Toko Fotostudio

Contactgegevens Toko Fotostudio: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Toko Fotostudio: address, phone, fax, email, website, opening hours

Toko Fotostudio

Regio (region): Antwerpen (Berchem), België

Adres (address): Klauwaardsstraat 2,2600, België

Telefoon (phone): 03 230 65 89 03 230 65 89

Fax (fax): 03 281 85 44 03 281 85 44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Toko Fotostudio: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Toko Fotostudio"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Toko Fotostudio"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Toko Fotostudio, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Toko Fotostudio. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Toko Fotostudio, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Toko Fotostudio. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Toko Fotostudio
Products information Toko Fotostudio

BTW identificatienummer (tax): BE06725250244
Ondernemingsnummer: 7012817382
Hoofdstad (capital): 366,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 246,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Toko Fotostudio zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Toko Fotostudio
(Get full report from official database of BE for Toko Fotostudio)

Aanvulling soorten activiteiten voor Toko Fotostudio
Addition kinds of activities for Toko Fotostudio

6541. Titel abstracte kantoren | Title abstract offices
25410303. Zink toppen, plastic gelamineerd | Sink tops, plastic laminated
38610000. Fotografische apparatuur en benodigdheden | Photographic equipment and supplies
82490202. Vastgoed- en verzekeringsschool | Real estate and insurance school
87420409. School, universiteit, universiteitsadviseur | School, college, univeristy consultant

Werken bij Toko Fotostudio: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Toko Fotostudio: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Toko Fotostudio. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Toko Fotostudio. Looking for open vacancies in other companies

  • orderpicker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? Voor Volvo Logistics zoeken wij dringend orderpickers! Je verzamelt bestellingen volgens instructies die je doorkrijgt via headset. Hierbij hef je oog voor kwaliteit en snelheid.

  • TORENKRAANBESTUURDER/MONTAGEKRAAN (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant uit Eeklo zijn we op zoek naar een torenkraanbestuurder/montagekraan machinist. Het bedrijf is gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken.

  • Productiemedewerker Oproepbasis (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Momenteel heeft onze klant een vermeerdering van werk tijdens deze drukke zomermaanden. Daarvoor zoeken ze iemand (voornamelijk nachtdienst) die op oproepbasis kan komen staan op één van de verschillende afdelingen: - Als reiniger - Als productie-operator: kwaliteitscontrole, messen vervangen - Als inpakker - Als batchmenger; operator - Als rijder van transpallet voor bulk te vervoeren - Als uitlezer van het product waarbij je een visuele controle uitvoert

  • Verantwoordelijke Carrosserie (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn we op zoek naar Verantwoordelijke Carrosserie (m/v) - Heb jij een groot verantwoordelijkheid gevoel en kan je een team aansturen? - Heb jij een grote kennis en passie van auto’s ? - Heb jij ervaring met het programma Informex? Dan zoeken wij jou !! Taken : Je zal een team van 2 à 3 mensen aansturen. Je ontvangt klanten en onderhandeld met experts Je maakt bestekken op Je maakt planningen op.

  • Spontane sollicitatie vervangingsopdrachten schoonmaak regio Kempen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaakpersoneel voor vervangingsopdrachten in verschillende vestigingen (bedrijven, scholen,...) regio Kempen. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt hierbij allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures vinden meestal plaats in de ochtend tussen 6u en 11 en/of ‘s avonds tussen 15u en 21u. De meeste vacatures zijn deeltijds.

  • Project Account Manager Keukens (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

    Type: Studentenjob

    Dovy Keukens is een vooruitstrevende KMO, die reeds 37 jaar gespecialiseerd is in de productie van maatkeukens. Dovy heeft zowel de verkoop als de volledige productie in eigen beheer. Er werd over gans Vlaanderen en Wallonië een eigen netwerk uitgebouwd van 24 toonzalen. De uitbreiding is mogelijk dankzij 300 vakmensen die achter de waarden van Dovy staan: afleveren van kwalitatief hoogwaardige en betaalbare maatkeukens. Door de aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een verkoper/project- en accountmanager voor onze toonzaal te Maasmechelen en Hasselt. U beschikt over de gave om de dromen van potentiële klanten om te zetten in een keukenontwerp op maat van hun wensen. U geeft advies en weet als geen ander de kwaliteiten van een DOVY-keuken aan de juiste persoon over te brengen. Na het afronden van de verkoop staat u in voor het opmeten ter plaatse en de opvolging van uw dossiers.

  • Jobstudent - Verkoopmedewerker Traiteur (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zijn dit jouw taken: Klanten met een glimlach bedienen. Correct afrekenen van bestellingen Maken van belegde broodjes Versnijden van fijne vleeswaren het uitscheppen van salades...

  • Vaste medewerkers op zaterdag voor events (regio Brugge) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SERVE IT

    Type: Studentenjob

    MIRA - Event Support is een dynamisch bedrijf uit Brugge dat garant staat voor een vlotte en professionele bediening tijdens de meest uiteenlopende events. We zijn aanwezig op grote kleppers zoals Kookeet, Lauretum in Style, Trammelant, Ronde van Vlaanderen, ... maar ook privéfeesten zoals huwelijken, verjaardagsfeesten, personeelevents, ... staan op de agenda. Ter versterking van het huidig team is MIRA - Event Support op zoek naar vaste weekendmedewerkers, zowel studenten als flexijobs.

  • Ben je student, woonachtig in Sint-Niklaas? Aarzel dan niet om ons jouw CV te sturen. (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ESCAPEROOM VLAANDEREN

    Type: Studentenjob

    Heb je zin in een leuke en flexibele bijbaan? Escape Room Vlaanderen bevind zich in het centrum van Sint-Niklaas op de Grote Markt. We hebben 2 kamers nl "Joker’s Schuilplaats" en "De Verborgen Maya-stad". We zijn momenteel op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn tijdens de week en eventueel ook in het weekend. Het is een toffe job waarin je voortdurend leuke mensen ontmoet en nooit een saai moment beleeft. Je moet een teamspeler zijn die in staat is wanneer een situatie zich voordoet je meteen een oplossing voor het probleem vindt en dit dan uitvoert met de nodige zorgvuldigheid. Jouw taken zijn: De spelers ontvangen op een warme en enthousiaste manier, verschaft hen een duidelijke uitleg hoe een Escape Game in elkaar steekt en vertelt hen het verhaal van de kamer die ze zullen spelen. Je houdt de groep in de gaten m.b.v. beveiligingscamera’s die in de kamer(s) hangen (gsm-gebruik tijdens het monitoring wordt niet getolereerd) en na afloop hou je een korte bespreking met de spelers en neem je een foto van de groep. Hierna maak je de kamer(s) gereed voor de volgende groep.

  • Technische bachelor (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1674877-inline.html?cid=Partner_VDAB Sibelga beheert de distributienetten voor elektriciteit en aardgas in Brussel. We zorgen ervoor dat elke consument zijn energieleverancier kan kiezen door de verschillende operatoren toegang te verlenen tot de netten. We staan in voor de meteropname en de verwerking van alle meter- en verbruiksgegevens. Ook het beheer van de openbare verlichting van de gemeentewegen behoort tot onze taken. Je neemt deel aan de uitbouw of de dagelijkse exploitatie van de elektriciteits- en gasnetten in een onderneming die voor grote technologische uitdagingen staat (slimme meters, slimme netten, elektrische voertuigen, ...). Via een uitgebreid opleidingsprogramma krijg je de kans om je theoretische en praktische kennis uit te diepen en kennis te maken met onze specifieke activiteiten. Een functie met echte doorgroeimogelijkheden!

  • Magazijnbediende voor mooie garage (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooie garage, gelegen in de regio Lokeren, ben ik op zoek naar een Magazijnbediende. Als Magazijnbediende zal je een veelzijdig takenpakket voor jouw rekening nemen: Voorraadbeheer van auto-onderdelen Opmaak en opvolging van schadedossiers Tussenpersoon vormen tussen de klant en de verzekeringsmaatschappijen Receptie/onthaal ondersteunen ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Product Management Assistant (GENVAL)

    Regio: GENVAL

    Bedrijf: KING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Product Management Assistant sta je in voor de administratieve ondersteuning van de Product Managers: Beheer van de technische fiches en certificaten per artikel (digitale bibliotheek). Nodige product documentatie voor website & webshop aan marketing afdeling bezorgen Behandelen van aanvragen van klanten: technische fiches, msds (veiligheidsbladen), voedingscertificaten

Zoek naar antwoorden van Toko Fotostudio in sociale netwerken
Look for responds of Toko Fotostudio in social networks

Lees alle opmerkingen voor Toko Fotostudio. Laat een reactie achter voor Toko Fotostudio. Toko Fotostudio bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Toko Fotostudio. Leave a respond for Toko Fotostudio. Toko Fotostudio on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Toko Fotostudio op de google maps. Adres en contacten Toko Fotostudio
Location of Toko Fotostudio on the google maps. Address and contacts of Toko Fotostudio

Andere gerelateerde bedrijven als come Toko Fotostudio Toko Fotostudio: Agence d'Architecture Actuelle SC | Hitachi Power Tools Belgium NV | Cosmipolis Clinic | IPG-Softamed N.V. | Juergen Guesting

Other related companies as Toko Fotostudio: Agence d'Architecture Actuelle SC | Hitachi Power Tools Belgium NV | Cosmipolis Clinic | IPG-Softamed N.V. | Juergen Guesting

Toko Fotostudio is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Berchem), België. De volledige naam van het bedrijf is Toko Fotostudio, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06725250244. Het bedrijf Toko Fotostudio bevindt zich op het adres: Klauwaardsstraat 2,2600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 366,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 246,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Toko Fotostudio zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Toko Fotostudio is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Toko Fotostudio is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Toko Fotostudio, openstaande posities, locatie van Toko Fotostudio op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Toko Fotostudio is a company, that was registered 2011 in Antwerpen (Berchem) region, Belgium. Full name of company is Toko Fotostudio, company assigned to the tax number BE06725250244. The company Toko Fotostudio is located at the address: Klauwaardsstraat 2,2600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 366,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 246,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Toko Fotostudio were not found.
The main activity of Toko Fotostudio is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Toko Fotostudio is not available. You also can look at reviews of Toko Fotostudio, open positions, location of Toko Fotostudio on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Toko Fotostudio, Antwerpen (Berchem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Toko Fotostudio, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Toko Fotostudio, Antwerpen (Berchem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Toko Fotostudio, employees, financial statistics.