OLYMPUS-VOX sa

Contactgegevens OLYMPUS-VOX sa: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OLYMPUS-VOX sa: address, phone, fax, email, website, opening hours

OLYMPUS-VOX sa

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Elsense Steenweg 258,1050, België

Telefoon (phone): 02 647 52 40; 02 647 93 11 02 647 52 40; 02 647 93 11

Fax (fax): 02 647 93 11 02 647 93 11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OLYMPUS-VOX sa: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OLYMPUS-VOX sa"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OLYMPUS-VOX sa"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OLYMPUS-VOX sa, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OLYMPUS-VOX sa. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OLYMPUS-VOX sa, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OLYMPUS-VOX sa. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OLYMPUS-VOX sa
Products information OLYMPUS-VOX sa

BTW identificatienummer (tax): BE05905944824
Ondernemingsnummer: 8848907470
Hoofdstad (capital): 825,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 852,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in OLYMPUS-VOX sa zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OLYMPUS-VOX sa
(Get full report from official database of BE for OLYMPUS-VOX sa)

Aanvulling soorten activiteiten voor OLYMPUS-VOX sa
Addition kinds of activities for OLYMPUS-VOX sa

371407. Motor wielen en onderdelen | Motor vehicle wheels and parts
12419903. Afvoeren of pompen van antracietmijnen | Draining or pumping of anthracite mines
32590103. Liner baksteen of platen voor riool / tankvoering, verglaasde klei | Liner brick or plates for sewer/tank lining, vitrified clay
34319903. Loodgieterswerk: Geëmailleerd ijzer, gietijzer, of geperst metaal | Plumbing fixtures: enameled iron, cast iron,or pressed metal
35999905. Krukassen en nokkenassen, bewerking | Crankshafts and camshafts, machining
38250324. Permanente golf ratio meetapparatuur | Standing wave ratio measuring equipment
50499900. Professionele apparatuur, nec, nec | Professional equipment, nec, nec
50659900. Elektronische onderdelen en uitrusting, nec, nec | Electronic parts and equipment, nec, nec
50840515. Threading tools | Threading tools
73899922. Float decoratie | Float decoration

Werken bij OLYMPUS-VOX sa: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OLYMPUS-VOX sa: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OLYMPUS-VOX sa. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OLYMPUS-VOX sa. Looking for open vacancies in other companies

  • Stikster/stikker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten regio Noord-Limburg zijn we op zoek naar een ervaren stikster/stikker in dagdienst.  Je zal instaan voor het stikken en snijden van boxsprings en toebehoren van matrashoezen 

  • Lasser (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor onze klant zijn wij actief op zoek naar een ervaren lasser.

  • Lifttechnicus (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Agilitas Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technicus sta je in voor de installatie, het onderhoud en het herstel van liften in gebouwen.  Bedrijfsprofiel: De firma is een autoriteit op het vlak van installatie en onderhoud van liften. Je bent werkzaam in een klein, maar dynamisch team. 

  • Huishoudhulp (M/V) regio Gistel en Oudenburg (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Hulpvaardige communicatieve studenten voor job in hartje Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Start People Inhouse IPG

    Type: Studentenjob

    Als klantendienst medewerker behandel je op professionele wijze oproepen en/of mailing van bestaande klanten. Je bekijkt met hen wanneer en met wie je hen een afspraak kan bezorgen voor een onderhoud of reparatie. •Je geeft advies en oplossingen aan de klant in functie van het probleem of de vraag. •Je bent nauwkeurig, snel en efficiënt voor een kwaliteitsvol dossierbeheer. •Je hebt als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. •Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen

  • Monteur centrale verwarming/sanitair en klimatisatie (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: CEVEK

    Type: Vaste Job

    - Plaatsen van nieuwe installaties sanitair, verwarming en klimatisatie in nieuwbouwwoningen en appartementsgebouwen op grote werven - Renovatie van sanitaire installaties en cv- installaties

  • Internationaal huifchauffeur CE (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: GOBO Transport & Logistics

    Type: Vaste Job

    GOBO is een logistiek dienstverlener in de ruimste zin van het woord. Opgericht in 1963 en gespecialiseerd in transport (vloeibaar bulk en stukgoed) en warehousing. GOBO is een flexibel en professioneel familiale onderneming met korte lijnen. Voor stukgoed (LTL / FTL) is de hoofdspecialisatie Frankrijk, maar dankzij een uitgebreid netwerk is er voor ieder transportprobleem een oplossing. Voor transport van vloeibare (gevaarlijke) stoffen biedt GOBO geheel Europe aan. Verder zijn er uitgebreide mogelijkheden betreffende warehousing en extra logistieke activiteiten. Vooral de centrale ligging in de Euregio is een enorme troef. Bekijk zeker eens onze website! http://gobo.eu/gobo/ Als internationaal huif chauffeur, zal je voornamelijk ritten naar/in Frankrijk rijden. Er wordt bij de start een goede begeleiding voorzien van een ervaren collega gedurende enkele weken!

  • JUNIOR PROJECTVOORBEREIDER / CALCULATOR (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Vanaf de start van je carrière bij onze klant, wordt je begeleid door een ervaren projectvoorbereider; Je bestudeert dossiers, lastenboeken en plannen in functie van de kostprijsberekening en werfvoorbereiding; Op basis van de gegevens die je verzameld hebt, zorg je voor een correcte kostprijsberekening van nieuwe projecten; Opmaak van offertes; Bedrijfsprofiel: Onze klant, een familiale bedrijvengroep, zorgt voor een volledig bouwconcept voor haar opdrachtgevers. Ter uitbreiding van de firma zijn ze op zoek naar een JUNIOR PROJECTVOORBEREIDER/CALCULATOR. Ben jij analytisch? Heb je een hogere bouwkundige opleiding genoten? Dan ben jij de collega waar wij naar op zoek zijn! Zend je CV en motivatie in via [email protected] .

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie Vlaams Brabant Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je liever aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) TEMSE (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • Dampkap Reiniger (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: BEL-TUR GROUP BVBA

    Type: Werfreserve

    U staat voor de dampkappen te reiniging van grote keukens en deepcleaning. en ook ontstoffingswerken heel flexibele uur regeling ! geen vaste uren met VCA attest. werf reserve.

  • STAGIAIR(E) HUMAN RESOURCES (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Leercontract

    Als stagiair(e) kom je terecht in een aangenaam maar hard werkend team en ondersteun je hen in hun dagelijkse taken. Jouw takenpakket bestaat uit: - Het assisteren in het recruitmentproces: Zoeken naar de juiste kandidaat via diverse online tools Telefonische screening Inplannen van de kandidaten Meevolgen van interviews en afhankelijk van de duur van de stage, het interview zelf afnemen Na ieder interview, een verslag opstellen Vacatures online plaatsen Vertalen van vacatures (Nl-Fr-En) - Telefonische- en emailbeheer met diverse contacten (klanten, kandidaten collega’s van andere kantoren,…) - Ad-hoc taken Bedrijfsprofiel: Select HR is een Belgische organisatie die al jaren tot de absolute top behoort in de human resources-sector. Voor ons kantoor te Zaventem zijn we op zoek naar een stagiair(e) die gepassioneerd is door de HR wereld. We hebben nog 2 plaatsen tijdens het eerste semester of één dag per week gedurende een schooljaar.

Zoek naar antwoorden van OLYMPUS-VOX sa in sociale netwerken
Look for responds of OLYMPUS-VOX sa in social networks

Lees alle opmerkingen voor OLYMPUS-VOX sa. Laat een reactie achter voor OLYMPUS-VOX sa. OLYMPUS-VOX sa bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OLYMPUS-VOX sa. Leave a respond for OLYMPUS-VOX sa. OLYMPUS-VOX sa on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OLYMPUS-VOX sa op de google maps. Adres en contacten OLYMPUS-VOX sa
Location of OLYMPUS-VOX sa on the google maps. Address and contacts of OLYMPUS-VOX sa

Andere gerelateerde bedrijven als come OLYMPUS-VOX sa OLYMPUS-VOX sa: Toefl Teaching and English Tuition | VERKEMPINCK MICHEL ETS | Phlippo Showlights N.V. | Elsevier Business Information | Arthes sa

Other related companies as OLYMPUS-VOX sa: Toefl Teaching and English Tuition | VERKEMPINCK MICHEL ETS | Phlippo Showlights N.V. | Elsevier Business Information | Arthes sa

OLYMPUS-VOX sa is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is OLYMPUS-VOX sa, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05905944824. Het bedrijf OLYMPUS-VOX sa bevindt zich op het adres: Elsense Steenweg 258,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 825,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 852,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in OLYMPUS-VOX sa zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OLYMPUS-VOX sa is Olie- en gaswinning, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OLYMPUS-VOX sa is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OLYMPUS-VOX sa, openstaande posities, locatie van OLYMPUS-VOX sa op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

OLYMPUS-VOX sa is a company, that was registered 2006 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is OLYMPUS-VOX sa, company assigned to the tax number BE05905944824. The company OLYMPUS-VOX sa is located at the address: Elsense Steenweg 258,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 825,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 852,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in OLYMPUS-VOX sa were not found.
The main activity of OLYMPUS-VOX sa is Oil and Gas Extraction, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of OLYMPUS-VOX sa is not available. You also can look at reviews of OLYMPUS-VOX sa, open positions, location of OLYMPUS-VOX sa on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over OLYMPUS-VOX sa, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OLYMPUS-VOX sa, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OLYMPUS-VOX sa, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OLYMPUS-VOX sa, employees, financial statistics.