude Liersebaan 233,2800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 421,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 379,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV were not found.
The main activity of VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV is not available. You also can look at reviews of VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV, open positions, location of VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV, Mechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV, Mechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN POPPEL BOUWBEDRIJF NV, employees, financial statistics.