Schaliënhuys ('t)

Contactgegevens Schaliënhuys ('t): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schaliënhuys ('t): address, phone, fax, email, website, opening hours

Schaliënhuys ('t)

Regio (region): Temse, België

Adres (address): Cauwerburg 210-212,9140, België

Telefoon (phone): 03 771 06 91; 0477 54 41 50 03 771 06 91; 0477 54 41 50

Fax (fax): +32 (13) 652-12-88 +32 (13) 652-12-88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schaliënhuys ('t): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schaliënhuys ('t)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schaliënhuys ('t)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schaliënhuys ('t), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schaliënhuys ('t). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schaliënhuys ('t), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schaliënhuys ('t). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schaliënhuys ('t)
Products information Schaliënhuys ('t)

BTW identificatienummer (tax): BE03225280761
Ondernemingsnummer: 1351837158
Hoofdstad (capital): 673,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 201,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Schaliënhuys ('t) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schaliënhuys ('t)
(Get full report from official database of BE for Schaliënhuys ('t))

Aanvulling soorten activiteiten voor Schaliënhuys ('t)
Addition kinds of activities for Schaliënhuys ('t)

5021. Meubilair | Furniture
20850104. Graanalcohol voor medische doeleinden | Grain alcohol for medicinal purposes
28349900. Farmaceutische preparaten, nec | Pharmaceutical preparations, nec
60220000. Staat commerciële banken | State commercial banks
73899945. Beveiliging van beschadigde goederen, alleen service | Salvaging of damaged merchandise, service only

Werken bij Schaliënhuys ('t): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schaliënhuys ('t): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schaliënhuys ('t). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schaliënhuys ('t). Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker met kennis van bussen gezocht! (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een job als technieker voor onderhoud en herstellingen? Lees dan zeker verder! Voor een Duitse firma gelegen regio Asse zijn wij op zoek naar een technieker voor het onderhoud en de herstellingen van bussen. Het gaat om een tijdelijke functie voor de vervanging van een zieke medewerker. Indien je intereimperiode goed verloppt maak je zeker en vast kans op een verlenging! Jouw takenpakket bestaat uit: Uitvoeren van onderhoud en herstellingen Stellen van diagnoses waarbij je werkt aan de elektronische systemen en de bijbehorende softwareprogrammaties uitvoert Klaar maken van nieuwe voertuigen Uitvoeren van depannages zowel tijdens als buiten de werkuren

  • tapijtafwerker/ster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een klant in waregem zijn we op zoek naar een tapijtafwerker/ster.

  • Technisch medewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    VACATURE MEDEWERKER AFDELING VOORBEREIDING Om het team in onze afdeling Vleugels te versterken, zijn we op zoek naar een TECHNISCHE MEDEWERKER: Verwachtingen: • Je voert voorbereidende werken (bekabeling spots, bevestigingsstukken, verstevigingen, rubbers aanbrengen, etc….) uit aan de profielen rekening houdend met de technische specificaties van ieder afzonderlijk technisch plan • Je controleert de stukken, profielen op kwaliteit • Je werkt met handgereedschap (boor- en vijsmachine) • Je voert de nodige bewerkingen secuur uit met oog voor detail • Klantgerichtheid, kwaliteit, respect en betrokkenheid staan voor jou voorop. • Je bent verantwoordelijk voor het stipt, correct en efficiënt uitvoeren van de jouw toegewezen taken. • Vanuit jouw motivatie werk je mee aan en stimuleer je een constructieve en oplossingsgerichte ondernemingscultuur en –attitude.

  • Lasser - stalen ramen en deuren (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je gaat aan de slag in ons atelier om van een ruw materiaal een afgewerkt product te maken. - Je staat in voor het lassen en slijpen van op maat gemaakte raam- en deurprofielen. - Naast het lassen zal je ook plooien, tappen en boren. - Je gaat proactief op zoek naar oplossingen bij afwijkingen. - Tot slot sta je in voor de kwaliteitscontrole van de door jou geproduceerde stukken.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student broodjes/keuken M/V - regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Ze zoeken 2 studenten vaak in het weekend/schoolvakanties beschikbaar zijn en die we kunnen inschakelen voor zowel een broodjesbar in een tankstation als een grootkeuken.

  • Student opbouw Gentse Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten die vrij zijn in de periode van 20/11 tot en met 06/12 en kunnen helpen met de opbouw van de Gentse Winterfeesten! Ben jij vrij en heb je interesse? Bel ons dan op 09/218 09 80 of mail naar [email protected]

  • Studentenjob te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: IMMAX

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent voor het hele jaar door ons te komen helpen 1 dag in de week. Bij voorkeur de zaterdag maar een andere dag is ook ok. Wij zijn gesloten op woensdag en zondag. Je taak bestaan uit o.a. : Verkoopsborden en spandoeken ophangen en weghalen Publiciteit verzorgen Brieven bezorgen e.d. Meehelpen met allerlei kleinere kantoortaken. Foto’s nemen van appartementen te koop/te huur Mailings verzorgen

  • Productieverantwoordelijke (m/v) - dagwerk (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een gekende firma regio Menen zijn wij op zoek naar een hands-on productiemedewerker. De firma is actief in het bedrukken van promomateriaal, geschenken,... Na een inloopperiode waarbij je de machines en de werking leert kennen, neem je de leiding over op de werkvloer. Doel is om de rechtstreekse schakel te worden tussen productie en de zaakvoerder. Het is dus de bedoeling om: - collega's te helpen en aan te sturen - kwaliteitscontrole van de geproduceerde producten - werk verdelen - dagelijks overdracht te doen aan de zaakvoerder, rapporteren via Excel - leiding te geven - personeel en productie planning op te maken - ...

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Onafhankelijk consultant (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een zakelijke kans? Een bijverdienste? Wij bieden u, dankzij ons nieuw en uniek concept, de kans om andere mensen te begeleiden naar een verbetering van 2 belangrijke pijlers in hun leven: welzijn & gezondheid, en een extra inkomen. U wordt omringd met enthousiaste collega's waarvoor teamwork het belangrijkste is. U krijgt opleiding op maat en wordt met positieve energie begeleid in uw groeiproces. Uw belangrijkste bestaat erin mensen te begeleiden naar een beter welzijn, te coachen om hun doelen te behalen en de mogelijkheid te bieden om zichzelf financieel te verbeteren.

  • Mystery Shopper (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van Schaliënhuys ('t) in sociale netwerken
Look for responds of Schaliënhuys ('t) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schaliënhuys ('t). Laat een reactie achter voor Schaliënhuys ('t). Schaliënhuys ('t) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schaliënhuys ('t). Leave a respond for Schaliënhuys ('t). Schaliënhuys ('t) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schaliënhuys ('t) op de google maps. Adres en contacten Schaliënhuys ('t)
Location of Schaliënhuys ('t) on the google maps. Address and contacts of Schaliënhuys ('t)

Andere gerelateerde bedrijven als come Schaliënhuys ('t) Schaliënhuys ('t): MRSLeuven | NOVABIL-WAREGEM-CARS | Apollo Communications SA | Vandevoordt L BVBA | Dakota Coatings bvba

Other related companies as Schaliënhuys ('t): MRSLeuven | NOVABIL-WAREGEM-CARS | Apollo Communications SA | Vandevoordt L BVBA | Dakota Coatings bvba

Schaliënhuys ('t) is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Temse, België. De volledige naam van het bedrijf is Schaliënhuys ('t), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03225280761. Het bedrijf Schaliënhuys ('t) bevindt zich op het adres: Cauwerburg 210-212,9140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 673,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 201,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Schaliënhuys ('t) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Schaliënhuys ('t) is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schaliënhuys ('t) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schaliënhuys ('t), openstaande posities, locatie van Schaliënhuys ('t) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Schaliënhuys ('t) is a company, that was registered 2013 in Temse region, Belgium. Full name of company is Schaliënhuys ('t), company assigned to the tax number BE03225280761. The company Schaliënhuys ('t) is located at the address: Cauwerburg 210-212,9140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 673,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 201,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Schaliënhuys ('t) were not found.
The main activity of Schaliënhuys ('t) is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Schaliënhuys ('t) is not available. You also can look at reviews of Schaliënhuys ('t), open positions, location of Schaliënhuys ('t) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schaliënhuys ('t), Temse: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schaliënhuys ('t), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schaliënhuys ('t), Temse: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schaliënhuys ('t), employees, financial statistics.