SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV

Contactgegevens SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV

Regio (region): Schoten, België

Adres (address): Korte Kopstraat 21-23,2900, België

Telefoon (phone): 03 685 02 02 03 685 02 02

Fax (fax): 03 685 03 43 03 685 03 43

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV
Products information SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV

BTW identificatienummer (tax): BE09167510986
Ondernemingsnummer: 3087402343
Hoofdstad (capital): 639,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 362,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV
(Get full report from official database of BE for SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV
Addition kinds of activities for SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV

513704. Accessoires voor vrouwen en kinderen | Women's and children's accessories
23710000. Bontgoederen | Fur goods
26560202. Ijscontainers: gemaakt van gekochte materialen | Ice cream containers: made from purchased material
29510103. Gecreosoteerde houten plaveiselblokken | Creosoted wood paving blocks
32610103. Waskabels, glanzend china | Laundry trays, vitreous china
33120202. Sponge ijzer | Sponge iron
36799914. Tube transformator assemblies gebruikt bij het afvuren van elektronische buizen | Tube transformer assemblies used in firing electronic tubes
50880200. Combatvoertuigen | Combat vehicles
72990800. Steekdiensten | Stitching services
76999904. Paard getrokken voertuig reparatie | Horse drawn vehicle repair

Werken bij SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Teammember Okay compact Grootserment (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • INDUSTRIEEL SCHILDER/STRALER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant regio Groot-Eeklo zoekt Forum verschillende industriële schilders/stralers. In een klein team ga je op verplaatsing naar werven regio Vlaanderen. Jouw takenpakket: - Voorbereidend werk: Ontroesten, ontvetten en reinigen van diverse bruggen, kranen en gebouwen - Afwerking: schilderen met rol, borstel, pistool van diverse bruggen, kranen en gebouwen

  • Chauffeur CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de regio van Tongeren zijn we op zoek naar een chauffeur CE M/V Je staat in voor de nationale distributie van: verpakkingsmaterialen, bloemen, sanitair, ... Ritten over heel België Werken met trekker-oplegger

  • Elektromechanieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken momenteel voor snelle opstart regio Gent een electromechanieker 2 ploegen. Zelfstandig een machinepark elektrisch en mechanisch onderhouden

  • Huishoudhulp Kortrijk en omgeving (M/V) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij particuliere gezinnen uit Kortrijk en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met fiets of bus. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 13 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

  • Student tuinonderhoud (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf actief in tuinonderhoud zijn we op zoek naar een student die 4u per week kan werken vanaf april tot eind september.

  • JOBSTUDENT ZORG M/V (weekendwerker) (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: WZC IRIS

    Type: Studentenjob

    De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren. Het is een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen daarvoor de basis. Orelia staat garant voor een kwalitatieve zorg, om deze verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een super gemotiveerde zorgstudent. Als gedreven student heb je een hart voor ouderen. Je job is heel divers. Samen met je collega’s sta je in voor de verzorging van de bewoners en bied je praktische hulp wanneer het hen wat moeilijker gaat. Je herkent de noden van de bewoner, hebt aandacht voor de omgeving en signaleert zijn/haar evolutie. Je doet er alles aan opdat onze bewoners zich thuis voelen, altijd met respect voor ieders eigenheid, behoeften en privacy. Duur en aantal uren in overleg af te spreken.

  • Telesecretariaatsmedewerker (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: TELESECRETARIAAT.PRO

    Type: Vaste Job

    Als (tele)-secretariaatsmedewerker beantwoord je oproepen voor, van en in naam van andere bedrijven en rapporteert deze aan de bevoegde contactpersoon, sommige oproepen verbind je ook door met medewerkers van het bedrijf zelf. Voor verschillende van onze klanten beheren we ook een (online) agenda en worden afspraken vastgelegd in functie van hun richtlijnen. Het gaat hier dan om artsen, advocaten, dierenartsen, banken, verzekeraars,... Je zorgt er ook voor dat noodlijnen bemand worden en zorgt er voor dat aan elke oproep onmiddellijk gevolg wordt gegeven. Je bent als het ware de telefoniste van tientallen bedrijven op het zelfde moment. Je werkpost bestaat uit een computer en een aangepast telefoontoestel.

  • ADVISORS ENECO (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: IN2COM

    Type: Vaste Job

    Voor de energieleverancier Eneco zijn we op zoek naar commerciële profielen. De Advisors krijgen inkomende oproepen van mensen die meer informatie wensen over de verschillende producten van Eneco. Het is dan aan de Advisors om de potentiële klanten te overtuigen een contract bij Eneco te nemen. Door middel van een aantal gerichte vragen kunnen ze een persoonlijk interessant voorstel doen. We zoeken dus empathische profielen die de behoeften van de prospecten kunnen vaststellen en zo de juiste Eneco producten kunnen voorstellen als oplossingen op maat. Bij Eneco staat klantvriendelijkheid centraal: een beleefde houding en een glimlach in de stem zijn noodzakelijk. Daarnaast volgen de Advisors hun dossiers via outbound campagnes persoonlijk op. Andere outbound activiteiten betreffen het terugbellen van klanten, bellen naar mensen die aangeven te verhuizen en dergelijke. Cold calling behoort niet tot het takenpakket. We zijn op zoek naar collega’s die een uitdaging niet uit de weg gaan en zich constant willen verbeteren waarbij wij hen de nodige ondersteuning en hulp op maat bieden. Er is een initiële opleiding voorzien die wordt aangevuld met workshops en refreshes doorheen de carrière bij in2com.

  • Quality Officer - Voeding (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Quality Officer (m/v) kom je terecht in een team. Samen met de Quality Engineers ga jij meewerken op volgende zaken: - implementatie van het volledige kwaliteitsgebeuren en je doet dit met focus op KPI's en objectieven van het team. - implementeren en behouden van de hoogste kwaliteitsstandaarden in samenwerking met productie. - implementeren en monitoren van alle projecten die gelinkt zijn aan continue kwaliteitsverbetering. - valideren van nieuwe producten. - toepassen van de HACCP-procedures en de standaarden van voedselveiligheid. - mee verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de externe reiniging. - mee verantwoordelijk voor de training mbt de toepassing van kwaliteitsprocedures en het delen van kwaliteitsinfo. - je speelt een belangrijke rol in het opvolgen van de klanteneisen van bepaalde retailklanten. - opvolgen van fooddefense.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Computer Recruitment Services - Penetration Tester (IT Security Analyst) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Background As a global critical financial infrastructure, the protection of the bank information and assets is fundamental to the company's business. Security is at the core of our services, firmly Embedded in the management systems and processes of the company. You will be joining our Group Security & Business Resilience (GSBR) in charge of putting in place the required controls to adequately and effectively protect our information assets. Role You will join Security Assurance & Testing team who manage and coordinate: Testing of critical security controls Relationship with regulators, Cyber dashboard & Reporting Security governance structures (Group Security Committee, Service Dialogues...) Penetration testing Red team Exercises Entity-based stakeholders (CTOs, BISO) The main responsibilities for the candidate are: Plan & coordinate penetration tests with external provider Analyze penetration test reports and produce digests/synopsis Present & discuss the outcome of the Pen Test results to all relevant stakeholders Ensure the timely and effective remediation of security weaknesses and defects revealed in penetration testing activities Maintain an operational dashboard of applications/infrastructure/other assets requiring the testing, based upon schedules/frequencies Define, produce and publish compliance reporting Skills and experience required be a team player who communicates in an open, respectful and constructive way with her/his customers and peers, both verbally and in writing. The candidate will take ownership and ensure that organizational quality standards are met. be a very good communicator in English, both verbal and written, and able to discuss and defend the security interests with individuals and groups of Senior business people as well as deep technical IT experts. proven experience in security risk assessments, development of functional security requirements, process design and management reporting. Experience in security design, architecture and project management is a strong advantage. Familiarity with industry best practices in key domains: penetration testing, application/infra/network security, identity and access management, and secure development on all platforms. Sound security design principles, based on confidentiality, integrity and availability requirements and other ISO27002 security principles are an asset; Application security knowledge with a good understanding of software development and OWASP guidelines Sufficient background knowledge with regard to network principles and protocols used in WAN and LAN's, DMZ, Internet security, , network segregation Experience with a subset of Unix, Windows System, tandem, Mainframe security and assurance Preferred professional certifications are CISSP, GIAC, CISM, CISA, ISO 27001 LA/LI. Language: English Details Reference: NK385 Location: Brussels Rate: 600-625 euros per day Duration: 9 months Start date: ASAP

Zoek naar antwoorden van SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV in sociale netwerken
Look for responds of SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV. Laat een reactie achter voor SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV. SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV. Leave a respond for SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV. SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV op de google maps. Adres en contacten SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV
Location of SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV on the google maps. Address and contacts of SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV: Portrait Studios | Ballerina Küchen | A&P LETTERING SA | Mertens & Zoon B.V.B.A. | Jacques Werbrouck

Other related companies as SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV: Portrait Studios | Ballerina Küchen | A&P LETTERING SA | Mertens & Zoon B.V.B.A. | Jacques Werbrouck

SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Schoten, België. De volledige naam van het bedrijf is SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09167510986. Het bedrijf SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV bevindt zich op het adres: Korte Kopstraat 21-23,2900. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 639,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 362,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV, openstaande posities, locatie van SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV is a company, that was registered 2015 in Schoten region, Belgium. Full name of company is SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV, company assigned to the tax number BE09167510986. The company SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV is located at the address: Korte Kopstraat 21-23,2900. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 639,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 362,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV were not found.
The main activity of SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV is Services, Not Elsewhere Classified, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV is not available. You also can look at reviews of SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV, open positions, location of SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV, Schoten: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV, Schoten: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV, employees, financial statistics.