AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER

Particuliere bedrijvenPrinting, Publishing en Allied Industries • AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER
Private companiesPrinting, Publishing and Allied Industries • AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER

Contactgegevens AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER

Regio (region): Antwerpen (Merksem), België

Adres (address): Toekomstlaan 1,2170, België

Telefoon (phone): 03 645 27 21 03 645 27 21

Fax (fax): +32 (61) 635-47-70 +32 (61) 635-47-70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER
Products information AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER

BTW identificatienummer (tax): BE07958465576
Ondernemingsnummer: 8801940917
Hoofdstad (capital): 351,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 447,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER
(Get full report from official database of BE for AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER
Addition kinds of activities for AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER

07210200. Spruit- en takjesdiensten | Sprout and twig services
22540000. Brei ondergoedmolen uit | Knit underwear mills
23999901. Schorten, borst (harnas) | Aprons, breast (harness)
35480100. Elektrische lasapparatuur | Electric welding equipment
63110101. Coöperatieve levensverzekeringsorganisaties | Cooperative life insurance organizations
63710101. Pensioenfondsen | Pension funds
92220403. Juridische raad en vervolging, provincie overheid | Legal counsel and prosecution, county government

Werken bij AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR 2 PLOEGEN/NACHT (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinebediener zal je de verantwoordelijkheid krijgen over het productieproces op een verwerkingslijn. Als kwaliteitsbewuste medewerker draag je collegialiteit en veiligheid hoog in het vaandel.

  • Productiemedewerker M/V bij OVI in Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OVI zoek productiemedewerkers! Indien je op zoek bent naar een job met variatie, is deze uitdaging iets voor jou! Je wordt ingezet op verschillende plaatsen in de productie: inpakken, afwerking vleesgerechten, sauzen bereiden, maken van eindejaarshapjes tot kruiden afwegen en toevoegen aan sauzen.

  • vertegenwoordiger Noord-Frankrijk (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch bedrijf in volle expansie ben ik op zoek naar een vertegenwoordiger. Jouw afspraken worden ingepland door een commercieel bediende en je zal in jouw toegewezen regio verantwoordelijk worden voor de aan jou toegewezen klanten. Je staat in voor het demonstreren van het toestel aan de klant zowel B2B als B2C samen met de commercieel bediende sta je in voor het uitbreiden van de klantenportefeuille binnen de medische & sportwereld je volgt jouw bezoeken administratief en commercieel op je neemt actief deel aan netwerkactiviteiten en beurzen je denkt creatief mee om de sales van de onderneming naar een hoger niveau te brengen

  • Wegenwerker (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Construct Geel is op zoek naar een ervaren wegenwerker. Heb je minstens 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - regio Zwijnaarde (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • jobstudent verkoop Shop & Go Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: C.P.T. - Q8

    Type: Studentenjob

    zeer afwisselende job, met ruim takenpakket: kassawerk, broodjes beleggen, winkel aanvullen, verkoop van loterijproducten,...

  • SAP Specialist FiCO (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een sterk internationaal gericht familiebedrijf, financieel en historisch verankerd in Zuid-West-Vlaanderen. Met hun 750 medewerkers realiseren ze een omzet van 400 miljoen euro en jaarlijks leggen ze indrukwekkende groeicijfers voor. Ze zijn actief in de productie van voedingsmiddelen, bestemd voor retail en industrie. Hun bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een grote mate van professioneel Westvlaams entrepreneurship, gekoppeld aan een doordachte en intense investeringspolitiek waarbij ze er steeds naar streven, door een ultramodern machinemark in combinatie met up to date software en automatiseringstools samen met het team gedreven medewerkers, de klanten te overtreffen in hun verwachtingen. In het kader van het groeiverhaal van de organisatie, zijn we op zoek naar een SAP specialist FiCo met zin om autonoom verschillende projecten te trekken. Functie Als SAP specialist, ben je verantwoordelijk voor 4 domeinen binnen de module FiCo: Ten eerste zal je instaan voor de functionele implementatie van verschillende projecten. Daarbij sta je in voor het analyseren, vormgeven, uitvoeren en documenteren van de projecten. Je stelt alternatieven voor indien er zich problemen optreden of verbeteringen noodzakelijk zijn. Je assisteert bij de verbeteringen van bestaande en nieuwe configuraties in SAP. Vervolgens zorg je voor de verdere ontwikkeling van de SAP modules. Afhankelijk van de specifieke bedrijfsnoden, reik je verschillende oplossingen aan. Je zorgt dat alle technische documentatie volledig en up-to-date is. Je schrijft alle technische specificaties uit voor de ABAP ontwikkelaars. Daarnaast sta je in voor de training en opleiding van de medewerkers. Door de vereiste kennis over te brengen naar de medewerkers, zorg je voor de continuïteit van de onderneming. Tot slot sta je in voor een duurzame ondersteuning van de gebruikers.

  • Quality engineer- experienced in manufacturing processes - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Onze klant maakt deel uit van een miljardenbedrijf. De vestiging in Gent is net zoals de holding, enorm succesvol. Zij zijn toe aan uitbreiding en verdere professionalisering en daarom dat zij op zoek gaan naar een quality engineer. Wat kan je verwachten van het takenpakket Je streeft kwaliteit na binnen de productie-omgeving en dit in nauw teamverband met jouw collega's die ook instaan voor het gehele kwaliteitsproces Je werkt voornamelijk samen met drie verschillende teams, productie, R&D en het labo Verbetertrajecten zullen door jou opgesteld worden adhv analysetechnieken Problem-solving, procesoptimalisatie en kwaliteit zijn zaken die je niet uit het oog verliest Je verleent ook technische support aan klanten en je doet dit ook sporadisch adhv clientvisits

  • Zelfstandige Promotors en Verdelers M/V (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Argenta - Operationeel Beheerder SQL (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opm. iemand met goede SQL kennis en een NOTIE van JAVA is ook welkom zolang een goede attitude en zelfstandigheid om te werken aanqwezig is. LET OP HANDSOFF FUNCTIE COORDINATIE VAN INCIDENTEN Wie zijn wij Als operationeel beheerder ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT Run. Je komt terecht in een team van operationeel beheerders en technisch experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie LifeCycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. Wat verwachten wij Een bachelordiploma in een IT-gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een sterke affiniteit met het IT-werkveld. Uitstekende planning en organisatie skills. Zeer strikt als het gaat om voorbereiding. Stressbestendig kunnen zijn in een uitdagende omgeving. Zeer overzichtelijk te werk gaan om de nodige impact bepalen. Hands-on-mentaliteit voor technisch- operationele aspecten. Kennis van ontwikkelingstools (Jenkins, GIT/SVN,zookeeper,) Ontwikkelervaring zodat je weet hoe een ontwikkelomgeving beheerd kan worden. -Uitstekend kunnen coördineren en organiserende van de capaciteiten binnen een complexe IT-infrastructuur. Kunnen traceren en identificeren van problemen om operationele verbeteringen door te voeren. Communicatief sterke eigenschap Uitvoeren van impact- en resultaatanalyses op incidenten en problemen. Bijdrage in alle overlegstructuren. Eventueel kennis of notie van Scriptura/easyform/docact, IAM en SharePoint Interesse in een brede waaier van applicaties (HR applicaties, support applicaties, Finance en ERP applicaties, ...) Je moet zeer goede kennis hebben van SQL niveau 4 Gradatie 0 - slecht 5 - zeer goed

  • Interim Verpleegkundige Merelbeke (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor de regio Merelbeke zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis een dag willen bijwerken in woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. U kiest zelf de dagen / shiften die u wenst te werken.

  • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

Zoek naar antwoorden van AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER in sociale netwerken
Look for responds of AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER. Laat een reactie achter voor AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER. AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER. Leave a respond for AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER. AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER op de google maps. Adres en contacten AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER
Location of AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER on the google maps. Address and contacts of AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER

Andere gerelateerde bedrijven als come AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER: Hostyn NV | Idéal Tentes | Jansen & Janssen Publicaties | Alain Debrux Transports sprl | Vanderschelden Jacques

Other related companies as AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER: Hostyn NV | Idéal Tentes | Jansen & Janssen Publicaties | Alain Debrux Transports sprl | Vanderschelden Jacques

AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Merksem), België. De volledige naam van het bedrijf is AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07958465576. Het bedrijf AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER bevindt zich op het adres: Toekomstlaan 1,2170. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 351,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 447,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER, openstaande posities, locatie van AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER is a company, that was registered 1993 in Antwerpen (Merksem) region, Belgium. Full name of company is AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER, company assigned to the tax number BE07958465576. The company AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER is located at the address: Toekomstlaan 1,2170. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 351,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 447,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER were not found.
The main activity of AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER is not available. You also can look at reviews of AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER, open positions, location of AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER, Antwerpen (Merksem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER, Antwerpen (Merksem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER, employees, financial statistics.