Vanden Berghe Jan

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • Vanden Berghe Jan

Contactgegevens Vanden Berghe Jan: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanden Berghe Jan: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanden Berghe Jan

Regio (region): Antwerpen (Hoboken), België

Adres (address): Lieven Bauwensstraat 9,2660, België

Telefoon (phone): 03 827 57 94 03 827 57 94

Fax (fax): 03 828 44 09 03 828 44 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanden Berghe Jan: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanden Berghe Jan"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanden Berghe Jan"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanden Berghe Jan, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanden Berghe Jan. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanden Berghe Jan, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanden Berghe Jan. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanden Berghe Jan
Products information Vanden Berghe Jan

BTW identificatienummer (tax): BE02587249755
Ondernemingsnummer: 9965393066
Hoofdstad (capital): 662,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 155,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Vanden Berghe Jan zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanden Berghe Jan
(Get full report from official database of BE for Vanden Berghe Jan)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanden Berghe Jan
Addition kinds of activities for Vanden Berghe Jan

5023. Woninginrichting | Homefurnishings
20139905. Gehakt vlees, van gekocht vlees | Cured meats, from purchased meat
22110000. Breedgeweven stofmolens, katoen | Broadwoven fabric mills, cotton
39490806. Ping-pong apparatuur en benodigdheden, behalve tafels | Ping-pong equipment and supplies, except tables
51130306. Vouw kartonnen dozen | Folding paperboard boxes
67920000. Olie royalty traders | Oil royalty traders
79290103. Country muziek groepen of artiesten | Country music groups or artists
83220610. Sociale dienstcentrum | Social service center

Werken bij Vanden Berghe Jan: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanden Berghe Jan: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanden Berghe Jan. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanden Berghe Jan. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Collector voor transportbedrijf in Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een klantgerichte Credit Collector voor een transportbedrijf in Berchem. Onze klant is actief in de transportsector te Berchem. Er heerst een dynamische sfeer en de collega's zullen je met een glimlach ontvangen. De klant is vlot te bereiken zowel met het openbaar vervoer als met de wagen. Als Credit Collector ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Stipt en efficiënt opvolgen van betalingstegoeden en -achterstanden (B&B klantenportefeuille) Opvolgen en bewaken van KPI's Opvolgen van openbestaande betalingen met het intern marketing en verkoopsteam Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Monteur dagwerk gezocht! (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: ASAP TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Wingene - Zwevezele zijn wij op zoek naar een monteur. Dit voor het monteren en mechanisch verbinden van metalen stukken.

  • MAGAZIJNIER - HEFTRUCKBESTUURDER (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je komt terecht in een groeiend bedrijf, waar je ingezet wordt voor de algemene magazijnierstaken. Laden & lossen aan de hand van de heftruck, artikelen stockeren, verzamelen van in te laden materiaal... Een deel van het magazijn bevindt zich hierbij buiten.   In deze functie werk je optimaal samen met jouw collega's en ben je polyvalent inzetbaar. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf binnen de bouwsector zijn wij op zoek naar een voltijds HEFTRUCKBESTUURDER.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: BELLA!HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Ik ben op zoek naar een huishoudhulp voor mijn klanten in Genk - Boxberg - Zutendaal -Zonhoven en omgeving (Houthalen- Genk - Hasselt naar keuze) Je staat in voor alle huishoudelijke taken : Het schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen),lappen van de ramen,soms de was doen,strijken enz... Rooster en werkuren zijn samen te bespreken! Het kan parttime zijn en groeien tot fulltime indien gewenst.

  • Werken als huishoudhulp Putte (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Damme-Sijsele-Moerkerke (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent winkelmedewerker (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Studentenjob: Voor een klant in Landen zijn we op zoek naar gemotiveerde en dynamische studenten Voor deze job moet je flexibel zijn. Je zal voornamelijk met de kassa werken. 'S ochtends vroeg starten vormt voor jou geen probleem. Ook ben je bereid om lange dagen te werken. Je loon wordt berekend volgens barema.

  • JOBSTUDENT Chauffeur avondronde (m/v) (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: COMMITTED

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student (m/v) met verantwoordelijkheidsgevoel, die enkele avonden per week (ma-vrij) meedraait in onze distributie rondes. Verblijft u in de omgeving van Willebroek (of omliggende gemeenten), u bent enkele dagen per week beschikbaar tussen 18:30 tot 23:30? U heeft reeds enkele jaren rijervaring (rijbewijs B)? Dan kan u misschien bij ons aan de slag voor het leveren van medicatie aan rustoorden.

  • Verpleegkundige thuiszorg - bijverdienste (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen en inspuitingen. Je helpt hen bij het wassen en de specifieke technische zorgen. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en je staat in voor de totaalzorg. We zoeken verschillende verpleegkundigen die wensen te werken in een flexibel systeem. Je geeft zelf je beschikbaarheden door en op deze basis wordt je deeltijdse planning afgesproken. Ook als je veel beschikbaar bent voor een kortere periode (* 1 maand), kan dit besproken worden. We zoeken mensen die graag zelfstandig werken en de beste thuishulp aan de patiënten willen geven. Je krijgt alle werkmiddelen ter beschikking en je beschikt over een eigen wagen. Je verplaatsingen worden via een kilometervergoeding vergoed.

  • Metser / Diender (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: DE CRAECKER-VLAEMINCK

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een metser / diender met als taken Dienen van een ploeg metsers Snelbouwstenen en façade plaatsen Muren zetten door het metselen van draagelementen (baksteen, bindsteen, gipsblokken, ...) Openingen maken in bestaand metselwerk (ramen, deuren, trapgat, ...) Mortel, vulmiddel, ... klaarmaken en aanbrengen Uitsparingen maken voor latere installaties en inrichtingen (loodgieterij, elektriciteit, rookkanalen, ...) Je kan onmiddellijk starten.

  • METSER - DIENDER (ERPE)

    Regio: ERPE

    Bedrijf: BOUWWERKEN VAN IMPE JURGEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je wordt ingezet voor allerlei taken: bevoorrading van de metselaars, mortel maken, kleine afbraakwerken, werf opkuisen, stelling meehelpen opzetten, plakking afschieten, enz... en kan ook waar nodig bijspringen in het metsen van binnenmuren. Je bent bereid om eventueel via IBO contract een opleiding op de werkvloer te volgen.

  • Splendit - Business Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently on the lookout for business analysts for Brussels, Gent and Antwerp. Business Analyst Responsibilities Study the systems and operations and identify the scope of the problem - Done from the perspective of the business domain to which the project/issue belongs Liaise with key stakeholders and conduct brainstorming sessions to get exact requirements. Analyze the problem from different angles and perform gap analysis. Discuss the problem with the technical team and recommend technology needed to address the same Document exact business needs along with both functional and non-functional requirements. Prepare use cases, business requirements documents (BRD), system requirements specification (SRS) documents and other functional documents Based on system needs, create prototype, wireframes, mockups and screens. For large projects, data and process models also needs to be created. Interact with the development team and help them understand the technical aspects of the solution. Oversee the development, conduct meetings and perform project management. Conduct usability and functional testing and recommend corrective and preventive actions. Present the developed solution to the concerned audience and solicit feedback. Participate in migration, handover, end user training and deployment activities. Skills Analytical and problem solving skills Comprehension and interpretation capabilities Exceptional command over verbal and written communication Interpersonal skills Management skills Knowledge of software development methodologies ( Waterfall model, Rapid Application Development, Agile Software Development) Understanding of business concepts and cognizance of technical frameworks Data modeling and data mining skills Hands-on experience on different testing methods (unit, functional, system, integration, acceptance,...) You speak fluent English, Dutch and/or French What SplendIT offers With SplendIT you're not just taking any IT job. In actuality you are choosing to work in a fast evolving environment where you are being seen as a high added value in a team of professionals. Therefore we offer challenging projects accompanied by a competitive salary. A career within SPLENDIT is a conscious choice for a challenging job with real growth opportunities in an innovative environment and an emphasis on social relevance. Are you an IT'er in body and mind and looking to join our team of professionals? Do not hesitate to contact us.

Zoek naar antwoorden van Vanden Berghe Jan in sociale netwerken
Look for responds of Vanden Berghe Jan in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanden Berghe Jan. Laat een reactie achter voor Vanden Berghe Jan. Vanden Berghe Jan bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanden Berghe Jan. Leave a respond for Vanden Berghe Jan. Vanden Berghe Jan on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanden Berghe Jan op de google maps. Adres en contacten Vanden Berghe Jan
Location of Vanden Berghe Jan on the google maps. Address and contacts of Vanden Berghe Jan

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanden Berghe Jan Vanden Berghe Jan: Broeckaert Dino | A nv Home Service NV | Goodwill Karting NV | All-System NV | Iecon International

Other related companies as Vanden Berghe Jan: Broeckaert Dino | A nv Home Service NV | Goodwill Karting NV | All-System NV | Iecon International

Vanden Berghe Jan is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Hoboken), België. De volledige naam van het bedrijf is Vanden Berghe Jan, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02587249755. Het bedrijf Vanden Berghe Jan bevindt zich op het adres: Lieven Bauwensstraat 9,2660. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 662,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 155,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Vanden Berghe Jan zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vanden Berghe Jan is Motorvrachtvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanden Berghe Jan is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanden Berghe Jan, openstaande posities, locatie van Vanden Berghe Jan op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vanden Berghe Jan is a company, that was registered 1988 in Antwerpen (Hoboken) region, Belgium. Full name of company is Vanden Berghe Jan, company assigned to the tax number BE02587249755. The company Vanden Berghe Jan is located at the address: Lieven Bauwensstraat 9,2660. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 662,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 155,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Vanden Berghe Jan were not found.
The main activity of Vanden Berghe Jan is Motor Freight Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanden Berghe Jan is not available. You also can look at reviews of Vanden Berghe Jan, open positions, location of Vanden Berghe Jan on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanden Berghe Jan, Antwerpen (Hoboken): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanden Berghe Jan, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanden Berghe Jan, Antwerpen (Hoboken): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanden Berghe Jan, employees, financial statistics.