Action-Shop Wijnegem

Contactgegevens Action-Shop Wijnegem: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Action-Shop Wijnegem: address, phone, fax, email, website, opening hours

Action-Shop Wijnegem

Regio (region): Wijnegem, België

Adres (address): Wijnegem Shopping Center,2110, België

Telefoon (phone): 03 353 39 84 03 353 39 84

Fax (fax): 03 353 64 15 03 353 64 15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Action-Shop Wijnegem: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Action-Shop Wijnegem"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Action-Shop Wijnegem"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Action-Shop Wijnegem, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Action-Shop Wijnegem. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Action-Shop Wijnegem, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Action-Shop Wijnegem. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Action-Shop Wijnegem
Products information Action-Shop Wijnegem

BTW identificatienummer (tax): BE01463348388
Ondernemingsnummer: 7545104980
Hoofdstad (capital): 331,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 833,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Action-Shop Wijnegem zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Action-Shop Wijnegem
(Get full report from official database of BE for Action-Shop Wijnegem)

Aanvulling soorten activiteiten voor Action-Shop Wijnegem
Addition kinds of activities for Action-Shop Wijnegem

339901. Metalen poeders, pasta's en vlokken | Metal powders, pastes, and flakes
23230000. Kleding van mannen en jongens | Men's and boy's neckwear
33699900. Nonferrogerijen, nec, nec | Nonferrous foundries, nec, nec
58120314. Snack bar | Snack bar
73630101. Employee leasing service | Employee leasing service

Werken bij Action-Shop Wijnegem: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Action-Shop Wijnegem: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Action-Shop Wijnegem. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Action-Shop Wijnegem. Looking for open vacancies in other companies

  • Cash Collection Administrator - Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Cash Collection Administrator (m/v). Onze klant is een gerenommeerd vereniging actief in de duurzame handelssector en gevestigd in het centrum van Brussel. Als Cash Collection Administrator zal je volgende verantwoordelijkheden hebben : Het beheren van klantenportfolio's; Het rapporteren aan een financieel directeur ; Het screenen van klanten op basis van hun openstaande rekeningen ; Het verwerken van kredietlimieten ; Het aanreiken van constructieve oplossingen ; Het voorstellen van afbetalingsplannen ; Het administratief opvolgen van dossiers ; Telefonisch contact opnemen met klanten om een zicht te krijgen op een probleem. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Mecanicien/bankwerker (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    VDL Bus Roeselare zoekt 3 mecaniciens-bankwerkers voor een tijdelijke opdracht. Deze opdracht loopt minstens tot het einde van het jaar. Monteren en demonteren van chassis. Terugplaatsen van componenten. Opbouw van wagens (airco, pneumatiek, verwarming, ...).

  • Een voltijds technisch onderhoudsmedewerker (M/V) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Thomas More

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Referentie: TMMA-2018-EC-403 - publicatiedatum 24/10/2018 Thomas More is de hogeschool voor wie meer verwacht van de toekomst: meer mogelijkheden én meer uitdagingen. Om onze visie als innovatieve hogeschool met een sterke regionale dynamiek verder te realiseren zijn wij op zoek naar mensen met Lef, Enthousiasme, Focus en Vertrouwen. Geïnspireerd door deze vier waarden bieden wij je een uitdagende job binnen een dynamische onderwijsomgeving waarin vernieuwing en samenwerking cruciaal zijn. Inhoud van de opdracht Je werkt in een team van gedreven professionals op de facilitaire dienst. Je staat mee in voor het onderhoud en reparatie van de diverse technische installaties op de campus. Je staat mee in voor het uitvoeren van kleine aanpassingen/verbeteringen op de technische installaties (incl. kleine bouwkundige aanpassingen). Je denkt actief mee naar oplossingen op meer complexe technische vraagstukken en voert deze in team ook consequent uit. Aanbod Een voltijdse tewerkstelling van 15/12/2018 tot 31/08/2019, met mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde duur. Salarisschaal: C21 Plaats tewerkstelling: campus De Nayer in Sint-Katelijne-Waver Meer informatie kan je verkrijgen bij: [email protected] en [email protected] Solliciteren (online met CV en motivatiebrief) kan tot en met 30/11/2018.

  • ERVAREN CNC- OPERATOREN- 3 PLOEGEN- REGIO KORTRIJK- OPTIE VAST (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar CNC- operatoren. je kan draaien/frezen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Elewijt M/V (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herenthout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Jobstudent WINKELBEDIENDE voor de versafdeling (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: ALVO Peer (Dibel nv)

    Type: Studentenjob

    Supermarkt cenb-Alvo Peer zoekt nog enkele jobstudenten voor de versafdeling. Je zal voornamelijk instaan voor het versnijden, verpakken en etiketteren van charcuterie en kazen. Je vult deze producten aan in de koeltogen. Ook het aanvullen van de bakkerijafdeling kan tot de taken behoren.

  • Administratief logistiek bediende met coachende vaardigheden (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in de Gentse zeehaven, zoeken wij een administratief logistiek bediende. Wij zijn op zoek naar iemand met ervaring, die snel de zaken aanleert. Ervaring met administratieve afhandeling van pickdocumenten, zendnota's, magazijnbeheer en dergelijke is dus zeer belangrijk. Je houdt je dus bezig met 95 procent administratie. Door het goede beheer van de administratie moet je de verzending in goede banen kunnen leiden en moet je dus het personeel van het magazijn kunnen aansturen. Dagelijks komt eenzelfde transporteur langs voor het oppikken van de goederen. Jouw taken: • Aansturen van magazijniers. • Het doorgeven van de bestellingen en staalaanvragen via magazijnbons aan de magazijnmedewerkers of via productieorders aan de productieassistent of de verantwoordelijke voor kleine producties. • Het organiseren van binnenlands en buitenlands transport (behalve speciale bestemmingen en klanten): levering v/d orders, levering van stalen, ook retours van goederen. • Het indienen en opvolgen van transportklachten bij de transportfirma's. • Het controleren en goedkeuren van de aankoopfacturen van de transportfirma's. • Het opmaken van de verzendnota's voor bestellingen en stalen in binnen- en buitenland. • Het versturen van orderbevestigingen buitenlandse orders. • Het bepalen van de volgorde voor het klaarzetten van bestellingen en deze doorgeven aan de magazijnmedewerkers. • Informatie verstrekken aan de klanten bij vragen over de levering van hun bestelling of van stalen. • Optimalisatie stockbeheer, magazijnbeheer en algemene werking van het magazijn • Overzichtslijsten genereren. • Dagelijks de backorders doornemen en opvolgen met de planning, de besteldienst en de verzending. • Indien nodig: klaarzetten van goederen voor leveringen.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Formateur indépendant de FLE (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CERAN - INSTITUT DES LANGUES ET DE LA COMMUNICATION située à Rue Ravenstein 4, 1000 Bruxelles recherche des formateurs de français indépendants*******Tâches: Comme formateur de français, vous donnez des cours dans nos locaux et en entreprise à des personnes adultes dans un milieu professionnel. A partir du niveau et des besoins du client, vous développez un plan de leçon, vous mettez ce plan en oeuvre, vous enseignez votre langue maternelle suivant une approche pédagogique interactive et communicative. Vous assurez un bon suivi des cours et vous rédigez le bilan de la formation.

  • Eurostaff - IT Architect (Regio Huy)

    Regio: Regio Huy

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is an established consultancy and is actively looking for an IT Architect, to support a number of ongoing business & IT projects. Their main office is is Liège. Essential Relevant architecture experience Knowledge of some architecture framework (eg TOGAF, ArchiMate) Familiarity with Service Oriented Architecture concepts Experience in an Agile environment Great communication & collaboration skills Stress resistant & flexible wrt the organization's maturity in governance effectiveness Desirable Insurance industry experience Alfresco Scriptura Guidewire ESB Accounting Thanks for your reply with CV, day rate and availability !

Zoek naar antwoorden van Action-Shop Wijnegem in sociale netwerken
Look for responds of Action-Shop Wijnegem in social networks

Lees alle opmerkingen voor Action-Shop Wijnegem. Laat een reactie achter voor Action-Shop Wijnegem. Action-Shop Wijnegem bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Action-Shop Wijnegem. Leave a respond for Action-Shop Wijnegem. Action-Shop Wijnegem on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Action-Shop Wijnegem op de google maps. Adres en contacten Action-Shop Wijnegem
Location of Action-Shop Wijnegem on the google maps. Address and contacts of Action-Shop Wijnegem

Andere gerelateerde bedrijven als come Action-Shop Wijnegem Action-Shop Wijnegem: Minet André | Eurofoil NV | AP Consulting | Container Center GmbH | Céramigrès 2000 SA

Other related companies as Action-Shop Wijnegem: Minet André | Eurofoil NV | AP Consulting | Container Center GmbH | Céramigrès 2000 SA

Action-Shop Wijnegem is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Wijnegem, België. De volledige naam van het bedrijf is Action-Shop Wijnegem, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01463348388. Het bedrijf Action-Shop Wijnegem bevindt zich op het adres: Wijnegem Shopping Center,2110. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 331,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 833,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Action-Shop Wijnegem zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Action-Shop Wijnegem is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Action-Shop Wijnegem is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Action-Shop Wijnegem, openstaande posities, locatie van Action-Shop Wijnegem op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Action-Shop Wijnegem is a company, that was registered 1999 in Wijnegem region, Belgium. Full name of company is Action-Shop Wijnegem, company assigned to the tax number BE01463348388. The company Action-Shop Wijnegem is located at the address: Wijnegem Shopping Center,2110. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 331,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 833,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Action-Shop Wijnegem were not found.
The main activity of Action-Shop Wijnegem is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Action-Shop Wijnegem is not available. You also can look at reviews of Action-Shop Wijnegem, open positions, location of Action-Shop Wijnegem on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Action-Shop Wijnegem, Wijnegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Action-Shop Wijnegem, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Action-Shop Wijnegem, Wijnegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Action-Shop Wijnegem, employees, financial statistics.