Van Der Valk Motel Beveren NV

Contactgegevens Van Der Valk Motel Beveren NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Der Valk Motel Beveren NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Der Valk Motel Beveren NV

Regio (region): Beveren (Beveren-Waas), België

Adres (address): Gentseweg 280,9120, België

Telefoon (phone): 03 775 37 05; 03 775 86 23 03 775 37 05; 03 775 86 23

Fax (fax): 03 755 27 97 03 755 27 97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Der Valk Motel Beveren NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Der Valk Motel Beveren NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Der Valk Motel Beveren NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Der Valk Motel Beveren NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Der Valk Motel Beveren NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Der Valk Motel Beveren NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Der Valk Motel Beveren NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Der Valk Motel Beveren NV
Products information Van Der Valk Motel Beveren NV

BTW identificatienummer (tax): BE03556243896
Ondernemingsnummer: 1521301269
Hoofdstad (capital): 723,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 370,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Van Der Valk Motel Beveren NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Der Valk Motel Beveren NV
(Get full report from official database of BE for Van Der Valk Motel Beveren NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Der Valk Motel Beveren NV
Addition kinds of activities for Van Der Valk Motel Beveren NV

594599. Hobby-, speelgoed- en speelwinkels, nec | Hobby, toy, and game shops, nec
733601. Kunstontwerp diensten | Art design services
24999913. Scoops, hout | Scoops, wood
27590201. Speelkaarten: afdrukken, nsk | Playing cards: printing, nsk
35320304. Pulverisatoren (stationair), steen | Pulverizers (stationary), stone
35770501. Barcode (magnetische inkt) printers | Bar code (magnetic ink) printers
36340315. Muurverwarmers, elektrisch: huishouden | Wall heaters, electric: household
65419900. Titel abstracte kantoren, nec | Title abstract offices, nec
89990103. Beeldhouwkunststudio | Sculptor's studio

Werken bij Van Der Valk Motel Beveren NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Der Valk Motel Beveren NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Der Valk Motel Beveren NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Der Valk Motel Beveren NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier in Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een garage gelegen in Borgloon zijn we op zoek naar een carrossier. Als carrossier voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit. Je takenpakket bestaan onder andere uit: - Voorbereidend werk mbt schuren en plamuren - Monteren en demonteren van onderdelen - Uitdeukwerken - Herstelling van het koetswerk van voertuigen

  • Flexibele productiearbeiders - ploegenwerk (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal een aantal dagen per week instaan voor het manueel inpakken van de afgewerkte producten - Je voorziet de lijnen van de verpakkingsmaterialen - Je plaatst afgewerkte palletten weg met een elektrische transpalet - Je reinigt de machine en ruimt op waar nodig.

  • chauffeur CE (HERFELINGEN)

    Regio: HERFELINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    bestuur je zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger; word je ingeschakeld bij het laden en lossen van goederen in het magazijn ben je verantwoordelijk voor het basisonderhoud van het voertuig; controleer je telkens voor vertrek de technische geschiktheid van het voertuig; vul je de vereiste documenten in en hou je deze bij; controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen; hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verordeningen inzake rij- en rusttijden. je staat in voor het vervoer van auto-onderdelen en banden

  • TECHNIEKER (WEELDE)

    Regio: WEELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor electriciteit en mechanica Houd je ervan om storingen op te lossen Heb je kennis van tuin- en bouwmachines Ben je flexibel Kan je zelfstandig werken

  • Logistiek Operationeel Supervisor (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie Logistiek Operationeel Supervisor kom je terecht in een cleanroom (stofvrije omgeving) waar prototypes van elektronische chips in de productie worden gemaakt. Dit wordt uitgevoerd door 4 teams van operatoren en hun supervisor wat wil zeggen dat elk team in drie shiften werkt: de vroege de late en de nachtploeg. Als Logistiek Operationeel Supervisor zal je volgende taken op je rekening nemen: Het aansturen coachen en motiveren van ongeveer 15 operatoren Het organiseren van gerichte trainingen en evaluaties Zorgen voor een efficiënte taakverdeling Verantwoordelijk voor de resultaten van je team: kwaliteit volume kosten en doorlooptijd) Prioriteiten stellen en zorgen dat deadlines gehaald worden Op toezien dat de strikte regels in de stofvrije omgeving gerespecteerd worden Mee denken over optimalisatie binnen het warehouse Overleggen met je collega-supervisors

  • Huishoudhelden Boechout en Vremde. Solliciteer per sms!! (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kortenberg, 16 uur per week (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, voor een gastgezin wonende te Kortenberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en kook. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • DRINGEND STUDENT - Administratie (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf uit Kruishoutem zijn we op zoek naar een student die gedurende het 1ste semester 1 à 2 dagen per week kan werken. Je staat in voor het aanvullen van de artikelen-database in Excel, in functie van de ontwikkeling van een webshop. Omschrijvingen moeten uit het ERP-pakket worden gehaald (in Nl, Fr, En) De 5 belangrijkste hoofdkenmerken van het product moeten uit handleidingen en brochures worden gehaald (in Nl, Fr, En) Andere belangrijke kenmerken van het product moeten worden aangevuld (vb. dimensies, gewicht, kleur, etc.) Passende meta-data moet gelinkt worden aan het product zodat het makkelijk terug te vinden is in Google & de webshop Foto's moeten worden genomen van het product, indien nog niet beschikbaar.

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES HASSELT IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Betonwerker (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Hooglede zijn we dringend op zoek naar betonwerkers. Wat zijn je taken? Het plaatsen van bekistingen van betonvloeren of het plaatsen van galva L ijzers en voegen Dit voor een speler die een jarenlange ervaring en expertise heeft. Je krijgt een goede ondersteuning en komt in een tof team terecht.

  • JUNIOR ACCOUNTANT M/V (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in de bouwsector, zijn we op zoek naar een gemotiveerde Junior Accountant. Je zal doorheen jouw carrière verder opgeleid worden binnen boekhouding. Je start bij het begin en staat o.a. mee in voor het inboeken van aan- en verkoopfacturen. Met andere woorden ondersteun je de hoofdboekhouders op verschillende boekhoudkundige vlakken.

Zoek naar antwoorden van Van Der Valk Motel Beveren NV in sociale netwerken
Look for responds of Van Der Valk Motel Beveren NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Der Valk Motel Beveren NV. Laat een reactie achter voor Van Der Valk Motel Beveren NV. Van Der Valk Motel Beveren NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Der Valk Motel Beveren NV. Leave a respond for Van Der Valk Motel Beveren NV. Van Der Valk Motel Beveren NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Der Valk Motel Beveren NV op de google maps. Adres en contacten Van Der Valk Motel Beveren NV
Location of Van Der Valk Motel Beveren NV on the google maps. Address and contacts of Van Der Valk Motel Beveren NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Der Valk Motel Beveren NV Van Der Valk Motel Beveren NV: Prijskaart (De) | Panduit Europe Ltd | IEXT N.V. | Kelatron S.A. | GamePlanet

Other related companies as Van Der Valk Motel Beveren NV: Prijskaart (De) | Panduit Europe Ltd | IEXT N.V. | Kelatron S.A. | GamePlanet

Van Der Valk Motel Beveren NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Beveren (Beveren-Waas), België. De volledige naam van het bedrijf is Van Der Valk Motel Beveren NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03556243896. Het bedrijf Van Der Valk Motel Beveren NV bevindt zich op het adres: Gentseweg 280,9120. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 723,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 370,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Van Der Valk Motel Beveren NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Der Valk Motel Beveren NV is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Der Valk Motel Beveren NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Der Valk Motel Beveren NV, openstaande posities, locatie van Van Der Valk Motel Beveren NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Der Valk Motel Beveren NV is a company, that was registered 1989 in Beveren (Beveren-Waas) region, Belgium. Full name of company is Van Der Valk Motel Beveren NV, company assigned to the tax number BE03556243896. The company Van Der Valk Motel Beveren NV is located at the address: Gentseweg 280,9120. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 723,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 370,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Van Der Valk Motel Beveren NV were not found.
The main activity of Van Der Valk Motel Beveren NV is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Der Valk Motel Beveren NV is not available. You also can look at reviews of Van Der Valk Motel Beveren NV, open positions, location of Van Der Valk Motel Beveren NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Der Valk Motel Beveren NV, Beveren (Beveren-Waas): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Der Valk Motel Beveren NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Der Valk Motel Beveren NV, Beveren (Beveren-Waas): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Der Valk Motel Beveren NV, employees, financial statistics.