VAN DE VELDE (Gebr) BVBA

Contactgegevens VAN DE VELDE (Gebr) BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DE VELDE (Gebr) BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DE VELDE (Gebr) BVBA

Regio (region): Wijnegem, België

Adres (address): Turnhoutsebaan 511,2110, België

Telefoon (phone): 03 353 93 30; 03 355 16 70 03 353 93 30; 03 355 16 70

Fax (fax): 03 353 35 14 03 353 35 14

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DE VELDE (Gebr) BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DE VELDE (Gebr) BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DE VELDE (Gebr) BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DE VELDE (Gebr) BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DE VELDE (Gebr) BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DE VELDE (Gebr) BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DE VELDE (Gebr) BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DE VELDE (Gebr) BVBA
Products information VAN DE VELDE (Gebr) BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05659576416
Ondernemingsnummer: 3442260742
Hoofdstad (capital): 616,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 486,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in VAN DE VELDE (Gebr) BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DE VELDE (Gebr) BVBA
(Get full report from official database of BE for VAN DE VELDE (Gebr) BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DE VELDE (Gebr) BVBA
Addition kinds of activities for VAN DE VELDE (Gebr) BVBA

359201. Valves | Valves
784199. Videobandverhuur, niet inbegrepen | Video tape rental, nec
07839903. Spuitdiensten, sierstruik | Spraying services, ornamental bush
10949902. Pitchblende mijnbouw | Pitchblende mining
24510202. Mobiele klaslokalen | Mobile classrooms
24990700. Riet-, rotan-, rieten- en wilggerei, behalve meubels | Reed, rattan, wicker, and willow ware, except furniture
33121002. Gegalvaniseerde pijpen, platen, lakens, enz.: Ijzer en staal | Galvanized pipes, plates, sheets, etc.: iron and steel
36990607. Vliegvallen, elektrisch | Fly traps, electrical
51999923. Variety winkelwaarschuwingen | Variety store merchandise
76220200. Radio reparatie en installatie | Radio repair and installation

Werken bij VAN DE VELDE (Gebr) BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DE VELDE (Gebr) BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DE VELDE (Gebr) BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DE VELDE (Gebr) BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Automation Engineer (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Automation Engineer: - Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe elektronische systemen die instaan voor het aandrijven, beveiligen en de datacommunicatie van bouwkranen. Taken: - Meewerken aan de ontwikkeling van nieuwe elektronische systemen - Meewerken aan het uitvoeren van allerhande automatiseringsprojecten waarbij PLC- programmatie een belangrijk aandeel is van het takenpakket - Ontwerpspecificaties omzetten naar productiespecificaties - Helpen bij het testen van de elektonische systemen op prototypes - Helpen in de proces-engineering - Continue oog hebben voor productieverbeteringen - ...

  • 2-talig HR Payroll Officer / Advisor - Regio Brussel en Brabant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Brussel Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    “Als HR Payroll Officer ben ik dagelijks in de weer met cijfers en procedures maar ontvang ik ook vaak vragen van rechtstreekse collega’s en andere werknemers. Zo komt mijn passie voor cijfers tot uiting maar heb ik toch nog veel menselijk contact, waar het in een HR functie uiteindelijk allemaal om draait!” Kris, HR Payroll Officer Wil jij ook, net als Kris, jouw people skills matchen met precisiewerk? Dan hebben wij dé opportuniteit voor jou! Als Payroll Officer sta je in voor het beheer van verscheidene data, je zorgt ervoor dat alles tijdig ingepland staat en handelt sociale documenten af. Je beantwoordt vragen van de werknemers i.v.m. ziekte, zwangerschapsverlof, etc. Voor nieuwe werknemers bereid je het contract en de opstart voor. Je staat in voor het payroll proces van A tot Z.

  • Mechanicien auto's m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een garage regio Lokeren, zijn we op zoek naar een mechanieker. Je staat in voor : - onderhoud van voertuigen. - herstellingen uitvoeren aan voertuigen. - auto's klaar maken voor keuring. - wintercheck en zomercheck. - monteren van banden. - uitlezen van diagnoses.

  • INDUSTRIEEL REINIGER MET RIJBEWIJS C (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Antwerpen zijn we op zoek naar een INDUSTRIEEL REINIGER MET RIJBEWIJS C met volgend takenpakket: * Met hogedruk- en ander gespecialiseerd materieel voer je dagelijks reinigingswerken uit op industriële installaties * Je reinigt riolen, kelders, opslagtanks, silo’s, pijpleidingen, enz. en bij heel wat klanten voer je ruimingswerken uit * Je voert deze taken uit op wisselende locaties en je werkt tijdens wisselende uren

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hingene – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HINGENE)

    Regio: HINGENE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP TIELT, OOSTROZEBEKE, RUISELEDE (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Student HR Consultant AGO JOBS&HR (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Jobs&HR zoekt, vindt én begeleidt mensen met talent. Jaarlijks gidsen wij 25 000 werknemers naar de passende werkgever. Wij? Dat zijn 500 gedreven medewerkers, verspreid over 80 kantoren in België. Want ja, AGO is puur Belgisch. Onze persoonlijke aanpak leidt tot de juiste match. Die win-winsituatie vormt de sleutel tot duurzame langetermijnrelaties met onze klanten. Want voor minder doen we het niet. Voor ons team in De Panne zoeken wij een gedreven student die zich tijdens het weekend en/ of enkele dagen tijdens de week kan komen versterken. Je zal instaan voor het onthaal van nieuwe uitzendkrachten. Je stelt het bedrijf voor, legt de werking uit en maakt daarbij de nodige documenten in orde. Daarnaast zorg je mee voor het creëren van instroom.

  • Lesgevers naschoolse sport (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SPORTY CREATIEF

    Type: Studentenjob

    Sporty Sportief vzw zoekt gemotiveerde en enthousiaste monitoren die zich tijdens het schooljaar willen engageren om één of meerdere uren per week naschoolse activiteiten (bouwen met LEGO, veilig leren fietsen, circus...) of sport (omnisport, dansen, ...) te begeleiden aan kinderen van de lagere school of kleuters.

  • jobstudent - allround medewerker (BAVIKHOVE)

    Regio: BAVIKHOVE

    Bedrijf: BELLE & MOI

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onderhoud van de fabriek en de toonzaal.

  • Field Service Technicus (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Jobfixing

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een distributeur en dienstverlener van een topreeks aan producten in het segment van de meetinstrumenten en registratiesystemen. Voor het vervolledigen van het service team, zoeken we een extra Field Service Technician (Vlaanderen): Als field technicus bent u (mede) verantwoordelijk voor de installatie, inspectie, reparatie en onderhoud van meet-en registratiesystmenen en instrumenten. Deze hoogwaardige apparatuur en instrumenten worden toegepast in onder andere de food, pharma, health en transport sector. Periodiek en bij storingen ben je bij onze klanten om - ofwel zelfstandig ofwel ism een collega - de herstellingen of (her)kalibratie uit te voeren. Daarnaast verzorg je de bijhorende administratie, alsook de opleiding of uitleg tov de klant mbt de gebruikssoftware.

  • Adjunct directeur te Assebroek-Brugge (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Onze groep is voor residentie/assistentiewoningen Berkenhof in Assebroek (Brugge) op zoek naar een enthousiaste, dynamische, hands-on en operationele collega die mee wil draaien in een innovatieve en dynamische werkomgeving. Als adjunct directeur ben je medeverantwoordelijk voor de organisatie van de vestiging in overeenstemming met de Armonea-waarden. Je maakt deel uit van het lokale managementteam en rapporteert rechtstreeks aan de directeur van de residentie. De belangrijkste verantwoordelijkheden zijn: Coördineren en organiseren van de verschillende activiteiten voor de residentie zoals: het instaan voor receptie alsook evenementen organiseren, residenten te woord staan en rondleidingen geven voor de nieuwe residenten. Vooropgestelde doelstellingen correct ten einde brengen binnen de kwaliteitseisen van Armonea en binnen de vooropgestelde termijnen. Projecten en programma's opvolgen en implementeren. Planning, opvolging, en coaching van de medewerkers teneinde een gemotiveerd team te vormen. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie binnen de teams. In samenspraak met de directie sta je in voor het opstellen en het opvolgen van het budget en de operationele bezetting. Daarnaast volg je de RIZIV facturatie op. Organiseren van activiteiten en evenementen teneinde een gevarieerde en onderhoudende activiteitenplanning aan te bieden. Je staat in voor veiligheid en preventie en wordt opgeleid tot preventie adviseur niveau 3 van de site. Monitoren van klantentevredenheid, zowel op objectieve wijze als door middel van interactie, en voorstellen en implementeren van actieplannen om hieraan bij te dragen teneinde een optimale klantentevredenheid te garanderen en bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea. Inspelen op commerciële opportuniteiten en optreden als ambassadeur voor Armonea zowel intern als extern teneinde bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea.

  • kelners (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: GRAND CAFE

    Type: Werfreserve

    Bediening

Zoek naar antwoorden van VAN DE VELDE (Gebr) BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VAN DE VELDE (Gebr) BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DE VELDE (Gebr) BVBA. Laat een reactie achter voor VAN DE VELDE (Gebr) BVBA. VAN DE VELDE (Gebr) BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DE VELDE (Gebr) BVBA. Leave a respond for VAN DE VELDE (Gebr) BVBA. VAN DE VELDE (Gebr) BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DE VELDE (Gebr) BVBA op de google maps. Adres en contacten VAN DE VELDE (Gebr) BVBA
Location of VAN DE VELDE (Gebr) BVBA on the google maps. Address and contacts of VAN DE VELDE (Gebr) BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DE VELDE (Gebr) BVBA VAN DE VELDE (Gebr) BVBA: Facaclean SA | Rietorchis | EUROPEAN PROPERTY FEDERATION | Marcel Roks Consultants | Palante Group

Other related companies as VAN DE VELDE (Gebr) BVBA: Facaclean SA | Rietorchis | EUROPEAN PROPERTY FEDERATION | Marcel Roks Consultants | Palante Group

VAN DE VELDE (Gebr) BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Wijnegem, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DE VELDE (Gebr) BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05659576416. Het bedrijf VAN DE VELDE (Gebr) BVBA bevindt zich op het adres: Turnhoutsebaan 511,2110. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 616,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 486,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in VAN DE VELDE (Gebr) BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN DE VELDE (Gebr) BVBA is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DE VELDE (Gebr) BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DE VELDE (Gebr) BVBA, openstaande posities, locatie van VAN DE VELDE (Gebr) BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAN DE VELDE (Gebr) BVBA is a company, that was registered 1996 in Wijnegem region, Belgium. Full name of company is VAN DE VELDE (Gebr) BVBA, company assigned to the tax number BE05659576416. The company VAN DE VELDE (Gebr) BVBA is located at the address: Turnhoutsebaan 511,2110. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 616,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 486,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in VAN DE VELDE (Gebr) BVBA were not found.
The main activity of VAN DE VELDE (Gebr) BVBA is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DE VELDE (Gebr) BVBA is not available. You also can look at reviews of VAN DE VELDE (Gebr) BVBA, open positions, location of VAN DE VELDE (Gebr) BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DE VELDE (Gebr) BVBA, Wijnegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DE VELDE (Gebr) BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DE VELDE (Gebr) BVBA, Wijnegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DE VELDE (Gebr) BVBA, employees, financial statistics.