Le Logis Familial SA

Contactgegevens Le Logis Familial SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Le Logis Familial SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Le Logis Familial SA

Regio (region): Habay (Rulles), België

Adres (address): Rue de la Civanne 2,6724, België

Telefoon (phone): 063 41 01 34 063 41 01 34

Fax (fax): 063 41 01 35 063 41 01 35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Le Logis Familial SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Le Logis Familial SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Le Logis Familial SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Le Logis Familial SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Le Logis Familial SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Le Logis Familial SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Le Logis Familial SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Le Logis Familial SA
Products information Le Logis Familial SA

BTW identificatienummer (tax): BE06339630126
Ondernemingsnummer: 7158935546
Hoofdstad (capital): 939,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 439,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Le Logis Familial SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Le Logis Familial SA
(Get full report from official database of BE for Le Logis Familial SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Le Logis Familial SA
Addition kinds of activities for Le Logis Familial SA

366302. Televisie-omroep- en communicatieapparatuur | Television broadcasting and communications equipment
384599. Electromedische apparatuur, niet inbegrepen | Electromedical equipment, nec
08310107. Moss verzamelen | Moss gathering
32110202. Gehard glas | Tempered glass
35319909. Dakbedekkingsapparatuur | Roofing equipment
50440302. schrijfmachines | Typewriters
50850901. Kettingen, krachtoverbrenging | Chains, power transmission

Werken bij Le Logis Familial SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Le Logis Familial SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Le Logis Familial SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Le Logis Familial SA. Looking for open vacancies in other companies

  • INPAKKERS - INPAKSTERS (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat aan de inpaklijn en zorgt er tevens voor dat alle producten kwaliteitsvol ingepakt en verzonden worden.

  • Schoonma(a)k(st)er (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, die reeds meer dan 30 jaar gespecialiseerd is in schoonmaak in verschillende sectoren, zoeken wij op regelmatige basis, schoonmakers om voltijds en/of deeltijds te werken in de regio Oost-en West-Vlaanderen.

  • Schoonmaak (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio groot-Gent, in Nevele, zijn wij op zoek naar een poetshulp (m/v) : Je poetst de burelen, het sanitair alsook een deel van de productieomgeving, Je zet de vergaderzalen klaar, Je werkt over verschillende vestigingen heen.  

  • Huishoudhulp (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: AMBY MAASMECHELEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij gezinnen in regio Maasmechelen. Mogelijke taken kunnen zijn: poetsen; stijken; koken; uitzonderlijk ook boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES VOOR OOSTERZELE - DEELTIJDS (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Oosterzele en omgeving.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Modebewuste jobstudenten (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Ben je ondernemend, flexibel en klantgericht? Wil je graag een centje bijverdienen in de verkoop en heb je een passie voor mode? Dan is deze studentenjob voor jou de job bij uitstek! Bedrijfsprofiel: Een modieuze kledingzaak in Oostakker

  • Medewerker TOP doe-het-zelfzaak voor afdeling BOUW optie VAST (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een TOP doe- het – zelfzaak zijn wij op zoek naar een voltijdse vaste medewerker. Je zal werken op de afdeling BOUW als vaste basis en ook hulp bij de seizoenartikelen. Dat is bijvoorbeeld de campingartikelen in de zomer en de kerstbomen uitzetten in de winter. Taken: Aanvullen van bvb: riolen, cement, gyproc, Hulp bij adviseren van klanten met vragen ivm bouwmaterialen Stock aanvullen Bestellingen plaatsen Kerstbomen uitvouwen en opzetten Ook allerhande artikelen uit de stock halen en deze labelen Basis computerwerk Rijden met de heftruck Je moet niet aan de kassa staan!

  • Marketing & Sales Assistant - Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als Marketing & Sales Assistant staat communicatie in jouw job centraal. Je bent de spilfiguur tussen verschillende interne diensten en bent het aanspreekpunt voor klanten. Een greep uit jouw gevarieerd takenpakket: Aanspreekpunt voor sales en klanten: voorbereiden van degustaties en acties, contactpersoon voor promomateriaal; Organiseren van beurzen & events: praktische kant Marketing & Sociale Media : aanspreekpunt betreffende publiciteit, creatief meedenken, ondersteuning bieden aan de externe partner, ...; Organiseren van interne meetings, opmaken van rapporten en verkoopstatistieken; Bedrijfsprofiel: Onze partner is een toonaangevende producent in de voedingssector.

  • Verantwoordelijke verpakking (WIJTSCHATE)

    Regio: WIJTSCHATE

    Bedrijf: COVAMEAT

    Type: Vaste Job

    Covameat in Wijtschate is een voedingsbedrijf die gespecialiseerd is in het verwerken en het versnijden van varkens. In de afgelopen decennia is Covameat uitgegroeid tot een vleesspecialist van hoog niveau. Covameat is op zoek naar een verantwoordelijke voor de verpakkingsafdeling. In de verpakkingsafdeling worden verschillende stukken vlees verpakt op een productieve en hygiënische manier. Dit gebeurt in diverse verpakkingslijnen, bezet met een 15-tal medewerkers. Als verantwoordelijke werk je mee in de afdeling & zorg je voor een correct en efficiënt verloop van deze werkzaamheden zoals: Controle op de kwaliteit en de afwerking van de verpakking. Motiveren en sturen van de medewerkers op de juiste manier. Dagelijkse bijsturen in de planning en opmaken personeelsplanning. Pannes in goede banen leiden.

  • Halian - .NET Developer Full Stack (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een .NET Developer voor onze klant De duur van de missie is één jaar geleden Merelbeke.     Vind de informatie hieronder  Je staat in voor het ontwikkelen en aanpassen van webapplicaties en desktopapplicaties, dit zowel binnen project-, onderhoud- als incidentwerking.  Je zal deel uitmaken van een DevFactory of een Applicaties Team, deze teams werken op een Agile manier.   Je zal multifunctioneel ingeschakeld worden op front- en backend ontwikkelingen over de gehele portfolio van applicaties.   Maar vooral binnen .NET ontwikkelingen die plaatsvinden binnen het team van "Applicaties Asset Manangement" waarbij je zal in geschakeld worden in de ontwikkeling van de applicatie die instaat voor het beheer van openbare verlichting en onze bovengrondse assets.   Taken Je schrijft, test (unit tests) en documenteert je ontwikkelingen.  Je hebt ervaring met het designen van software, waarbij je ervaring hebt met het implementeren van design patterns  Je houdt hierbij rekening met ontwikkelingsrichtlijnen en de interne IT-standaarden. Je werkt aan het technisch ontwerp en het ontwikkelen van de oplossing. Je bent in staat om problemen om te zetten in concrete oplossingen. Je werkt actief aan de kennisborging en kennisoverdracht naar je collega's. Je werkt nauw samen met de collega's binnen het ontwikkelteam en alle betrokkenen. Je communiceert met de verschillende betrokken partijen waaronder de service desk, projectleiders, infrastructuurbeheerder, en de hiërarchie. Je ondersteunt collega ontwikkelaars bij het ontwikkelen en het zoeken naar een optimale oplossing. Je werkt mee aan de inschatting en planning van de ontwikkelactiviteiten.    Profiel Je hebt een sterk analytische geest en beschikt over didactische kwaliteiten Doorgedreven kennis van de gebruikte technologieën en tools (aangetoond in de CV van de voorgestelde kandidaat): Uitgebreide en diepgaande kennis van de VB.NET en C#.NET ontwikkelingsomgevingen. ASP.NET 4.5 & MVC 5 ervaring gebruik makend van C# WCF HTML5, JavaScript, JQuery, CSS Sass en Less Doorgedreven kennis Unit testing is een must ! Database servers MS SQL Server 2008-2012, Oracle 11 Visual Studio 2015 en Team Foundation Server 2015 Toad / SQL Server Management Studio Coded UI Testing  CSS JavaScript - Bootstrap  Ervaring: Je hebt ervaring als developer in dezelfde technische omgeving. Je hebt ervaring met ASP.NET, C#. Je hebt ervaring binnen een procesgestuurde organisatie op basis van de ITIL proceswerking. Je hebt ervaring met projectwerking en methodologieën, voornamelijk Agile (Kanban & Scrum) werking. Je hebt ervaring in het bouwen van asset management Vaardigheden: Je beschikt over een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen. Je gaat grondig en zeer nauwkeurig tewerk. Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin en kan zelfstandig werken. Perfecte mondelinge en schriftelijke kennis van het Nederlands   Vaardigheden geselecteerd  Vaardigheid   -   Gevraagd   -   Type antwoord Implementatie en werken met designpatterns Medior (5,00 jaar) Aantoonbare ervaring met de agileprincipes Medior... ...

  • bakkershulp en opkuis (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RUBEN COOLS

    Type: Flexijob

    Flexijob bakkerij voor het week ev. jong gepensioneerde Geen nachtwerk. Geen ervaring vereist. Wel leergierig zijn en intresse voor het product.

Zoek naar antwoorden van Le Logis Familial SA in sociale netwerken
Look for responds of Le Logis Familial SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Le Logis Familial SA. Laat een reactie achter voor Le Logis Familial SA. Le Logis Familial SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Le Logis Familial SA. Leave a respond for Le Logis Familial SA. Le Logis Familial SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Le Logis Familial SA op de google maps. Adres en contacten Le Logis Familial SA
Location of Le Logis Familial SA on the google maps. Address and contacts of Le Logis Familial SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Le Logis Familial SA Le Logis Familial SA: Debo Garage Autohandel | VANDEN BROUCKE FRANS | Rodcraft Benelux BVBA | Mitralux Belgium SA | Computil N.V.

Other related companies as Le Logis Familial SA: Debo Garage Autohandel | VANDEN BROUCKE FRANS | Rodcraft Benelux BVBA | Mitralux Belgium SA | Computil N.V.

Le Logis Familial SA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Habay (Rulles), België. De volledige naam van het bedrijf is Le Logis Familial SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06339630126. Het bedrijf Le Logis Familial SA bevindt zich op het adres: Rue de la Civanne 2,6724. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 939,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 439,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Le Logis Familial SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Le Logis Familial SA is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Le Logis Familial SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Le Logis Familial SA, openstaande posities, locatie van Le Logis Familial SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Le Logis Familial SA is a company, that was registered 1987 in Habay (Rulles) region, Belgium. Full name of company is Le Logis Familial SA, company assigned to the tax number BE06339630126. The company Le Logis Familial SA is located at the address: Rue de la Civanne 2,6724. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 939,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 439,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Le Logis Familial SA were not found.
The main activity of Le Logis Familial SA is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Le Logis Familial SA is not available. You also can look at reviews of Le Logis Familial SA, open positions, location of Le Logis Familial SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Le Logis Familial SA, Habay (Rulles): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Le Logis Familial SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Le Logis Familial SA, Habay (Rulles): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Le Logis Familial SA, employees, financial statistics.