Adam Vincent Cycles

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Adam Vincent Cycles
Private companiesAgricultural Services • Adam Vincent Cycles

Contactgegevens Adam Vincent Cycles: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Adam Vincent Cycles: address, phone, fax, email, website, opening hours

Adam Vincent Cycles

Regio (region): Libramont-Chevigny (Libramont), België

Adres (address): Avenue de Bouillon 105,6800, België

Telefoon (phone): 061 22 45 86 061 22 45 86

Fax (fax): 061 22 27 70 061 22 27 70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Adam Vincent Cycles: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Adam Vincent Cycles"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Adam Vincent Cycles"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Adam Vincent Cycles, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Adam Vincent Cycles. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Adam Vincent Cycles, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Adam Vincent Cycles. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Adam Vincent Cycles
Products information Adam Vincent Cycles

BTW identificatienummer (tax): BE07100158691
Ondernemingsnummer: 9370758056
Hoofdstad (capital): 684,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 281,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Adam Vincent Cycles zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Adam Vincent Cycles
(Get full report from official database of BE for Adam Vincent Cycles)

Aanvulling soorten activiteiten voor Adam Vincent Cycles
Addition kinds of activities for Adam Vincent Cycles

16229901. Brugconstructie | Bridge construction
30869905. Verpakkings- en verzendmaterialen, schuimplastic | Packaging and shipping materials, foamed plastics
39999946. Vingernails, kunstmatig | Fingernails, artificial
50740300. Loodgieterswerk en benodigdheden | Plumbing fittings and supplies
73190103. Taxicab-kaartreclame | Taxicab card advertising

Werken bij Adam Vincent Cycles: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Adam Vincent Cycles: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Adam Vincent Cycles. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Adam Vincent Cycles. Looking for open vacancies in other companies

  • Chaffeur CE dagdienst - voltijds - regio Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Turnhout zijnj wij op zoek naar een ervaren chauffeur met geldig CE-rijbewijs, code 95 en bestuurderskaart. Je zal werken in dagdienst in een vijfdaagse werkweek en dit voor onegveer 10 à 11uur per dag. Je rijdt enkel nationaal en dit meet een vrachtwagen die uitgerust is met een "walking floor". Dit wil zeggen dat je zelf niet de handeling van het laden en lossen moet gaan doen omdat de vloer in de vrachtwagen trilt waardoor de goederen automatisch verschoven kunnen worden.

  • Verantwoordelijke overslag te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Renewi in Puurs zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor het terrein (= de overslag). Je taken bestaan uit het controleren, accepteren, sorteren en (laten) overslaan van afval ten behoeve van verdere sortering of aftransport. Bewerken van afvalstoffen naar de nodige specificaties. Je controleert en accepteert de aangeleverde afvalstromen aan de hand van opdrachtbonnen en de geldende acceptatievoorwaarden. Meldt afwijkingen aan de leidinggevende. Je geeft aanwijzingen bij laden en lossen Je bestuurt voor het grof voorsorteren en verplaatsen van afval een wiellader, kraan, of terreinwagen. Je rangeert containers in en uit en sorteert manueel uit. Je beheert de staat van de voertuigen (wiellader, kraan, terreinwagen) en controleert de aftransportmiddelen op veiligheid, signaleert defecten en gebreken en meldt deze aan zijn leidinggevende. Je houdt terrein en materialen ordelijk en schoon. Je werkt mee en verbindt je tot het SHEQ Engagement.

  • Legal Professional (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Openen, beheren en afsluiten van de schadedossiers Rechtsbijstand waarvoor een gevorderde techniciteit vereist is, en opstellen van de juiste claim voor de klant ten opzichte van zijn schade, teneinde zijn belangen zo goed mogelijk te verdedigen, hetzij via een minnelijke schikking, hetzij via een gerechtelijke procedure.

  • Betoncentralist (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze uitdagende job zijn wij op zoek naar iemand om de betoncentrale te bedienen. je staat in voor de besturing van de betoncentrale per computer je zorgt voor de aanmaak beton voor de prefab - elementen controle van de aanvoer van cement, beton en asfalt

  • Quality Assurance Manager (h/f) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in Moeskron, zijn wij op zoek naar een Quality Assurance Manager. - U staat in voor de reporting in de bedrijfsmanagementsystemen en de bijbehorende registraties - U staat in voor het optimaliseren van ons bedrijfsmanagementsysteem in samenspraak met de lijnverantwoordelijken - U staat in voor het uitdragen van Lean filosofie op alle niveaus binnen de organisatie - U bent verantwoordelijk voor het opzetten van gebruiksvriendelijke operationele processen, zowel in Warehouse als binnen Transport - U bent verantwoordelijk voor de opvolging en optimalisatie van onze ISO9001:2015 certificaten - U bent verantwoordelijk voor het uitrollen van projecten omtrent Quality in overleg met klanten, sales en lijnverantwoordelijken - U bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van interne audits, bewaakt de opvolging hiervan en bepaalt de procedure hierin - U fungeert als het centrale aanspreekpunt inzake Quality en proces optimalisaties

  • VERANTWOORDELIJKE INDUSTRIËLE REINIGING ELEKTRISCHE EN MECHANISCHE KENNIS (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    · Je staat in voor een goede operationele opvolging van het productieproces van de recyclage    van zand, slib en verontreinigde gronden. · Je streeft naar een continue verbetering van het productieproces · Je hebt grote aandacht voor de kwaliteit van de eindproducten zoals gewassen zand en    slibfractie. · Je coördineert en stuurt je personeel · Je stuurt de technieker aan bij het preventief en curatief onderhoud van de installaties in de                grondreiniging en waterzuivering (zowel elektrisch als mechanisch). Je zorgt dat door goed      onderhoud machines operationeel blijven. De eindverantwoordelijkheid van de mechanische      en elektronische aspecten vallen onder uw bevoegdheid. · Je rapporteert aan afdelingshoofd GRC en directie

  • tuinarbeider (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een tuinbouwbedrijf in Ardooie, regio Roeselare zoeken wij dringend EEN TUINARBEIDER  Functie - planten van bomen, hagen, tuinplanten, struiken en zaaien van gras - de tuinarbeider maakt tuinelementen zoals : paden , terrassen, vijvers en afsluitingen - het snoeien en trimmen van bomen, struiken en hagen - het plaatsen van plantsteunen en plantbescherming - het rollen, maaien en verticuleren van gazons en afsteken van graskanten - het onderhouden van tuinen : vb opruimen van bladeren, sneeuw en afval verwijderen, water geven, onkruid wieden - het onderhouden en repareren van tuingereedschap en uitrusting

  • DRINGEND GEMOTIVEERDE POETSHULP (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: SANIVO

    Type: Dienstenchequebaan

    Kleine huishoudelijke taken bij particuliere klanten met dienstencheques. Strijken, boodschappen doen, ramen zemen, was doen,...

  • Jobstudent Bon'Ap Tongeren (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Medewerker bakkerij (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in De Panne zijn we op zoek naar jobstudenten voor weekends en schoolvakanties. Je werkt in de voormiddag van 7u30-13u30.

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Aarsele (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Flexijob Zondagsmarkt Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een bijverdiener flexijob verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Zonhoven. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

Zoek naar antwoorden van Adam Vincent Cycles in sociale netwerken
Look for responds of Adam Vincent Cycles in social networks

Lees alle opmerkingen voor Adam Vincent Cycles. Laat een reactie achter voor Adam Vincent Cycles. Adam Vincent Cycles bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Adam Vincent Cycles. Leave a respond for Adam Vincent Cycles. Adam Vincent Cycles on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Adam Vincent Cycles op de google maps. Adres en contacten Adam Vincent Cycles
Location of Adam Vincent Cycles on the google maps. Address and contacts of Adam Vincent Cycles

Andere gerelateerde bedrijven als come Adam Vincent Cycles Adam Vincent Cycles: NIGHTINGALE DIGITAL RECORDING STUDIO | Maisons Clothes SA | Full Page Belgium S.C. | Le Clair Meert nv | kouterstraat.com

Other related companies as Adam Vincent Cycles: NIGHTINGALE DIGITAL RECORDING STUDIO | Maisons Clothes SA | Full Page Belgium S.C. | Le Clair Meert nv | kouterstraat.com

Adam Vincent Cycles is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Libramont-Chevigny (Libramont), België. De volledige naam van het bedrijf is Adam Vincent Cycles, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07100158691. Het bedrijf Adam Vincent Cycles bevindt zich op het adres: Avenue de Bouillon 105,6800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 684,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 281,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Adam Vincent Cycles zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Adam Vincent Cycles is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Adam Vincent Cycles is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Adam Vincent Cycles, openstaande posities, locatie van Adam Vincent Cycles op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Adam Vincent Cycles is a company, that was registered 2018 in Libramont-Chevigny (Libramont) region, Belgium. Full name of company is Adam Vincent Cycles, company assigned to the tax number BE07100158691. The company Adam Vincent Cycles is located at the address: Avenue de Bouillon 105,6800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 684,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 281,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Adam Vincent Cycles were not found.
The main activity of Adam Vincent Cycles is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Adam Vincent Cycles is not available. You also can look at reviews of Adam Vincent Cycles, open positions, location of Adam Vincent Cycles on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Adam Vincent Cycles, Libramont-Chevigny (Libramont): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Adam Vincent Cycles, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Adam Vincent Cycles, Libramont-Chevigny (Libramont): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Adam Vincent Cycles, employees, financial statistics.