ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL

Contactgegevens ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL

Regio (region): Quaregnon, België

Adres (address): Rue du Village 113,7390, België

Telefoon (phone): 065 76 70 00 065 76 70 00

Fax (fax): 065 79 29 57 065 79 29 57

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL
Products information ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03992675781
Ondernemingsnummer: 3343109130
Hoofdstad (capital): 516,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 699,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL
(Get full report from official database of BE for ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL
Addition kinds of activities for ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL

254102. Kasten, kluisjes en planken | Cabinets, lockers, and shelving
22620106. Schermafdrukken: synthetische vezel- en zijdenweefsels | Screen printing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
22730300. Kunst pleinen | Art squares
27210101. Stripboeken: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Comic books: publishing only, not printed on site
27590900. Schema-, ticket- en tagprints en gravures | Schedule, ticket, and tag printing and engraving
31619901. Attache 'gevallen | Attache' cases
33519902. Brass rollen en tekenen | Brass rolling and drawing
38420406. Corn Remover Pads, Bunion Pads, enz. | Corn remover pads, bunion pads, etc.
39440106. Scooters, kinderen | Scooters, children's
51310203. Toetsen | Buttons

Werken bij ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Blokkentrekker 2 ploegen Estée Lauder (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je draagt zorg voor een goede aanvoer van componenten in de productieruimte Je controleert de productieruimte op de stand van afgewerkte producten Je verzorgt transport naar het magazijn en werkt de producties administratief af d.m.v. scanning Je voert bepaalde controles (batch, aantal, labels,...) uit op componenten en afgewerkte producten

  • poetshulp heuvelland (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan later steeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”!

  • Schoonmaakmedewerker dienstencheques (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: OCMW

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons dienstenchequebedrijf zijn wij op zoek naar een schoonmaakmedewerker. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaak en het normale onderhoud van de woning daar waar de hulpvrager het zelf niet meer kan. Onder woning wordt verstaan: de leefruimte zoals keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer, hall, veranda, e.d. Ramen wassen, de vaatwas van de dag doen, de planten in de woning verzorgen, … behoort eveneens tot je taken.

  • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studenten Verpleegkunde (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Medical

    Type: Studentenjob

    studenten die in de gezondheidszorg zich wensen te verdiepen tijdens de vakantieperiode juli/ augustus/ september kunnen zich aanmelden om in één van onze zorginstellingen aan de slag te gaan. Je wordt mee ingezet in de dagelijkse werking van de dienst waar je terecht komt je werkt mee in de dynamiek van de gezondheidssector Je krijgt de mogelijkheid om je opgedane kennis en vaardigheden toe te passen Je kan de kans grijpen om extra skills te ontwikkelen Bedrijfsprofiel: Niemand is hetzelfde. Elk mens heeft iets moois. En dat vergt tijd om te begrijpen. Want neem je de tijd, dan volgt kwaliteit onvermijdelijk. Bij Select Medical nemen we dan ook oprecht graag de tijd om te luisteren naar de behoeften van zowel de zorginstelling als van de kandidaat werknemer. Select Medical zet zich, vanuit zijn passie voor de mens in om de juiste kandidaten op de juiste plaats te kunnen verbinden in de gezondheidszorg.  Vanuit onze eigen expertise in zowel HR als in de zorgsector begeleiden we de professionals in hun tewerkstellingstraject. Want zo kunnen we de juiste mensen plaatsen binnen de juiste  werkomgeving en kan er echt iets moois ontstaan.

  • Bijlesgever wiskunde (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Onderhoudsmedewerker Sportoase Eburons Dome (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex • Opvolgen van een goed stockbeheer. • Schoonmaakmateriaal onderhouden • Het correct opvolgen van poetsschema’s

  • Pharmaceutical Process Engineer (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben je geboeid door de procesindustrie? Heb je kennis van de geldende cGMP eisen en richtlijnen binnen de farmaceutische sector? Dan ben jij de Pharmaceutical Process Engineer die we zoeken voor onze klant regio Linkeroever! Als Pharmaceutical Process Engineer: Ben je verantwoordelijk voor projecten in de farmaceutische sector. Ben je verantwoordelijk voor de engineering, implementatie en uitvoering van industriële procesinstallaties (zoals CIP, SIP, formulatie installaties, waterbehandelingssystemen, enz.). Ben je mede verantwoordelijk voor het opstellen & aanleveren van project gerelateerde engineering documenten binnen de verschillende projectfases: van conceptueel design tot en met constructie en commissioning. Bewaak je de geleverde prestaties en documentatie van subcontractors. Ben je tijdens de opstartfase verantwoordelijk voor controle van de correcte implementatie conform de gebruikelijke standaarden (e.g. cGMPs) en vooropgesteld design. Ben je verantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van de design-documenten. Kan je samenwerken in een multidisciplinair team (software, E&I). Daarenboven sta je permanent in contact met de klanten, collega´s en subcontractors.

  • Heftruckchauffeur 2-ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentenbedrijf in de regio Ardooie zijn wij op zoek naar een gemotiveerde heftruckbestuurder.

  • Project Manager Business Processes & Systems (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Je werkt mee aan projecten voor onze verschillende operating units (DATS 24, Colruyt Laagste Prijzen, OKay, Bio-Planet, …) en op functionele gebieden zoals Aankoop, Finance, HR of Logistiek. Waar die projecten zoal over gaan? Denk aan de transitzones in alle Colruyt winkels optimaliseren, een maaltijdboxformule ontwikkelen en lanceren, de Baby Aan Boord actie uitwerken, SharePoint technisch uitbouwen als belangrijkste tool om informatie te delen of e-invoicing opzetten met onze leveranciers. Als PM krijg je meteen een flinke verantwoordelijkheid! De grote projecten waar jij bij betrokken bent, hebben een gemiddelde looptijd van 6 maanden tot 1 jaar, hebben budgetten tot 1,5 miljoen euro en worden opgenomen door teams van ongeveer 5 tot 15 personen. Jouw rol is uitdagend en afwisselend. Bovendien kan je terugvallen op een ervaren coach. Zo zien jouw werkdagen eruit: - Je definieert de doelstellingen en scope door de vragen van de opdrachtgever kristalhelder te verwoorden. Je stelt vervolgens in overleg met o.a. analisten of business architect een projectplan op. -Je zet een projectorganisatie op met je team en de andere betrokkenen, zoekt de juiste resources hierbij en motiveert en stuurt je teamleden aan. -Je waakt over de timing, scope en kost en rapporteert regelmatig aan de opdrachtgever. Je stuurt bij waar nodig. -Je stelt een communicatieplan op en maakt een stakeholder- en risicoanalyse die je opvolgt gedurende het project. - Je bent eindverantwoordelijk voor de uiteindelijke realisatie en oplevering. - Je zorgt ervoor dat het project geborgen wordt in de organisatie. - Je sluit het project af en zorgt ervoor dat de lessons learned gedocumenteerd worden. -Je wisselt informatie uit met collega-projectmanagers. Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle, af en toe aan de slag gaan in een van onze satellietlocaties (Deinze, Mechelen, Haasrode, …) is mogelijk. Daarnaast kan het gebeuren dat je interne klanten ter plaatse bezoekt.

  • Meertalig Technisch Commercieel Medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een Meertalig Technisch Commercieel Medewerker. -Assistent van de export manager / key account manager -Rechtstreeks contactpersoon voor de 2 Franstalige verkopers -Orderverwerking en facturatie van de bestellingen van de vestigingen (NL en IT) -Technische vertalingn -Volledige administratieve verwerking van order tot factuur -Telefonisch contact met de klanten -Voorbereiden van contracten, boeken van vluchten en hotels, documentair krediet,...

  • Zelfstandige vertegenwoordigers (LAKEN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: LAKEN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: HOME SWEET HOMES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verkoop van advertenties en advertentieruimte op onze verschillende media

Zoek naar antwoorden van ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL. Laat een reactie achter voor ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL. ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL. Leave a respond for ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL. ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL op de google maps. Adres en contacten ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL
Location of ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL on the google maps. Address and contacts of ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL: PC Stuff (Wallabie) BVBA | Abess BVBA | BEDRIJVENCENTRUM REGIO KORTRIJK | Artifort B.V.B.A. | Eliet N.V.

Other related companies as ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL: PC Stuff (Wallabie) BVBA | Abess BVBA | BEDRIJVENCENTRUM REGIO KORTRIJK | Artifort B.V.B.A. | Eliet N.V.

ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Quaregnon, België. De volledige naam van het bedrijf is ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03992675781. Het bedrijf ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL bevindt zich op het adres: Rue du Village 113,7390. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 516,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 699,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL, openstaande posities, locatie van ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL is a company, that was registered 1999 in Quaregnon region, Belgium. Full name of company is ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL, company assigned to the tax number BE03992675781. The company ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL is located at the address: Rue du Village 113,7390. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 516,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 699,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL were not found.
The main activity of ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL is not available. You also can look at reviews of ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL, open positions, location of ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL, Quaregnon: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL, Quaregnon: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASSURANCES DUVIVIER-SARI SPRL, employees, financial statistics.