André Fietsen

Contactgegevens André Fietsen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data André Fietsen: address, phone, fax, email, website, opening hours

André Fietsen

Regio (region): De Haan (Klemskerke), België

Adres (address): Leopoldlaan 9,8420, België

Telefoon (phone): 059 23 37 89 059 23 37 89

Fax (fax): 059 23 37 89 059 23 37 89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) André Fietsen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "André Fietsen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "André Fietsen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van André Fietsen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen André Fietsen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of André Fietsen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees André Fietsen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti André Fietsen
Products information André Fietsen

BTW identificatienummer (tax): BE03138763427
Ondernemingsnummer: 7730773925
Hoofdstad (capital): 876,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 439,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in André Fietsen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor André Fietsen
(Get full report from official database of BE for André Fietsen)

Aanvulling soorten activiteiten voor André Fietsen
Addition kinds of activities for André Fietsen

17999921. Grave opgraving | Grave excavation
31110604. Shearling (voorbereide schapenvacht) | Shearling (prepared sheepskin)
32640000. Porselein elektrische benodigdheden | Porcelain electrical supplies
38519902. Ogen, glas en plastic | Eyes, glass and plastic
44890000. Water passagiersvervoer | Water passenger transportation
79979903. Bridge club, lidmaatschap | Bridge club, membership

Werken bij André Fietsen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in André Fietsen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor André Fietsen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for André Fietsen. Looking for open vacancies in other companies

  • Maintenance Supervisor AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Maintenance Supervisor AGF. Je takenpakket bestaat uit: • Je streeft ernaar om samen met je team de lijnen te laten draaien met zo weinig mogelijk en zo kort mogelijke technische storingen. • Hierbij werk je op een efficiënte manier samen met productie om de mogelijke problemen op een right-first-time wijze aan te pakken en de wederkerende stilstanden te vermijden/weg te werken. • Je geeft leiding aan jouw team van techniekers: je ondersteunt, coacht en coördineert hun dagelijkse activiteiten en bent hun eerste aanspreekpunt • Bij aanhoudende storingen en/of defecten sta je in voor de analyse en kan je een oplossing voorstellen.

  • Verkoopsmedewerker december (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Sint-Michiels zijn we op zoek naar een verkoper (M/V) voor de volledige maand december 2018! Functie: - Je krijgt het productengamma van de firma aangeleerd en leert met het kassasysteem werken. - Je staat de klanten te woord - Je noteert correct de verschillende bestellingen - Je staat in nauw contact met de productie De uren liggen steeds tussen 9u00 en 18u, maar flexibiliteit naar af en toe eens kort of langer werken is noodzakelijk. Je zal werken van maandag tot zaterdag, met telkens 1 dag thuis.

  • Credit Control (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Jouw taken: • Administratief beheer van de klantenportefeuilles en klantenbinding • Maningsproces van A tot Z • Gerechtelijke dossiers voorbereiden en opvolgen bij deurwaarder en advocaat • Pro-actief evalueren van klanten naar kredietwaardigheid en solvabiliteit • Contacten met kredietverzekering en diefstalverzekering • Contacten met advocaat en deurwaarder • Contacten met curator. Ook om materieel dat bij dubieuze klanten 'verdwijnt', te kunnen recupereren • Beheer aankoop bureelmateriaal + magazijn

  • Conventioneel draaier (MOORSELE)

    Regio: MOORSELE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een dynamisch en groeiend familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop en het onderhoud van elektrische motoren, aandrijvingen, frequentie-omvormers en soft starters Om hun team te vervolledigen zijn ze op zoek naar een conventioneel draaier. Draaien van stukken en uitbalanceren

  • Huishoudhulp regio Maldegem- voltijds / deeltijds (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Maldegem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Huishoudhulp dienstencheques Hansbeke-Merendree (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij personen thuis met dienstencheques. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • huishoudhulp Waasmunster (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Studenten inventaris kledingwinkel Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 7u tot 11u. De tweede shift van 17.45u-22u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

  • Studenten tijdens de week - Magazijn - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student en zoek je bijverdienste tijdens de schoolweken? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor een logistiek bedrijf zijn wij op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen tijdens de week kunnen werken (maandag-vrijdag). Je takenpakket bestaat uit: laden en lossen van zwaardere goederen, orderpicken, goederen op locatie zetten, ... Je zorgt er steeds voor dat je werkplek netjes en ordelijk is. Dit houdt in dat je je afval sorteerd en wegdraagt naar de juiste plaats. Ben je ook tijdens de zomervakantie beschikbaar? Dan kan je ook in deze periode ingeschakeld worden.

  • Bankadviseur professionele klanten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Ausy Finance

    Type: Vaste Job

    Je presenteert en verkoopt hen kredieten en diensten met respect voor hun wensen. Je spoort de noden van de klanten binnen andere domeinen op en doet een beroep op de experts binnen de Ondernemersbank. Jij bent verantwoordelijk voor de klanttevredenheid. Je zoekt actief nieuwe klanten voor de Ondernemersbank om een commerciële lange termijnrelatie mee uit te bouwen en zo je portefeuille winstgevender te maken.

  • ICT Support Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ITXX

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een enthousiaste medewerker met een uitgesproken interesse voor IT. Je versterkt het team bij de first-line ondersteuning van onze eindgebruikers. Je installeert mee computermateriaal (laptops, pc’s, printers, thin clients) Je beheert de afwerking van de support tickets. Je werkt met een administratief pakket om offertes te maken en de ontvangsten en leveringen van IT materiaal te registreren.

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van André Fietsen in sociale netwerken
Look for responds of André Fietsen in social networks

Lees alle opmerkingen voor André Fietsen. Laat een reactie achter voor André Fietsen. André Fietsen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for André Fietsen. Leave a respond for André Fietsen. André Fietsen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie André Fietsen op de google maps. Adres en contacten André Fietsen
Location of André Fietsen on the google maps. Address and contacts of André Fietsen

Andere gerelateerde bedrijven als come André Fietsen André Fietsen: De Busscher Jan & Vandeputte Riet advokatenkantoor | Vanherbruggen P | Jacquemin SPRL | Arop vzw Beschermde Werkplaats | DE WIJNGAARD HEINRICH LIKEURSTOKERIJ

Other related companies as André Fietsen: De Busscher Jan & Vandeputte Riet advokatenkantoor | Vanherbruggen P | Jacquemin SPRL | Arop vzw Beschermde Werkplaats | DE WIJNGAARD HEINRICH LIKEURSTOKERIJ

André Fietsen is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio De Haan (Klemskerke), België. De volledige naam van het bedrijf is André Fietsen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03138763427. Het bedrijf André Fietsen bevindt zich op het adres: Leopoldlaan 9,8420. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 876,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 439,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in André Fietsen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van André Fietsen is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van André Fietsen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van André Fietsen, openstaande posities, locatie van André Fietsen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

André Fietsen is a company, that was registered 2016 in De Haan (Klemskerke) region, Belgium. Full name of company is André Fietsen, company assigned to the tax number BE03138763427. The company André Fietsen is located at the address: Leopoldlaan 9,8420. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 876,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 439,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in André Fietsen were not found.
The main activity of André Fietsen is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of André Fietsen is not available. You also can look at reviews of André Fietsen, open positions, location of André Fietsen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over André Fietsen, De Haan (Klemskerke): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf André Fietsen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about André Fietsen, De Haan (Klemskerke): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company André Fietsen, employees, financial statistics.