'V' - KREDIET

Contactgegevens 'V' - KREDIET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'V' - KREDIET: address, phone, fax, email, website, opening hours

'V' - KREDIET

Regio (region): Antwerpen (Berchem), België

Adres (address): Grote Steenweg 23,2600, België

Telefoon (phone): 03 218 68 17; 03 218 73 61 03 218 68 17; 03 218 73 61

Fax (fax): 03 239 43 27 03 239 43 27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'V' - KREDIET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'V' - KREDIET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'V' - KREDIET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'V' - KREDIET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'V' - KREDIET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'V' - KREDIET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'V' - KREDIET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'V' - KREDIET
Products information 'V' - KREDIET

BTW identificatienummer (tax): BE09853881835
Ondernemingsnummer: 9481170654
Hoofdstad (capital): 945,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 180,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in 'V' - KREDIET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'V' - KREDIET
(Get full report from official database of BE for 'V' - KREDIET)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'V' - KREDIET
Addition kinds of activities for 'V' - KREDIET

32920501. Conduits, asbestcement | Conduits, asbestos cement
33669903. Gietstukken (behalve die), nec, messing | Castings (except die), nec, brass
35719900. Elektronische computers, nec | Electronic computers, nec
51310109. Brei weefsels | Knit fabrics
56610101. Schoenen, op maat | Shoes, custom
58120405. Restaurant, lunchbalie | Restaurant, lunch counter
73599901. Garage faciliteit en gereedschap verhuur | Garage facility and tool rental

Werken bij 'V' - KREDIET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'V' - KREDIET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'V' - KREDIET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'V' - KREDIET. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier frigo (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deins je niet terug voor een koudere werkomgeving? Kun je nauwgezet, gestructureerd en veilig werken? Dan is onderstaande functie je wellicht op het lijf geschreven. Als magazijnier frigo beheer je de flow van onze afgewerkte producten. Ze worden door jou geïdentificeerd, afgevoerd en verzendklaar gemaakt. Meer concreet wil dit zeggen dat je de temperatuur meet van de grondstof, doorstuurt om in te vriezen, orde en netheid in de frigo’s behoudt etc. Je bent ook verantwoordelijk voor het beheren van de stockage van grondstoffen en de grondstofflow. Naast deze taken ben je ook verantwoordelijk voor het opmaken van de stock.

  • NL en/of Fr Enquêteurs (avondshift) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant biedt een volledige service op gebied van academisch onderzoek waarbij de focus op innovatie en vooruitgang een centraal element van hun bedrijfscultuur uitmaakt. Je zal telefonische interviews (B2B) aan de hand van een computergestuurd interviewsysteem afnemen in het kader van onderzoek. Het betreft hier dus geen verkoop!

  • poetshulp dienstencheques regio Wijnegem - Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: PLUMEAU.NET

    Type: Dienstenchequebaan

    poetshulp bij particulieren in de regio Wijnegem-Ranst

  • POETSHULP ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Medewerker lingerieoutlet 2, 3, 4 en 5 nov (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar medewerkers om te werken op een lingerie outlet in Kuurne. Je verwelkomt de klanten en zorgt ervoor dat het magazijn netjes blijft. De outlet zelf gaat door in het weekend van vrijdag 2/11 tot en met maandag 5/11 We zoeken nog medewerkers om te werken op: - vrijdag 2/11 : 10u-18u, met halfuur pauze - zaterdag 3/11 : 10u-18u met halfuur pauze - zondag 4/11: 11u-18u met halfuur pauze +18 jaar - maandag 5/11: 13u-18u met halfuur pauze

  • Gezocht: regisseur - camera technicus om kamp te geven (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Filmen Heb je een passie voor filmen en regisseren en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Tijdens een kamp van 5 dagen breng je de kinderen de eerste kennis mee van het filmen en regisseren. De werking van een camera, en wat zijn de basiselementen om tot een goede film te komen zijn de zaken die aan bod komen. Je begeleidt kinderen tussen 10 en 14 jaar. We hebben camera's voor de kinderen en er is een lespakket beschikbaar.

  • STUDENT VERKOPER VERO MODA Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA NIEUWPOORT IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Jobstudenten (weekend) JBC Mode Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: JBC Mode

    Type: Studentenjob

    Je helpt de verkopers op de afdeling bij het op orde houden van de afdeling. Je helpt daarbij de klanten op een aangename en professionele manier. Je zal indien mogelijk ook ingezet worden bij de kinderanimatie.

  • INDUSTRIEEL ELEKTRICIEN - Logi Technic (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Industrieel Elektricien voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als vaste technieker van Logi-Technic sta je in voor de technische ondersteuning en onderhoud bij onze klanten. Je wordt ingezet op verschillende projecten te Oost-Vlaanderen, waarbij we rekening houden met de woonplaats van de medewerker. Onderstaande taken kunnen tot jouw opdracht behoren: •Elektrische installatietechnieken kennen en toepassen •Elektrische motoren en hun bedieningscomponenten aansluiten •Onderhoud in het elektrisch gedeelte van productie-installaties •Instellingen en storingen verhelpen van elektronische aandrijvingen van elektrische machines (gelijkstroomsturingen, frequentieregelingen) •Elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen

  • Allround Commercieel Expediteur (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Vandaag zoeken we een Allround Commercieel Expediteur (m/v) in de regio Antwerpen voor een kleinere set-up met een onbeperkt aantal mogelijkheden. Onze opdrachtgever is actief in een groeiend logistiek segment en heeft een sterke groei in het vooruitzicht. De Missie: Jij bent verantwoordelijk voor het uitwerken van prijzen voor logistieke diensten. Je negotieert prijzen met de klanten en stelt procedures op. Je behandelt expeditiedossiers van A tot Z, waarbij je je eigen accounts beheert. Je beschikt over volledige autonomie om je functie op termijn uit te bouwen. Je creativiteit ga je ombuigen in het op maat aanbieden van oplossingen voor je klanten. Deze extra service is voor jou een evidentie om de juiste oplossing met de juiste toegevoegde waarde te kunnen bieden. Je houdt van duidelijk targets die in het hier en nu plaatsvinden, maar daarnaast kijk je ook op de lange termijn naar een win-win situatie voor je klanten. Je gaat contracten opstellen en deze controleren en opvolgen. Je buigt je over alle orderbevestigingen, facturatie leidt alles in goede banen.

  • Metser / Diender (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: DE CRAECKER-VLAEMINCK

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een metser / diender met als taken Dienen van een ploeg metsers Snelbouwstenen en façade plaatsen Muren zetten door het metselen van draagelementen (baksteen, bindsteen, gipsblokken, ...) Openingen maken in bestaand metselwerk (ramen, deuren, trapgat, ...) Mortel, vulmiddel, ... klaarmaken en aanbrengen Uitsparingen maken voor latere installaties en inrichtingen (loodgieterij, elektriciteit, rookkanalen, ...) Je kan onmiddellijk starten.

Zoek naar antwoorden van 'V' - KREDIET in sociale netwerken
Look for responds of 'V' - KREDIET in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'V' - KREDIET. Laat een reactie achter voor 'V' - KREDIET. 'V' - KREDIET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'V' - KREDIET. Leave a respond for 'V' - KREDIET. 'V' - KREDIET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'V' - KREDIET op de google maps. Adres en contacten 'V' - KREDIET
Location of 'V' - KREDIET on the google maps. Address and contacts of 'V' - KREDIET

Andere gerelateerde bedrijven als come 'V' - KREDIET 'V' - KREDIET: Verhelst Aannemingen NV | Bouwwerken Vankerckhoven NV | Euro-boissons SA | Vansevenhant | BiteStrike BVBA

Other related companies as 'V' - KREDIET: Verhelst Aannemingen NV | Bouwwerken Vankerckhoven NV | Euro-boissons SA | Vansevenhant | BiteStrike BVBA

'V' - KREDIET is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Berchem), België. De volledige naam van het bedrijf is 'V' - KREDIET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09853881835. Het bedrijf 'V' - KREDIET bevindt zich op het adres: Grote Steenweg 23,2600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 945,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 180,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in 'V' - KREDIET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'V' - KREDIET is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'V' - KREDIET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'V' - KREDIET, openstaande posities, locatie van 'V' - KREDIET op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

'V' - KREDIET is a company, that was registered 1996 in Antwerpen (Berchem) region, Belgium. Full name of company is 'V' - KREDIET, company assigned to the tax number BE09853881835. The company 'V' - KREDIET is located at the address: Grote Steenweg 23,2600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 945,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 180,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in 'V' - KREDIET were not found.
The main activity of 'V' - KREDIET is Insurance Carriers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of 'V' - KREDIET is not available. You also can look at reviews of 'V' - KREDIET, open positions, location of 'V' - KREDIET on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'V' - KREDIET, Antwerpen (Berchem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'V' - KREDIET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'V' - KREDIET, Antwerpen (Berchem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'V' - KREDIET, employees, financial statistics.