Koffieboontje ('t)-Linskens Johan

Particuliere bedrijvenRubber en diverse plastic producten • Koffieboontje ('t)-Linskens Johan
Private companiesRubber and Miscellaneous Plastic Products • Koffieboontje ('t)-Linskens Johan

Contactgegevens Koffieboontje ('t)-Linskens Johan: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Koffieboontje ('t)-Linskens Johan: address, phone, fax, email, website, opening hours

Koffieboontje ('t)-Linskens Johan

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Hallenstraat 4,8000, België

Telefoon (phone): 050 33 80 27 050 33 80 27

Fax (fax): 050 34 39 04 050 34 39 04

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Koffieboontje ('t)-Linskens Johan: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Koffieboontje ('t)-Linskens Johan"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Koffieboontje ('t)-Linskens Johan"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Koffieboontje ('t)-Linskens Johan, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Koffieboontje ('t)-Linskens Johan. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Koffieboontje ('t)-Linskens Johan, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Koffieboontje ('t)-Linskens Johan. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Koffieboontje ('t)-Linskens Johan
Products information Koffieboontje ('t)-Linskens Johan

BTW identificatienummer (tax): BE01662475585
Ondernemingsnummer: 1149139404
Hoofdstad (capital): 477,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 602,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Koffieboontje ('t)-Linskens Johan zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Koffieboontje ('t)-Linskens Johan
(Get full report from official database of BE for Koffieboontje ('t)-Linskens Johan)

Aanvulling soorten activiteiten voor Koffieboontje ('t)-Linskens Johan
Addition kinds of activities for Koffieboontje ('t)-Linskens Johan

254100. Houten scheidingswanden en armaturen | Wood partitions and fixtures
01339900. Suikerriet en suikerbietjes, nec | Sugarcane and sugar beets, nec
09129910. Zalm, vangst van | Salmon, catching of
20510212. Gistgoed, zoet: behalve bevroren | Yeast goods, sweet: except frozen
20850104. Graanalcohol voor medische doeleinden | Grain alcohol for medicinal purposes
22110201. Corset stoffen, katoen | Corset fabrics, cotton
24219901. Box timmerhout | Box lumber
35450317. Meters (gereedschapstoebehoren) | Gauges (machine tool accessories)
50320501. Cinders | Cinders
96610402. Ruimteonderzoek en -technologie, staatsregering | Space research and technology, state government

Werken bij Koffieboontje ('t)-Linskens Johan: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Koffieboontje ('t)-Linskens Johan: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Koffieboontje ('t)-Linskens Johan. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Koffieboontje ('t)-Linskens Johan. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND productiemedewerkers gezocht voor Dacor in Zwijnaarde! (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DACOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze vestiging in Zwijnaarde zijn we op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Vanaf half september/begin oktober verwachten we hier een drukke periode naar aanloop van de eindejaarsfeesten. De productie in Dacor is onderverdeeld in 2 productieprocessen: ham en paté. Je komt nooit rechtstreeks in contact met het vlees aangezien je steeds handschoenen, een mondmasker, laarzen en een vest draagt. De werkomstandigheden voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. Je zal ingezet worden op verschillende posten: Kokerij

  • Verko(o)p(st)er interieurzaak m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een gevestigde waarde in de verkoop van interieur- en decoratie materialen voor particuliere en professionele klanten. Om de verdere groei in het bedrijf en de ondersteuning van hun filiaal te garanderen zijn ze op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als verkoper ben je verantwoordelijk voor een uitgebreid takenpakket: Je bent het aanspreekpunt voor klanten en stapt (vrijblijvend) naar klanten toe. Op basis van behoeften adviseer je klanten en bied je verschillende technische en decoratieve oplossingen. Het is aan jou om klanten op ideeën te brengen en ervoor te zorgen dat ze met een goed gevoel naar huis gaan. Je bewaakt de orde en netheid in de winkel en verzorgt de etalages en showroom. Klanten moeten te allen tijden beschikking hebben over de vooropgestelde producten. Je vult de stock aan en doet bestellingen.

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Maarkedal (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Hou je van klantencontact ? Studentenjob - thuiswerk ! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Takenpakket: Je staat in voor het spontaan opbellen van mensen die online hun huis zelf te koop hebben gezet. Hierbij tracht je te achterhalen of ze interesse hebben het immobiliënkantoor in te schakelen en stel je bijhorende diensten voor. Dit alles mag je van thuis uit doen. Prospectie

  • Jobstudent Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Studentenjob

    Op de kerstmarkt van Brugge bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 23 November tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bedienden komen ook zelfstandigen, flexijob en jobstudenten komen in aanmerking voor deze vacature.

  • Keukenmedewerker/hulpkok (jobstudent) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent(e) die kan werken op vrijdagavond. Indien u zich ook op weekavonden en sporadisch op zaterdagavond kan vrijmaken is dit een pluspunt. Deze job houdt in dat je voornamelijk helpt met de voorbereidingen en de koude kant. Daarnaast wordt er ook geholpen met de afwas. Enkel solliciteren via mail. Dit met een voorstelling van jezelf, uitleg over jouw werkervaringen en motivatie. Dit met een cv in bijlage.

  • Student promo Marche-En-Famenne (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

    Type: Studentenjob

    Pour notre client Panama, nous recherchons des étudiants qui peuvent effectuer des missions de promotion à Marche-en-Famenne tout au long de l'année. Pour différentes marques.

  • MEERTALIG ADMINISTRATIEF COMMERCIEEL MEDEWERKER (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je biedt ondersteuning van a tot z. :  Je verzorgt de 1° lijnscontacten met de klanten Je maakt de offertes op en werkt deze administratief uit Je verzorgt de opvolging van de klanten, biedt maatwerk en service Je werkt nauw samen met de afdeling logistiek, boekhouding en productie Je vormt een hecht team met uw collega’s en manager om de beste service te kunnen bieden aan de klanten. Trefwoorden : Waasland, Sint Niklaas, Internationaal, support, facturen, hulpboekhouding, ERP, Navision, administratief bediende, Engels, Frans, organisatorisch, 4/5 , deeltijds, klanten,  ..... Bedrijfsprofiel: Onze klant, gevestigd in het Waasland,  dé specialist in hun vakgebied en dit op Internationaal vlak. Voor hen zijn wij op zoek naar een enthousiast  All round Administratief bediende  om hun back office team te vervolledigen.

  • Uitzendconsulent regio Waas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Agilitas

    Type: Vaste Job

    Agilitas Group is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken Agilitas, Amplo en Ascento. Daarnaast is Agilitas Group ook actief in Nederland en Polen. Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening innovatief en efficiënt. Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal. Ben jij gedreven, heb je een passie voor HR en vooral véél goesting om elke dag het verschil te maken? Dan ben jij de collega die we zoeken! Elke dag is anders wanneer je werkt met talenten Variatie en communicatie, dat zijn de keywords in deze functie! Als uitzendconsulent in regio Waas ga jij op zoek naar het talent in iedereen : Kandidaten die zich inschrijven op kantoor screen je op profiel, motivatie en sterktes. Je zoekt ook actief naar potentiële kandidaten, die je telefonisch screent en op kantoor uitnodigt voor een verkennend gesprek. Jouw uitdaging is het vinden van een kwalitatieve match tussen kandidaat en vacature. Sterke kandidaat gevonden? Dan overtuig je ook jouw klant van het talent van je kandidaat. Een top-kandidaat, maar geen vacature beschikbaar? Dan ga je voor die extra uitdaging en doe je proactieve voorstellingen. Zo kan je een nieuwe klant mee binnenhalen! Zowel klant als kandidaat volg je van begin tot einde nauw op. Je verzorgt ook de administratieve opvolging van klanten- en kandidatendossiers (contractopmaak, sociale documenten etc) en stelt de nodige planningen op.

  • Dossierbeheerder - persoonlijke aanpak - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit moderne kantoor gelegen in Antwerpen is momenteel sterk aan het groeien en is dus op zoek naar een nieuwe collega. Het team bestaat momenteel uit een tiental medewerkers die elke dag met plezier komen werken. Een van de redenen hiervoor is dat ze werken met een persoonlijke aanpak. De vennoten vinden het belangrijk dat alle medewerkers voldoende klantencontact hebben en hen ook kennen. Daarnaast wordt er op z'n tijd een teambuilding activiteit georganiseerd. Dit kan zijn samen lunchen op woensdag of samen naar een concert. Daarnaast biedt dit kantoor jou veel ruimte om te groeien in jouw functie. Zou je graag beginnen met het behalen van je IAB titel? Je krijgt hier alle ondersteuning en opleidingen die je nodig hebt om deze te behalen. Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant - Verantwoordelijkheden Je zal verantwoordelijk worden voor het volledig A-Z afwerken van de aan jou toegewezen dossiers: Opstellen van de jaarrekeningen en fiscale aangiftes Verzorgen van de nodige rapportering Tussentijdse besprekingen Eindbesprekingen zal je samen voeren met de zaakvoerder Naarmate jouw kennis toeneemt zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien.

  • MEDEWERKER PLANNING - HIGH POTENTIAL (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Beschik jij over beperkte ervaring maar wel zeer veel motivatie en enthousiasme? Ben jij een kei in plannen en organiseren? Ben je servicegericht en communicatief zeer sterk? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken!   De functie:   De dienst Service Sales vormt het kloppend hart van deze onderneming als het gaat om interne en externe communicatie. Dagelijks vindt er communicatie plaats met tientallen klanten en collega’s op de buitendienst. De ene klant vraagt een interventie aan, de andere heeft een technische vraag, ... Het is jouw taak deze contacten professioneel te behandelen!   Als medewerker op de dienst Service Sales ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en ben je daarbij verantwoordelijk voor het behandelen en registreren van de gestelde vragen. Je zorgt ervoor dat interventie-aanvragen juist zijn geregistreerd en de technieker wordt ingepland. Je contacteert bestaande klanten om een jaarlijks onderhoud in te plannen en maakt afspraken voor de techniekers in de field. Bijkomend sta je deels in voor de administratie zoals controle urenregistratie, nacalculatie en facturatie van de uitgevoerde werken.  Bedrijfsprofiel: Voor een onze klant, een bloeiend bedrijf met meerdere vestigingen in België zijn we op zoek naar een (junior) planner.

  • Bijlesgever wiskunde (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Werfreserve

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

Zoek naar antwoorden van Koffieboontje ('t)-Linskens Johan in sociale netwerken
Look for responds of Koffieboontje ('t)-Linskens Johan in social networks

Lees alle opmerkingen voor Koffieboontje ('t)-Linskens Johan. Laat een reactie achter voor Koffieboontje ('t)-Linskens Johan. Koffieboontje ('t)-Linskens Johan bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Koffieboontje ('t)-Linskens Johan. Leave a respond for Koffieboontje ('t)-Linskens Johan. Koffieboontje ('t)-Linskens Johan on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Koffieboontje ('t)-Linskens Johan op de google maps. Adres en contacten Koffieboontje ('t)-Linskens Johan
Location of Koffieboontje ('t)-Linskens Johan on the google maps. Address and contacts of Koffieboontje ('t)-Linskens Johan

Andere gerelateerde bedrijven als come Koffieboontje ('t)-Linskens Johan Koffieboontje ('t)-Linskens Johan: Etec bvba BVBA | eBusiness Consulting BVBA | Made in Inox BVBA | Val (Le) | Peabean BVBA

Other related companies as Koffieboontje ('t)-Linskens Johan: Etec bvba BVBA | eBusiness Consulting BVBA | Made in Inox BVBA | Val (Le) | Peabean BVBA

Koffieboontje ('t)-Linskens Johan is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is Koffieboontje ('t)-Linskens Johan, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01662475585. Het bedrijf Koffieboontje ('t)-Linskens Johan bevindt zich op het adres: Hallenstraat 4,8000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 477,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 602,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Koffieboontje ('t)-Linskens Johan zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Koffieboontje ('t)-Linskens Johan is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Koffieboontje ('t)-Linskens Johan is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Koffieboontje ('t)-Linskens Johan, openstaande posities, locatie van Koffieboontje ('t)-Linskens Johan op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Koffieboontje ('t)-Linskens Johan is a company, that was registered 2018 in Brugge region, Belgium. Full name of company is Koffieboontje ('t)-Linskens Johan, company assigned to the tax number BE01662475585. The company Koffieboontje ('t)-Linskens Johan is located at the address: Hallenstraat 4,8000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 477,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 602,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Koffieboontje ('t)-Linskens Johan were not found.
The main activity of Koffieboontje ('t)-Linskens Johan is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Koffieboontje ('t)-Linskens Johan is not available. You also can look at reviews of Koffieboontje ('t)-Linskens Johan, open positions, location of Koffieboontje ('t)-Linskens Johan on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Koffieboontje ('t)-Linskens Johan, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Koffieboontje ('t)-Linskens Johan, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Koffieboontje ('t)-Linskens Johan, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Koffieboontje ('t)-Linskens Johan, employees, financial statistics.