HOLIDAY FITNESS CLUB

Contactgegevens HOLIDAY FITNESS CLUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOLIDAY FITNESS CLUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOLIDAY FITNESS CLUB

Regio (region): Liège 1 (Liège 2), België

Adres (address): Esplanade de l'Europe 2,4020, België

Telefoon (phone): 04 341 70 36 04 341 70 36

Fax (fax): 04 341 70 36 04 341 70 36

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOLIDAY FITNESS CLUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOLIDAY FITNESS CLUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOLIDAY FITNESS CLUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOLIDAY FITNESS CLUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOLIDAY FITNESS CLUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOLIDAY FITNESS CLUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOLIDAY FITNESS CLUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOLIDAY FITNESS CLUB
Products information HOLIDAY FITNESS CLUB

BTW identificatienummer (tax): BE06196258544
Ondernemingsnummer: 7444030761
Hoofdstad (capital): 402,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 284,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in HOLIDAY FITNESS CLUB zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOLIDAY FITNESS CLUB
(Get full report from official database of BE for HOLIDAY FITNESS CLUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOLIDAY FITNESS CLUB
Addition kinds of activities for HOLIDAY FITNESS CLUB

614199. Persoonlijke kredietinstellingen, nv | Personal credit institutions, nec
809900. Gezondheids- en geallieerde diensten, niet inbegrepen | Health and allied services, nec
944104. Administratie van sociale en mannelijke programma's, niveau van overheid | Administration of social and manpower programs, level of government
07830200. Bracing en chirurgie diensten | Bracing and surgery services
33560701. Zirkonium- en zirkoniumlegeringen, lakens, strips, enz. | Zirconium and zirconium alloy bars, sheets, strip, etc.
37310302. Veerbootboten, bouw en reparatie | Ferryboats, building and repairing
50230205. Vellen, textiel | Sheets, textile

Werken bij HOLIDAY FITNESS CLUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOLIDAY FITNESS CLUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOLIDAY FITNESS CLUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOLIDAY FITNESS CLUB. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijniers met heftruck attest (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar magazijniers met Heftruck attest (m/v) Heb je ervaring als magazijnier /lader/losser? Ben je in het bezit van een geldig heftruckattest? Heb je een goede kennis van het Nederlands? Dan zoeken wij jou!!! taken : 40% manueel werk : laden en lossen van containters 60% heftruck werk.

  • Logistiek Administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Vilvoorde zoeken we een ' Logistiek administratief bediende' Voert courante administratieve taken uit .Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

  • Werkplaatsverantwoordelijke (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent een geboren motivator en planner? Een echte teamplayer... Dan is deze job je op het lijf geschreven. Als werkplaatsverantwoordelijke sta je in voor: het voorbereiden van de werkplanning in het atelier aansturen van de mecaniekers en bedienden eindverantwoordelijke van het aankoopbeleid opvolgen van de werkflow operationele ondersteuning bieden aan je team

  • Huishoudhulp regio Mechelen M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust, recentelijk nog bekroond tot l'entreprise de l' Année 2016, is een Belgisch Human Resources bedrijf dat al meer dan 60 jaar lang actief is in de volgende domeinen: Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. Sinds haar ontstaan hecht Daoust veel belang aan onthaal en diversiteit Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.200 huishoudhulpen ruim 13.000 klanten tevreden Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerkjes (optioneel) Bereiden van maaltijden (optioneel) Afwassen en de vaat opbergen, de keuken en het sanitair opruimen en schoonmaken Boodschappen doen volgens instructies Kleding en ander textiel onderhouden en opbergen (wassen, naaien, strijken, ...) Lakens verversen en bedden opdekken Schoonmaakmaterieel onderhouden, opbergen en toezien op de productvoorraad Schoonmaken: Parket en meubels boenen Schoonmaken: Ramen lappen Vloeren en meubilair schoonmaken en onderhouden Vloeren, tapijten, meubels, voorwerpen ontstoffen en kamers verluchten Voedingswaren voorbereiden (schoonmaken, wassen, ...) of maaltijden bereiden

  • Huishoudhulp regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Aalst (Aalst, Hofstade, ...) Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Werken als huishoudhulp regio Laakdal? Kies voor Domestic Services! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Verkoper verkoopster (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Voor een lokaal winkeltje te Pijpelheide zijn we op zoek naar een verkoper verkoopster (m/v) om op donderdag, zaterdag en zondag in te springen. Als verkoper verkoopster (m/v) sta je voornamelijk in voor het bakkerijgedeelte en het versnijden van charcuterie. Alsook het verkopen van salades, groenten en fruit en conserven behoort tot je takenpakket. Je werkt op: donderdag 13u-18u zaterdag 10u-16u zondag voormiddag Dit aangename winkeltje kan zeker je hulp gebruiken! Je komt zowel als student, flexijob of als deeltijds medewerker in aanmerking.

  • Projectingenieur (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je biedt technisch-commerciële ondersteuning aan de verkopers. Je onderzoekt in offertefase wat de beste oplossing is voor de klant. Gezien het telkens gaat over maatwerk, zoek je voor de klant naar de beste technische oplossing. Bij verkoop van een project werk je dit technisch uit tot in detail. Je maakt keuzes in materiaal zoals alluminium, takels, aandrijving, sturingen, enzovoort. Je ontwerpt de installatie in SolidWorks. Je voorziet de opmaak van sterkteberekeningen en simulaties. Daarna bewaak je ook de planning naar productie en montage onsite. Binnen engineering werk je nauw samen met 6 collega’s en rapporteer je aan de engineering manager. Bedrijfsprofiel: Onze klant bestaat meer dan 50 jaar en is actief in de verkoop, ontwerp / engineering, constructie, plaatsing tot service van kwaliteitsvolle takels, hangbruginstallaties en ophangsystemen. Deze worden nationaal en internationaal ingezet in diverse projecten en omgevingen. Ter versterking van hun engineering kijken wij momenteel uit naar een Project Engineer.

  • Team member OKay Oedelem (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: OKay

    Type: Vaste Job

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega’s een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Therapeut (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Meetings and Events Consultant (Nederland)

    Regio: Nederland

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Business Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    _

Zoek naar antwoorden van HOLIDAY FITNESS CLUB in sociale netwerken
Look for responds of HOLIDAY FITNESS CLUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOLIDAY FITNESS CLUB. Laat een reactie achter voor HOLIDAY FITNESS CLUB. HOLIDAY FITNESS CLUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOLIDAY FITNESS CLUB. Leave a respond for HOLIDAY FITNESS CLUB. HOLIDAY FITNESS CLUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOLIDAY FITNESS CLUB op de google maps. Adres en contacten HOLIDAY FITNESS CLUB
Location of HOLIDAY FITNESS CLUB on the google maps. Address and contacts of HOLIDAY FITNESS CLUB

Andere gerelateerde bedrijven als come HOLIDAY FITNESS CLUB HOLIDAY FITNESS CLUB: Dour Matériaux SA | Van Bakergem | Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde | Interstate B.V.B.A. | godenir,vincent

Other related companies as HOLIDAY FITNESS CLUB: Dour Matériaux SA | Van Bakergem | Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde | Interstate B.V.B.A. | godenir,vincent

HOLIDAY FITNESS CLUB is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Liège 1 (Liège 2), België. De volledige naam van het bedrijf is HOLIDAY FITNESS CLUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06196258544. Het bedrijf HOLIDAY FITNESS CLUB bevindt zich op het adres: Esplanade de l'Europe 2,4020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 402,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 284,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in HOLIDAY FITNESS CLUB zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOLIDAY FITNESS CLUB is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOLIDAY FITNESS CLUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOLIDAY FITNESS CLUB, openstaande posities, locatie van HOLIDAY FITNESS CLUB op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HOLIDAY FITNESS CLUB is a company, that was registered 2014 in Liège 1 (Liège 2) region, Belgium. Full name of company is HOLIDAY FITNESS CLUB, company assigned to the tax number BE06196258544. The company HOLIDAY FITNESS CLUB is located at the address: Esplanade de l'Europe 2,4020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 402,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 284,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in HOLIDAY FITNESS CLUB were not found.
The main activity of HOLIDAY FITNESS CLUB is Electric, Gas and Sanitary Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HOLIDAY FITNESS CLUB is not available. You also can look at reviews of HOLIDAY FITNESS CLUB, open positions, location of HOLIDAY FITNESS CLUB on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOLIDAY FITNESS CLUB, Liège 1 (Liège 2): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOLIDAY FITNESS CLUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOLIDAY FITNESS CLUB, Liège 1 (Liège 2): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOLIDAY FITNESS CLUB, employees, financial statistics.