Gasthof Ter Venne

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • Gasthof Ter Venne
Private companiesRailroad Transportation • Gasthof Ter Venne

Contactgegevens Gasthof Ter Venne: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gasthof Ter Venne: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gasthof Ter Venne

Regio (region): Aarschot (Langdorp), België

Adres (address): Diepvenstraat 2,3201, België

Telefoon (phone): 016 56 43 95 016 56 43 95

Fax (fax): 016 56 79 53 016 56 79 53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gasthof Ter Venne: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gasthof Ter Venne"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gasthof Ter Venne"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gasthof Ter Venne, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gasthof Ter Venne. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gasthof Ter Venne, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gasthof Ter Venne. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gasthof Ter Venne
Products information Gasthof Ter Venne

BTW identificatienummer (tax): BE06977386474
Ondernemingsnummer: 8994201660
Hoofdstad (capital): 442,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 490,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Gasthof Ter Venne zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gasthof Ter Venne
(Get full report from official database of BE for Gasthof Ter Venne)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gasthof Ter Venne
Addition kinds of activities for Gasthof Ter Venne

222102. Kleding en buitenkledingstof, synthetische vezel of zijde | Apparel and outerwear fabric, manmade fiber or silk
356301. Lucht- en gascompressoren inclusief vacuümpompen | Air and gas compressors including vacuum pumps
22959904. Sleeving, textiel: verzadigd | Sleeving, textile: saturated
24210301. Aangepaste zagerij | Custom sawmill
36990200. Elektrische lasapparatuur | Electrical welding equipment
36990304. Automotive rij simulators (trainingshulpmiddelen), elektronisch | Automotive driving simulators (training aids), electronic
38290507. Nucleaire instrument modules | Nuclear instrument modules
38420100. Persoonlijke veiligheidsuitrusting | Personal safety equipment
42129912. Staalvervoer, lokaal | Steel hauling, local

Werken bij Gasthof Ter Venne: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gasthof Ter Venne: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gasthof Ter Venne. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gasthof Ter Venne. Looking for open vacancies in other companies

  • Thuisverpleging Van Loy (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige thuiszorg zal je een ochtend- en of avondronde uitvoeren waarbij je de patiënten zal voorzien in de zorg die ze nodig hebben, zoals vb: bloednames, medicatiebeheer, wondzorg,...  Bedrijfsprofiel: Een thuisverpleging organisatie in Herentals is op zoek naar een verpleegkundige die asap zou kunnen inspringen voor een periode van minimum 3 maanden.  De jobtime is bespreekbaar tussen 50%-100%, verlening is ook mogelijk. De ochtenddiensten zijn telkens van 6u30-12u of 13u, de avonddienst is van 17u-21u.  De organisatie staat bekend om zijn hoogstaande kwalitatieve zorg en respect voor het personeel.  Voor deze opdracht dien je in het bezit te zijn van een auto, alle gereden km in functie van de job worden vergoed. 

  • Projectverantwoordelijke (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de bouwsector en gevestigd in Opglabbeek, zijn we op zoek naar een projectverantwoordelijke. Samen met je collega's projectverantwoordelijken sta je in voor meerdere werven van A tot Z, inclusief de coördinatie intern en extern. Je voert calculaties en nacalculaties uit, maakt bestelbonnen en voert alle gegevens in een ERP-systeem. Je bent verantwoordelijk voor het opstarten, opvolgen en opleveren van de werven. Je stuurt de uitvoeringsploegen aan en neemt deel aan werfmeetings. Je voert prijsonderhandelingen met leveranciers en hebt regelmatig contact met klanten. Je rapporteert rechtstreeks aan de CEO.

  • Lasser/schoolverlater regio Heist-op-den-Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een erkend en stabiel bedrijf regio Heist-op-den-berg, zijn wij opzoek naar schoolverlaters die willen werken als lassers/monteurs voor onmiddellijke opstart. Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je zal instaan voor het lassen en monteren van grote en kleine onderdelen. Werken, lezen en uitvoeren aan de hand van technische plannen vormt voor jou geen enkel probleem Autonoom zal je je taken correct en zorgvuldig uitvoeren Controle van je uitgevoerde werken Inspringen waar nodig is bij je collega's

  • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Deftinge (DEFTINGE)

    Regio: DEFTINGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor 2 gezinnen in Deftinge zijn we dringend op zoek naar een ervaren en gemotiveerde huishoudhulp om mee te helpen bij het uitvoeren van huishoudelijke taken. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen en/of strijken. Je wordt tewerkgesteld op 1 adres, op weekbasis presteer je bij deze klanten 12u Indien gewenst kan je uurrooster aangevuld worden met andere klanten. Aarzel niet en solliciteer of contacteer ons vandaag nog !

  • Poetshulp 28u wekelijks te Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • verkoopmedewerker slagerij regio Tessenderlo (studentenjob) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor deze trendy beenhouwerij gaan wij op zoek naar een enthousiaste jobstudent om de verkoop te doen. ? Je bedient de klanten met een glimlach. ? In minder drukke periodes in de verkoop help je tevens mee in het atelier voor het afwassen en het maken van eenvoudige bereidingen. (salades e.d.) ? Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld. ? Je staat er op dat alles hygiënisch vlot verloopt.

  • STUDENTENJOB (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • STUDENT - MEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Eco-dé bvba

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student die ons kan helpen door op piekmomenten mee te gaan naar werven. De student helpt mee de camionette inladen, de machines aansluiten en de darmen uitrollen. Vervolgens staat de student in voor het vullen van onze blaasmachine. Achteraf helpen bij het stofzuigen en opruimen behoren ook tot het takenpakket. Het is fysiek werk, meestal lange dagen en geen weekendwerk. Ben jij student en zie je het zitten om bij ons op piekmomenten mee in te springen? Contacteer ons dan snel.

  • Chauffeur distributie (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Om de logistieke dienst van onze klant in Aalter te versterken zijn we op zoek naar een chauffeur C-CE. De functie: - Op basis van een ladinglijst bepaal je een efficiënte route - Je staat in voor het klantvriendelijk leveren van goederen bij de klanten - Je bent verantwoordelijk voor het proper houden van de vrachtwagen - Je hebt aandacht voor de eigen veiligheid en van anderen

  • CHAUFFEUR CE (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: GEDIMAT TANGHE

    Type: Vaste Job

    Je zal met de vrachtwagen bouwmaterialen en/of stortklaar beton leveren op diverse werven. Deze bouwmaterialen worden gelost d.m.v. een vrachtwagenkraan

  • IT programmeur C# (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Dekeyzer - Ossaer

    Type: Vaste Job

    Programmeren van bedrijfseigen software in C#.net WPF Problemen analyseren en oplossen a.d.h.v. nieuwe programmaties Webdevelopment (asp.net; AngularJS; PHP)

  • Verpleegkundige (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ROEL DE KONINCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig thuisverpleegkundige

Zoek naar antwoorden van Gasthof Ter Venne in sociale netwerken
Look for responds of Gasthof Ter Venne in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gasthof Ter Venne. Laat een reactie achter voor Gasthof Ter Venne. Gasthof Ter Venne bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gasthof Ter Venne. Leave a respond for Gasthof Ter Venne. Gasthof Ter Venne on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gasthof Ter Venne op de google maps. Adres en contacten Gasthof Ter Venne
Location of Gasthof Ter Venne on the google maps. Address and contacts of Gasthof Ter Venne

Andere gerelateerde bedrijven als come Gasthof Ter Venne Gasthof Ter Venne: CQFD (ATELIERS HENRI GUILMOT) SPRL | HENDRICKX NV | Lidefar | Hermans Interieur BVBA | RUSTOORD SINT FRANCISCUS

Other related companies as Gasthof Ter Venne: CQFD (ATELIERS HENRI GUILMOT) SPRL | HENDRICKX NV | Lidefar | Hermans Interieur BVBA | RUSTOORD SINT FRANCISCUS

Gasthof Ter Venne is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Aarschot (Langdorp), België. De volledige naam van het bedrijf is Gasthof Ter Venne, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06977386474. Het bedrijf Gasthof Ter Venne bevindt zich op het adres: Diepvenstraat 2,3201. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 442,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 490,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Gasthof Ter Venne zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gasthof Ter Venne is Spoorwegvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gasthof Ter Venne is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gasthof Ter Venne, openstaande posities, locatie van Gasthof Ter Venne op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gasthof Ter Venne is a company, that was registered 2012 in Aarschot (Langdorp) region, Belgium. Full name of company is Gasthof Ter Venne, company assigned to the tax number BE06977386474. The company Gasthof Ter Venne is located at the address: Diepvenstraat 2,3201. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 442,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 490,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Gasthof Ter Venne were not found.
The main activity of Gasthof Ter Venne is Railroad Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Gasthof Ter Venne is not available. You also can look at reviews of Gasthof Ter Venne, open positions, location of Gasthof Ter Venne on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gasthof Ter Venne, Aarschot (Langdorp): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gasthof Ter Venne, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gasthof Ter Venne, Aarschot (Langdorp): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gasthof Ter Venne, employees, financial statistics.