ACE-Mobilier Urbain SA

Contactgegevens ACE-Mobilier Urbain SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACE-Mobilier Urbain SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACE-Mobilier Urbain SA

Regio (region): Charleroi (Monceau-sur-Sambre), België

Adres (address): Rue de Trazegnies 500,6031, België

Telefoon (phone): 071 31 05 06 071 31 05 06

Fax (fax): 071 31 05 04 071 31 05 04

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACE-Mobilier Urbain SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACE-Mobilier Urbain SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACE-Mobilier Urbain SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACE-Mobilier Urbain SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACE-Mobilier Urbain SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACE-Mobilier Urbain SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACE-Mobilier Urbain SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACE-Mobilier Urbain SA
Products information ACE-Mobilier Urbain SA

BTW identificatienummer (tax): BE02081054687
Ondernemingsnummer: 7144378662
Hoofdstad (capital): 555,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 510,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ACE-Mobilier Urbain SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACE-Mobilier Urbain SA
(Get full report from official database of BE for ACE-Mobilier Urbain SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACE-Mobilier Urbain SA
Addition kinds of activities for ACE-Mobilier Urbain SA

13219908. Productie van aardgas vloeistoffen | Natural gas liquids production
28190604. Isotopen, radioactief | Isotopes, radioactive
30810000. Niet-ondersteunde kunststoffolie en vel | Unsupported plastics film and sheet
33550202. Staven, gerold, aluminium | Rods, rolled, aluminum
76220303. Tape recorder reparatie | Tape recorder repair

Werken bij ACE-Mobilier Urbain SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACE-Mobilier Urbain SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACE-Mobilier Urbain SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACE-Mobilier Urbain SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur staalbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant, gelegen in Opglabbeek, gaan we op zoek naar een monteur staalbouw. - Als monteur staalbouw monteer je metaalconstructies, plaats je plinten, leg je welfsels en monteer je daken en wanden. - Je bent in staat om kleine aanpassingen te doen zoals gaten boren, kleine laswerken uitvoeren,... . - Je staat zelf in voor je materiaalbeheer en het onderhoud van het materiaal.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER 2 ploegen Waregem m/v (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Waregem, zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker M/V Als onderhoudstechnieker maak je deel uit van het technisch onderhoudsteam. Je bent verantwoordelijk voor het bedrijfsklaar houden van het machinepark. Je staat in voor het instellen en afregelen van mixers en afvulmachines. Tenslotte ben je ook verantwoordelijk voor het dagelijks preventief onderhoud en herstellingen.

  • Operator PU Carroussel vaste nacht (h/f) (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale producent van rubber zijn wij dringend op zoek naar machine operatoren. Je bent actief aan de polyurethaanmachine voor het maken van veiligheidslaarzen Functie : Je hebt ervaring in een productieomgeving Je bent gemotiveerd, flexibel ingesteld en toont betrokkenheid Je werkt nauwgezet en kwaliteitsbewust je communiceert en werkt graag samen met anderen Je denkt mee tijdens het productieproces en hebt oog voor een nette werkplek Eigen vervoer is noodzakelijk Zeer goede kennis van het Nederlands

  • Junior process engineer (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: GO4JOBS Bornem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - omvormen van project eisen in een controle software; - aanpassen van huidige sturingen naar klantenwensen; - visualisatie van hydraulische en thermische processen; - documentatie en archivering van nieuwe sturingen.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES regio Deinze - Eke - Zulte (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN - kan deeltijds of voltijds U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Herne (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Drongen, DRINGEND solliciteer via sms (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • LESGEVER ZWEMMEN/REDDER (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een opdracht zwemmen en redden op 7 november in Oostkamp zijn we op zoek naar een losse lesgever. De opdracht vindt plaats van 13:00-15:00 uur. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Studentenjob - magazijnmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IM PRESS

    Type: Studentenjob

    Im Press bvba is een kleine KMO, gevestigd in KORTRIJK CENTRUM. Wij zijn Belgisch marktleider in stempels en naamplaten. Onze klanten zijn kantoorvakhandels, winkelketens en rechtstreekse afnemers. Als moderne organisatie zijn wij ook toonaangevend in e-commerce. Wegens sterke groeiperspectieven wensen wij ons team uit te breiden met een (m/v) PART-TIME MAGAZIJNMEDEWERKER ORDERPICKER – BEHANDELING ORDERS – VERZENDING Functie: Als orderpicker ben je voornamelijk bezig met het verzamelen en verwerken van goederen. Je pickt de artikelen aan de hand van een orderlijst uit het magazijn, waarna je deze verwerkt (montage van stempels) - je staat in voor het verpakken en verzenden van de goederen – receptie van goederen en aanvullen van het magzijn. Profiel: Je bent gemotiveerd en kan nauwkeurig werken – je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk, dit omdat je de orders moet kunnen lezen en begrijpen – enige PC ervaring.

  • Sales/Marketing Talent (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: CRE8

    Type: Vaste Job

    Cre8 Websolutions is een enthousiast team van jonge mensen die werken aan de producten Comanage (https://www.comanage.me) en Orderit (https://www.orderit.me). Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deze producten verder uit te bouwen en te verbeteren. Als Sales/marketing talent bouw je mee aan de digitale strategie om onze producten te promoten. Jouw hoofdtaak is sales en je gaat de baan op om onze producten te verkopen. Specifiek zal dat comanage.be zijn ons eigen online facturatie systeem.

  • Relaxatietherapeut(e) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: EMILY VANDENBUSSCHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbreiding van Praktijk De Kade zijn we op zoek naar een relaxatietherapeut(e).

  • Ploegbazen HVAC (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DAENINCK & DEWEERDT

    Type: Werfreserve

    Je bent als ploegbaas HVAC verantwoordelijk voor de opvolging van het volledige HVAC-project op de werf. Je zorgt ervoor dat alle materialen die nodig zijn aanwezig zijn op de werf. Je stuurt een groep monteurs aan.

Zoek naar antwoorden van ACE-Mobilier Urbain SA in sociale netwerken
Look for responds of ACE-Mobilier Urbain SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACE-Mobilier Urbain SA. Laat een reactie achter voor ACE-Mobilier Urbain SA. ACE-Mobilier Urbain SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACE-Mobilier Urbain SA. Leave a respond for ACE-Mobilier Urbain SA. ACE-Mobilier Urbain SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACE-Mobilier Urbain SA op de google maps. Adres en contacten ACE-Mobilier Urbain SA
Location of ACE-Mobilier Urbain SA on the google maps. Address and contacts of ACE-Mobilier Urbain SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ACE-Mobilier Urbain SA ACE-Mobilier Urbain SA: Blaise Autobus & Autocars SPRL | Altys Belgium SA | Indugas | Amy N.V. | Alu. Gieterij Thys bvba

Other related companies as ACE-Mobilier Urbain SA: Blaise Autobus & Autocars SPRL | Altys Belgium SA | Indugas | Amy N.V. | Alu. Gieterij Thys bvba

ACE-Mobilier Urbain SA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Charleroi (Monceau-sur-Sambre), België. De volledige naam van het bedrijf is ACE-Mobilier Urbain SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02081054687. Het bedrijf ACE-Mobilier Urbain SA bevindt zich op het adres: Rue de Trazegnies 500,6031. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 555,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 510,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ACE-Mobilier Urbain SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACE-Mobilier Urbain SA is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACE-Mobilier Urbain SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACE-Mobilier Urbain SA, openstaande posities, locatie van ACE-Mobilier Urbain SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACE-Mobilier Urbain SA is a company, that was registered 1988 in Charleroi (Monceau-sur-Sambre) region, Belgium. Full name of company is ACE-Mobilier Urbain SA, company assigned to the tax number BE02081054687. The company ACE-Mobilier Urbain SA is located at the address: Rue de Trazegnies 500,6031. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 555,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 510,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ACE-Mobilier Urbain SA were not found.
The main activity of ACE-Mobilier Urbain SA is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ACE-Mobilier Urbain SA is not available. You also can look at reviews of ACE-Mobilier Urbain SA, open positions, location of ACE-Mobilier Urbain SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACE-Mobilier Urbain SA, Charleroi (Monceau-sur-Sambre): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACE-Mobilier Urbain SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACE-Mobilier Urbain SA, Charleroi (Monceau-sur-Sambre): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACE-Mobilier Urbain SA, employees, financial statistics.