ACTION BRONZAGE & FITNESS

Contactgegevens ACTION BRONZAGE & FITNESS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACTION BRONZAGE & FITNESS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACTION BRONZAGE & FITNESS

Regio (region): Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België

Adres (address): Edmond Machtenssquare 1,1080, België

Telefoon (phone): 02 410 68 18; 02 410 36 49 02 410 68 18; 02 410 36 49

Fax (fax): +32 (56) 385-23-31 +32 (56) 385-23-31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACTION BRONZAGE & FITNESS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACTION BRONZAGE & FITNESS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACTION BRONZAGE & FITNESS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACTION BRONZAGE & FITNESS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACTION BRONZAGE & FITNESS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACTION BRONZAGE & FITNESS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACTION BRONZAGE & FITNESS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACTION BRONZAGE & FITNESS
Products information ACTION BRONZAGE & FITNESS

BTW identificatienummer (tax): BE04615600585
Ondernemingsnummer: 2414764404
Hoofdstad (capital): 491,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 264,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ACTION BRONZAGE & FITNESS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACTION BRONZAGE & FITNESS
(Get full report from official database of BE for ACTION BRONZAGE & FITNESS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACTION BRONZAGE & FITNESS
Addition kinds of activities for ACTION BRONZAGE & FITNESS

23429904. Stichting kleding, vrouwen | Foundation garments, women's
32910603. Schuurpapier | Sandpaper
79999912. Recreatie diensten | Recreation services
82999905. Kookschool | Cooking school
89990700. Aardwetenschappen | Earth science services

Werken bij ACTION BRONZAGE & FITNESS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACTION BRONZAGE & FITNESS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACTION BRONZAGE & FITNESS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACTION BRONZAGE & FITNESS. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider voeding (2 ploegen) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Crop's

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider binnen CROP'S kan je ingezet worden op verschillende posten: kwaliteitscontrole: je inspecteert de groenten op vreemde voorwerpen en kwaliteit. opzetten: je vult de verpakking aan of pakt de producten in. Het kan ook zijn dat je ingredienten nog verder moet aanvullen vb. sesamzaadjes strooien. inpakken: je verpakt de groenten in een doos of zak Bovendien zorg je voor een nette werkomgeving.

  • 2de Monteur (357/18050) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco Kapellen zoekt een 2de monteur (m/v) voor onze klant die een toonaangevend bedrijf is binnen de kunststofsector in België en Nederland, gelegen in Essen, met de focus op kunststofsleidingssystemen (GVK, Thermoplast, en GRE; productie, prefab en montage). De functie van een tweede monteur (m/v) ziet er als volgt uit: Doel : De 2de Monteur werkt samen in een team, monteert en repareert kunststofleidingsystemen en repareert volgens instructies kunststof tanks en apparaten op locatie bij klanten Plaats in de organisatie : De 2de Monteur maakt deel uit van de montageafdeling en werkt onder leiding van de 1ste Monteur, de Meewerkende Voorman of Montageleider. Contacten : De 2de Monteur onderhoud vooral contacten met collega's, monteurs van subcontractors en medewerkers van de klant. Je taken en verantwoordelijkheden als 2de monteur (m/v): Monteert binnen een team, min. onder toezicht van 1ste Monteur, kunststof leidingsystemen uit aangeleverde componenten of spools enerzijds, en voert anderzijds reparaties uit aan kunststof tanks en apparaten Voert (de-)montage werkzaamheden correct en veilig uit aan de hand van mondelinge instructies (door 1ste Monteur, de Meewerkende Voorman of Montageleider), montagetekeningen (vb. isometrische tekeningen), besteklijsten etc. Verricht kunststof laswerken en lamineer activiteiten Toezicht op de veiligheid van de eigen werkplek alsook andermans werkplek en collega's, andere contractoren of klanten aanspreken op onveilig werken Het naleven van de door de klant specifiek gestelde regels Tijdig gereed melden van de werkzaamheden aan zijn directe chef Signaleren van tekortkomingen en afwijkingen en deze in overleg met zijn directe chef correct afhandelen, alsook het aangeven van fouten op tekeningen. Zorgdragen voor de ter beschikking gestelde gereedschappen Medeverantwoordelijkheid dragen voor het eindresultaat van het werk Thermopol op een correcte en positieve manier vertegenwoordigen

  • Deeltijdse magazijnier te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een vroege vogel die opzoek is naar een bijverdienste? Ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan ben je de juiste persoon die we zoeken. Je zal steeds in een deeltijdse shift werken van 4u tot 7u. Volgende taken zal je moeten uitvoeren: Handmatig lossen en laden van vrachtenwagen Sorteren van paketten Scannen van paketten Interesse? Laat ons dan snel iets weten: 015/44 82 68 of [email protected]

  • Mecanicien vrachtwagens (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Opglabbeek zoeken we een mecanicien voor vrachtwagens. Je hebt ervaring als mecanicien of je hebt een studie gevolgd als mecanicien. Je bent gemotiveerd en je wil bijleren. Je bent flexibel en kan goed om met een team. Ben jij de kandidaat die we zoeken? Stuur zeker je cv naar [email protected]

  • VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL 7268094 / 463 C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER Manpower Sourcing Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant een supermarkt in de regio van Gent zijn we op zoek naar een VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL. Als verkoper / medewerker winkel ben je verantwoordelijk voor een goede werking van de winkel. Zo sta je in voor het aanvullen en op orde houden van de rekken van jouw afdeling. Je helpt de klanten op een vriendelijke manier met al hun vragen. Hiernaast heb je ook een oog voor detail tijdens het bedienen van de kassa.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bertem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten zorg te Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Hestia te Wemmel op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

  • Relatiebeheerder beleggingen - Argenta Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: NUYTS

    Type: Vaste Job

    Als relatiebeheerder beleggingen zet je de dienstverlening en het advies op maat aan de klant centraal. Je opdracht bestaat erin de bestaande klantenportefeuille proactief te benaderen en verder uit te bouwen. Je hebt aandacht voor cross-sell-opportuniteiten en leads voor je collega’s. Samen met de kantoorhouder zet je gerichte acties op touw om het kantoor verder te doen groeien.

  • Zelfstandig Logopedist(e) (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: Centrum voor Therapie en Welzijn Balans

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze multidisciplinaire praktijk zoeken we iemand om ons logopedisch team uit te breiden. Je bouwt volledig autonoom je eigen logopedie praktijk uit, op basis van je eigen expertise en interesse. Je doelgroep en behandelingen zijn vrij te bepalen, maar we zijn met name op zoek naar complementaire specialisaties op ons huidig aanbod (zijnde leer- en ontwikkelingsstoornissen bij kinderen) : bijvoorbeeld logopedische problemen bij volwassenen, stottertherapie, stemproblemen, ... Dagen en uren in overleg te bepalen. Min. 8 uur - zowel dag als avonduren.

  • business coach (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HURRICANE MARKETING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiaste persoon met een commerciële flair? Heb je een bruisende en dynamische persoonlijkheid? Hou je van sociaal contact? Dan ben jij de business coach waar wij naar op zoek zijn! Als brand ambassador ben je een merkvertegenwoordiger. Je staat in voor het vertegenwoordigen van bekende merken en producten. Daarnaast heb je je eigen team die je coached en begeleidt, volg je mee meetings (binnen en buitenland), stel je mee de planningen op, test je nieuwe producten, start je mee nieuwe campagnes op, Je communiceert op een dagelijkse basis met de manager de routings, placements, visits, new accountsn nieuwe teamleden,... enz.

  • Cognitieve gedragstherapeut (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • STIJLVOLLE KELNERS HORECA EVENTS (GENT) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLYING SERVICE LEUVEN

    Type: Werfreserve

    Voor ons kantoor te Gent zijn wij op zoek naar stijlvolle kelners (m/v) voor boeiende horeca-events in de regio van Gent. Studenten zijn ook welkom. In teamverband sta je in voor de zaalbediening op allerlei evenementen. Tijdens de week, tijdens het weekend, overdag, 's avonds, 's nachts... Flying Service heeft altijd werk voor jou!

Zoek naar antwoorden van ACTION BRONZAGE & FITNESS in sociale netwerken
Look for responds of ACTION BRONZAGE & FITNESS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACTION BRONZAGE & FITNESS. Laat een reactie achter voor ACTION BRONZAGE & FITNESS. ACTION BRONZAGE & FITNESS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACTION BRONZAGE & FITNESS. Leave a respond for ACTION BRONZAGE & FITNESS. ACTION BRONZAGE & FITNESS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACTION BRONZAGE & FITNESS op de google maps. Adres en contacten ACTION BRONZAGE & FITNESS
Location of ACTION BRONZAGE & FITNESS on the google maps. Address and contacts of ACTION BRONZAGE & FITNESS

Andere gerelateerde bedrijven als come ACTION BRONZAGE & FITNESS ACTION BRONZAGE & FITNESS: E.M.S.A. | Aros BVBA | Habia Cable NV | Cyclone SPRL | E-T-A Elektro Technik S.A.

Other related companies as ACTION BRONZAGE & FITNESS: E.M.S.A. | Aros BVBA | Habia Cable NV | Cyclone SPRL | E-T-A Elektro Technik S.A.

ACTION BRONZAGE & FITNESS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is ACTION BRONZAGE & FITNESS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04615600585. Het bedrijf ACTION BRONZAGE & FITNESS bevindt zich op het adres: Edmond Machtenssquare 1,1080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 491,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 264,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ACTION BRONZAGE & FITNESS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACTION BRONZAGE & FITNESS is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACTION BRONZAGE & FITNESS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACTION BRONZAGE & FITNESS, openstaande posities, locatie van ACTION BRONZAGE & FITNESS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACTION BRONZAGE & FITNESS is a company, that was registered 2014 in Brussel (Sint-Jans-Molenbeek) region, Belgium. Full name of company is ACTION BRONZAGE & FITNESS, company assigned to the tax number BE04615600585. The company ACTION BRONZAGE & FITNESS is located at the address: Edmond Machtenssquare 1,1080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 491,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 264,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ACTION BRONZAGE & FITNESS were not found.
The main activity of ACTION BRONZAGE & FITNESS is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ACTION BRONZAGE & FITNESS is not available. You also can look at reviews of ACTION BRONZAGE & FITNESS, open positions, location of ACTION BRONZAGE & FITNESS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACTION BRONZAGE & FITNESS, Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACTION BRONZAGE & FITNESS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACTION BRONZAGE & FITNESS, Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACTION BRONZAGE & FITNESS, employees, financial statistics.