ELIXIA NV

Contactgegevens ELIXIA NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELIXIA NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELIXIA NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): De Keyserlei 13-15,2018, België

Telefoon (phone): 03 232 31 30 03 232 31 30

Fax (fax): 03 470 21 01 03 470 21 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELIXIA NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELIXIA NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELIXIA NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELIXIA NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELIXIA NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELIXIA NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELIXIA NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELIXIA NV
Products information ELIXIA NV

BTW identificatienummer (tax): BE08473999023
Ondernemingsnummer: 7363006591
Hoofdstad (capital): 627,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 695,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ELIXIA NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELIXIA NV
(Get full report from official database of BE for ELIXIA NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELIXIA NV
Addition kinds of activities for ELIXIA NV

1422. Gebroken en gebroken kalksteen | Crushed and broken limestone
275209. Publicatiedruk, lithografisch | Publication printing, lithographic
286500. Cyclische grondstoffen en tussenproducten | Cyclic crudes and intermediates
17999939. Airwave afscherming installatie voor computerzalen, enz. | Airwave shielding installation for computer rooms, etc.
22210101. Bedspreads, zijde en kunstmatige vezel | Bedspreads, silk and manmade fiber
30890100. Plastics containers, behalve schuim | Plastics containers, except foam
35310508. Rollers, weg: stoom of andere kracht | Rollers, road: steam or other power
35410603. Zagen, kracht (metaalbewerkingsmachines) | Saws, power (metalworking machinery)
45229903. Ambulance diensten, lucht | Ambulance services, air
50840601. Motoren en onderdelen, luchtgekoeld | Engines and parts, air-cooled

Werken bij ELIXIA NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELIXIA NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELIXIA NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELIXIA NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verzekering dossierbeheerder (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn voor een hooggewaardeerd automotive bedrijf te Bornem op zoek naar een Insurance, Maintenance & Remarketing Associate die hun team wil versterken. Als Insurance, Maintenance & Remarketing Associate sta je de verdere ontwikkeling van bestaande en toekomstige verzekerings- en onderhoudsactiviteiten, alsook verbetering van verkoop- en operationele processen via workshops en projecten. Jouw takenpakket: Projectactiviteiten opvolgen met de providers. Assisteren bij het opzetten van incentives voor verkopers/dealers en bonusregelingen. Implementeren van doelen voor verzekerings- en onderhoudsactiviteiten met specifieke KPI's alsook het proces van vernieuwing, CRM en cross-selling. Assisteren bij het opzetten van dealer- en interne trainingen voor verzekeringen en onderhoud. Je staat mee in voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen voor verzekeringen, onderhoud en voor de lokale verzekeringssamenwerking op te ontwikkelen producten. Implementatie en onderhoud van verkoopprocessen voor verzekeringen en onderhoud, alsook marketing- communicatie en campagnevereisten. Regelmatig updates uitvoeren over de huidige marktverzekerings- en onderhoudsomgeving.

  • Onderhoudsmedewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Lokeren, zijn wij opzoek naar een onderhoudsmedewerker. Je werkt samen in een team van 2 personen, voert kleine aanpassingen uit aan montage infrastructuren en kan meedenken aan het realiseren van kleine verbeteringen met betrekking tot ergonomie en werkpostinfrastructuur. Kleine herstellingen machines Preventief en curatief onderhoud Administratie bijhouden hieromtrent Externe partners / leveranciers bijstaan met herstellen van machines/montagelijnen, kan zowel ter plaatse als telefonisch Beheer van de stock alsook aankoop van reserveonderdelen Personen aansturen in het kader van vervanging van machines

  • Commercieel Medewerker Binnendienst (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gevestigd in Waregem zijn we op zoek naar een Commercieel medewerker (m/v):  Je adviseert en stimuleert extra verkopen (up en cross selling)  Je geeft orders in en volgt deze op Je doet actief prospectie  Je geeft de klant de juiste uitleg en helpt hen bij zijn beslissing 

  • Onderhoudstechnieker/CNC operator (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf gespecialiseerd in het draaien en frezen van onderdelen (metaal, kunststof, non ferro), zij wij op zoek naar een onderhoudstechnieker met onmiddellijke opstart! Naast het elektrisch en mechanisch onderhoud van de CNC machines, wordt je daarnaast ook ingeschakeld voor het draai- en freeswerk. Het bedrijf levert stukwerk aan allerlei sectoren: industrie, landbouw, medische sector, bouw en entertainment.

  • Parketlegger (m/v) (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Kampenhout zijn we op zoek naar een student schrijnwerkerij.  Je zal tewerkgesteld worden in de schoolvakanties en occasioneel op zaterdagen.  

  • Bijverdienste op dinsdag en/of woensdag in plantenkwekerij (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een plantenkwekerij en -distributiecentrum zijn we op zoek naar medewerkers die op regelmatige basis kunnen werken op dinsdagen en tijdens drukke momenten op woensdagen. Dit zowel voor de orderpicking als voor de afwerking. Orderpicking: Je staat in voor de correcte picking van bestellingen. Dit doe je manueel aan de hand van codes. Hierdoor is het belangrijk dat je nauwkeurig kan werken alsook dat je beschikt over de nodige fitheid om de planten manueel te verplaatsen (heffen, tillen, regelmatig bukken). Afwerking: In de afwerking ben je verantwoordelijk voor het correct labelen van de planten. Dit doe je staand.

  • Technisch Tekenaar Hout (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Viavera - Gent

    Type: Vaste Job

    Technische tekeningen van interieur en allerhande meubilair uitwerken Controle en bijsturen indien nodig Meehelpen om structuur te brengen in een veranderende omgeving Door je technisch inzicht ben je in staat de productiemachines van de juiste vooropgestelde parameters te voorzien. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in sterke groei en verandering.

  • ICT en PC technicus (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: PC Tech

    Type: Vaste Job

    Sinds 2007 levert PCTECH in Vichte zijn klanten in Vlaanderen en Wallonië totaaloplossingen inzake IT en telecom. Dankzij onze gedegen product- en marktkennis en onze ruime visie kunnen wij als geen ander een alomvattende dienstverlening aanbieden.   Om onze service t.a.v. de klant nóg te verbeteren, zoeken wij momenteel een (m/v) ICT en PC technicus Ben jij een handige Harry met een meer dan normale interesse voor hardware? Heb je tijdens je studies een passie ontwikkeld voor hardware? Dan hebben wij misschien wel de job van je dromen! Als Hard en Software technicus sta jij bij onze klanten in voor de snelle en correcte plaatsing en installatie van hardware en de implementatie van software en bijbehorende updates. Zodra een klant zijn computer, printer of ander toestel uit ons uitgebreide assortiment ontvangen heeft, trek jij ter plekke om alles te installeren en werkingsklaar te maken. Daarbij heb je ook ruime aandacht voor de softwarekant: je installeert de gevraagde programma’s, verzorgt updates voor bijvoorbeeld de firewall en antivirusprogramma’s en checkt de werking van het back-upsysteem. Daarbij hou je je steeds aan de door ons vastgelegde procedures.

  • Verpleegkundige Linkeroever (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CARE TALENTS

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige moet je: - De dagelijkse zorg van de senioren op jouw nemen.  - Je collega's inspireren en motiveren om samen de individuele zorg voor elke bewoner te garanderen - Toezicht houden op de gezondheid van de bewoners - Ondernemend zijn en initiatief nemen ... Bedrijfsprofiel: Voor een prachtig woonzorgcentrum in Linkeroever zijn wij op zoek naar een verpleegkundige. Het woonzorgcentrum is vlot bereikbaar, dit zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. De mooie grote tuin en huiselijke inrichting zorgen voor een warme en aangename sfeer in het woonzorgcentrum. 

  • Kassamedewerker/medewerkster (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: GAMMA

    Type: Vaste Job

    Gamma Ruislede verhuist binnenkort naar Tielt (opening in Tielt op 1 november) en zoekt enkele full time vaste nieuwe medewerkers Taken : afrekenen aan de kassa retouren verwerken klanten opbellen nodige bijhorende kassataken

  • Tekenaar HVAC (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je ontwerpt installaties voor verwarming, ventilatie, klimatisatie en sanitair Je maakt de ontwerp- en uitvoeringstekeningen op in Stabicad en Revit Je doet de nodige berekeningen, zoals de dimensionering van luchtkanalen, koel- en verwarmingsleidingen en bijhorende appendages Je doet de coördinatie met andere loten in het 3D-model van het project Als het nodig is, neem je contact op met de klant, het studiebureau of leveranciers

  • Psycholoog voor volwassenen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: MEDISCH HUIS WEVELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een gemotiveerde psycholoog die graag zou samenwerken in een multidisciplinaire groepspraktijk

Zoek naar antwoorden van ELIXIA NV in sociale netwerken
Look for responds of ELIXIA NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELIXIA NV. Laat een reactie achter voor ELIXIA NV. ELIXIA NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELIXIA NV. Leave a respond for ELIXIA NV. ELIXIA NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELIXIA NV op de google maps. Adres en contacten ELIXIA NV
Location of ELIXIA NV on the google maps. Address and contacts of ELIXIA NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ELIXIA NV ELIXIA NV: Verbeek & Zn NV | KLAPS/EKOTEK | Eticolor | Belde | Bruneel Elektro

Other related companies as ELIXIA NV: Verbeek & Zn NV | KLAPS/EKOTEK | Eticolor | Belde | Bruneel Elektro

ELIXIA NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is ELIXIA NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08473999023. Het bedrijf ELIXIA NV bevindt zich op het adres: De Keyserlei 13-15,2018. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 627,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 695,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ELIXIA NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELIXIA NV is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELIXIA NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELIXIA NV, openstaande posities, locatie van ELIXIA NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ELIXIA NV is a company, that was registered 2012 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is ELIXIA NV, company assigned to the tax number BE08473999023. The company ELIXIA NV is located at the address: De Keyserlei 13-15,2018. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 627,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 695,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ELIXIA NV were not found.
The main activity of ELIXIA NV is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ELIXIA NV is not available. You also can look at reviews of ELIXIA NV, open positions, location of ELIXIA NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELIXIA NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELIXIA NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELIXIA NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELIXIA NV, employees, financial statistics.