MIROIR (PHOTO DIGITAL)

Contactgegevens MIROIR (PHOTO DIGITAL): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MIROIR (PHOTO DIGITAL): address, phone, fax, email, website, opening hours

MIROIR (PHOTO DIGITAL)

Regio (region): Brussel (Jette), België

Adres (address): Lakense Laan 31-33,1090, België

Telefoon (phone): 02 428 93 40 02 428 93 40

Fax (fax): 02 424 01 27 02 424 01 27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MIROIR (PHOTO DIGITAL): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MIROIR (PHOTO DIGITAL)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MIROIR (PHOTO DIGITAL)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MIROIR (PHOTO DIGITAL), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MIROIR (PHOTO DIGITAL). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MIROIR (PHOTO DIGITAL), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MIROIR (PHOTO DIGITAL). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MIROIR (PHOTO DIGITAL)
Products information MIROIR (PHOTO DIGITAL)

BTW identificatienummer (tax): BE05708465576
Ondernemingsnummer: 6551940917
Hoofdstad (capital): 126,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 247,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in MIROIR (PHOTO DIGITAL) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MIROIR (PHOTO DIGITAL)
(Get full report from official database of BE for MIROIR (PHOTO DIGITAL))

Aanvulling soorten activiteiten voor MIROIR (PHOTO DIGITAL)
Addition kinds of activities for MIROIR (PHOTO DIGITAL)

302102. Schoenen, rubber of plastic gegoten tot stof | Shoes, rubber or plastic molded to fabric
24910204. Houthakkers, behandeld hout | Trestles, treated wood
26210913. Teerpapier, gebouw / dakbedekking | Tar paper, building/roofing
32649903. Isolatoren, elektrisch: porselein | Insulators, electrical: porcelain
39110203. Sigarettassen, edelmetaal | Cigarette cases, precious metal
50630000. Elektrische apparaten en apparatuur | Electrical apparatus and equipment

Werken bij MIROIR (PHOTO DIGITAL): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MIROIR (PHOTO DIGITAL): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MIROIR (PHOTO DIGITAL). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MIROIR (PHOTO DIGITAL). Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt deel uit van het carrosserie-team. Zodanig voer je mee herstellingen uit. Dit doe je op een professionele, efficiënte en kwalitatieve manier.

  • Kwaliteitsmedewerker in 2 ploegen (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Tempo Inhouse Kuehne+Nagel (Eindh)

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kwaliteitsmedewerker werk je actief mee vanuit het magazijn aan een correcte en tijdige oplevering van de goederen voor outbound. Samen met het operationele magazijnteam zorg je onder meer voor controle van de uitgevoerde instructies van in- en outbound. Je neemt als kwaliteitsmedewerker de volgende taken en verantwoordelijkheden voor je rekening : ¿Kwaliteitscontroles : bijv. controles uitvoeren op paletten: beschadigingen, aantallen, hoogtes, manier van stapelen, ... ¿Problemen en verbeteringen in het kwaliteitsbewaking identificeren, meewerken aan de analyse van de oorzaken, verbeteringen voorstel kwallen en verbeteringen (deels) zelf mee uitvoeren. ¿Je bent het operationele aanspreekpunt voor het kwaliteitsbeheer op de afdeling.

  • Technisch medewerker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een elektrozaak te Wommelgem zoeken wij een gedreven medewerker om het bestaande team te versterken. De taken zijn: leveren en plaatsen van huishoudtoestellen, zowel vrijstaand als inbouw leveren en plaatsen van televiesietoestellen, Sonos installaties en dergelijke meer herstellen van huishoudtoestellen

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Malle/Schilde/Zoersel/Brecht/Zandhoven/Lille/Wechelderzande (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp M/V regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.000 huishoudhulpen bijna 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Mogelijke taken: wassen en strijken naaiwerkjes bereiden van maaltijden schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen

  • student horeca (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een brasserie-restaurant in de buurt zijn we op zoek naar een student die tijdens de maand juli beschikbaar is om een handje te helpen in de keuken. Je staat in voor het koude deel van de keuken: salades voorbereiden, sausjes dresseren, groenten kuisen en snijden, ed.

  • Jobstudent - America Today Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

    Type: Studentenjob

    COOL PEOPLE WANTED! Jobstudent America Today Ben jij spontaan, heb jij inlevingsvermogen in onze klant en durf je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan te gaan? Wil je daarnaast een extra zakcentje verdienen in het weekend en/of tijdens je schoolvakanties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Nieuwpoort zijn wij op zoek naar dé VAKANTIE- / WEEKENDKRACHT die ons team komt versterken! A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door assisteer je jouw collega’s bij verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je helpt ervoor te zorgen de store zo netjes en aantrekkelijk mogelijk te houden.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • PLOEGBAZEN sector Magazijninrichting (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: HARDY'S INDUSTRIES

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan een groep medewerkers op de werven. Je zorgt ervoor dat je team werkt volgens vastgestelde procedures. Je rapporteert dagelijks aan je manager over ondernomen acties. Je bent verantwoordelijk voor het bekendmaken van de veiligheidsvoorschriften en de naleving daarvan door je team. Je zorgt ervoor dat de dagelijkse taken door het team op tijd (planning) en volgens de juiste procedures / werkwijze worden uitgevoerd. Je werkt actief mee aan de verbetering van de resultaten. Je staat in voor de evaluatie en ontwikkeling van de aan jou toegewezen medewerkers. Je stuurt gedreven je team met het juiste organisatorisch inzicht. Je bent een flexibel lid van het team. Ook onder tijdsdruk handel je rustig en beheerst naar je mensen toe, zonder daarbij je doel/deadlines uit het oog te verliezen.

  • Dossierbeheerder voor kantoor met persoonlijke feel - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor een kantoor met 6 vaste medewerkers zoeken wij een enthousiaste en gedreven dossierbeheerder / Accountant / Boekhouder. Door hun persoonlijke aanpak naar klanten en medewerkers toe ontwikkelen ze constant en blijven ze steeds groeien. Je functie als ervaren dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant ziet er als volgt uit: Je staat in voor de begeleiding van je eigen klantenportfolio en bent zoveel meer dan alleen hun dossierbeheerder. Je helpt hen het bos door de bomen te zien. De boekhoudkundige verwerking komt uiteindelijk ook bij jou terecht. Het inboekwerk, de afsluitingen, en de jaarrekeningen. Je motiveert je collega's om dezelfde aanpak naar klanten toe te hanteren, en helpt hen ook als ze vragen zouden hebben waar jij mee kan helpen.

  • TOPVERKOPER ramen & deuren (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: VEROLU

    Type: Zelfstandige activiteit

    VLR is producent van aluminnium RAMEN en DEUREN en voor de verdere uitbouw van ons bedrijf zijn we opzoek naar gemotiveerde (m/v) TOPVERKOPERS om onze positie in de markt te versterken. Ben je flexibel ingesteld betreffende daguren, avonduren, weekenduren en je kan overweg met de PC, je bezit de drive en bent vooruitziend, werkt resultaatgericht. Als vertegenwoordiger van VLR bezoekt u prospecten en klanten, voert verkoopsgesprekken en sluit contracten af en geeft de klant de correcte productinformatie. U bent de "VERTROUWENSPERSOON" voor VLR die onze klanten verwachten. Je hebt een verzorgd uiterlijk, enthousiast en communiceert op een vlotte natuurlijke manier en tact. Noodzakelijke introductie en verkooptraining zijn voorzien. Op een familiale ontspannen manier ga je om met je collega's en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

  • zelfstandig thuisverpleegkundige regio Westerlo en regio Aarschot / Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: LAPORTE VP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig thuisverpleegkundige kom je in een groep terrecht van een achttal verpleegkundigen. Je staat in voor de dagelijkse zorg aan de patienten die je bezoekt met je eigen wagen. We hebben een grote groep van zorgbehoevenende mensen die rekenen op ons. We bezoeken palliatieve patienten, bedlegerige patienten, rolstoelaptienten, doen wondzorg, stomazorg en verpleegtechnische handelingen. Het lijkt op het eerste zicht misschien allemaal overweldigend veel en ingewikkeld. Gelukkig werk je in een team waar je kan rekenen op je collega's. Graag helpen we je goed opweg. Niet alleen met de verpleegkundige zorgen op de werkvloer. Ook helpen we met je zelfstandige statuut als je nog nooit gewerkt hebt als zelfstandig verpleegkundige.

Zoek naar antwoorden van MIROIR (PHOTO DIGITAL) in sociale netwerken
Look for responds of MIROIR (PHOTO DIGITAL) in social networks

Lees alle opmerkingen voor MIROIR (PHOTO DIGITAL). Laat een reactie achter voor MIROIR (PHOTO DIGITAL). MIROIR (PHOTO DIGITAL) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MIROIR (PHOTO DIGITAL). Leave a respond for MIROIR (PHOTO DIGITAL). MIROIR (PHOTO DIGITAL) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MIROIR (PHOTO DIGITAL) op de google maps. Adres en contacten MIROIR (PHOTO DIGITAL)
Location of MIROIR (PHOTO DIGITAL) on the google maps. Address and contacts of MIROIR (PHOTO DIGITAL)

Andere gerelateerde bedrijven als come MIROIR (PHOTO DIGITAL) MIROIR (PHOTO DIGITAL): EVERAERT SA | Châssis | Jamar S | Orqua | Revacco bvba

Other related companies as MIROIR (PHOTO DIGITAL): EVERAERT SA | Châssis | Jamar S | Orqua | Revacco bvba

MIROIR (PHOTO DIGITAL) is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Brussel (Jette), België. De volledige naam van het bedrijf is MIROIR (PHOTO DIGITAL), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05708465576. Het bedrijf MIROIR (PHOTO DIGITAL) bevindt zich op het adres: Lakense Laan 31-33,1090. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 126,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 247,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in MIROIR (PHOTO DIGITAL) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MIROIR (PHOTO DIGITAL) is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MIROIR (PHOTO DIGITAL) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MIROIR (PHOTO DIGITAL), openstaande posities, locatie van MIROIR (PHOTO DIGITAL) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MIROIR (PHOTO DIGITAL) is a company, that was registered 1985 in Brussel (Jette) region, Belgium. Full name of company is MIROIR (PHOTO DIGITAL), company assigned to the tax number BE05708465576. The company MIROIR (PHOTO DIGITAL) is located at the address: Lakense Laan 31-33,1090. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 126,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 247,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in MIROIR (PHOTO DIGITAL) were not found.
The main activity of MIROIR (PHOTO DIGITAL) is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MIROIR (PHOTO DIGITAL) is not available. You also can look at reviews of MIROIR (PHOTO DIGITAL), open positions, location of MIROIR (PHOTO DIGITAL) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MIROIR (PHOTO DIGITAL), Brussel (Jette): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MIROIR (PHOTO DIGITAL), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MIROIR (PHOTO DIGITAL), Brussel (Jette): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MIROIR (PHOTO DIGITAL), employees, financial statistics.