REDERIJ MALINSKA

Contactgegevens REDERIJ MALINSKA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data REDERIJ MALINSKA: address, phone, fax, email, website, opening hours

REDERIJ MALINSKA

Regio (region): Gent (Ledeberg), België

Adres (address): E3-plein 121,9050, België

Telefoon (phone): 0477 36 48 20 0477 36 48 20

Fax (fax): 015 41 51 12 015 41 51 12

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) REDERIJ MALINSKA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "REDERIJ MALINSKA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "REDERIJ MALINSKA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van REDERIJ MALINSKA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen REDERIJ MALINSKA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of REDERIJ MALINSKA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees REDERIJ MALINSKA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti REDERIJ MALINSKA
Products information REDERIJ MALINSKA

BTW identificatienummer (tax): BE08877197265
Ondernemingsnummer: 4492279052
Hoofdstad (capital): 162,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 129,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in REDERIJ MALINSKA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor REDERIJ MALINSKA
(Get full report from official database of BE for REDERIJ MALINSKA)

Aanvulling soorten activiteiten voor REDERIJ MALINSKA
Addition kinds of activities for REDERIJ MALINSKA

791100. Dansstudio's, scholen en zalen | Dance studios, schools, and halls
14999914. Pulpstone steengroeven | Pulpstone quarrying
17990603. Counter top installatie | Counter top installation
20450111. Fosfaatmeel: van gekochte bloem | Phosphated flour: from purchased flour
35450310. Koorden (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Collars (machine tool accessories)
51220301. Diergeneesmiddelen | Animal medicines
73839906. Persdienst | Press service

Werken bij REDERIJ MALINSKA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in REDERIJ MALINSKA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor REDERIJ MALINSKA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for REDERIJ MALINSKA. Looking for open vacancies in other companies

  • Robotspecialist Body Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Robotspecialist ben je verantwoordelijk voor het technisch beheer van de robotinstallaties, het minimaliseren van het afbreukrisico en het optimaliseren van deze productiecellen. De Cabinefabriek maakt gebruikt van KUKA en Fanuc robots. Jouw taken: dagelijkse ondersteuning van productie en technische dienst op het gebied van veiligheid, kwaliteit, efficiëntie en uptime organisatie adviseren over het tijdig vervangen van robots en zelfstandig vervangingsprojecten leiden optreden als specialist in de projectgroepen voor toekomstige robotcellen, alsook bij aanpassingsprojecten bewaken van een eenduidige softwarestructuur bij de bestaande en toekomstige robotcellen; je maakt en beheert de back-up software en images onderhouden van contacten met leveranciers om op de hoogte te blijven van de technische evoluties in de robottoepassingen om deze vervolgens te vertalen naar de behoefte van DAF. Als Robotspecialist Body rapporteer je aan Groepshoofd PE Body.

  • Orderpicker - tijdelijke opdracht (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een voedingsgroothandelaar gespecialiseerd in delicatessen en eindejaarsproducten, zijn we op zoek naar twee orderpickers voor een mooie tijdelijke opdracht. Eén orderpicker zal de verantwoordelijkheid dragen over de bestellingen en de andere persoon voor het laden, lossen en afhalen. Bestellingen: Op basis van de bestelbonnen pick je goederen, zet je alles klaar en controleer je de inhoud van de bestelling.   Je plaats alle producten volgens de gekende Fifo regel. Hierbij maak je gebruik van een stapelaar. Lader-losser: Je zorgt dat alles klaarstaat om afgehaald te worden en voert de nodige controles uit. Je helpt mee bij het laden en lossen van de goederen en stuurt het nodige aan. Hierbij maak je gebruik van een stapelaar. Voor beide functies, ben je tewerkgesteld in dag-uren waarbij je opstart om 7u30 of 8u. Dit van maandag tot vrijdag. Opstart: Zo snel mogelijk Duur: Tot januari

  • Polyvalent arbeider (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch bedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar een polyvalent arbeider voor de opbouw en onderhoud van trailers.

  • CNC Daaier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt tewerkgesteld in een professionele omgeving. Je bent verantwoordelijk voor het bedienen en instellen van een cnc draaibank. Aan de hand van tekeningen en een programma maakt u series van 50 tot 250 stuks. Voor nieuwe onderdelen dient u nog een programma te maken. Het startuurloon is €13 + maaltijdcheques van €5. Indien je ervaring hebt, is dit bespreekbaar.

  • Verko(o)p(st)er interieurzaak m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een gevestigde waarde in de verkoop van interieur- en decoratie materialen voor particuliere en professionele klanten. Om de verdere groei in het bedrijf en de ondersteuning van hun filiaal te garanderen zijn ze op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als verkoper ben je verantwoordelijk voor een uitgebreid takenpakket: Je bent het aanspreekpunt voor klanten en stapt (vrijblijvend) naar klanten toe. Op basis van behoeften adviseer je klanten en bied je verschillende technische en decoratieve oplossingen. Het is aan jou om klanten op ideeën te brengen en ervoor te zorgen dat ze met een goed gevoel naar huis gaan. Je bewaakt de orde en netheid in de winkel en verzorgt de etalages en showroom. Klanten moeten te allen tijden beschikking hebben over de vooropgestelde producten. Je vult de stock aan en doet bestellingen.

  • Student verzorgende/zorgkundige voor weekendwerk/vakantiewerk (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: FOYER DE LORK - COHAM

    Type: Studentenjob

    Je hebt een hart voor ouderen en draagt dagelijks bij tot de kwalitatieve zorg van onze bewoners. Wil je graag in het weekend werken of alleen tijdens de vakantie, alles is bespreekbaar!

  • Bijlesgever Java (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Stagiaire Ressources Humaines (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Pour notre agence de recrutement située à Forest , nous recherchons un(e) Stagiaire Ressources Humaines. cette personne assumera les tâches suivantes: - prise de connaissance des demandes - matching - préselection des profils recherchés - suivi administratif des dossiers - mise en ligne des offres d'emploi - Classement -

  • JOBSTUDENT ZORGKUNDIGE - VERPLEEGKUNDIGE (OUDERENZORG) (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BORGERSTEIN VZW

    Type: Studentenjob

    Je ondersteunt het verzorgend personeel met o.a de begeleiding en verzorging van onze cliënten

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - FIDUCIARY - REGIO Aalter (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: BLAKE & PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Wat is jouw takenpakket? Je bent dé vertrouwenspersoon van je klanten. Je start met de verwerking van boekhoudkundige documenten. Je neemt ook het fiscale luik voor jouw rekening. Je begeleidt je klanten zowel inzake boekhouding als fiscaliteit

  • WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (m/v) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: ARALEA vzw

    Type: Vaste Job

    Aralea en De Kringwinkel Antwerpen werven aan WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (voltijds – 38u) Blink jij uit in communicatie en organisatietalent en zoek je een gevarieerde job in een aangename en sociale werkomgeving? Ben je een teamspeler en kan je coachend leidinggeven aan een groep doelgroepmedewerkers? Dan ben jij de geknipte persoon om ons team te versterken! Je werkopdrachten bestaan uit: In deze job focus je op twee gebieden: het begeleiden van je team en de commerciële uitbating van de winkel. Je leidt met je collega en een team van medewerkers een Kringwinkel. Samen met het commerciële aspect is het tewerkstellingsaspect meest belangrijk. Met je team van 10 à 15 medewerkers zorg je voor een goede gang van zaken op vlak van bestellingen, verkoop, stockage, presentatie van de goederen, administratie Je ondersteunt en begeleidt je medewerkers. Je hebt een voorbeeldfunctie en coacht je team zodat hun talenten zichtbaar worden en ondersteunt hen op vlak van technische en sociale vaardigheden. Je organiseert de winkel zodat die is afgestemd op de wensen van de klant en volgens De Kringwinkel huisstijl. Kwaliteitsvol werken vertaal je zoveel mogelijk op en naar de werkvloer. Je staat in voor het openen en sluiten van de winkel en je maakt de kassa op. Je vormt een team met je collega-winkelverantwoordelijke, de bedrijfsleider en de andere winkelverantwoordelijken. Je bent bereid in één van onze andere winkels in het Antwerpse in te springen indien de werking dit vereist.

  • Eurostaff - IAM Consultant / ForgeRock Consultant / Identity & Access Management / Security Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM   Experience ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM OAuth Documentation Integrating Application Requirements   My client are searching for an IAM Consultant to join their growing team on a long term misison based in Brussels.

Zoek naar antwoorden van REDERIJ MALINSKA in sociale netwerken
Look for responds of REDERIJ MALINSKA in social networks

Lees alle opmerkingen voor REDERIJ MALINSKA. Laat een reactie achter voor REDERIJ MALINSKA. REDERIJ MALINSKA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for REDERIJ MALINSKA. Leave a respond for REDERIJ MALINSKA. REDERIJ MALINSKA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie REDERIJ MALINSKA op de google maps. Adres en contacten REDERIJ MALINSKA
Location of REDERIJ MALINSKA on the google maps. Address and contacts of REDERIJ MALINSKA

Andere gerelateerde bedrijven als come REDERIJ MALINSKA REDERIJ MALINSKA: Air Terminal Publicity NV | DE WEVER GUY BVBA | De Buck Foto Video BVBA | EUROCONFIDENTIAL | Spooren, Jan

Other related companies as REDERIJ MALINSKA: Air Terminal Publicity NV | DE WEVER GUY BVBA | De Buck Foto Video BVBA | EUROCONFIDENTIAL | Spooren, Jan

REDERIJ MALINSKA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Gent (Ledeberg), België. De volledige naam van het bedrijf is REDERIJ MALINSKA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08877197265. Het bedrijf REDERIJ MALINSKA bevindt zich op het adres: E3-plein 121,9050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 162,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 129,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in REDERIJ MALINSKA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van REDERIJ MALINSKA is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van REDERIJ MALINSKA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van REDERIJ MALINSKA, openstaande posities, locatie van REDERIJ MALINSKA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

REDERIJ MALINSKA is a company, that was registered 2007 in Gent (Ledeberg) region, Belgium. Full name of company is REDERIJ MALINSKA, company assigned to the tax number BE08877197265. The company REDERIJ MALINSKA is located at the address: E3-plein 121,9050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 162,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 129,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in REDERIJ MALINSKA were not found.
The main activity of REDERIJ MALINSKA is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of REDERIJ MALINSKA is not available. You also can look at reviews of REDERIJ MALINSKA, open positions, location of REDERIJ MALINSKA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over REDERIJ MALINSKA, Gent (Ledeberg): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf REDERIJ MALINSKA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about REDERIJ MALINSKA, Gent (Ledeberg): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company REDERIJ MALINSKA, employees, financial statistics.