Salons Van Thuyne

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • Salons Van Thuyne

Contactgegevens Salons Van Thuyne: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Salons Van Thuyne: address, phone, fax, email, website, opening hours

Salons Van Thuyne

Regio (region): Destelbergen, België

Adres (address): Haenhoutstraat 216,9070, België

Telefoon (phone): 09 355 61 93; 0475 26 55 02 09 355 61 93; 0475 26 55 02

Fax (fax): 09 355 61 93 09 355 61 93

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Salons Van Thuyne: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Salons Van Thuyne"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Salons Van Thuyne"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Salons Van Thuyne, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Salons Van Thuyne. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Salons Van Thuyne, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Salons Van Thuyne. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Salons Van Thuyne
Products information Salons Van Thuyne

BTW identificatienummer (tax): BE01950866699
Ondernemingsnummer: 9886016845
Hoofdstad (capital): 999,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 876,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Salons Van Thuyne zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Salons Van Thuyne
(Get full report from official database of BE for Salons Van Thuyne)

Aanvulling soorten activiteiten voor Salons Van Thuyne
Addition kinds of activities for Salons Van Thuyne

272101. Periodieken, alleen publiceren | Periodicals, publishing only
363403. Elektrische huishoudelijke ventilatoren, verwarmers en luchtbevochtigers | Electric household fans, heaters, and humidifiers
36479900. Vehicular verlichtingsapparatuur, nec | Vehicular lighting equipment, nec
50510201. Draagstapels, ijzer of staal | Bearing piles, iron or steel
51490307. Salade dressing | Salad dressing

Werken bij Salons Van Thuyne: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Salons Van Thuyne: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Salons Van Thuyne. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Salons Van Thuyne. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker | Bouw | Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven customer Service medewerker voor een opdracht van 6 maanden met een goede kennis van het Duits! Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een enthousiaste customer service medewerker met bij voorkeur een sterke interesse in de bouw. Takenpakket: Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten; Je beantwoordt technische vragen en brengt potentiële klanten in contact met aannemers; Je staat in voor de volledige orderverwerking; Je bent verantwoordelijk voor de administratieve en communicatieve opvolging van aannemers in verband met offertes, kwaliteit, etc., … Je staat dagelijks in contact met adviseurs en aannemers; Je rapporteert aan het management. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Inpakmedewerkers chocoladebedrijf te Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor mijn opdrachtgever, een chocoladebedrijf, te Boom ben ik op zoek naar gemotiveerde inpakmedewerkers. Je zal instaan voor het inpakken van chocolade truffels in doosjes. Opgelet, dit is een hele dag rechtstaand werk en er wordt aan een hoog tempo ingepakt. Dit gaat over een tijdelijke opdracht t.e.m. december 2018.

  • Vrachtwagenchauffeur (attest CE) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een logistiek bedrijf dat zich specialiseert in het transport en de opslag van goederen onder geleide temperatuur. Met behulp van ons uitgebreid wagenpark, verzorgt onze klant dagelijks de distributie voor klanten die gevestigd zijn in de Benelux, Frankrijk, Groot-Brittannië & Duitsland.

  • Industrieel Elektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een niche speler actief in techniek is Impact op zoek naar een industrieel elektricien. Je voert werken uit in een industriële omgeving en veranderd na enkele weken of maanden van werf (afhankelijk van het project). Je kan worden tewerkgesteld in diverse sectoren zoals: petrochemie, pharmacie, energiecentrales, scheepsbouw, offshore en meer. Dit bijna altijd in een dagregime.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zellik – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent magazijn van kledij (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een magazijn van kledij te Deerlijk zijn wij op zoek naar jobstudenten om in september te werken. Je staat in voor het labelen van de kledij, voor het opplooien van de kledij en het aan kapstokken hangen. Je staat ook in voor het klaarmaken van de kledij voor verzending.

  • Studenten Hoge School/Univ (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Studentenjob

    Voor een grote winkelketen te Geel zijn wij op zoek naar studenten die Hoge school of Universiteit volgen en een vrije dag door de week hebben Ben je door de week een dag thuis en wil je een centje bijverdienen dan bij jij de geschikte student

  • Student weekendwerk m/v (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Voor een artisanele bakkerij zijn wij op zoek naar studenten om in het weekend te werken als inpakker. Je staat in voor het verpakken van brood, koeken, patisserie. Je werkt op zaterdag en zondag van 7u tot 15u

  • Verkoper slagerij bijverdienste (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie traiteurzaak te Ingelmunster zoekt Randstad een medewerker om op één van volgende momenten mee te helpen in de winkel voor het bedienen van klanten. woensdagnamiddag zaterdagvoormiddag (7u - 14u) zondagvoormiddag (7u - 14u)

  • VERANTWOORDELIJKE AANKOOP / CONTROLLER F&B (VAST) (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Vaste Job

    Aankopen van kleine en grote volumes in F&B voor de diverse parken van de Plopsa groep, in direct overleg met de F&B Director. De markt onderzoeken en een selectie van leveranciers voorstellen. Tenders opstellen. Opstellen en opvolgen van dossiers (prijzen, aanbod, partnerships) voor nieuwe samenwerkingen. Bijstaan van de F&B Director bij specifieke noden en vragen rond een productengamma. Analyseren en opvolgen van de cijfergegevens binnen F&B. Rapportering van diverse cijfergegevens naar de Directors en de CEO. Beoordelen en evalueren van het verkoop- en leveringproces samengaand met controle op stockniveau. Leiden van het team voor de dagdagelijkse bestellingen en facturatiecontrole. Opmaken, kritisch bekijken en adviseren van de menu-communicatie (menuborden) binnen alle parken in de 3 talen van de Plopsa Groep.

  • PAYROLL CONSULTANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Vaste Job

    Als Payroll Consultant help je bedrijven bij de verwerking van hun loon- en tewerkstellingsadministratie. Jouw takenpakket bestaat uit: opbouwen van een vertrouwensrelatie met je klanten. zorgen voor de opvolging, berekening en controle van de lonen. adviseren indien klanten vragen hebben. steeds bijscholen over de loonprocessen en sociale wetgeving. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Belgische organisatie die dankzij haar innovatieve producten en doorgedreven dienstverlening volledig op maat van de klant kan werken.

  • Afwasser - Kasteel De Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Paliance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde afwasser !! Taken: * Borden (machinaal) en pottenwas. * Algemeen onderhoud van het keukengedeelte mogelijkheid om meer uren te doen als onderhoudsmedewerker tijdens de week !

Zoek naar antwoorden van Salons Van Thuyne in sociale netwerken
Look for responds of Salons Van Thuyne in social networks

Lees alle opmerkingen voor Salons Van Thuyne. Laat een reactie achter voor Salons Van Thuyne. Salons Van Thuyne bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Salons Van Thuyne. Leave a respond for Salons Van Thuyne. Salons Van Thuyne on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Salons Van Thuyne op de google maps. Adres en contacten Salons Van Thuyne
Location of Salons Van Thuyne on the google maps. Address and contacts of Salons Van Thuyne

Andere gerelateerde bedrijven als come Salons Van Thuyne Salons Van Thuyne: LEMMENS HERMAN BVBA | Prémaman SA | Apollo Begeleid Wonen | Leder Simili Papier - LSP N.V. | CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT

Other related companies as Salons Van Thuyne: LEMMENS HERMAN BVBA | Prémaman SA | Apollo Begeleid Wonen | Leder Simili Papier - LSP N.V. | CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT

Salons Van Thuyne is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Destelbergen, België. De volledige naam van het bedrijf is Salons Van Thuyne, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01950866699. Het bedrijf Salons Van Thuyne bevindt zich op het adres: Haenhoutstraat 216,9070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 999,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 876,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Salons Van Thuyne zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Salons Van Thuyne is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Salons Van Thuyne is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Salons Van Thuyne, openstaande posities, locatie van Salons Van Thuyne op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Salons Van Thuyne is a company, that was registered 1994 in Destelbergen region, Belgium. Full name of company is Salons Van Thuyne, company assigned to the tax number BE01950866699. The company Salons Van Thuyne is located at the address: Haenhoutstraat 216,9070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 999,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 876,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Salons Van Thuyne were not found.
The main activity of Salons Van Thuyne is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Salons Van Thuyne is not available. You also can look at reviews of Salons Van Thuyne, open positions, location of Salons Van Thuyne on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Salons Van Thuyne, Destelbergen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Salons Van Thuyne, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Salons Van Thuyne, Destelbergen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Salons Van Thuyne, employees, financial statistics.