SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO)

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO)
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO)

Contactgegevens SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO): address, phone, fax, email, website, opening hours

SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO)

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Luithagen Haven 4,2030, België

Telefoon (phone): 03 541 40 24 03 541 40 24

Fax (fax): +32 (59) 562-69-60 +32 (59) 562-69-60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO)
Products information SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO)

BTW identificatienummer (tax): BE09091705322
Ondernemingsnummer: 6962280273
Hoofdstad (capital): 852,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 372,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO)
(Get full report from official database of BE for SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO))

Aanvulling soorten activiteiten voor SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO)
Addition kinds of activities for SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO)

179599. Wrak- en sloopwerk, nec | Wrecking and demolition work, nec
519802. Vernis | Varnishes
28210406. Proteinplastic | Protein plastics
30691302. Rolbekleding, rubber | Roll coverings, rubber
39520205. Canvas bord, kunstenaars ' | Canvas board, artists'
64110200. Verzekeringsinstellingen | Insurance adjusters
73729904. Home entertainment computer software | Home entertainment computer software
73899945. Beveiliging van beschadigde goederen, alleen service | Salvaging of damaged merchandise, service only
80110521. Sportgeneeskunde specialist, arts | Sports medicine specialist, physician

Werken bij SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO). Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpelektricien (WEERDE)

    Regio: WEERDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een electriciteitsbedrijf in Elewijt, zijn we op zoek naar een hulpelectricien voor een opdracht tot eind juni, met mogelijkheid tot verlenging. - Algemene elektriciteitswerken - Cableren van kasten - Montage van klemmen op rails aan de hand van een plan - Mogelijkheid om mee naar werven te gaan (in samenspraak)

  • CHAUFFEUR D (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een buschauffeur voor onze klant regio Roeselare! Jouw taak: > Je rijdt met de bussen tot aan de klant en autokeuring. > Je kan ingezet worden om bussen op te halen voor herstelling en terug te brengen naar de klant.

  • Shopmanager cosmetica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ASAP BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een  exclusief beautyconcept zijn wij op zoek naar gedreven persoonlijkheid om hun winkel te Brugge tijdelijk te runnen tijdens een zwangerschapsvervanging. Dit exclusief merk biedt producten aan met een natuurlijk parfum en prikkelt ieders zintuigen. De  artikelen zijn een must voor elke beautyliefhebber die streeft naar resultaat en kwaliteit in combinatie met een unieke geurbeleving. Als store manager heb je de dagelijkse leiding over je winkelfiliaal. Door je persoonlijke kwaliteiten weet je de klanten aan je te binden en je team te motiveren. Takenpakket: Klanten informeren over de producten en filosofie. Je verkoopt de producten op een deskundige & persoonlijke manier. Begeleiden, coachen en motiveren van je verkoopteam. Verrichten van verkoopondersteunende activiteiten. Verantwoordelijk voor de winkelpresentatie & de filiaaladministratie. Verantwoordelijk voor het commerciële- en personeelsbeleid. Zorg dragen voor de organisatie van de verwerking en de presentatie van de goederen. Verantwoordelijk voor de winkelomzet.

  • Accounts Payable - Anderlecht (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Accounts Payable (m/v) voor een internationaal bedrijf actief in de retail sector. Het bedrijf is gevestigd in Anderlecht en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Accounts Payable zijn: Je boekt de aankoopfacturen in; Je boekt banken in; Je staat in voor diverse boekingen; Je assisteert bij de maandelijkse en jaarlijkse closing; Je bent back-up voor de Accounts Receivable; Je voert ad hoc administratieve taken uit. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Project Engineeer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een QC/Project Engineer - Elektrische Installaties Offshore Constructies - tewerkstelling regio Hoboken Als QC/project engineer assisteer je de projectleider elektrische installaties offshore constructies (E-pakket) Je bent vooral gefocust op de technische gedetailleerde aspecten en op de correcte uitvoering tijdens de productie. Jou takenpakket bevat ondermeer : Intensieve samenwerking met de project engineer verantwoordelijk voor het secundair staal met het oog op een optimale integratie van de elektrische pakket te krijgen in de stichting Ontwerp review of feitelijke uitvoering van detaillering ontwerp van de elektrische installatie Vertaling van het ontwerp in duidelijke instructies voor de productie Voorbereiding van de testprocedures / programma Actieve begeleiding van / follow up tijdens de productie (intensief tijdens opstarten) Assisteren bij het vinden van oplossingen voor technische en / of kwaliteit uitdagingen Inspectie van de installatiewerkzaamheden incl. rapportage Organisatie en actieve participatie in de hand-over proces

  • Huishoudhulp (M/V) Aartrijke (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Aartrijke-Gistel

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Tongeren, 10 uur per week (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 10 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezin wonende te Tongeren. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • E&I Designer (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: Mercor

    Type: Vaste Job

    Je hebt ervaring als ontwerper van proces- en productie-installaties op gebied van elektriciteit en/of instrumentatie. Je voert elektrisch detailontwerp (middenspanning en laagspanning) uit en beschikt over kennis van alle recente regelgeving. Je hebt een goede kennis van alle moderne instrumentatietechnieken (field instrumentatie en analysesystemen) en bent in staat om zelfstandig dossiers samen te stellen.

  • dossierbeheerder (boekhouder-fiscalist) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Om de continue groei van ons kantoor te ondersteunen, zijn we op zoek naar een boekhouder – fiscalist. U verzorgt de boekhouding van onze klanten, in hoofdzaak vennootschappen.U bent dossierbeheerder van A tot Z: u zorgt voor de input en de verwerking van de boekhouding van onze klanten: aan- en verkoopfacturen en financiële verrichtingen. U maakt de BTW-aangifte op, sluit de boekhouding af en maakt de jaarrekening op. U verzorgt alle fiscale aangiftes (personenbelastingen en vennootschapsbelasting).

  • Verkopers M/V regio Veurne (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties open houdt, als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • Verpleegkundige radiologie Roeselare (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige op de afdeling radiologie ondersteun je jouw collega's bij verschillende verpleegtechnische taken zoals o.a. het uitvoeren van klassieke RX of CT.

Zoek naar antwoorden van SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO) in sociale netwerken
Look for responds of SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO) in social networks

Lees alle opmerkingen voor SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO). Laat een reactie achter voor SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO). SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO). Leave a respond for SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO). SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO) op de google maps. Adres en contacten SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO)
Location of SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO) on the google maps. Address and contacts of SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO)

Andere gerelateerde bedrijven als come SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO) SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO): BOONE - ROOSENS NV | Suitcase | JOS RENDERS BVBA | De Smet D | Celsius Technologies

Other related companies as SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO): BOONE - ROOSENS NV | Suitcase | JOS RENDERS BVBA | De Smet D | Celsius Technologies

SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO) is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09091705322. Het bedrijf SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO) bevindt zich op het adres: Luithagen Haven 4,2030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 852,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 372,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO) is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO), openstaande posities, locatie van SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO) is a company, that was registered 2001 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO), company assigned to the tax number BE09091705322. The company SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO) is located at the address: Luithagen Haven 4,2030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 852,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 372,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO) were not found.
The main activity of SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO) is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO) is not available. You also can look at reviews of SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO), open positions, location of SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO), Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO), Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SALONS LUITHAGEN (AL.IN.CO), employees, financial statistics.