CIE DU BOIS SAUVAGE SA

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • CIE DU BOIS SAUVAGE SA
Private companiesMiscellaneous Retail • CIE DU BOIS SAUVAGE SA

Contactgegevens CIE DU BOIS SAUVAGE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CIE DU BOIS SAUVAGE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CIE DU BOIS SAUVAGE SA

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Wildewoudstraat 17,1000, België

Telefoon (phone): 02 227 54 50 02 227 54 50

Fax (fax): 02 219 25 20 02 219 25 20

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CIE DU BOIS SAUVAGE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CIE DU BOIS SAUVAGE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CIE DU BOIS SAUVAGE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CIE DU BOIS SAUVAGE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CIE DU BOIS SAUVAGE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CIE DU BOIS SAUVAGE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CIE DU BOIS SAUVAGE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CIE DU BOIS SAUVAGE SA
Products information CIE DU BOIS SAUVAGE SA

BTW identificatienummer (tax): BE07971374511
Ondernemingsnummer: 3707305908
Hoofdstad (capital): 824,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 173,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in CIE DU BOIS SAUVAGE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CIE DU BOIS SAUVAGE SA
(Get full report from official database of BE for CIE DU BOIS SAUVAGE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CIE DU BOIS SAUVAGE SA
Addition kinds of activities for CIE DU BOIS SAUVAGE SA

729901. Persoonlijke uitstralingsdiensten | Personal appearance services
01619904. Tuinderij | Market garden
16290113. Waterweg constructie | Waterway construction
32690300. China decoreren | China decorating
33660202. Propellers, schip: gegoten messing | Propellers, ship: cast brass
35560404. Maltfabrieken | Malt mills
57350000. Record en vooraf opgenomen tape winkels | Record and prerecorded tape stores
61539904. Aankoop en verkoop van trustdocumenten | Purchase and sale of trust deeds

Werken bij CIE DU BOIS SAUVAGE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CIE DU BOIS SAUVAGE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CIE DU BOIS SAUVAGE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CIE DU BOIS SAUVAGE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Medewerker Verzekeringen (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Westmalle zijn wij op zoek naar een deeltijds administratief medewerker. Beschik jij over een PCP-attest? Ben jij een echte administratieve duizendpoot? Bekijk dan zeker onderstaande vacature: Takenpakket: Je zal instaan voor de administratieve afhandeling van polissen; Je verwerkt schadedossiers in een bedrijfseigen systeem; Je helpt klanten verder met hun vragen omtrent verzekeringen; Je helpt bij het opmaken van polissen.

  • Allround productiemedewerker (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een functie als allround arbeider met een wisselend en fysisch takenpakket in 2-ploegen? Zoek dan niet verder! Wat doe je: Nee, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar allround productiewerk in een fabriek. Je bent gedreven en houdt van aanpakken? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf zal een nieuwe lijn beginnen en zoekt hiervoor allround arbeiders die paletten gaan ontpakken, producten uit dozen halen, alles sorteren,... Kortom jij zorgt ervoor dat deze lijn volledig klaar wordt gestoomd en alles klaar staat om op te starten. Voor wie doe je het: Meer en meer wordt stilgestaan bij onze ecologische afdruk en gaan we op zoek naar duurzame oplossingen. Ook voedselverspilling zorgt voor een grote impact op het milieu en dit is net waar Trotec een unieke rol in speelt. Zij nemen namelijk het volledige proces in handen waarbij ze voedingsproducten van plantaardige oorsprong verwerken tot een hoogwaardige basisgrondstof voor dierenvoeding. Deze voedingsproducten zijn in feite afgekeurde producten, die niet geschikt zijn voor consumptie. Dit omwille van een verkeerde vorm, verkeerde samenstelling, gebroken stukjes,… . Nog nooit op gelet dat alle koekjes in de doos dezelfde mooie vorm hebben, de pralines er allemaal hetzelfde uitzien, zonder gebreken? Deze “mislukte” producten worden dus opgehaald door Trotec en bij hen volledig verwerkt! Zo gaat er niets verloren!

  • Commerciële binnendienst * (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een commerciële binnendienst met technische achtergrond. U zal ook fungeren als productverantwoordelijke. Uw taken bestaan er in alle orders te verwerken van A tot Z. U heeft ook technische bijstand aan collega's en klanten.

  • Junior technieker (basiskennis elektriciteit) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf actief in diverse werkzaamheden, zijn we op zoek naar een junior technieker met basiskennis elektriciteit. Hoe ziet jouw dag eruit als technieker? - Je bent actief in de wondere wereld van Telecom, zowel Proximus als Telenet zijn binnen het bedrijf grote spelers; - Je staat in voor de plaatsing en het lassen van glasvezelkabels; (Hier een beter idee van krijgen? https://www.youtube.com/watch?v=h4k_qBqS7zU ) - Je spoort actief fouten op binnen het glasvezelnet en zorgt ervoor dat deze storingen verholpen worden; - Je voert verschillende controlemetingen uit, dit om de goede werking te waarborgen; - Hier zit ook een deeltje adminstratie bij nl. dagrapporten opmaken en deze toelichten aan de werfleider. Dit alles leer je tijdens een on-the-jobtraining waarbij je wordt begeleid door een ervaren technieker.

  • Gevelwerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Maasmechelen zijn wij op zoek naar een ervaren gevelwerker (voegen, zandstralen, slijpen, ...) Je geraakt tot in Maasmechelen of tot op een carpool

  • JOBSTUDENTEN GEZOCHT VOOR TRENDY HORECAZAAK IN GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe zaak in Geel zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die willen werken in de horeca. Ze kunnen jou inschakelen als kelner of in de keuken.

  • Student bakkerij (regio Oostende) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    GEZOCHT! Enthousiaste, werklustige student (m/v) om tijdens het weekend te werken in een bakkerij regio Oostende en/of De Haan ! Je staat in voor de bediening van klanten in de bakkerij Je staat in voor de orde en netheid in de winkel Je staat in voor het aanvullen van de toonbank en de rekken Je staat in voor het afhandelen van de verkoop aan de kassa

  • Jobstudent (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Studenten events najaar (regio Brugge) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: SERVE IT

    Type: Studentenjob

    Zin om tijdens het weekend of de week een centje bij te verdienen in de horeca? MIRA - Event Support staat garant voor een vlotte service op de meest uiteenlopende events en kan jouw hulp gebruiken!

  • Ambulanciers voor internationale repatriëringen (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: MEDICEVAC

    Type: Zelfstandige activiteit

    MedicEvac is een gevestigde waarde in het aanleveren van medische en paramedische teams voor de reisbijstandsmaatschappijen. Vertrek je op vakantie en je dient gerepatrieerd te worden dan is er een realistische kans dat één van onze verpleegkundigen of artsen jou komt oppikken en je mee zal escorteren naar een ziekenhuis in België of in het beste geval naar huis. In het kader van uitbreiding van onze diensten zijn we op zoek naar ambulanciers met pit die het wel zien zitten om eens out of the box te denken en onze patiënten op een comfortabele manier kunnen begeleiden naar huis of naar een ziekenhuis in België en dit per ambulance. Je kan énerzijds ingezet worden om onze medische equipes op te pikken van de luchthaven en anderzijds kan je zelf ook repatriëringen doen naar het buitenland per ambulance. Onze actieradius ligt meestal op een max van 1000 km rond België. Ambulanciers met een gezonde dosis inlevend vermogen zijn bij ons op de juiste plaats. Onze medewerkers dienen de patiënt gerust te stellen met hun kennis en de patiënt en eventuele familie op een rustige maar professionele manier te begeleiden gedurende het ganse traject per ambulance. Je houdt regelmatig contact met onze centrale en de bijstandsmaatschappij om hen op de hoogte te houden van eventuele verwikkelinge Spreekt het avontuurlijke je wel aan en ben je elke maand toch enkele aansluitende periodes vrij dan ben je hier op de juiste plaats. Stuur ons je uitgebreide CV door en we komen onmiddellijk bij je terug.

  • kassier - winkelbediende (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: SPAR

    Type: Flexijob

    u staat in voor de ontvangst en afhandeling van klanten aan de kassa. naast kassawerk, vul je ook de winkel aan en hou je de kassa omgeving proper. de afdeling groeten en fruit ziet er altijd fris uit onder uw supervisie

  • FLEXI JOB / VERKOPER (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

    Type: Flexijob

    Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame winkelmedewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Verder kom je terecht in een professioneel team waar plezier in het werk en klantencontact op de eerste plaats komen. De functie Extra bijverdienen zonder belastingen of RSZ te betalen? Dat kan! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper / flexijob die: •klanten op een correcte en klantvriendelijke manier verder helpt en zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. •klanten ondersteunt met deskundig advies. •een gevarieerd takenpakket ziet zitten: tuinmeubelen uitstallen, BBQ uitstallen, stock bijhouden, koppelverkoop stimuleren, onderhoud en netheid afdeling, in de winter kerstafdeling verzorgen •inspringt bij collega's en openstaat voor hulp en een vlotte samenwerking. •graag drukte om zich heen heeft. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

Zoek naar antwoorden van CIE DU BOIS SAUVAGE SA in sociale netwerken
Look for responds of CIE DU BOIS SAUVAGE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CIE DU BOIS SAUVAGE SA. Laat een reactie achter voor CIE DU BOIS SAUVAGE SA. CIE DU BOIS SAUVAGE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CIE DU BOIS SAUVAGE SA. Leave a respond for CIE DU BOIS SAUVAGE SA. CIE DU BOIS SAUVAGE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CIE DU BOIS SAUVAGE SA op de google maps. Adres en contacten CIE DU BOIS SAUVAGE SA
Location of CIE DU BOIS SAUVAGE SA on the google maps. Address and contacts of CIE DU BOIS SAUVAGE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come CIE DU BOIS SAUVAGE SA CIE DU BOIS SAUVAGE SA: Goudezeune NV | Mestdag BVBA | Putboringen Verheyden BVBA | DEVELTERE CHAUFFAGE NV | ARCONSA

Other related companies as CIE DU BOIS SAUVAGE SA: Goudezeune NV | Mestdag BVBA | Putboringen Verheyden BVBA | DEVELTERE CHAUFFAGE NV | ARCONSA

CIE DU BOIS SAUVAGE SA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is CIE DU BOIS SAUVAGE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07971374511. Het bedrijf CIE DU BOIS SAUVAGE SA bevindt zich op het adres: Wildewoudstraat 17,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 824,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 173,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in CIE DU BOIS SAUVAGE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CIE DU BOIS SAUVAGE SA is Diversen Detailhandel, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CIE DU BOIS SAUVAGE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CIE DU BOIS SAUVAGE SA, openstaande posities, locatie van CIE DU BOIS SAUVAGE SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

CIE DU BOIS SAUVAGE SA is a company, that was registered 2007 in Brussel region, Belgium. Full name of company is CIE DU BOIS SAUVAGE SA, company assigned to the tax number BE07971374511. The company CIE DU BOIS SAUVAGE SA is located at the address: Wildewoudstraat 17,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 824,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 173,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in CIE DU BOIS SAUVAGE SA were not found.
The main activity of CIE DU BOIS SAUVAGE SA is Miscellaneous Retail, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CIE DU BOIS SAUVAGE SA is not available. You also can look at reviews of CIE DU BOIS SAUVAGE SA, open positions, location of CIE DU BOIS SAUVAGE SA on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CIE DU BOIS SAUVAGE SA, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CIE DU BOIS SAUVAGE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CIE DU BOIS SAUVAGE SA, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CIE DU BOIS SAUVAGE SA, employees, financial statistics.