Maertens Mario Sport BVBA

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • Maertens Mario Sport BVBA
Private companiesSocial Services • Maertens Mario Sport BVBA

Contactgegevens Maertens Mario Sport BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Maertens Mario Sport BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Maertens Mario Sport BVBA

Regio (region): Evergem, België

Adres (address): Schoonstraat 2,9940, België

Telefoon (phone): 09 253 52 95 09 253 52 95

Fax (fax): 09 253 52 99 09 253 52 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Maertens Mario Sport BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Maertens Mario Sport BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Maertens Mario Sport BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Maertens Mario Sport BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Maertens Mario Sport BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Maertens Mario Sport BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Maertens Mario Sport BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Maertens Mario Sport BVBA
Products information Maertens Mario Sport BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09194152832
Ondernemingsnummer: 6551666259
Hoofdstad (capital): 408,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 596,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Maertens Mario Sport BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Maertens Mario Sport BVBA
(Get full report from official database of BE for Maertens Mario Sport BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Maertens Mario Sport BVBA
Addition kinds of activities for Maertens Mario Sport BVBA

349899. Geproduceerde pijp en toebehoren, nec | Fabricated pipe and fittings, nec
363299. Huishoudelijke koelkasten en diepvriezers, nec | Household refrigerators and freezers, nec
824300. Gegevensverwerkende scholen | Data processing schools
10210100. Koperertsmijnen en -bereiding | Copper ore mining and preparation
35890102. Kookapparatuur, commercieel | Cooking equipment, commercial
36949904. Breaker punt sets, verbrandingsmotor | Breaker point sets, internal combustion engine
51990900. Schuim en rubber | Foams and rubber

Werken bij Maertens Mario Sport BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Maertens Mario Sport BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Maertens Mario Sport BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Maertens Mario Sport BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur glasband (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zeer stabiel bedrijf, gelegen te Lokeren, dat sinds 1945 vol passie in hun productieafdeling houten buitenschrijnwerk van de hoogste kwaliteit vervaardigd zijn we op zoek naar een ervaren plaatser van sluitwerk of het plaatsen van glas dit graag te combineren met siliconen en kleinhouten kleven. Ben jij een vakman in hart en nieren? Werk jij graag mee aan het realiseren van het droomproject? Dan ben jij onze geschikte kandidaat!

  • Medewerker broodjeszaak tankstation (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Broodjes en snacks maken en verkopen * Leveringen ontvangen * Bestellingen maken * Ontbijt- en dessertkoeken maken * Klanten bedienen * Zorgen voor een nette en propere toonbank

  • Parkeerwachter m/v (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een parkeerwachter die graag buiten vertoeft. Voor deze job mag je je verwachten aan een breed en gevarieerd takenpakket, namelijk: - Je houdt toezicht op het betalend parkeren, alsook op de parkeerduur- beperkingen; - Regelmatige rondgang door de blauwe zones en zones voor betalend parkeren op basis van geldende instructies; - Nazicht van de goede werking van parkeerautomaten en wegsignalisatie (markering, borden) en informatiedoorstroming naar OPC omtrent parkeernoden op het openbaar domein; - Controle van de geparkeerde wagens op een geldig ticket of een geldige bewonerskaart, parkeerschijf of andere geldende kaarten; - Bij vaststelling van een inbreuk (geen/verkeerd/verstreken ticket of bewonerskaart,…): registratie van de inbreuk = ingeven van een aantal basisgegevens (plaats en tijdstip van de vaststelling, wagen) in de handterminal in combinatie met het nemen van een foto + printen van een retributie; - Je gaat in dialoog en hebt interactie met de burger omtrent de toepassing van het parkeerreglement; - Tot slot laad je de gegevens van het apparaat en stel je rapporteringen op (logboek).

  • JUNIOR DOSSIERBEHEERDER LEVENSVERZEKERINGEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je functioneert binnen een team van dossierbeheerders, aangestuurd door een teamleider en bent verantwoordelijk voor volgende taken: Opmaak, beheer en uitbetaling van polissen levensverzekeringen, van aanvraag tot beëindiging Aanvragen van en wijzigingen in de polis toetsen aan het acceptatiekader en het mogelijke risico, waarbij je beslist een aanvraag of wijziging te aanvaarden Nauwgezet opvolgen van de aan jouw toegewezen dossiers     Bedrijfsprofiel: Voor een bank-en verzekeringsgroep met vestiging te Antwerpen zoeken wij een DOSSIERBEHEERDER met interesse in het domein van verzekeringen.

  • Part time medewerker koffiebar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een medewerker in een gezellige koffiebar. Je helpt bij het maken van broodjes, salades en dranken. Een ervaring met het zetten van koffie's, cappucino's, latte's ed. is een plus maar geen vereiste want een opleiding wordt voorzien.

  • Huishoudhulp regio Landen (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: T-IINTERIM GENK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ben je verantwoordelijk voor de  huishoudelijke taken bij je gezinnen.  Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Diepenbeek (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Diepenbeek. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • STUDENTENJOB: magazijnwerk 2 dagen/week (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je een hogeschool- of universiteit student en minimum 2 dagen per week beschikbaar? Je wenst graag wat centjes bij te verdienen? Wij zoeken een student om mee te helpen in een magazijn: laden/lossen, eenvoudig administratief werk, meehelpen in het atelier,...

  • Chauffeur CE GA ADR pendelritten (VAC140B) (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Pendelchauffeur CE gezocht die zelf kan/wil laden en lossen. Dagritten tussen de depots en de verwerkers. Als chauffeur sta je in voor het ophalen van gevaarlijk afval op de verschillende sites van onze klant. Je dag begint tussen 05.00 en 06.00 uur en je werkt ca. 10 tot 12 uur per dag. Je laadt zelf of je wordt door de klant dmv een heftruck geladen. Je lost op de verwerking te Beerse, Luik of in het buitenland. Jij draagt zorg voor de administratie van de goederen en het leeggoed. Laden en lossen van de palletgoederen gebeurt met een transpallet. Je rijdt met een combinatie trekker-oplegger. Voor deze functie heb je ADR I (colli) nodig. Opleiding gebeurt ‘on the job’ Je gaat mee met een peterchauffeur die jou de kneepjes van het vak leert. Interesse, bel dan.

  • Werkplaatsverantwoordelijke (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: A.A. Lascon bvba

    Type: Vaste Job

    PROFIEL Ben jij een enthousiaste, leergierige metaalbewerker? Kan en wil je verantwoordelijkheid opnemen? Heb je kennis van lassen en planlezen? Dan hebben wij de functie voor jou! Als atelierverantwoordelijke vorm jij de link tussen atelier en ontwerper. Je stuurt het team van ateliermedewerkers aan en je zorgt ervoor dat alles vlot verloopt. Daarnaast wil je zelf ook de handen uit de mouwen steken om mee te werken in het atelier. VEREISTE KWALIFICATIES Je kan (TIG-)lassen en planlezen. Je hebt ervaring in het metaal maar wil wat meer verantwoordelijkheid opnemen. Je hebt een goeie attitude en wil graag een combinatie van leidinggeven en meewerken. JOBGERELATEERDE COMPETENTIES - De conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages controleren - De materialen en de laswijzen bepalen op basis van instructies, technische documenten, plannen, ... - De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst - De verbindingen voorbereiden en de stukken, platen, buizen of profielen onderling of op een drager positioneren - Fouten evalueren en de nodige hernemingen of afwerkingsbewerkingen uitvoeren (lasnaden, afzettingen, oppervlaktestaat, ...) - Het materieel controleren en de lasparameters (intensiteit, debiet, ...) regelen volgens het materiaal en de uit te voeren lasverbindingen - Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen - Wijzigingen voorstellen en mee de werkwijze voor het lassen bepalen

  • keukenmedewerker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    Verzorgen van de koude kant in de keuken , voorbereidingen doen voor de feesten , hapjes maken ...................................

Zoek naar antwoorden van Maertens Mario Sport BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Maertens Mario Sport BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Maertens Mario Sport BVBA. Laat een reactie achter voor Maertens Mario Sport BVBA. Maertens Mario Sport BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Maertens Mario Sport BVBA. Leave a respond for Maertens Mario Sport BVBA. Maertens Mario Sport BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Maertens Mario Sport BVBA op de google maps. Adres en contacten Maertens Mario Sport BVBA
Location of Maertens Mario Sport BVBA on the google maps. Address and contacts of Maertens Mario Sport BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Maertens Mario Sport BVBA Maertens Mario Sport BVBA: Frisomat NV | Fischbein SA | ANDREAS MITRAKAS | CORNA-GLAMO | Scholengemeenschap Sint-Maarten

Other related companies as Maertens Mario Sport BVBA: Frisomat NV | Fischbein SA | ANDREAS MITRAKAS | CORNA-GLAMO | Scholengemeenschap Sint-Maarten

Maertens Mario Sport BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Evergem, België. De volledige naam van het bedrijf is Maertens Mario Sport BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09194152832. Het bedrijf Maertens Mario Sport BVBA bevindt zich op het adres: Schoonstraat 2,9940. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 408,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 596,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Maertens Mario Sport BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Maertens Mario Sport BVBA is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Maertens Mario Sport BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Maertens Mario Sport BVBA, openstaande posities, locatie van Maertens Mario Sport BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Maertens Mario Sport BVBA is a company, that was registered 2006 in Evergem region, Belgium. Full name of company is Maertens Mario Sport BVBA, company assigned to the tax number BE09194152832. The company Maertens Mario Sport BVBA is located at the address: Schoonstraat 2,9940. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 408,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 596,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Maertens Mario Sport BVBA were not found.
The main activity of Maertens Mario Sport BVBA is Social Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Maertens Mario Sport BVBA is not available. You also can look at reviews of Maertens Mario Sport BVBA, open positions, location of Maertens Mario Sport BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Maertens Mario Sport BVBA, Evergem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Maertens Mario Sport BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Maertens Mario Sport BVBA, Evergem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Maertens Mario Sport BVBA, employees, financial statistics.